ღ.•*♥*• کلوپ هواداران قرمز پوش لیورپولღ.•*♥*•

شما هنوز در انجمن ثبت نام نكرده ايد ، لطفاً براي بهره گيري كامل از امكانات انجمن اينجا كليك كنيد...

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
مارس 13, 2010, 22:22:23 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:
------------------------------------------------------------------------------------------
برای ورود به سایت اصلی هواداران اینجا کلیک کنید
------------------------------------------------------------------------------------------
<<< درج نظرات در روزنامه نسل فردا : از طریق سایت >>>
<<< درج نظرات در روزنامه نسل فردا : از طریق انجمن >>>
جدید: انتخاب بهترین های سال 88 انجمن گفتگوی هواداران سپاهانآپلود عکس در آپلود سنتر سپاهان نیوز
تولبار جدید سپاهان نیوز
گفتگوی هواداران سپاهان پیرامون مسائل تیم سپاهان
گزارش لحظه به لحظه ی بازی های سپاهان
مسابقه پیش بینی
پیش بینی بازی های لیگ قهرمانان آسیا 2010------------------------------------------------------------------------------------------
گپ و گفت خودموني در چايخونه سنتي مهر
آشنايي با اعضاي انجمن
آشنايي با شهر زيباي خدا، اصفهان
قوانين و مرامنامه انجمن
کلامی با تازه واردین

صفحه: 1 2 [3] 4
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: ღ.•*♥*• کلوپ هواداران قرمز پوش لیورپولღ.•*♥*•  (دفعات بازدید: 530 بار)
0 کاربر عضو شده در انجمن ارسال شده است. و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
سپاهان برای همیشه
بازيكن تیم های پایه
**

تعداد ارسال: 210

محل سكونت: اصفهان زیبا

تيم محبوب: لیورپول و سپاهان

بازيكن محبوب: نویدکیا و استیون جرارد

جنسيت : پسر

تشكر ها:

اهدا شده : 112

دريافت شده : 657

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #20 : ژانویه 26, 2010, 18:39:12 »

هر تیمی ممکن یه سالی به بحران بربخوره که امسال نوبت لیورپول بوده...
جالبه سعید جون(ثامن)این تیمایی که شما طرفدارشی لیورپول یکی یه بار از روشون رد شدها....
منچستر4تایی
رئال5تایی
میلان3تایی
.
.
.
سپاهان برای همیشه
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #21 : ژانویه 26, 2010, 18:43:00 »

هافبك كهنه كار و با تجربه سرخپوشان آنفيلد در گفت وگو با شبكه اسكاى در اين خصوص صحبت كرده است.
  [/t][/t]

آسمان آنفيلد اين روزها كاملاً ابرى است. حضوز ضعيف ليورپول در رقابت هاى فصل جارى از غول فوتبال جزيره يك تيم كاملاً  بحران زده ساخته است. كمتر كسى مى توانست تصور كند كه ليورپول در چنين مقطعى از فصل چنين حال و روزى داشته باشد.
حذف از مرحله گروهى ليگ قهرمانان و قرار گرفتن در ميانه هاى جدول ليگ برتر براى باشگاه بزرگى همچون ليورپول يك فاجعه بزرگ تلقى مى شود.
وضعيت نا بسامان ليورپول باعث شده تا حاشيه، آنفيلد را محاصر ه كند. اخراج رافائل بنيتز، فروش ستارگانى همچون جرارد و تورس، فروش سهام باشگاه وبدهى  هاى كلان رؤسال آمريكايى حاشيه هايى هستند كه باشگاه ليورپول اين روزها با آنها دست و پنجه نرم مى كند اما يكى از حاشيه هايى كه اين روزها به مشكلات سرخپوشان اضافه شده بحث اختلاف شديد استيون جرارد و رافابنيتز است.
مطبوعات جزيره طى روزهاى اخير اخبار زيادى را در اين خصوص منتشر كرده اند به طورى كه خبر درگيرى رافا و جرارد به سوژه داغ مطaبوعات اروپايى تبديل شده است. خبرى كه مى تواند به شايعه  رفتن جرارد از آنفيلد دامن بزند.
هافبك كهنه كار و با تجربه سرخپوشان آنفيلد در گفت وگو با شبكه اسكاى در اين خصوص صحبت كرده است. در گرما گرم شايعات فوق، خواندن اين مصاحبه نمى تواند خالى از لطف باشد:

