شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#21 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 27 بار در 9 پست
تیم محبوب: سپاهان ورئال مادرید
بازیکن محبوب: محرم" حاج صفی "کریستیانو رونالدو
مربی محبوب: خوزه مورینیو
|
آرزویه من قهرمانی تو آسیاس ویکی دیگه هم اینکه این لنگیا رو تو آزادی بپکونیمشون
![]() |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از yellow toofan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#22 |
|
|
١- آرزوى اولم قهرمانى سپاهان در آسيا است(پارسال داشتيم قهرمان مى شديم كه آقايون نزاشتند، خدا ازشون نگذره...).
٢- تكميل ورزشگاه نقش جهان و ديدن ورزشگاه تمام زرد(پر از سپاهانى) در بازى هاى سپاهان. ٣- سپاهان مثل بارسا پر بشه از بازيكنان با استعداد بومى(مثل محمود كريمى و محرم)، تا جايى كه تو تيم هاى بزرگ اروپايى سپاهان لژيونر داشته باشه. ٤- دوست دارم بازيكنان فوق العاده بزرگ و با كيفيت برزيلى به سپاهان بياند.
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#23 |
|
تشکر از دیگران: 19
تشکر شده 48 بار در 11 پست
تیم محبوب: سپاهان کبیر
بازیکن محبوب: اسطورۀ فوتبال اصفهان،کاپیتان محرم نویدکیا
|
آرزو میکنم که سپـــــــــــــــاهــــــ ـــــــــــــــــــان کبیــــــــــــــــــــــ ـــــر رکوردهایی از خودش بجا بذاره که هیچ تیمی تو ایران نتونه به گرد پاش برسه
یه آرزوی دیگم اینه که سپاهان اینقدر خوب بازی کنه که تو دنیا سر زبونها باشه و آرزوی تیمهایی همچون بارسلونا،منچستر،رم و... کلا همه ی تیمهای جهان این باشه که بتونند با سپاهان بازی کنند و آرزوی آخرم اینه که تو هر کشوری طرفدار داشته باشیم و همه هوادارامون به سپاهان افتخار کنند و هرجا که هستند دعای خیرشون پشت تیم باشه ![]()
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Masoud.Golden عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|