شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#41 |
|
عضو تحریریه سایت
|
منم میام :4:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
تشکر از دیگران: 1,805
تشکر شده 5,175 بار در 1,332 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N
|
سالنش کجا هست!!؟
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
سالن شهید خرازی خیلی خوبه
بغل اتوبان هم هست همه به راحتی میتونن بیان بنده شاید اومدم ![]()
اگر درستکار باشی فریبت میدهند ولی درستکار باش نیکی های امروزت را فراموش میکنند ولی نیکوکار باش بهترینهای خود را به دنیا ببخش حتی اگر کافی نباشد و در نهایت میبینی که هر آنچه هست میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ کوروش کبیر |
|
|
|
|
|
#44 |
|
|
[quote author=yellow wolf_reza link=topic=731.msg63683#msg63683 date=1267298296]
سالن شهید خرازی خیلی خوبه بغل اتوبان هم هست همه به راحتی میتونن بیان بنده شاید اومدم [/quote] اینو هستم ، بیخ خونه خودمونه ، خودم میام دفاع اخر وای میستم همرو مصدوم می کنم :4:
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#45 |
|
محمد گلزار
|
حداقل یه برنامه بذاریم بریم با هم آشنا بشیم، بعد میایم در مورد تشکیل تیم حرف میزنیم!
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
تشکر از دیگران: 9,213
تشکر شده 13,280 بار در 3,947 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان. رئال منچستر
بازیکن محبوب: محرم.هادی.احسان.رونالدو.کاسیاس
مربی محبوب: الکس فرگوسن.دل بوسکه
|
[quote author=محمد کریمی link=topic=731.msg63691#msg63691 date=1267302145]
[quote author=yellow wolf_reza link=topic=731.msg63683#msg63683 date=1267298296] سالن شهید خرازی خیلی خوبه بغل اتوبان هم هست همه به راحتی میتونن بیان بنده شاید اومدم [/quote] اینو هستم ، بیخ خونه خودمونه ، خودم میام دفاع اخر وای میستم همرو مصدوم می کنم :4: [/quote] اقای مدیر سایت اقا محمد این چه وضعیه راه انداختی همیشه شما بیانیه میدی؟این دفعه نوبت منه اگه بیخ گوشتون یه سوال بپرس ببین که سانس ازاد دارند همه چی شو بپرس خبر بده تا تو دفاع یه لایی حسابی بهت بزنم انشا...منم پیگیری میکنم |
|
|
|
|
|
#47 |
|
|
یه جا جور کنید رفت و آمد راحت باشه.
در ضمن اگه خشن هستید من نمی یام.قشنگ خواستید گل بزنید خیلی لطیف می گید عزیزم برو کنار می خوام گل بزنم.اگه من دفاع باشم و خب پول شیرینی را هم حساب کنید خودم می زنم به خودمون که دیگه شما ها خسته هم نشید. من که بدجور نفس کم می یارم.باید یه کپسول اکسیژن ببندم به خودم که کم نیارم. پس شماره بدید دیگه؟
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
|
|
|
#48 |
|
|
ورزشگاه خرازی متاسفانه همه ی سانس هاش پره ، پارتی می خواد گرفتنش.
اما زمین آسفالت داره ، چمنم داره ، فردا پس فردا یه سری میزنم ببینم کی آزاده.
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#49 |
|
تشکر از دیگران: 2,198
تشکر شده 3,017 بار در 685 پست
|
من هم برا تماشا و تشویق میام
تخمه و چای هم میارم هر که مصدوم شد نگران نباشه من هستم
|
|
|
#50 |
|
عضو تحریریه سایت
|
دکتر جون شما رو میخاییم محرم نویدکیای تیم باشی
نمیخای افتخار بدی یه لغت بزنی به این توپ ؟ |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| مهرداد یانوش, مهرداد حاج صفی, محمد استاد اسدی, هاشم آرشاوین, پیمان شواین اشتایگر, پسران سپاهان نیوز, تیم فوتسال سپاهان نیوز, تیم سپاهان نیوز, دلیران ناصحی, رائول احسانز, علی کریمیه فان پرسی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|