• وضعيت مصدوميتتان به كجا رسيد؟[/]

- مشكل خاصى ندارم. خوشبختانه مصدوميتم جدى نيست و خيلى زود مى توانم به تركيب تيم باز گردم. [/]
[] [/]
[]
• وضعيت تيم را چطور ارزيابى مى كنيد؟[/]
[] [/]
[]
- به هرحال همه ما با تمام وجود سعى مى كنيم تا تيم را از اين وضعيت نجات دهيم. نمى توان واقعيت را انكار كرد و مدعى شد كه ليورپول هيچ مشكلى ندارد. ما اين روزها با مشكلات زيادى مواجه هستيم. شرايط تيم كاملاً  بحرانى است و ما بايد اين واقعيت را قبول كنم اما نبايد فراموش كرد كه ليورپول باشگاه بزرگى است و مى تواند اين مشكلات را حل كند. ما بايد دست در دست هم داده و با كمك يكديگر اين مشكلات را حل نماييم. ليورپول مى  تواند اين روزهاى سخت را فراموش كند. [/]
[] [/]
[]
•در چنين شرايطى اگر بخواهيد خوشبينانه فكر كنيد چه جايگاهى را در پايان فصل براى ليورپول پيش بينى مى كنيد؟[/]
[] [/]
[]
- اختلاف ما با صدر جدول ۲ رقمى شده است. چلسى، منچستريونايتد و آرسنال تيم هاى صدرنشين هستند و اين كار ما را سخت تر مى كند. چنين تيم هايى كاملاً حرفه اى هستند و بعيد به نظر مى رسد به راحتى امتياز از دست بدهند. با توجه به اين مسأله طبيعى است كه ما قهرمانى را فراموش كنيم. ما نبايد ديگر به قهرمانى فكر كنيم. در چنين شرايطى گرفتن جواز حضور در رقابت هاى ليگ قهرمانان مى تواند منطقى ترين هدف براى تيم ما باشد. ما بايد سعى كنيم با حل مشكلاتمان، امتيازات از دست داده را جبران كرده و فصل را به عنوان يكى از تيم هاى صدرنشين به اتمام برسانيم. [/]
[][/]
[]
• يكى از مشكلات تيم شما حواشى زيادى است كه پيرامون باشگاه ليورپول قرار دارد. فكر مى كنيد بتوانيد با اين حاشيه سازى ها كنار بياييد؟
[/]
[] [/]
[]
- حاشيه مشكل تيم ما نيست. ما اگر خوب نتيجه بگيريم، ديگر كسى به خودش اجازه نمى دهد كه درباره باشگاه ما حاشيه  سازى كند. ما بايد با نتايج خوب خودمان جلوى اين حاشيه ها را بگيريم. [/]
[] [/]
[]
• بحث اختلاف نظر شما با رافائل بنيتز تا چه حد صحت دارد؟[/]
[] [/]
[]
- رافا نيز اين خبر را تكذيب كرد و من هم قاطعانه آن را تكذيب مى كنم. واقعاً  نمى دانم منشأ اين اخبار بى پايه و اساس كجاست؟ خبر اختلاف من با مربى تيم به هيچ عنوان صحت ندارد. همه بعد از بازى مقابل ردينگ درباره درگيرى لفظى من و رافا صحبت مى كردند در صورتى كه بعد از آن بازى ما حتى يك كلمه هم به صورت خصوصى با هم حرف نزديم! به هرحال چنين شايعاتى نمى توانند فقط جنبه منفى داشته باشند. يكى از جنبه هاى مثبت اين شايعه مسخره اين بود كه همه ما را حسابى خنداند![/]
[][/]
[]
• يعنى شما با رافا و انديشه هاى او هيچ مشكلى نداريد؟
[/]
[] [/]
[]
- خير، به هيچ عنوان. از زمانى كه رافا به ليورپول آمده، حتى يك مشكل هم با او نداشته ام. [/]
[] [/]
[]
• گفته  مى شود تيم هايى همچون رئال مادريد، اينتر و منچسترسيتى براى به خدمت گرفتن شما ابراز تمايل كرده اند. از سوى ديگر مشكلات مالى باشگاه باعث شده تا شايعات حضور شما در يكى از اين تيم ها قوت بگيرد. آيا اين احتمال وجود دارد تا قبل از پايان قراردادتان از ليورپول جدا شويد؟[/]
[] [/]
[]
- تمامى اخبار مربوط به جدايى ام از ليورپول را تكذيب مى كنم. من به هيچ عنوان به رفتن از آنفيلد فكر نمى كنم و هواداران نيز مطمئن باشند كه در ليورپول خواهم ماند. من در ليورپول مى مانم تا با تمام وجود در خدمت تيم  محبوبم باشم. به عنوان يك بازيكن نمى توانم در خصوص مشكلات مالى باشگاه اظهارنظرى داشته باشم اما درباره خودم مى توان با اطمينان صحبت كنم. به هيچ كدام از پيشنهادات فكر نمى كنم و به حضور در باشگاه محبوبم ادامه مى دهم. ليورپول باشگاه بزرگى است و مطمئناً در اين شرايط نامطلوب باقى نخواهد ماند. باشگاه ليورپول به زودى به جايگاه اصلى  خود در فوتبال انگلستان و اروپا باز مى گردد و در اين راه من نيز به اين تيم كمك خواهم كرد. [/]
[]
[/]
[][/][/td][/tr][/table][]منبع:سایت لیورپول[/]
سپاهان برای همیشه
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #22 : ژانویه 26, 2010, 18:43:48 »

