نمیدونم از کجا شروع کنم...........
نمیدونم باید چی بنویسم!!!!
اما میدونم بازم ملت ازربایجان و ترک های عزیز حقشون رو گرفتن و حقیقت رو ثابت کردن بعد از پیروزی مطلق در نظر سنجی های سایت های معتبر ورزشی بخصوص پارس فوتبال و خبر گذاری فوتبال ایران و سایت گل_که روش ثبت ای پی بود_
و فراخوان جالب روزنامه ی پیروزی در مورد شرکت در نظر سنجی سایت گل و کلی رسانه و.......باز هم تراختور با اختلاف قاطع اول شد!!!
منتظر برنامه ی 90 بودیم تا شاید ان جا حرفممان را بزنیم و بگوییم حق پرطرفدارترین تیم ایران این نیست که بازی هایش از شبکه ی 3 پخش نشود و طرفدار ساکن تهران و زنجان و همدان و کرج.. به اجبار بازی های بی کیفیت دو تیم سرخابی معروف را ببیند.........
امدیم بازی استقلال در تهران صدای استادیوم را یک طرفه کردن و صدای یاشاسین ازربایجان رو بستن....مهم نبود مهم حضور 50 هزار نفری بود
جایی که طرفدار ما فشردگیشان اذیت کننده بود و شبکه ی تهران به صورت مکرر از اسقلالی ها دعوت به حضور در استادیوم میکرد......
و دوشنبه ی همان هفته منتظر برنامه ی 90 بودیم.......
نه!!!
پخش گلیچین وار مصاحبه ها.....پخش صدای طرفدارانی که جو زده بودن و با احساس پاکشون تراکتور رو با رئال مقایسه میکردن!!!
ایرادی ندارد و......
رسیدیم به نظر سنجی 90
مردم ازربایجان منتظر چنین روزی بودند....گویی بعد از سالها یک تریبون برای اثبات اکثریت بودنشان پیدا کرده بودند
زنگ پشت زنگ
به گزینه 3 رای بدهید به همه بگین و........
اس ام اس سند نمیشود!!!!بازم بفرست!!!دو باره..سه باره ...10 باره....نه نمیشود!!!!
خب 2 را بفرستیم یک بار ببینیم ایا میشود یا نه؟؟؟!!!!
با اولین سند...پیام تحویل داده میشود!!!!
امار نشان داده میشود
تراکتور یک پنجم پرسپولیس و یک سوم استقلال!!!!
برنامه دقیقا همان جور پیش میرود که خود **************میخواهد
الان وقت چیست؟؟؟
وقت خرد کردن کمالوند
سلام اقای کمالوند!!!!
از 10 دقیقه صحبت کمالوند 8 دقیقه اش را خود********صحبت میکند!!
بعد هم بدون خداحافظی گوشی را قطع میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فردا از کمیته ی انظباطی خبری میرسد!!
فراز کمالوند به دلیل تشویش اذهان طرفدار تراکتور حق مصاحبه ندارد!!!!
وای خدای من!!
قرارمون شد حضور در بازی مقاومت
تعداد هوادار بالای 120 هزار نفره!!خدا خبرگذاری ها این رو انعکاس میدن!!90 این رو نشون میده؟؟؟؟
خبر گذاری فارس 105 هزار گفته اخبار سراسری هم گفته بالای 100 هزار ....خوبه!!
برنامه ی 90 هفته ی بعدش
عادل یه ژست مظلوم بخودش گرفته.....
خب بریم بازی تراختور
این همه بازی فحش های انچنانی به ناموس های بازیکنان پخش نمیشود....شعار معروف عادل فردوسی پور....****شرف***شعور در تبریز ر مکرر پخش میشود_عاشق مظلوم نماییتم!!!_
بعدشم یه سری امار...
بازهم گلچین مصاحبه های گرفته شده
تا بگن ملت ازربایجان اینه......................وای چه بسیار هواداری با غیرتی که تاصبح نخوابیدن!!!
بعدشم یه قیافه ی حق به جناب و مظلوم بعدشم دادن شعار طرفداران تراختور...تا بگه من تراکتور رو دوس دارم!!!
پیشه خودم میگفتم کاش یه نظر سنجی یه سایتی یه جایی بزاره که همه قبولش داشته باشن!!!
نظر سنجی فوتبال3 روش ثبت کد ملی خدایا امار رو ببینیم
خدا اگه عادل حق بگه امار مشابه اون میشه اون موقع میگیم عادل حلالمون کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی........................
امار رو ببینین
http://fans.football3.ir/stats/ _____________________________________________________________________________
چند نکته
1- خیلی میگن جامعه ی اماریش کمتر از برنامه ی 90 هست!!
درسته اما اگه 90 تقلب نمیکرد امار شاید از اینم پررنگ تر برای تراکتور بود چون گزینه 3 فیلتر بود
2-شاید بگین خیلییا دسترسی به اینترنت ندارن
بازم درسته
همون کسی که به اینترنت دسترسی نداره ممکنه طرفدار تراختورهم باشه
چون هممون زیر یه پرچم زندگی میکنیم!!!!!!!!!!!
پس به قول دکتر صدر همه به احترام پرطرفدارترین تیم ایران سرپا می ایستیم