نمایش پست تنها
قدیمی چهارشنبه, ۱ تير ۹۰,, ۱۲:۳۰   #10

sanaz sepahani

sanaz sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 593
تشکر شده 1,611 بار در 415 پست

گفت‌وگوي تفصيلي سايت گل با هادي عقيلي: افتخار مي‌كنم هيچ وقت دنبال حاشيه و بازارگرمي نرفتم/ نمي‌خواهم در مورد مشكلاتم با قلعه‌نويي حرف بزنم/ نرفتن به فرايبورگ يكي از تلخ‌ترين روزهاي زندگي‌ام بود/ نمي‌خواستم با رفتن به پرسپوليس يا استقلال آرامش‌ام گرف
من خيلي اصرار داشتم كه قرارداد يكساله با العربي امضا كنم و در نهايت اين كار را كردم چون دوست دارم اگر شرايط مناسب بود سال بعد به سپاهان برگردم.
2011/6/22 1200
Share Share

سايت گل ـ هادي عقيلي پس از 7 سال بازي كردن در سپاهان سرانجام از اين تيم جدا شد. او بدون اينكه حتي يك جلسه هم با سپاهان مذاكره كند راهي العربي قطر شد چرا كه ازچند ماه قبل تصميم نهايي‌اش را گرفته بود. هادي در مورد حضور در العربي و مسائل مختلف ديگر به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ داد. حرف‌هاي عقيلي راكه يكي از بازيكنان خوش مصاحبه فوتبال ايران است مي‌خوانيد.

مي‌گويند ستاره‌هاي سپاهان به دليل مشكلات مالي اين باشگاه و تعيين سقف قرارداد از اين باشگاه جدا مي‌شوند. تو هم به خاطرمسائل مالي جدا شدي؟

بحث رفتن من به قطر مربوط به چند ماه پيش است نه الان. آن موقع هيچ سقف قراردادي وجود نداشت و من تصميم‌ام را گرفته بودم كه اگر العربي شرايطم را قبول كند به قطر بروم. حتي باشگاه سپاهان هم در جريان بود و اگر حضورم در قطر منتفي مي‌شد در سپاهان مي‌ماندم.

اگر سپاهان به تو پول خوبي مي‌داد واقعا حاضر مي‌شدي اين تيم را ترك كني؟

اولا سپاهان نمي‌توانست با قانون سقف قرارداد پول زيادي به من بدهد در ضمن من با سپاهان اصلا مذاكره نكردم و حرف پول هم نزدم چون به آنها گفته بودم كه مي‌خواهم براي مذاكره به قطر بروم.

فكر نمي‌كني سپاهان تو را راحت از دست داد؟

اين را از مسئولان باشگاه بپرسيد.

شنيده‌اي كه حسيني رئيس هيئت مديره سپاهان گفته كه از اين به بعد اين باشگاه مي‌خواهد به صورت سالم و واقعي قهرمان شود؟

من اين حرف را از زبان او نشنيده‌ام و وارد اين مسائل نمي‌شوم. سپاهان براي من خيلي خوب بود و من هم براي سپاهان خوب بودم و در كنار هم موفقيت‌هاي زيادي داشتيم. تماشاگران سپاهان هم به من لطف داشتند در ضمن يك موضوعي را هم بايد بگويم من خيلي اصرار داشتم كه قرارداد يكساله با العربي امضا كنم و در نهايت اين كار را كردم چون دوست دارم اگر شرايط مناسب بود سال بعد به سپاهان برگردم. من اين كار را انجام دادم و حرفي كه زدم از صميم قلب بود.

فكر نمي‌كني سپاهان با از دست دادن ستاره‌هايش سقوط وحشتناكي كند؟

بعضي از بازيكنان سپاهان شايد دوست داشته باشند در جاي ديگري بازي كنند و شايد اين موضوع ربطي به سقف قرارداد نداشته باشد. به نظر من سپاهان باز هم تيم خوبي خواهد داشت در ضمن اكثر بازيكنان اين تيم قرارداد دارند و فقط نفرات خط دفاعي و دروازه هستند كه قرارداد ندارند.

در اين سال‌ها با كداميك از مربيان سپاهان راحت بودي؟

همه مربيان براي من زحمت كشيدند و از آنها تشكر ويژه‌اي دارم. ولي در اين 10 سال كه در ليگ بازي مي‌كنم بايد بگويم كه از آقايان حسن صالحي، جوواني مي، فرهاد كاظمي و لوكا بوناچيچ چيزهاي زيادي ياد گرفتم.

