شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#71 |
|
|
حالا فامیلت واقعاً علی کریمی هست یا ما را سرکار گذاشتی؟می خوایم بریم دنبال پاسپورت و ... برای سفر خارجه تیم.هنوز تیم تشکیل نشده درخواست بازی دوستانه داریم. :4:
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
|
|
|
#72 |
|
عضو تحریریه سایت
|
من اگه تیمایی که روبرومون میخان بازی دوستانه بکنن در پیت باشن باشگاه ماجازه نمیده بیام ها
الان رئال گفته فقط وقتی میتونی مرخصی بگیری که جلوی تیم های یک تا 50 دنیا بازی داشته باشین |
|
|
|
|
|
#73 |
|
|
خب ما با زیر 5ه بازی می کنیم.اول کار هم ریش گرو گذاشتم با تیم یک بینول یعنی بارسا بازی کنیم.
پس تا حالا شده: -مهرداد 2-احسان 3-محمد کریمی 4-محمد دلیران 5-هاشم 6-علی
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
|
|
|
#74 |
|
|
راهش خیلی دوره برای من اگه نه من میومدم
اگه یکم بیاید رو به شمال شهر منم میتونم بیام |
|
|
|
|
|
#75 |
|
|
آقای دلیران بارسا که تیم فوتبال
خوب چرا با تیم های خارجی با ماهان بازی کنید |
|
|
|
|
|
#76 |
|
|
[quote author=MDPISFIR link=topic=731.msg67129#msg67129 date=1268390922]
حالا فامیلت واقعاً علی کریمی هست یا ما را سرکار گذاشتی؟می خوایم بریم دنبال پاسپورت و ... برای سفر خارجه تیم.هنوز تیم تشکیل نشده درخواست بازی دوستانه داریم. :4: [/quote] اره عزیز واقعا علی کریمی هستم ...
Who Gave Us Style Turned The Club Around And Made Us Smile Gooners All Appreciated The Things He's Done Look At All The Silverware The Man Has Won Wenger Is The One They Call The Professor Only Wants The Best Won't Accept Lesser Showed Us How To Play The Beautiful Game Arsene Wenger That's His Name |
|
|
|
|
|
#77 |
|
|
محمد جون ما هم مال بالا شهر جغرافیایی هستیم.فکر کنم تو این سایت بالاشهرتر از من نباشه.من چسبیدم به اتوبان کاوه.یه دست تکون بدم می برندم تهران :4:.شما کجا بودی؟بالاشهر مایه دارها یا بالاشهر جغرافیایی؟
حالا به خاطر شما باشه.من با بارسا می تونستم جور کنم ولی با ماهان نمی تونم خودت زحمتش را بکش. :4:
|
|
|
|
|
#78 |
|
محمد گلزار
|
-مهرداد
2-احسان 3-محمد کریمی 4-محمد دلیران 5-هاشم 6-علی 7- محمد گلزار (معروف به ژولیو کاسیاس!!!! :4: )البته اگه خواستید 2 نفر یا بیشتر هم میتونم بیارم![/] |
|
|
|
|
|
#79 |
|
بهترین ارسال کننده مباحث فنی فوتبال در سال 90
|
8.میلاد میرزاجانی
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
|
من با 4نفر دیگه از دوستام
|
![]() |
| برچسب ها |
| مهرداد یانوش, مهرداد حاج صفی, محمد استاد اسدی, هاشم آرشاوین, پیمان شواین اشتایگر, پسران سپاهان نیوز, تیم فوتسال سپاهان نیوز, تیم سپاهان نیوز, دلیران ناصحی, رائول احسانز, علی کریمیه فان پرسی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|