تشويق يك هوادار واقعي .

شما هنوز در انجمن ثبت نام نكرده ايد ، لطفاً براي بهره گيري كامل از امكانات انجمن اينجا كليك كنيد...

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
مارس 11, 2010, 15:58:50 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:
------------------------------------------------------------------------------------------
برای ورود به سایت اصلی هواداران اینجا کلیک کنید
------------------------------------------------------------------------------------------
<<< درج نظرات در روزنامه نسل فردا : از طریق سایت >>>
<<< درج نظرات در روزنامه نسل فردا : از طریق انجمن >>>
جدید: آپلود عکس در آپلود سنتر سپاهان نیوز جدید: تولبار جدید سپاهان نیوز
جدید: مرور آخرین اخبار ورزشی خبرگزاری های مختلف در سپاهان نیوز
گفتگوی هواداران سپاهان پیرامون مسائل تیم سپاهان
گزارش لحظه به لحظه ی بازی های سپاهان
مسابقه پیش بینی
پیش بینی بازی های لیگ قهرمانان آسیا 2010------------------------------------------------------------------------------------------
گپ و گفت خودموني در چايخونه سنتي مهر
آشنايي با اعضاي انجمن
آشنايي با شهر زيباي خدا، اصفهان
قوانين و مرامنامه انجمن
کلامی با تازه واردین

نظرسنجی
سوال: آيا مي خواهيد نامه به كانون جهت تشويق را امضا كنيد؟
بله - 24 (100%)
خير - 0 (0%)
مجموع آراء: 24

صفحه: 1 2 [3] 4 5 ... 18
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: تشويق يك هوادار واقعي .  (دفعات بازدید: 4886 بار)
0 کاربر عضو شده در انجمن ارسال شده است. و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
MDPISFIR
ناظر انجمن
سرمربی

محمد------>اصفهان
تعداد ارسال: 4979

محل سكونت: ايران-اصفهان

تيم محبوب: سپاهان-ذوب آهن،بارسلونا

بازيكن محبوب: محرم نويدكيا-محمود كريمي،جواد نكونام

جنسيت : پسر

تشكر ها:

اهدا شده : 11301

دريافت شده : 14722

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #20 : آوریل 04, 2009, 19:25:32 »