جدايي از سپاهان سخت نيست؟

واقعا سخت است و حتي اين سوال را خبرنگاران قطري هم از من پرسيدند. من عادت ندارم زياد تيم عوض كنم و افتخار مي‌كنم كه هيچ وقت اهل بازارگرمي و حاشيه نبوده‌ام كه بخواهم كه هر سال تيم عوض كنم و حرف و حديث به وجود بيايد.

در اين سال‌ها چرا هيچ وقت به استقلال و پرسپوليس نرفتي؟

يكي از دلايل مهمش اين بود كه دوست داشتم در جايي بازي كنم كه آرامش داشته باشم. من بازيكن حاشيه‌سازي نيستم، هر چند كه سال گذشته مسائلي را براي من به وجود آوردند و بعضي حاشيه‌ها روي من چرخيد. پرسپوليس و استقلال تيم‌هاي بزرگي در فوتبال ايران هستند ولي اگر به يكي از اين دو تيم مي‌رفتم آرامشم گرفته مي‌شد.

تو پرسپوليسي هستي يا استقلالي؟

من سپاهاني هستم. اين فقط يك حرف نيست و من در طول اين 7سال ثابت كردم كه سپاهان را دوست دارم.

يادت مي‌آيد كه سال قبل همين موقع‌ها به آلمان رفتي تا با فرايبورگ قرارداد ببندي اما همه چيز عوض شد؟

نرفتن به فرايبورگ يكي از تلخ‌ترين روزهاي زندگي مرا رقم زد. آنها پيشنهاد رسمي خود را به باشگاه سپاهان فرستادن و حتي مبلغ قرارداد را ذكر كردند. وقتي به آلمان رفتم توسط سرمربي فرايبورگ به بازيكنان معرفي شدم و خيلي خوشحال بودم اما آنها به يكباره همه چيز را عوض كردند. آنها مبلغ قرارداد را به طرز باورنكردني پايين آوردند و گفتند كه بايد تست بدهم من هم حاضر نشدم اين كار را انجام بدهم و به ايران برگشتم.

فكر مي‌كني دوباره شانس بازي در اروپا را پيدا كني؟

من آدم واقع‌بيني هستم و محال است ديگر در اروپا بازي كنم چون تيم‌هاي اروپايي روي بازيكناني كه كمتر از 25 سال دارند سرمايه‌گذاري مي‌كنند.

در اين دوسال با امير قلعه‌نويي چندبار دچار مشكل شدي. دوست نداري راجع به اتفاقاتي كه افتاد حرف بزني؟

من هيچ وقت راجع به مشكلاتي كه با او داشتم حرف نزدم و الان هم دوست ندارم حرف بزنم تا بي‌جهت حاشيه درست شود. شايد يك روز درمورد خيلي از مسائل صحبت كنم.

ولي قبول داري كه رابطه خوبي با او نداشتي؟

من نمي‌گويم رابطه من با قلعه‌نويي خيلي خوب بود ولي اصلا دوست ندارم در مورد گذشته‌ها حرف بزنم.

در ليگ برتر از چه تيم‌هايي پيشنهاد داشتي؟

بهتر است حرفي نزنم چون دنبال بازارگرمي نيستم. من در نيم فصل از يك تيم كره‌اي پيشنهاد داشتم كه قبول نكردم و حتي افشين قطبي هم در جريان بود. از ليگ قطر و امارات هم پيشنهاد داشتم و سه تيم ليگ برتري هم به دنبال من بودند ولي حرفي نزدم چون نمي‌خواستم بگويند عقيلي دنبال بازارگرمي است.

چرا در العربي شماره 55 را انتخاب كردي؟

از من پرسيدند چه شماره‌اي مي‌خواهي كه من گفتم شماره 5. آنها گفتند اين شماره براي بازيكن ديگري است و اگر آن را مي‌خواهي اين شماره را از آن بازيكن مي‌گيريم. من هم قبول نكردم چون شماره فوتبال بازي نمي‌كند به همين دليل شماره 55 را برداشتم.

مثل اينكه قرار است كاپيتان العربي شوي؟

مسئولان العربي چنين چيزي را گفته‌اند ولي سرمربي تصميم مي‌گيرد. من بيشتر به موفقيت در اين تيم فكر مي‌كنم.

حضور پاتريك ويرا در العربي صحت دارد؟

آنها دنبال چند بازيكن خارجي هستند و تا آنجا كه من مي‌دانم يك مهاجم برزيلي هم مي‌خواهند.
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
sanaz sepahani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند: