تشويق يك هوادار واقعي .

شما هنوز در انجمن ثبت نام نكرده ايد ، لطفاً براي بهره گيري كامل از امكانات انجمن اينجا كليك كنيد...

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
مارس 13, 2010, 22:22:58 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:
------------------------------------------------------------------------------------------
برای ورود به سایت اصلی هواداران اینجا کلیک کنید
------------------------------------------------------------------------------------------
<<< درج نظرات در روزنامه نسل فردا : از طریق سایت >>>
<<< درج نظرات در روزنامه نسل فردا : از طریق انجمن >>>
جدید: انتخاب بهترین های سال 88 انجمن گفتگوی هواداران سپاهانآپلود عکس در آپلود سنتر سپاهان نیوز
تولبار جدید سپاهان نیوز
گفتگوی هواداران سپاهان پیرامون مسائل تیم سپاهان
گزارش لحظه به لحظه ی بازی های سپاهان
مسابقه پیش بینی
پیش بینی بازی های لیگ قهرمانان آسیا 2010------------------------------------------------------------------------------------------
گپ و گفت خودموني در چايخونه سنتي مهر
آشنايي با اعضاي انجمن
آشنايي با شهر زيباي خدا، اصفهان
قوانين و مرامنامه انجمن
کلامی با تازه واردین

نظرسنجی
سوال: آيا مي خواهيد نامه به كانون جهت تشويق را امضا كنيد؟
بله - 24 (100%)
خير - 0 (0%)
مجموع آراء: 24

صفحه: [1] 2 3 ... 18
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: تشويق يك هوادار واقعي .  (دفعات بازدید: 4925 بار)
0 کاربر عضو شده در انجمن ارسال شده است. و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
shahab-d
بازيكن تیم های پایه
**

تعداد ارسال: 202

محل سكونت: نصف جهان

تيم محبوب: سپاهان_ تيم موج سبز

بازيكن محبوب: محرم نوید کیا _ دست بند به دستان تيم ملي

تشكر ها:

اهدا شده : 148

دريافت شده : 472

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« : مارس 19, 2009, 19:29:13 »

من دیشب داشتم بازی الاتفاق را می دیدم .  فکر کنم کسانی که این بازی را مثل من دیدند متوجه تشویق‌ ‌های این عربهای (به قول ما ایرانی ها ... گشاد ) شدند . به نظر من آنها بهتر از ما ایرانی ها (نه فقط سپاهانی ها) تشویق می کردند . برای همین با خودم فکر کردم چرا ما ایرانی ها نباید حداقل مثل آنها تشویق کنیم ؟
برای همین هم این تاپیک را ایجاد کردم تا در این سایت پربیننده و صمیمی فکری به حال تشویق سپاهان کنیم .
البته کسانی که عضو کانون هواداران سپاهان هستند وظیفه ی خودشان بداند که این تاپیک را به لیدرها و مسولین سپاهان معرفی کنند یا مقالات را به آنها بدهند تا مطالعه کنند چون هرچه باشد آنها هستند که تماشاگران را راهنمایی می کنند .
shahab-d
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : مارس 19, 2009, 19:33:56 »

این اولین مقاله ی من در این تاپیک است . در این مقاله می خواهم به مسئله تشویق همه جانبه بپردازم . در این مقاله به بازی دیشب سپاهان الاتفاق می پردازیم .
تشویق هواداران عرب در بازی دیشب چند نکته جالب داشت که یکی از آنها استفاده بسیار کم از شعارها و شعرها بود و اکثر کار تشویق به وسیله ی کف زدن ، هو کردن و آوازهای معروف اروپایی انجام می شد و این امر بیشتر در ورزشگاههای انگلیس دیده می شود

1-   کف زدن . کف زدن در مواقعی که بازیکن کار مثبتی برای تیم خود می کند بسیار موثر است . در بازی دیشب شاهد این بودیم که تماشاگران در هنگام توپ ربایی دفع صحیح توپ ایجاد موقعیت خطرناک و شوت از راه دور بازیکنان خود را بسیار تشویق می کردند . این کار در ورزشگاههای انگلیس بسیار مرسوم است چنان که شما با دیدن 20 دقیقه از بازی می توانید به این نکته پی ببرید . اگه بازیهای آرسنال را در ورزشگاه خودش دیده باشید حتما متوجه شدید که حتی یک اوت که بدست می آورند . همه ورزشگاه کف می زنند و فریاد می زنند .