البته اول اینا فرستادم بعد بهم گفتند شماره تلفن بدید تو یکی از جلسات کانون ازتون دعوت بشه ما هم ساده فکر کردیم همه مثل خودمونند شماره دادیم ولی سرکاری بود.لااقل یه بار زنگ نزدند تو گوشی فوت کنند.بعد با هزار امید و آرزو اون متن قبلی را تهیه کردم که تو جلسه ارائه بدم ولی...!!!؟؟؟
به نام خدابا سلام و خسته نباشیددر ابتدا می خواستم بگویم که چرا باشگاه سپاهان و ذوب آهن و مسئولان آنها تا این حد نسبت به بحث تماشاگران و جذب آنها بی تفاوتند یا حداقل کم توجه هستند.غیر از این است که در حال حاضر یکی از مهمترین تفاوت های این دو تیم با استقلال و پرسپولیس تماشاگران محدودتر آنهاست.به این نکته توجه داشته باشید که اگر مشکلات مالی این دو تیم تهرانی حل شود و بتوانند بازیکنان قوی تری را جذب کنند,رقابت با آنها به سبب میزبانی های بیشتر آنها و تماشاگران بسیار آنها مشکل خواهد شد.امیدوارم توجه بیشتری به این مسئله داشته باشید.اما برای اینکه وظیفه و دین خود را در حد توانم برای این دو تیم اصفهانی ادا کرده باشم و با توجه به اینکه می دانم ممکن است به سبب مشغولیت های کاری کمتر به این مسائل می پردازید,برخی از پیشنهادهای خود را برای جذب بیشتر تماشاگران ارائه می کنم و امیدوارم که قابل اجرا و مورد توجه باشد:•   از طریق بخش فرهنگی دانشگاه ها و امور فرهنگی و پرورشی مدارس اقدام به عضویت دانشجویان و دانش آموزان در کانون هواداران باشگاه و صدور کارت عضویت نمایید.همچنین در شرکت ها نیز می توان این کار را در مورد کارمندان انجام داد.•   هر چند وقت یکبار یا بازیکنان تیم را به مدارس مختلف شهر و استان اعزام کنید تا از این طریق دانش آموزان از نزدیک با آنها تماس داشته باشند و حتی در صورت امکان به دانش آموزان ممتاز علمی و ورزشی هدایای یادبودی اهدا کنید و یا اینکه هر بار دانش آموزان منتخب مدارس را به محل تمرین تیم دعوت کنید.•   از صدا و سیمای اصفهان بخواهید تا بیشتر اخبار تیم را به صورت گزارش برای مردم اصفهان به تصویر بکشند.برنامه های نقد و بررسی و کارشناسی در هنگام پخش مسابقات یا قبل و بعد از مسابقات ارائه دهند تا حساسیت مردم را نسبت به تیم بیشتر کنند.ضمن اینکه اخبار اصفهان نیز پس از هر بازی گزارشی از بازیکنان و مربیان تیم و حریف تهیه نماید.(مگر اصفهان ما چند تیم فوتبال دارد که مورد بی توجهی صدا و سیما هم قرار بگیرد و مشکل تهیه گزارش داشته باشد.)•   به کمک تولیدی ها و فروشگاه های معتبر یا اختصاصی باشگاه اقدام به فروش اقلام مختلف با علائم باشگاه نمایید.•   به صورت هفتگی یا ماهانه ویژه نامه هایی را با کمک هر دو باشگاه سپاهان و ذوب آهن و اسپانسرهای موجود حتی در صفحات کم هم که شده منتشر نمایید و اخبار مهم باشگاه را به اطلاع هواداران آنها و اعضای کانون هواداران برسانید.•   در صورت امکان سرودی در قالب حماسی برای تیم و باشگاه تهیه نمایید تا در هنگام برگزاری بازی ها آن را پخش نمایید و موجب تحریک تماشاگران به تشویق بیشتر تیم و حتی بازیکنان نمایید.•   از روزنامه های شهر اصفهان بخواهید که بخش ویژه ای از صفحه ورزشی خود را به اخبار باشگاه اختصاص دهند و توجه بیشتر مردم را به سرنوشت تیم شهرشان جلب کنند.•   بخش روابط عمومی باشگاه اخبار بیشتری را در اختیار روزنامه ها و رسانه ها قرار دهند.(توجه داشته باشید که متأسفانه روزنامه های ورزشی کشور که همگی تهرانی هستند غالباً اخبار دو تیم استقلال و پیروزی را منعکس می کنند و عدالت را رعایت نمی کنند.)•   سایت باشگاه را فعال تر کنید.من به عنوان یک هوادار دلم می خواهد در سایت باشگاه با سایر هواداران و حتی مسئولان تبادل نظر کنم و احساسات خود را با دیگران در میان بگذارم, ولی متأسفانه چنین بخشی در سایت فعال نمی باشد.حتی امکان عضویت صوری در سایت نیز به دلیل مشکل نرم افزاری سایت وجود ندارد.•   قبل از برگزاری بازی های تیم از طریق تلوزیون و سایر رسانه ها مردم را به حضور در ورزشگاه دعوت نمایید.(با امید اینکه ورزشگاه نقش جهان روزی در حد استاندارد شود تا تماشاگران راحت تر در ورزشگاه حضور یابند.)•   امکان عضویت در کانون هواداران را از طریق مدارس , دانشگاه ها,شهرداری ها,ورزشگاه هاو سایت باشگاه فراهم نمایید و از طریق همین نهادها شرایط اعزام تماشاگران را به ورزشگاه و شهرستان ها محیا نمایید.•   سالانه هدایایی را در پایان فصل از طریق قرعه کشی در اختیار هواداران قرار دهید.(مشروط بر اینکه کانونی با اعضای فعال و عضو باشد.)•   توجه شما را به این نکته اساسی جلب می کنم که برای افزایش هواداران تیم باید این کار را از سنین کودکی که هنوز کودکان به توسط تلوزیون یا اطرافیان جلب تیم های دیگر نشده اند انجام دهید وگرنه با توجه به پوشش گسترده خبری باشگاه های استقلال و پیروزی از طریق تلوزیون,روزنامه ها و سایر موارد امکان جذب آنها مشکل خواهد بود.در پایان از شما خواهش می کنم که به مسئله جذب تماشاگر توجه اساسی مبذول دارید.با تشکر از توجه شما و به امید موفقیت تیم های ورزشی استان مان.

