تشويق يك هوادار واقعي .

شما هنوز در انجمن ثبت نام نكرده ايد ، لطفاً براي بهره گيري كامل از امكانات انجمن اينجا كليك كنيد...

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
مارس 14, 2010, 05:42:24 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار:
------------------------------------------------------------------------------------------
برای ورود به سایت اصلی هواداران اینجا کلیک کنید
------------------------------------------------------------------------------------------
<<< درج نظرات در روزنامه نسل فردا : از طریق سایت >>>
<<< درج نظرات در روزنامه نسل فردا : از طریق انجمن >>>
جدید: انتخاب بهترین های سال 88 انجمن گفتگوی هواداران سپاهانآپلود عکس در آپلود سنتر سپاهان نیوز
تولبار جدید سپاهان نیوز
گفتگوی هواداران سپاهان پیرامون مسائل تیم سپاهان
گزارش لحظه به لحظه ی بازی های سپاهان
مسابقه پیش بینی
پیش بینی بازی های لیگ قهرمانان آسیا 2010------------------------------------------------------------------------------------------
گپ و گفت خودموني در چايخونه سنتي مهر
آشنايي با اعضاي انجمن
آشنايي با شهر زيباي خدا، اصفهان
قوانين و مرامنامه انجمن
کلامی با تازه واردین

نظرسنجی
سوال: آيا مي خواهيد نامه به كانون جهت تشويق را امضا كنيد؟
بله - 24 (100%)
خير - 0 (0%)
مجموع آراء: 24

صفحه: 1 ... 16 17 [18]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: تشويق يك هوادار واقعي .  (دفعات بازدید: 4932 بار)
0 کاربر عضو شده در انجمن ارسال شده است. و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
sepahan_zard
بازيكن تیم های پایه
**

ورزشگاه نقش جهان
تعداد ارسال: 408

محل سكونت: اصفهان

تيم محبوب: سپاهان

بازيكن محبوب: هادي عقيلي

جنسيت : پسر

تشكر ها:

اهدا شده : 1038

دريافت شده : 1054

آفلاین آفلاین

Yahoo Instant Messenger - kooler_gaze
ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #170 : نوامبر 24, 2009, 14:09:18 »

به خاطر امضات جيگر .. البته منم سبزم ولي ...جو ورزشگاههاي ايران فرق ميكنه .. بعضيا عاشق فوتبالن ... بعضيا از زور بيكاري اومدن ... بعضيا سيگاري زدن و چت هستن اصلا حاليشون نيست ... بعضيا به خاطر رفيقشون اومدن .... البته منظورم اينه كه عاشقاي فوتبال خيلي اند و از هر قشري ... فقير و غني و چپ و راستي و هيچوقت نبايد دولت نگران بشه از لحاظ سياسي متحد بشن ... چون كاريه نشد و دور از ذهن
shahab-d
بازيكن تیم های پایه
**

تعداد ارسال: 202

محل سكونت: نصف جهان

تيم محبوب: سپاهان_ تيم موج سبز

بازيكن محبوب: محرم نوید کیا _ دست بند به دستان تيم ملي

تشكر ها:

اهدا شده : 148

دريافت شده : 472

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #171 : فوریه 08, 2010, 13:14:44 »

سلام دوستان

لازم بود تا بار دیگر خدمت برسم و نکته ای را یاداور شوم
دیروز همه شاهد بازی آرسنال و چلسی بودیم فارغ از هرگونه بحث پیرامون کیفیت و ... یک نکته من را متوجه خود کرد
آنهم این  بود که طرفداران چلسی آنچه در قلبشان بود را روی مقوایی مینوشتند و به ورزشگاه می آوردند مثلا درباره جان تری نوشته بودند که او در قلبشان است و ...
من به این فکر رفتم و با خود گفتم ما سپاهانی ها که تریبونی نداریم می توانیم از این راه حرفهای دل خود را بگوییم مثلا بکوییم که چقدر سپاهان را دوست داریم و چقدر برایمان مهم است یا سپاهان را قدرتمند ترین تیم ایران می دانیم یا چقدر از فوتبال سرخابی بدمان می آید
ولی بیشترین چیزی که مرا وادار به نوشتن این مقاله کرد این بود که فردا قرار است بازی استقلال و ذرت کاران پخش شود حالی اگر بازی سپاهان با یک تیم مطرح تر بود و هیچ بازی دیگری نیز در پیش نبود بازی سپاهان که بهترین تیم این فصل است پخش نمی شد
من به شما پیشنهاد می کنم برای پیگیری کردن پخش تلویزیونی بازی های سپاهان در بازی آینده هرکس به ورزشگاه می رود یک پلاکارد با یه مقوا حدود A3   بسازد و بنویسد که پخش تلویزیونی تیمش را می خواهد
اگر تعداد زیاد باشد و چند نفر هم از این پلاکاردها عکس بگیرند و برای نود بفرستند احتمالا در این امر یک قدم به جلو برمی داریم
من در عکسی پلاکاردهای پیشنهادی خود را می گذارم  ولی چون سریع این کار را کردم مطمئن هستم که شما با تفکر دقیق خود میتوانید پلاکاردهایی بهتر از آنها درست کنید

موفق باشید
M.Hashem.M
ناظر انجمن
بازیکن اصلی

تعداد ارسال: 1918

محل سكونت: نصف جهان

تيم محبوب: سپاهان-ذوب آهن-نوین-آرسنال

بازيكن محبوب: محرم نویدکیا-محمود کریمی-سید هادی عقیلی-سید مهدی رحمتی-اسماعیل فرهادی-خلعتبری-کاسترو-جعفرپور-احسان حاج صفی-فرشید طالبی-صلصالی--احمد دل پیرو(جمشیدیان)-حدادی فر-------------مربی محبوب:منصور خان ابراهیم زاده

جنسيت : پسر

تشكر ها:

اهدا شده : 4706

دريافت شده : 6577

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #172 : فوریه 08, 2010, 15:31:34 »

مشکل اینجاس نمیذارن مقوا ببریم تو ورزشگاه
reza
بازيكن تیم های پایه
**

تعداد ارسال: 392