2-   آواز های معروف اروپایی . این آوازها که به تدریج در تورنمنت های مختلف و توسط اروپایی ها اختراع شدند شکل بسیار هول برانگیز دارند و الان تقریبا در تمام دنیا شناخته شده اند و به گونه های متفاوت برای ایجاد وحشت در حریف  استفاده می شوند . استفاده ی این شعارها بیشتر در کشورهای اروپایی و شرق دور مانند ژاپن کره تایلند چین دیده می شود و من به شخصه برای اولین بار آن را از عربها می شنیدم . حال ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که این آوازها چگونه هستند . خوب من نمی توانم نت آنها را بنویسم ولی بصورت لاتین می نویسم.
Oe oe oeoeoe ooo ooo oeoeoe
یا
Oeoeoeoe oe oe
آواز اول را می توانیم به این صورت تغییر دهیم : حمله / حمله / حمله حمله حمله / حمله / حمله / حمله حمله حمله
در بین / ها باید تنفسی صورت بگیرد
آواز دوم نیز می تواند به این صورت تغییر کند : حمله حمله حمله حمله / حمله / حمله

البته حق دارید اگه نفهمیده باشید ولی چند بازی اروپایی یا مخصوصا ژاپنی نگاه کنید دستتون می یاد چی به چیه ( بازی های نمونه : الاتفاق سپاهان – اوراوا سپاهان – گامبا اوزاکا  منچستریونایتد ، که فکر کنم باشگاه فیلمهاش را داشته باشه )

3-   هو کردن . هو کردن فوت و فن داره اگه می بینید هو کردنهای ما مثل اروپایی ها در نمی یاد مال نحوه ی اونه . هو کردن باید در مواقعی به کار رود که توپ دست بازیکنان حریف قرار داره و این هو کردن باید تو دلشون آشوب به پا کنه . فوت کاسه گری هو کردن را شاید همتون بلد باشید ولی خوب حداقل به کار نمی برید .
اوون اینه : وقتی می خواهید هو کنید باید صدایی مثل زوزه گرگ در بیارید
 HUUUUUUUUUUUUUUU یا هووووووووووووو (و = او)
همین .

فعلا خدانگهدار

MDPISFIR
ناظر انجمن
مدیر عامل

محمد------>اصفهان
تعداد ارسال: 5010

محل سكونت: ايران-اصفهان

تيم محبوب: سپاهان-ذوب آهن،بارسلونا

بازيكن محبوب: محرم نويدكيا-محمود كريمي،جواد نكونام

جنسيت : پسر

تشكر ها:

اهدا شده : 11344

دريافت شده : 14873

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : مارس 19, 2009, 19:59:18 »

اینو خوب اومدی ولی این نسخه پیاده کردنش توی ورزشگاه های ما یه جوون 25 ساله می خواد که با پشتکار وقتی موهاش سفید شد نتیجه تلاشش را ببینه.
حالا اگه پایه ای یا علی.من که چند بار برای کانون اینا را فرستادم.اما کو گوش شنوا.همون بلندگوی نون خشکی را عشقه.
متاسفانه این خصیصه ما ایرانی هاست که بجای اینکه خودمون پیشرفت کنیم سعی می کنیم با خراب کردن دیرگان اونا را بکشیم پایین.توی محل کارم هم اینا به چشم دیدم.تو ورزشگاه هم تنها زمانی که همه با هم تشویق می کنند همون زمان هو کردن هستش.تشویق تیم خودمون برای خیلی ها حال نمی ده.
Pedram
پیشکسوت انجمن
سرمربی

تعداد ارسال: 3676

محل سكونت: اصفهان

تيم محبوب: سپاهان

بازيكن محبوب: محرم نویدکیا، محمود کریمی، هادی عقیلی، مهدی مهدوی کیا، حسین پاپی، اسماعیل فرهادی

تشكر ها:

اهدا شده : 16692

دريافت شده : 12237

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : مارس 20, 2009, 02:46:22 »

