شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما بهترین بازیکن خارجی تاریخ باشگاه سپاهان کدا | |||
| آرمناک پطروسیان |
|
31 | 46.27% |
| لئون استپانیان |
|
13 | 19.40% |
| کمیل سوسکو |
|
14 | 20.90% |
| عبدالوهاب ابوالهیل |
|
0 | 0% |
| عماد محمد رضا |
|
9 | 13.43% |
| آراء: 67. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
#1 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 9 بار در 4 پست
|
سلام
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
تشکر شده 9 بار در 4 پست
|
دوستان، این بازیکنان به دلیل سابقه نسبتا خوب در تیم انتخاب شده اند.در ضمن از آوردن نام ابراهیم توره به دلیل اولین فصل حضورش خودداری شده
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
هیچوقت یادم نمیره ضربه ایستگاهی که ارمناک پطروسیان از کنج دروازه و با دست مخالف از استقلال مهار کرد
بازی 2بر دو بود یا یک هیچ به نفع سپاهان در اصفهان
اگر درستکار باشی فریبت میدهند ولی درستکار باش نیکی های امروزت را فراموش میکنند ولی نیکوکار باش بهترینهای خود را به دنیا ببخش حتی اگر کافی نباشد و در نهایت میبینی که هر آنچه هست میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ کوروش کبیر |
|
|
|
|
|
#4 |
|
تشکر شده 9 بار در 4 پست
|
ولی یادش بخیر سوسکو تو اون بازی فینال یه جام برامون گرفت
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
تشکر از دیگران: 11
تشکر شده 825 بار در 137 پست
|
البته من معتقدم كه ما كلن بازيكناي اجنبي مون همشون عالي بودن ولي من فك كنم ارمناك با اون سابقه يك مثال جداست اوحتي لباس تيم شوروي هم به تن كرده همون كشوري كه در دروازه باني تك بود
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو تحریریه سایت
|
من با همشون خاطرات خوب زیادی داررم ..
ارمناک که تک بود واقعا تک بود ... حتی میدونم اینقدر واسه ما خوب بود کعه زمزمه دعوت شدنش به تیم ملی ایران میومد !!! بعدش لئون استویچکوف بود که ضربه ازاداش عالی بودن ... یه چپ پای ناب ... یه بازیکن فوق العاده ... میدون دار ... همه چی تموم بود این بشر سوسکو هم که بنده خدا کم گل بد نمیخورد ... ولی همگی جام حذقی تو تهرونو یادمون هست ... ابول گل هم که هافیک دفاعی فوقالعاده ... هنوز موندیم چرا به شاهین خیری ترجیح داده شد ! باهوش جنگنده کارگر و از خود گذشته خصوصیاتش بود . و عماد هم که سوگلی تیم شده فعلا ... گل میزنه لنگی رو اتیش میزنه من بع ارمن رای دادم ولی همشون خوب بودن |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
منم به آرمناک پطرسیان رای دادم ، عمادرضا 10 سال دیگه که بمونه توی تیم شاید جای آرمناک رو بطونه بگیره ;D
اصلاً بخاطر آرمناک پطرسیان بود که طرفدار سپاهان شدم.
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#8 |
|
تشکر شده 9 بار در 4 پست
|
امیدوارم باشگاه شرایطی رو فراهم کنه تا آرمن برگرده و مربی دروازه بانامون بشه . فکر کنم از نظر روحی حضورش تو تیم خیلی مفید باشه آخه یه جورایی نماد باشگاهه.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
بهترین ارسال کننده مباحث فنی فوتبال در سال 90
|
همه ی اینا بای جلو لئون لنگ بندازن.البته آرمناک هم عزیزه دلمه
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
تشکر از دیگران: 11
تشکر شده 825 بار در 137 پست
|
من يادم ارمن يه استعداد فوق العاده داشت كه وقتي شوت مي كرد خيلي وقتها موقعيت تك به تك ايجاد مي كرد يادش بخير
ز |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|