مدیربرنامه های رافا بنیتز اعلام کرد این مربی اسپانیایی در لیورپول خواهد ماند .
  [/t][/t]
   بنیتز پیشنهاد جدی برای رفتن به ایتالیا برای جانشین چیرو فرارا در یوونتوس دارد.
هر دو مربی بدنبال عملکرد ضعیف تیمهایشان در این فصل زیر فشار قرار دارند . ولی مدیربرنامه های بنیتز گزارشاتی مبنی بر پیشنهاد انتقال این مربی به یوونتوس را تکذیب کرد .
" من هیچ تماسی با یوونتوس یا هر باشگاه ایتالیایی که به رافا بنیتز ابراز علاقه کند نداشتم ،" مانوئل گارسیا کویلون در مصاحبه با آسوسییشن اسپورت گفت . "  شایعاتی در مورد رافا برای رفتن به یووه وجود دارد بمانند گزارشاتی که حاکی از پیشنهاد به ( گاس) هیدینگ به یوونتوس است .
" ولی اینها گمانه زنی های رسانه ای است و صحت ندارند . رافا قراردادی چهار ساله با لیورپول دارد .
" او احساس می کند که این قدرت را دارد که با تیم همکاریش را ادامه دهد و کاملا تمرکزش را بر روی لیورپول و موقعیتش در جدول گذاشته است . "
منبع:سایت لیورپول[/td][/tr][/table]
سپاهان برای همیشه
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #23 : ژانویه 28, 2010, 13:30:38 »

استيون جراردشايعات را تكذيب كرد   
به گزارش سايت رسمي ليورپول، جرارد امروز شايعات اختلاف با مربي و همچنين ترك آنفيلد در تابستان را رد كرد.