به نطر من برای تشیوق درست لازمه که همه فرق بین تماشای بازی با تشویق رو بفهمند.
تماشاگری که برای دیدن بازی تیم مورد علاقش به ورزشگاه میره باید تکلیف خودش رو روشن کنه که قصدش از رفتن به ورزشگاه چیه. فقط دیدن بازی تیمش؟ یا کمک کردن به موفقیت تیمش؟
اگر مورد اوله بهتره تلویزیون رو انتخاب کنه چون واقعا برای تماشا مناسب تره. تماشاگر باید 100 درصد به این موضوع واقف باشه که سکو های ورزشگاه قسمتی از تیمه و نتیچه گیری در زمین چمن، ارتباط مستقیم با اون داره. اشغال سکو ها در صورت عدم تشویق با نهایت توان مثل کم کاری یک بازیکنه.
و این رو هم باید بدونه که تشویق کردن کار بسیار دشواری هست و با تفریح فرق داره. چون به تداوم در   2 ساعت ساعت زمان بازی نیاز داره و همچنین باید بدون تاتیر گیری از نتیجه بازی و بدون وقفه حتی در زمان هایی که امید زیادی هم به برد نیست، باز هم با انرژی تیم رو تشویق کرد. مثل بازیکنی که حق نداره در صورت عقب افتادن از تیم حریف وا بده و کم کاری کنه.
من فکر می کنم خیلی از افرادی که به ورزشگاه می رند هنوز خوب این مسائل براشون جا نیفتاده.
sepahan_zard
بازيكن تیم های پایه
**

ورزشگاه نقش جهان
تعداد ارسال: 408

محل سكونت: اصفهان

تيم محبوب: سپاهان

بازيكن محبوب: هادي عقيلي

تشكر ها:

اهدا شده : 1038

دريافت شده : 1054

آفلاین آفلاین

Yahoo Instant Messenger - kooler_gaze
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #4 : مارس 20, 2009, 11:14:30 »

ببخشيد دوست من ... باز هم ببخشيد ...
ولي نحوره تشويق كردن شما طوري به نظر مياد انگار  تا حالا استاديوم نيومدي !
عده زيادي از كسايي كه ميان حتي به كار ليدرها ميخندن ! اونوقت ميخواي جواب بدند ...
حداقل براي اينكه به بازيكناي خودمون وقتي توپ رو خراب ميكنند فحش ندهند ! يه 3 سالي بايد كار بشه و طول ميكشه
Shayan
بازیکن اصلی

SEPAHAN FC ALWAYS CHAMPIONS
تعداد ارسال: 1614

محل سكونت: The Biggest Island

تيم محبوب: Sepahan-Zobahan-Barcelona

تشكر ها:

اهدا شده : 3395

دريافت شده : 3005

آفلاین آفلاین

Yahoo Instant Messenger - s_memari2001
ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : مارس 20, 2009, 11:49:28 »

3-   هو کردن . هو کردن فوت و فن داره اگه می بینید هو کردنهای ما مثل اروپایی ها در نمی یاد مال نحوه ی اونه . هو کردن باید در مواقعی به کار رود که توپ دست بازیکنان حریف قرار داره و این هو کردن باید تو دلشون آشوب به پا کنه . فوت کاسه گری هو کردن را شاید همتون بلد باشید ولی خوب حداقل به کار نمی برید .
اوون اینه : وقتی می خواهید هو کنید باید صدایی مثل زوزه گرگ در بیارید
 HUUUUUUUUUUUUUUU یا هووووووووووووو (و = او)
همین .
به خاطر اينه که زن ها رو تو استاديوم راه نميدن!
همش صدای مرها مياد، صدای کلفت :110:

با بقيه نکات که گفتی موافقم ولی اميدوارم بتونی اين ها رو توی مخ 20 هزار تا هوادار ديگه هم بکنی :78: تشويق ژاپنی ها و انگيليسی ها حرف نداره.
ولی متأسفانه کشور ما تو اين کار هم از بقيه عقب تر هست :22: .

shahab-d
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #6 : مارس 25, 2009, 15:14:01 »