MDPISFIR
ناظر انجمن
سرمربی

محمد------>اصفهان

تشكر ها:

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #21 : آوریل 04, 2009, 19:29:03 »

این نامه را هم همون فصلی که سپاهان رفت تا فینال آسیا و نیم فصل دوم با بردن تموم مدعی های قهرمانی خودش هم مدعی شد ولی با باخت به فجر و تساوی با پاس همه چیز از دست داد برای آقای ساکت فرستادم.بعد از باخت به فجر.گفتم شاید تجدید خاطره ای بشه.
به نام خدابا عرض سلام و خسته نباشيد.خطاب به آقاي ساكت،مدير عامل باشگاه فولاد مباركه سپاهان اصفهانمن قبلاً نيز با باشگاه از اين طريق تماس داشته ام و اين را وظيفه خود به عنوان يك اصفهاني مي دانم.با كسب عنوان قهرماني تيم سپاهان در دومين دوره ليگ برتر نگاه مردم و فوتبال دوستان شهر اصفهان به اين تيم بسيار تغيير كرده و توقعات مردم نيز بسيار بالا رفته و اين وظيفه شما را سنگين تر كرده است.شايد روزي در ميان اين همه حمايت هاي تلوزيوني و مطبوعاتي از تيم هاي استقلال و پيروزي كسب عنوان قهرماني تيمي از شهرمان و حتي هر شهرستان ديگري يك رويا بود اما به لطف خدا و زحمات مسئولان و مربيان و بازيكنان آن فصل به حقيقت پيوست.اما به جز همان دوره كه تيم قهرمان شده ديگر ما هيچ گاه آن صلابت را در تيم و بازي هايش نديديم.در اوايل مي توانستيم دليل آن را حرفه اي نبودن تيم ، بازيكنان و مسئولان باشگاه بدانيم اما بعد از گذشت اين 4-5 سال ما همچنان شاهد بازي هاي پر فراز و نشيب تيم هستيم كه نمونه آن در اين فصل بسيار بود.در ميان پيروزي هاي تيم سپاهان در مقابل مدعيان قهرماني كه من فكر مي كردم كه اين خنده سپاهان به مدعيان پر سر و صداي ليگ امسال بود نتيجه اي مانند شكست در مقابل تيم فجر سپاسي و ناميدي از قهرماني در ليگ به اين راحتي تمام آن افكار را به تمسخر گرفت.بازي كه من احساس مي كردم بازيكنان در زمين براي رفع تكليف راه مي روند و يا مي دوند.با گذشت هر ثانيه از آن بازي غمي فراوان سراپاي وجودم را فرا مي گرفت كه چگونه ممكن است تيمي با شرايط مساعد مالي و بازيكن نتواند در مقابل تيمي 180 درجه متفاوت با آن نتيجه بگيرد و اولين باخت خانگي در فصل را متحمل شود.شايد يكي از دلايل آن القاي فكر خسته بودن بازيكنان تيم بوده كه براي يك تيم حرفه اي اصلاً قابل پذيرش نيست چرا كه اگر بدنساز تيم و بدنسازي تيم حرفه اي باشد هيچ گاه اين اتفاق نمي افتد،چطور همين بازيكنان وقتي به اروپا مي روند و در يك فصل در 3 يا 4 جام بازي مي كنند اين حرفها به ميان نمي آيد و دليل دوم نيز در اين مورد و شايد در فصل هاي پيش تفكر قهرماني در جام حذفي با بازي هاي كمتر است كه اصلاً قابل قبول نيست.