بنيتز ديروز به Liverpoolfc.tv گفت كه شايعات مربوط به اختلاف او با جرارد نا درست است ، خود جرارد نيز امروز اين شايعات را بي پايه و اساس خواند.

جرارد گفت من شايعات بسياري دراين مورد شنيده ام كه همه آنها پوچ و بي اساس است.
جرار در ادامه گفت: من دوست دارم بدانم اين شايعات بي اساس و غير قابل باور از كجا ناشي شده است. در حقيقت هيچ اتفاقي نيافتاده است و اگر كسي غير از اين تصور ميكند در اشتباه بزرگي است. ما در باشگاه بسيار به يكديگر نزديكيم و به اين شايعات خنديديم.
من هيچگاه با مربي و دستيارانش مشكلي نداشته ام و بين دو نيمه بازي با ردينگ مشغول مداواي پاي آسيب ديده خود بودم.

در حال حاضر مهمترين مساله اين است كه هر چه زودتر به آمادگي كامل برسم و در كنار مربي و هم تيميهايم براي پيشرفت تيم تلاش كنيم. او در ادامه خاطر نشان كرد كه همه شايعات مبني بر خروج من از باشگاه نادرست است و هواداران اطمينان داشته باشند كه من تمام تلاشم را ميكنم تا به بهترين فرم بدني خود رسيده و به باشگاه كمك كنم كه فصل را در بالاترين رتبه ممكن به پايان برساند. منبع:liverpollfans.ir
سپاهان برای همیشه
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #24 : ژانویه 30, 2010, 09:35:08 »

پاسخ رافا به شایعات کار در بووه   

[/]
[]
رافائل بنیتز بار دیگر تصریح کرد که با وجود شایعات به وجود آمده در مورد رفتن او به یوونتوس ، از کار در لیورپول راضی است .

به گزارش سایت رسمی ، هنگامی که خبرنگاران در کنفرانس مطبوعاتی در ملوود در مورد این شایعات از بنیتز سوال کردند او تاکید کرد که فقط بر آماده کردن تیم برای بازی با بولتون تمرکز دارد.

او گفت:"من اینجا نیامده ام که در مورد شایعات صحبت کنم. مردم حرف های زیادی می زنند."

"من بر روی تیم و باشگاه تمرکز دارم و برای آماده کردن آنها برای بازی برابر بولتون. پس بیش از این در این مورد صحبت نمی کنم."

" می دانم که این شایعات وجود دارد و این جزیی از فوتبال است اما من خود را برای بازی بعدی آماده می کنم و آمادگی صحبت در این زمینه را ندارم چرا که باعث می شود تمرکزم از بین برود."

" اما من از کار در این جا کاملا راضی هستم و تلاش می کنم که کار خود را به بهترین نحو انجام دهدم و    امیدوارم که مقابل بولتون به پیروزی برسیم." منبع:LIVERPOOLFANS.IR[/]
سپاهان برای همیشه
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #25 : ژانویه 31, 2010, 10:17:12 »

رافا: هنوز باید پیشرفت کنیم   

[/]
[]
رافا بنیتز اقرار کرد که لیورپول هنوز با بهترین شرایط خود فاصله زیادی دارد اما او معتقد است که برد 2-0 برابر بولتون روحیه خوبی برای سه مسابقه بسیار مهم آینده به تیم داده است.

به گزارش سایت رسمی ، گل درک کویت در نیمه اول و سپس گل به خودی کوین دیویس در نیمه دوم ، هر سه امتیاز را برای لیورپول به ارمغان آورد.

لیورپول اکنون در حالی برای بازی با تیم های اورتون ، آرسنال و منچستر سیتی آماده می شود که در شش بازی آخر شکست ناپذیر بوده است.

بنیتز گفت:"من از نتیجه و عملکرد تیم در نیمه دوم راضی هستم اما در نیمه اول خوب نبودیم. در نهایت ما به پیروزی در این مسابقه نیاز داشتیم و آن را بدست آوردیم."