با سلام خدمت تمامی خوانندگان عزیز
راستش موقعی که داشتم مقاله ی قبلی را می نوشتم خودم هم به این نکته پی بردم که بعضی تماشاگران فرهنگ تماشاگر بودن را ندارند (بعضی هاشون نه شما که سپاهانی واقعی هستید) ولی  همانطور که در مقاله قبل هم گفتم ، اینکه بشینم و ببینم که این عربها به این قشنگی تیم مورد علاقشون رو توی یک شهر از نظر کوچک بودن  مثل اراک ما ، تشویق می کنند زورم گرفت و باخودم گفتم بالاخره باید از یک جایی شروع کرد دیگه . نمیشه که همینطوری دست روی دست گذاشت و دید که همه ی کشورها توی همه ی عرصه ها کوچک و بزرگ داردند از ما جلومی زنند و ما همینطور درجا می زنیم و نشستیم ببینیم شرایط بحران فعلی کی تموم میشه !
باید یکی بیاد بگه که آقایان .... یکم به فکر پیشرفت باشید و دیگه از اینکه بگیم ما بهترینیم و ما از کشورهای دیگر سر تر بودیم دست برداریم بودیم را ول کنید الان چی هستیم ؟ درست است که حدود 20 سال پیش ما تیم های عربی را می بردیم درست است که ما 35 سال پیش راحت قهرمان آسیا می شدیم درست است که ما قبلا ورزشگاه خوب می ساختیم درست است که قبلا میزبان جامهای ریز و درشت بودیم ... ولی الان نگاه کنید ببینید هنوز هم همان قدرت را داریم ؟ خیر ! دیگر نمی شود نشست و به گذشته افتخار کرد چون این گذشته مربوط به 10 سال اخیر نیست بلکه مربوط می شود به 30 – 40 سال پیش
بگذریم ، یکم تند رفتم آخه دلم از این مدیران نا کارآمد و پرمدعا پر بود . همچین بی ربط هم به بحثمون نیست . اگر مدیران خوبی داشته باشیم تقریبا نصف کارها حله (البته آقای ساکت کارآمدی خودشونو نشون دادند و سمت حرف من با ایشون نیست بلکه با دوشغله هایی است که قبول ندارند دوشغله هستند!).
shahab-d
بازيكن تیم های پایه
**

تشكر ها:

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #7 : مارس 26, 2009, 00:32:58 »

خوب . در پست قبلی یکم انتقاد کردم و در این پست می خوام پیشنهاد بدم . قبل از اون یک نکته رو بگم من یه دو ماهی هست که کامپیوترم خراب شده و عمدا درستش نکردم چون سوم دبیرستانم و باید درس بخونم . و با لپ تاپ مقاله هام رو می نویسم ولی چون اطلاعات مهمی روش دارم به اینترنت وصل نمی شوم . بنابراین تمام امیدم به اینترنت موبایل(که نظرات شما را به این وسیله می خونم ) و کافی نت (که با اون مقاله پست می کنم ) هست و کلی خرج رو دستم گذاشتم پس خواهشا این چیزهایی را که می نویسم بخونید و اگه دستتون به جایی می رسه به مسئولان (از طریق کانون هواداران یا ...) برسونید چون همین 100نفر یا شایدم کمتر نمی تونند خیلی این روش ها را در ورزشگاه پیاده کنند .
حالا چند سوال و پاسخ .
روی صحبت من با کسانی است که مقاله ی اول من رو خوندند : شما تن (tone)  و آهنگ  اون آواز هایی را که نوشته بودم را فهمیدید؟ و اینکه آیا به لیدر یا مسئولی این مقاله را نشان دادید ؟
و اما عزیزانی که لطف کردین وقت گذاشتید و مقاله این حقیر رو خودید .
"ورزشگاههای ما یه جوون 25 ساله می خواد که با پشتکار وقتی موهاش سفید شد نتیجه تلاشش رو ببینه." با حرفتون کمی موافقم ولی چون اعتقاد دارم باشگاه فولاد مبارکه حرفه ای تر از بقیه باشگاهها است و با کانون هواداران اون کمی آشنا هستم این رو می گم که اگر واقعا یکی پیگیر بشه و مرتب روشهای مدرن تشویق رو در کانون مطرح کنه کمتر از 4 یا 3 سال دیگه ورزشگاه ما هم مثل اروپا ژاپن و ... درست تشویق می کنند .
"به نظر من برای تشویق درست لازمه که همه فرق تشویق و دیدن بازی رو بفهمند ... اگر مورد اوله بهتره که تلویزیون رو انتخاب کنه ... اشغال سکو ها در صورت عدم تشویق بانهایت توان مثل کم کاری یک بازیکنه  ... باید بدون تاثیر گیری از نتیجه و با نهایت توان تشویق کرد " با حرفهاتون کاملا موافق هستم واقعا الان در ایران اگه بخوای بازی رو ببینی بهتره بشینی خونه چون نه باید پولی بپردازی (سپاهان تلویزیون اختصاصی نداره ) نه وقتت گرفته می شه . و اگر رفتی ورزشگاه باید کاری رو که قبول کردی درست انجام بدی ! چی ؟ کدوم کار؟ کسی که میره ورزشگاه مثل اینه که قبول کرده با نهایت توان تیمش رو تشویق کنه و اصلا حداقل در اصفهان(چون ورزشگاه 30 کیلومتر اونور تره) کسی که می ره ورزشگاه برای تشویق کردن می ره . ولی با این قسمت از حرفتون که "تشویق با تفریح فرق داره " مخالفم چون تشویق برای هوادار واقعی عین تفریح هست . در ضمن من تا حالا خیلی استادیوم اومدم و برای همین هم هست که می گم این کار از طریق کانون هواداران شدنی هست .
"همش به خاطر اینه که زنها رو راه نمی دند " عزیزم با این حرفتون مخالف هستم . چون درسته که 30 درصد تماشاگران هر بازی در اروپا و ژاپن خانم هستند ولی در عربستان چی ؟ اونجا 10 درصدشون هم خانم نیستند و صدای مردهاشون کلفت تر از ما ایرانی هاست ولی راز هو کردن را فهمیدند . شما چند نفر از دوستاتون رو جمع کن و همونطوری هو کن مطمئن باش همون صدایی را که گفتم میده
ERSHAD
مربی