اما به طور كلي من صحبت هاي سرمربي تيم در مورد بازيكنان ايراني را كاملاً تأييد مي كنم و راه حل آن را فقط در دست شما مي بينم،چرا كه مربي تيم نمي تواند بي تفاوتي اين تعداد زياد بازيكن را با محروميت و تنبيه آنها پاسخ دهد.اين شماييد كه بايد با تنبه لااقل نقدي آنها به اين بي تفاوتي ها پاسخ دهيد،به اين عدم حرفه اي بودن آنها پاسخ دهيد.مردم اصفهان و هوادارن تيم چه گناهي دارند كه بايد چنين شوك هايي را تحمل كنند.واقعاً باخت سپاهان در خانه و در مقابل تيم فجر يك شكست وحشتناك بود.در برنامه دوربين خبر ساز نيز پس از بازي ما شاهد خنده و گپ و گفت برخي بازيكنان بوديم،كه اين واقعاً شرم آور است.هر خنده آنها غمي بزرگ را بر دل ما مي نشاند.تك تك آن بازيكنان بايد بدانند كه درآمدي كه دريافت مي كنند باد آورده نبوده كه آنها با اين راحتي آن را حيف و ميل كنند.اين هزينه ها حاصل دسترنج كارگراني است كه شايد بسياري از آنها نيز عاشق اين تيم باشند.اين اولين و تنها نتيجه از اين دست نبوده و در طي 4-5 سال گذشته از اين نتايج زياد تكرار شده است.من به نيابت از همه عاشقان تيم سپاهان از شما تنبيه جدي بازيكنان را مي خواهم البته به اين نكته نيز واقفم كه اين تنبيه بايد حتماً پس از بازي با الشباب صورت بگيرد و بايد صورت بگيرد.اميدوارم براي سرعت بخشيدن به حركت حرفه اي شدن باشگاه براي هرگونه اشتباهات و كوتاهي هاي بازيكنان در طي مسابقات آينده و فصل هاي بعد قوانين انظباطي سختي در نظر بگيريد تا هر بازيكني كه خواست به تيم سپاهان بپيوندد بداند كه در اين تيم خودخواهي، تك روي،بازي انفرادي،كم كاري،بي انظباطي تاوان سختي خواهد داشت.اين تاوان بايد براي حرفه اي شدن پرداخت شود.در ضمن اين را هم بگويم كه قرار نيست كه هيچ تيمي نبازد حتي به يك تيم ضعيف.اما بايد به نكته توجه داشت كه باخت ناشي از كوتاهي و بي انگيزگي آن هم در هنگامي كه تيم در كورس قهرماني قرار دارد  و در مقابل يك تيم انتهاي جدولي نابخشودني است.از شما مي خواهم كه اشتباهات بچه گانه بازيكنان را از طريق تنبيه هاي انظباطي تصحيح كنيد.چرا كه ساده انگاري و پشت گوش انداختن اين نقاط ضعف بوده كه فوتبال ما را به اين روز انداخته كه اين همه فراز و نشيب دارد.اميدورام شما و باشگاه سپاهان نمونه و الگوي فوتبال در ايران شويد و همان گونه كه حيات و تلاش و اميد را با قهرماني خود به ساير تيم هاي  شهرستاني داديد و دگرگوني در فوتبال ايران بوجود آورديد،در اين زمينه نيز پيش قدم باشيد.عاجزانه از شما مي خواهم كه بدون توجه به جو بي نظمي و بي برنامگي حاكم بر فوتبال ايران راه حرفه اي شدن را بپيماييد و به حواشي گول زننده فوتبال ايران توجه نكنيد.منتظر راه كارهاي مسئولان فوتبال ايران براي حرفه شدن نباشيد و خودتان الگوي فوتبال حرفه را ارائه دهيد.با تشكر و سپاس از شما و زحمت كشان باشگاه
amir
ناظر انجمن
سرمربی