"در نیمه اول بولتون فرصت هایی داشت و ما تا حدودی خوش شانس بودیم. رینا و کرگیاکاس کار خود را به خوبی انجام دادند. اما در نیمه دوم ما کاملا متفاوت بودیم. ما کنترل بازی را در اختیار داشتیم و فرصت های زیادی بدست آوردیم . می توانستیم گل های بیشتری وارد دروازه حریف کنیم."

" از این که شش بازی است که شکست نخورده ایم و بار دیگر موفق به کسب کلین شیت شدیم خوشحالم. این بسیار عالی است."

"داریم پیشرفت می کنیم. می توانید ببینید که تیم به سختی تلاش می کند و امیدوارم که این روحیه را حفظ کنیم."

از بنیتز در مورد عملکرد جرارد پرسیده شد و او در پاسخ گفت:"استیوی بهتر از بازی قبل بود. او بسیار تلاش می کرد و همین برای ما مهم بود. وقتی گل دوم را به ثمر رساندیم ، تیم با اعتماد به نفس بالاتری بازی می کرد و او یکی از بازیکنانی بود که میتوانست جریان بازی را عوض کند.

بنیتز همچنین در تمجید از زننده گل ، درک کویت ، افزود:" مهم نیست که او مهاجم باشد یا وینگر یا مهاجم دوم ، او همه جا حضور دارد. او توانایی گل زدن را دارد و کاملا از کارش راضی هستم."

بنیتز احتمال خرید یا فروش جدید تا پایان نقل و نتقالات را رد نکرد اما با این حال به نظر می آید که رایان بابل در آنفیلد باقی می ماند.

بنیتز گفت:"ما تلاش خود را می کنیم. کار آسانی نیست و در ژانویه یافتن بازیکنی که از بهتر از بازیکنان حال حاضر تیم باشد ، بسیار دشوار است. ما بازیکنان را تحت نظر داریم و سعی می کنیم که فردی را پیدا کنیم که برای تیم مفید باشد."

از آینده بابل در لیورپول سوال شد و بنیتز در پاسخ گفت:" او در لیورپول باقی می ماند." __________________
منبع:LIVERPOOLFANS.IR[/]
سپاهان برای همیشه
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #26 : فوریه 07, 2010, 10:09:34 »

لیورپول باز هم دربی مرسی‏ساید را پیروز شد

Ariensport.com: هفته بیست و پنجم لیگ برتر انگلستان با پیروزی لیورپول در دربی بندر مرسی ساید آغاز شد... .

لیورپول 1-0 اورتون
گل: کویت 55 (لیورپول)
کارت زرد: کویت، کرگر، جرارد (لیورپول) – پینار، هیتینگا، آنیچبه (اورتون)
کارت قرمز: کریاکاس 34 (لیورپول) - پینار 95 (اورتون)

در آغاز هفته بیست و پنجم لیگ برتر انگلستان، ورزشگاه آنفیلد میزبان دربی مرسی ساید میان دو تیم لیورپول و اورتون بود.

نیمه نخست این دیدار بسیار خشن دنبال می‏شد، به طوری که از همان ابتدای بازی بازیکنان دو تیم تکل‏های بسیار خشنی می‏زند و نتیجه این خطاها اخراج " کریاکاس " در دقیقه 34 بازی بود. در این نیمه دو تیم یک موقعیت خیلی خوب داشتند که هر دو ناکام بود و نیمه نخست 0-0 مساوی به پایان رسید.
لیورپول 10 نفره نیمه دوم را بهتر آغاز کرد و حملات خوبی را بر روی دروازه اورتون ترتیب می‏داد و بالاخره در دقیقه 55 " درک کویت " با ضربه سر خود در محوطه شش قدم دروازه تیم میهمان را باز کرد و پنجاهمین گل خود را به ثمر رساند. در ادامه اورتون تلاش می‏کرد تا دروازه قرمزها را باز کند و لیورپول نیز قصد داشت بر روی ضد حملات گلزنی کند که تلاش دو تیم بی نتیجه بود و لیورپول به مانند دربی دور رفت پیروز شد.