...
تعداد ارسال: 2038

محل سكونت: IUT

تيم محبوب: Sepahan fc -Manchester united

بازيكن محبوب: هادی عقیلی

تشكر ها:

اهدا شده : 13802

دريافت شده : 7991

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #8 : مارس 26, 2009, 09:39:35 »

نقل قول
به خاطر اينه که زن ها رو تو استاديوم راه نميدن!
همش صدای مرها مياد، صدای کلفت :110:

با بقيه نکات که گفتی موافقم ولی اميدوارم بتونی اين ها رو توی مخ 20 هزار تا هوادار ديگه هم بکنی :78: تشويق ژاپنی ها و انگيليسی ها حرف نداره.
ولی متأسفانه کشور ما تو اين کار هم از بقيه عقب تر هست :22: .

شایان جون ... در ورزشگاه های ایران تغییر کاربری از خانوم ها به بچه ها رخ داده .... در واقع بچه هایی که می رن استادیوم صدای کلفت ندارن و این مشکل حل شده  :24:
ERSHAD
مربی

...
تعداد ارسال: 2038

محل سكونت: IUT

تيم محبوب: Sepahan fc -Manchester united

بازيكن محبوب: هادی عقیلی

تشكر ها:

اهدا شده : 13802

دريافت شده : 7991

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #9 : مارس 26, 2009, 09:43:55 »

اما در مورد صحبت هایی که شد در مورد تشویق و .... درسته که افرادی که می رن ورزشگاه اکثرا لیدر رو هم مسخره می کنن و فقط عادت کردن به این و اون فحش بدن .... اما همه این آدم ها از اتفاقات جدید استقبال می کنن مخصوصا وقتی حالت هو کردن و اینا باشه ... حتی اون طرفدارای چاقوکشی که تو بازی سپاهان پرسپولیش جلوی من نشسته بودن ... وقتی قرار بود یه کار جدید انجام بدیم استقبال می کردن ... اما وقتی نمی تونستن انجامش بدن بی خیال می شدن و همون فحش دادن خودشون رو انجام می دادن ...
می خوام بگم این کاری که می گیم شدنیه .... شاید حتی با یک سال کار کردن بشه حلش کرد ...
وقتی شعار های طولانی رو فقط از سپاهانی ها می بینیم تو ورزشگاه این نشون دهنده اینه که طرفدارای ما اهل انجام دادن کارای سخت هستن ... شعار های ما رو با تیم های دیگه مقایسه کنید ... هر شعار 20 خط طول می کشه ...
در کل به نظر من امید هست برای اجرای این نوع هواداری ها
صفحه: [1] 2 3 ... 18

تاسيس شهريور ماه 1387
info@sepahannews.com
تلفن پشتیبانی : 09371188068