شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#101 |
|
|
بچه ها هر سانس سالن تو اصفهان چقدره؟؟؟
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
تشکر از دیگران: 9,213
تشکر شده 13,280 بار در 3,947 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان. رئال منچستر
بازیکن محبوب: محرم.هادی.احسان.رونالدو.کاسیاس
مربی محبوب: الکس فرگوسن.دل بوسکه
|
دقیق نمیدونم هر سالنی فرق میکنه
20,25,30 تومن,سالن های خیلی خوب 40 به بالا هم داره |
|
|
|
|
|
#103 |
|
|
حیف که راه من دوره وگرنه میومدم
ایشالا تیمتون را ردیف کنید تا یه مسابقه با تیم ما بزاریم و بیست- سی تا گل بهتون هدیه بدیم وبفرستیمتون برید از این گلا نمیگما از اونا که مخصوص لنگیاست را میگم البته اینجا هم سالون رو 15و20تومانه ولی ورنامخاست که 2کیلومتری ماست سانسی 7 تومانه و ما همیشه میریم اونجا |
|
|
|
|
|
#104 |
|
|
دوستان تماس گرفتم گفت فعلا مسافران نوروزی اطراف محوطه ,بیرون سالن اسکان گرفتند
و اصلا وقت ندارم چهادردهم یعنی شنبه گفت بیا تاok کنم گفتم برای اخر هفته میخوام گفت داریم :4: انشا ا...برنامه فوتسال سری میشه |
|
|
|
|
|
#105 |
|
تشکر از دیگران: 277
تشکر شده 524 بار در 145 پست
تیم محبوب: بایرن مونیخ سپاهان ذوب آهن آلمان
بازیکن محبوب: شواینی .کینگ کان.محرم. فیلیپ لام.گرد مولر .قیصر.پیر لیت بارسکی.ماتئوس و. . .
مربی محبوب: اوتمار هیتسفیلد.منصور ابراهیم زاده
|
وای منم هستم شدید چند وقت بود سر نزده بودم امروز یهو اینو دیدم اگه سانس بعد از ساعت 8یا9 شب نباشه منم بزارین تو لیست خب حساب برگشت من به فولادشهر هم بکنین چون گاهی وقتا بابام بی اجازه ماشینو ور میداره من مجبورم با مینی بوس برگردم خونه
این سالن سیلو و اینارو که میگید من نمی دونم کجاست دقیقا؟؟ فک کنم نزدیک مصلی منظورتون باشه اگه اون باشه خیلی خوبه حوصله ی خوندن قبلی هارو هم ندارم با دیال اپ اگه میتونین بگین جاش کجاس. البته من پایم تا زینبیه هم یه زمانی میرفتیم با بچه ها فوتبال فوتسالم خوبه ولی امادگی بندی ندارم چون چند ساله منظم بازی نکردم مینیسکمم کش اومده از قدیما از الان بگم. تو قرار داد باید خرج دوا درمون هم قید بشه . |
|
|
|
|
|
#106 |
|
بهترین ارسال کننده اخبار فوتبال خارجی در سال 90
تشکر از دیگران: 2,099
تشکر شده 9,898 بار در 3,377 پست
تیم محبوب: منچستر
بازیکن محبوب: رونالدو
مربی محبوب: الکس فرگوسن
|
سلام بر دوستان
من با اقا مهران هم صحبت کردم خواستید منم پایه هستم میام میتونم بگم از 13 سالگی فوتسال بازی کردم الانم 19 سالمه هر سال در مسابقات جام رمضان هم با دوستام تیم رد میکینم قبلا تو سالن خیبر بودم الانم یه جای دیگه سالن دارم ولی خواستید همه جوره پایه هستم هر کجای اصفان بگیرید من میام |
|
|
|
|
|
#107 |
|
|
مرسی مهرداد جون
من هستم اگه خواستید یه نفر میتونم بیارم. |
|
|
|
|
|
#108 |
|
عضو تحریریه سایت
|
خوب ما یه اعداد و ارقامی میزاشتیم واسه تعداد نفرات ... میشه اونو کپی و اسمتونو بش اضافه کنید تا ببینیم دوباره چند نفر میشه .
================ ]آقا مهرداد گفت رفته برای سالن غله صحبت کرده دو تا سانس داره: چهارشنبه ها-ساعت 7 و نیم تا 8 و نیم جمعه ها ساعت 4 و نیم تا 6 یکماه نفری 16 هزار تومن بگید با کدوم موافقید: چهارشنبه-2 نفر جمعه-0 نفر کسایی که با چهارشنبه موافقند : محمد دلیران - احسان |
|
|
|
|
|
#109 |
|
|
محمد دلیران.احسان.مهرداد چهارشنبه ها فقط هرچه زودتر اعلام کنید بهتره
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
|
سلام به همه سپاهانی های گل,امیدوارم تعطیلات خوش گذشته باشه
مهرداد گفت بیام اعلام امادگی کنم انشاالله اگه حجم درسام کمتر شد بیشتر سر میزنم محمد دلیران احسان مهرداد فرزاد چهارشنبه ها
|
![]() |
| برچسب ها |
| مهرداد یانوش, مهرداد حاج صفی, محمد استاد اسدی, هاشم آرشاوین, پیمان شواین اشتایگر, پسران سپاهان نیوز, تیم فوتسال سپاهان نیوز, تیم سپاهان نیوز, دلیران ناصحی, رائول احسانز, علی کریمیه فان پرسی |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|