ضمن اینکه در دقیقه 95 این دیدار " پینار " با خطا بر روی " استیون جرارد " کارت زرد دوم خود را دریافت کرد و از زمین مسابقه اخراج شد.

ترکیب لیورپول: رینا، اگر، کریاکاس، اینسوا، کرگر، لوکاس، ماسکرانو، انگوگ (64 بابل)، جرارد، رودریگوئز (92 آورلیو)، کویت (95 اسکرتل

هادی عقیلی پیش به سوی آسیا
تعداد ارسال: 1203

محل سكونت: اصفهان

تيم محبوب: سپاهان.رئال مادرید. لیورپول.اسپانیا

بازيكن محبوب: محمود کریمی.نویدکیا.هادی عقیلی.سید مهدی رحمتی.عماد رضا.حاج صفی

تشكر ها:

اهدا شده : 3452

دريافت شده : 3899

آنلاین آنلاین

Yahoo Instant Messenger - MΞHЯÐAÐ SEPAHANI
ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #27 : فوریه 07, 2010, 16:57:51 »

داربي مرسي سايد با برتري سرخ‌ها به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليورپول در داربي اين شهر با تك گل ديرك‌كويت، بازيكن هلندي‌اش پيروز شد.
كويت در دقيقه 55 و در حالي كه تيمش ده نفره بود، تك‌گل سه امتيازي بازي را به ثمر رساند. دو تيم كه براي دويست و سيزدهمين بار در اين مسابقه با هم پيكار مي‌كردند در اين مسابقه پر برخورد 8 بار كارت زرد داور را مقابل خود ديدند. ضمن آن كه قاضي مسابقه يك بازيكن از هر دو تيم را با كارت قرمز خود مواجه كرد.
سرخ‌ها هم‌اكنون قهرمانان شهرشان هستند. آنها در 7 بازي اخير خود شكست نداشته و با 3 امتيازي بازي مرسي سايد به جمع تيم‌هاي صدر جدول پيوستند.
رافائل بنيتس سرمربي اسپانيايي ليورپول پس از برد يك بر صفر مردانش با خوشحالي گفت: به خاطر تيم و هوادارانمان خوشحال هستم، ما به سختي كار كرديم و شايسته برد بوديم.
سرمربي سرخ‌ها كه روزهاي سختي را در كنار شاگردانش تجربه مي‌كند افزود: از شروع مسابقه به سختي كار كرديم و تلاش داشتيم هرچه زودتر گلزني كنيم. خوشبختانه در ادامه موفق شديم. ما در 2، 3 روز آينده مي‌توانيم از اين پيروزي خوشحال باشيم.
استيون جرارد كاپيتان ليورپول و چهره برتر مسابقه هم در پايان مسابقه گفت: داربي سختي بود. يك شهرآورد با شور و هيجان و مبارزه . ما اورتون را با نام بازيكن شكست داديم و بسيار خوشحاليم.
سپاهان برای همیشه
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #28 : فوریه 10, 2010, 09:59:41 »

هنسن: وقت مناسبی برای مقابله با آرسنال است   

[/]
[]
الن هنسن توضیح داد که چرا او معتقد است که لیورپول در بهترین شرایط با آرسنال رو به رو می شود.

به گزارش سایت رسمی ، تیم رافائل بنیتز در حالی به ورزشگاه امارات می رود که در هفت بازی آخر خود در لیگ برتر شکست ناپذیر بوده است و در طول این بازی ها موفق به کسب شش کلین شیت شده است.

اما آرسنال دو شکست متوالی برابر منچستر یونایتد و چلسی را متحمل شده است و هنسن احساس می کند که اعتماد به نفس توپچی های لندن کاهش یافته است.

هنسن ، مدافع افسانه ای سالهای پیش لیورپول ، گفت:"لیورپول در هفت بازی آخر شکست ناپذیر بوده است و فقط یک گل دریافت کرده است."

