شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#11 |
|
تشکر از دیگران: 652
تشکر شده 1,023 بار در 151 پست
|
از روی تاریخ ارسال قبلیم که 8 خرداد بوده الان 40 روزه که پول رو ریختم به حساب و مدارک رو فرستادم ولی کارتی برام نیومده!
|
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Jamshid عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#12 |
|
تشکر از دیگران: 652
تشکر شده 1,023 بار در 151 پست
|
دیروز یه پیامک اومد برام که سپاهان کارتم حاضره و باید برم کانون هواداران تحویل بگیرم
البته من مدارک رو به آدرس تهران فرستاده بودم چون تهران زندگی میکنم، کاش محل تحویل کارت هم تهران بود. |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Jamshid عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#13 |
|
تشکر از دیگران: 1,424
تشکر شده 810 بار در 178 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
|
کارت من اومده ولی رمزش نیومده
جریان چیه؟ راستی این حساب شماره سیبا هم داره؟
|
|
|
#14 |
|
|
رمز مال من هم نیومده !
رفتم بانک ملی شعبه در خونمون گفت باید بری شعبه ای که کارت صادر شده !! این چه مسخره بازیه ؟ لعنت بر حسینی !! شعبه صادر کننده بانک دیگه کجاست ؟ این یعنی حرفه ای بودن ؟
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#15 | |
|
|
نقل قول:
![]()
دلم گاهی می گیرد... گاهی می سوزد ... گاهی تنگ می شود ... و حتی گاهی… گاهی نه… خیلی وقت ها می شکند... "... I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part... I had to be here for some reason |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
ما که سپاهان کارتمون شده گوش کوب برا سر سرخابیا !!
پس رمزشو چکار کنیم ؟ چطور فعال میشه این لعنتی ! میخوایم میریم مغازه هم کلاس بگذاریم ! و چیز بخریم .. این که نشد ! کسی میدونه رمز رو باید چه جوری گرفت ! ؟
|
|
|
#17 | |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 14 بار در 4 پست
تیم محبوب: تراکتورسازی تبریز
مربی محبوب: امیر پاشا(قلعه نویی)
|
نقل قول:
هیچ می دونین اولین کارت هواداری الکترونیک در تبریز افتتاح شده هیچ می دونین اولین بلیط الکترونیکی ورود به ورزشگاه در تبریز بوده هیچ می دونین ورزشگاه تبریز (در رده بندی )دومین ورزشگاه کشوره (اول آزادیه بعد تبریز) و... (تبریز شهر اولین ها) ![]() |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از mrjb عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|