متولد دیار نصف جهان
تعداد ارسال: 4718

محل سكونت: ابوظبی

تيم محبوب: سپاهان- منچستر یونایتد

بازيكن محبوب: نویدکیا - محمود کریمی - احسان حاج صفی

تشكر ها:

اهدا شده : 2644

دريافت شده : 11409

آفلاین آفلاین

Yahoo Instant Messenger - shervin_king_of_king@yahoo.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #22 : آوریل 07, 2009, 11:46:39 »

من 100% موافقم ....
یعنی من موندم این چه جور تشویق کردنه ؟؟؟؟
از 1 ساعت قبل بازی همه هم میخونند هم فریاد می زنند هم کف میزنند سر بازی همه یادشون میره واسه چی اومدن ورزشگاه  :102:
لیدر ها هم فقط همون همون وسط ورزشگاه رو میچرخوندند بقیه بوق بودین اونجا ....خلاصه این نامه خیلی لازمه :110:
MDPISFIR
ناظر انجمن
سرمربی

محمد------>اصفهان

تشكر ها:

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #23 : آوریل 09, 2009, 11:01:09 »

آقا نظرتون راجع به اینکه این عکس را به صورت پرچم دراریم چیه؟دو هفته دیگه با بنیادکار تو اصفهان داریم.خیلی دلم می خواد توی اون بازی این پرچم را بزرگ توی ورزشگاه ببینیم.خواهشاً اگه جایی را می شناسید که اینا روی پارچه بزنه بگید تا با هم پول بذاریم برای اون بازی آماده اش کنیم.اصلاً‌ برا اون بازی کی می یاد؟من بیام و نیام واقعاً دلم می خواد این پرچم را تو ورزشگاه و تو برنامه های تلوزیونی ببینم.بگید هزینه اش چقدر می شه تا یه فکری بکنیم.

راستی اگه اشکالی داره بگید تا برطرف کنم.
amir
ناظر انجمن
سرمربی

متولد دیار نصف جهان
تعداد ارسال: 4718

محل سكونت: ابوظبی

تيم محبوب: سپاهان- منچستر یونایتد

بازيكن محبوب: نویدکیا - محمود کریمی - احسان حاج صفی

تشكر ها:

اهدا شده : 2644

دريافت شده : 11409

آفلاین آفلاین

Yahoo Instant Messenger - shervin_king_of_king@yahoo.com
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #24 : آوریل 09, 2009, 11:45:20 »

کاره خوبیه  ... فقط یه کم باید شکیل ترش بکنیم .....

mamad 1 charkh
بازيكن تیم های پایه
**

ای استقلال این محرم ، یاد آور چیه واست ؟
تعداد ارسال: 378

محل سكونت: لنجان

تيم محبوب: سرورم سپاهان

بازيكن محبوب: در سپاهان : محرم نوید کیا @ در سپاهان نوین : محمدرضا امینی(سالار دروازه بان های ایران)

تشكر ها:

اهدا شده : 1268

دريافت شده : 1118

آنلاین آنلاین

Yahoo Instant Messenger - uhana_n2000
ديدن مشخصات
« پاسخ #25 : آوریل 09, 2009, 13:43:30 »

MDIPISFIRE  جان . منظور از این پرچم چیه ؟  میشه توضیح بدی ؟
MDPISFIR
ناظر انجمن
سرمربی

محمد------>اصفهان

تشكر ها:

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #26 : آوریل 09, 2009, 14:41:40 »

اگه دقت کرده باشید تو خیلی از کشورهای اروپایی و جاهای دیگه پرچم هایی را می یارن ورزشگاه که پرچم ملیت های مختلف حاضر در تیمشون را توش بکار می برند.الان ما دو تا از عراق ،یکی از موزامبیک و یکی هم از کامرون داریم.مطمئناً دیدن این پرچم انگیزه های بسیار بالایی را برای بازیکنای خارجی تیم مون ایجاد می کنه و حس مسئولیت بیشتری را درشون بوجود می یاره.من تا حالا ندیدم که تو ایران این کار شده باشه.قبلاً هم تو پارس فوتبال یه بار پیشنهاد دادم ولی کسی محل نگذاشت.خواهشاً بیاد برای اولین باشگاه تو ایران این کار را انجام بدیم.برای بازی با بنیادکار که یه بازی بین المللی هستش خیلی می تونه افتتاحه رویایی باشه.
پرچم کنار پرچم ایرن ماله عراقه زیر پرچم ایران ماله کامرون و زیر کناری موزامبیک.
منتظرما.دست دست نکنید.
MDPISFIR
ناظر انجمن
سرمربی

محمد------>اصفهان

تشكر ها:

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #27 : آوریل 09, 2009, 14:53:09 »

MDIPISFIRE  جان . منظور از این پرچم چیه ؟  میشه توضیح بدی ؟
تو با استفاده از این نام کاربری من یا خودت از دست می ری یا منو می کشی ;D .
این کجاش نام کاربری منه؟ام دی پیس فایر چی چیه دیگه؟بابا اون کنار تو مشخصات من نوشتهم اسمم محمد هستش
mamad 1 charkh
بازيكن تیم های پایه
**

ای استقلال این محرم ، یاد آور چیه واست ؟
تعداد ارسال: 378

محل سكونت: لنجان

تيم محبوب: سرورم سپاهان

بازيكن محبوب: در سپاهان : محرم نوید کیا @ در سپاهان نوین : محمدرضا امینی(سالار دروازه بان های ایران)

تشكر ها:

اهدا شده : 1268

دريافت شده : 1118

آنلاین آنلاین

Yahoo Instant Messenger - uhana_n2000
ديدن مشخصات
« پاسخ #28 : آوریل 09, 2009, 16:10:54 »

اگه دقت کرده باشید تو خیلی از کشورهای اروپایی و جاهای دیگه پرچم هایی را می یارن ورزشگاه که پرچم ملیت های مختلف حاضر در تیمشون را توش بکار می برند.الان ما دو تا از عراق ،یکی از موزامبیک و یکی هم از کامرون داریم.مطمئناً دیدن این پرچم انگیزه های بسیار بالایی را برای بازیکنای خارجی تیم مون ایجاد می کنه و حس مسئولیت بیشتری را درشون بوجود می یاره.من تا حالا ندیدم که تو ایران این کار شده باشه.قبلاً هم تو پارس فوتبال یه بار پیشنهاد دادم ولی کسی محل نگذاشت.خواهشاً بیاد برای اولین باشگاه تو ایران این کار را انجام بدیم.برای بازی با بنیادکار که یه بازی بین المللی هستش خیلی می تونه افتتاحه رویایی باشه.
پرچم کنار پرچم ایرن ماله عراقه زیر پرچم ایران ماله کامرون و زیر کناری موزامبیک.
منتظرما.دست دست نکنید.
9کرتم.هر چی تو گفتی.قبوله قبوله.در رابطه با اسمت هم شرمنده.محمد خااااااااااااااااااااااااان.خوب شد ؟ ((:
در رابطه با شکل پرچم ها هم خوب فکریه.اما یه افرادی مثل  پرچم موزامبیکش رو منظورش رو نمی فهمن.بهتره که یه کم شکیل تر بشه و اگه میشه اسم بازیکننا رو با انگلیسی پیچ پیچی و کوچیک روی هر پرچم بنویسیم ، البته نه کوچیک باشه که دیده نشه ، نه بزرگ باشه که زشت به نظر بیاد.اگه یه کم دیگه روش کار کنی و از اون دوستمون mrb(که تو بخش پوستر فعالیت داره) هم کمک بگیری پرچم توپی میشه.
اگه بخوای روی بنر بزنی ، متری 5-6 تومن فکر کنم در بیاد.روی پارچه هم والا نمی 2نم.همه این تابلوسازی ها این کار رو میتونن واسمون انجام بدن.اما باید یه با انصاف پیدا کنی که با کیفیت در بیاد.
نظرت چیه ؟
MDPISFIR
ناظر انجمن
سرمربی

محمد------>اصفهان

تشكر ها:

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #29 : آوریل 09, 2009, 17:16:18 »

خب من گرافیک کار حرفه ای نیستم.دیگه پیشنهادش را دادم حالا اگه لازمه محمدرضا اون کارهایی که شما گفتید را روش انجام بده و کار حرفه ای تری در بیاره تا بعد در مورد چاپش صحبت کنیم.
البته اون اسم کشورها فکر نکنم زیاد مهم باشه.2-3 بار که بردیم ورزشگاه دهن به دهن موضوع می گرده و همه می فهمند.فکر کنم اینطوری بهتر باشه.نظر منه.
فقط کمک کنید عملیش کنیم.
صفحه: 1 2 [3] 4 5 ... 18

تاسيس شهريور ماه 1387
info@sepahannews.com
تلفن پشتیبانی : 09371188068