"این می تواند زمان خوبی برای رویارویی با آرسنال باشد چرا که دو باخت متوالی اعتماد به نفس آنان را از بین برده است و آنها بار دیگر در برابر رقیبان ، ضعف خود را نشان دادند."

"لیورپول در هفته های اخیر بازی هجومی و عملکرد خوبی را به نمایش گذاشته و نشان داده است که مصمم به پیروزی در مقابل حریفان هستند و این نشان می دهد که تیم در شرایط خوبی برابر آرسنال قرار می گیرد."

"درست مانند چلسی و یونایتد ، لیورپول هم در میانه میدان فشرده بازی خواهد کرد و آنها را مجبور به بازی در کناره ها و ارسال سانتر بر روی دروازه خواهد کرد."

"مدافعان لیورپول به راحتی این حملات را دفع خواهند کرد و باید تلاش کنند که جلوی خلاقیت بازیکنان آرسنال را در تمام فرصت ها بگیرند."

پیش از این بازی لیورپول توانست اورتون را در آنفیلد 1-0 شکست دهد. نتیجه ای که لیورپول را برای اولین بار پس از ماه اکتبر در رده چهارم جدول قرار داد.

با این حال ، هنسن معتقد است که لیورپول می تواند آرسنال رده سومی را تحت فشار بگذارد اگر آنها موفق به کسب اولین پیروزی خارج از خانه خود برابر توپچی ها پس از سال 2000 شوند.

هنسن افزود:"تیم رافائل بنیتز ، به جای نگاه به پشت سر خود و به تیم هایی مانند تاتنهام ، منچسترسیتی و استون ویلا ، باید خود آرسنال را هدف قرار دهد ، تیمی که در صورت شکست برابر لیورپول فقط دو امتیاز بیشتر از آنها خواهد داشت." liverpoolfans.ir[/]
M.E.H.R.D.A.D
بازیکن اصلی

هادی عقیلی پیش به سوی آسیا
تعداد ارسال: 1203

محل سكونت: اصفهان

تيم محبوب: سپاهان.رئال مادرید. لیورپول.اسپانیا

بازيكن محبوب: محمود کریمی.نویدکیا.هادی عقیلی.سید مهدی رحمتی.عماد رضا.حاج صفی

تشكر ها:

اهدا شده : 3452

دريافت شده : 3899

آنلاین آنلاین

Yahoo Instant Messenger - MΞHЯÐAÐ SEPAHANI
ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #29 : فوریه 14, 2010, 09:24:39 »

یوفا: سرمربي تيم فوتبال ليورپول انگليس گفت: وظيفه و هدف اصلي ما بازگشت به ليگ قهرمانان اروپا است.

به گزارش یوفا: "رافائل بنيتس " ‌اظهار داشت: به همه اعضاي تيم گفته‌ام در پايان فصل جاري بايد مقامي در ليگ برتر كسب كنيم تا بتوانيم مجوز حضور مجدد در ليگ قهرمانان اروپا را بگيريم.

اين مربي اسپانيايي افزود: هم از لحاظ ورزشي و هم از جنبه اقتصادي چنين حضوري براي ما حائز اهميت است زيرا در غير اين صورت موقعيت خود را نزد هواداران از دست خواهيم داد.

وي كه همراه تيمش در فصل جاري متحمل ناكامي‌هايي شد و از ليگ قهرمانان اروپا نيز حذف شد، ادامه داد: انگليس براي ليگ قهرمانان اروپا 4 سهميه دارد. رمز نجات ما اين است كه مقامي در بين 4 تيم اول جدول بدست آوريم.

بنيتس عنوان كرد: در مقطع فعلي بايد براي ليورپول تمام توان خود را به كار گيريم.

صفحه: 1 2 [3] 4

تاسيس شهريور ماه 1387
info@sepahannews.com
تلفن پشتیبانی : 09371188068