شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#21 |
|
بهترین ارسال کننده مباحث فنی فوتبال در سال 90
|
ادی جعفری سال اول ودومی که تو سپاهان بود واقعا بازیکن خوب و موثری بود اونموقع هافبک راست بازی میکرد .گل پا چپی که به لنگ تو آزادی زد و 3 2 بردیمم هیچ وقت یادم نمیرهوولی بعد از اون دوسال متاسفانه روند نزولی بدی پیدا کرد.
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از miladsepahan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#22 |
|
تشکر از دیگران: 140
تشکر شده 291 بار در 51 پست
تیم محبوب: Sepahan & Liverpool
بازیکن محبوب: Moharam Navidkia & Mahmoud Karimi & Armenak Petrosiyan & Leon Estepaniyan & Robbie Fowler
مربی محبوب: Mahmoud Yavari & Bill Shankly
|
همونطوری که میلاد هم گفت هادی جعفری اون سالهای اول واقعا خوب کار کرد. هم بومی هست هم غیرتش بیشتر از خیلیها که اومدند و رفتنه.
البته شاید از اون بهتر الان هم باشه ولی برای من خاطره های خیلی خوبی را زنده میکنه.
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از esfahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#23 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 8 بار در 2 پست
|
kheili az behtarinha dige nistan pishe ma...chand maahe pish Ramin mohamadi bazikone daheye 60 va 70 sepahan dar sene 39 salegi fot shod va hichkas nafahmid....khahesh mikonam etela rezsani shavad,,,behtarinha...faramoosh shodegani mesle ramin mohamadi-kioomars farahnak va kheilihaye dige...
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از arasheiran عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#24 | |
|
|
نقل قول:
.. قبول باید کرد که هزاران نفر تو این باشگاه از روز اول اومدند و رفتند .. با این اوصاف باید هر روز باشگاه کارش رو تعطیل کنه و بگرده دنبال کسایی که اون روز فوت کردند ... شما که خودتون میاید و ایشون رو معرفی میکنید .. بیشتر بگید تا ما هم بیشتر با اون مرحوم آشنا شیم اینکه بین دهه 60 تا 70 بوده رو که سایت باشگاه هم گفته ... کدوم پست بوده .. چند سال بوده .. بعد از سپاهان به کجا رفته.. . بازی ملی داره ؟ و....البته عکسش تو دوران جوانی .. در ضمن ارسال این نوع پیامها به برنامه 90 جز ضربه زدن به باشگاه سودی نداره ... بهتر نبود نامه ای رو خدمت جناب ساکت میبردین ؟
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#25 |
|
|
سلام منم گفتم یادی از مهدی جعفر پور بکنم تو تیم پاس همدان که بود در بازیهای جام حذفی 3گل به لنگیهای تهران زد و باعث شد تا لنگیهارو با لگد از همدان بیرون کنند نمیدونید تو استادیوم قدس همدان لنگیها چه حالی داشتند حسودی نکنید من اونجا بودم و به نمایندهگی از شما از ته دل بهشون خندیدم زنده باد سپاهان بزرگ
خداوندا مرا سپاهانی بمیران |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از قلب یخی عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#26 |
|
تشکر از دیگران: 334
تشکر شده 757 بار در 145 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم و لئون
|
گلر : آرمناک
دفاع راست : بیات دفاع وسط : عقیلی و حسن زاده دفاع چپ : حاج صفی هافبک راست : باغبانباشی هافبک وسط : محرم و لئون هافبک چپ : طالب نسب فروارد : کریمی و بزیک |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از سپاهانی اصیل عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#27 |
|
|
من تا جايى كه اقتضاى سنمه ميگم:
بهترين دروازه بان: آرمناك بهترين دفاع آخر: محمدرضا مهدوى و عقيلى بهترين دفاع راست: خسرو حيدرى(با اينكه يه سال اومد اما بى نظير بود) بهترين دفاع چپ: حاج صفى بهترين جلوزن: ابوالهيل بهترين پلى ميكر: محرم(بهترين بازيكن تاريخ سپاهان) بهترين هافبكهاى هجومى: لئون و فابيو بهترين مهاجمان: محمود كريمى و توره تيم منتخب: آرمناك حاج صفى مهدوى عقيلى خسرو ابوالهيل جانواريو لئون استپانيان محرم(كاپيتان) توره محمود كريمى سرمربى: لوكا
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|