شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#961 |
|
|
|
|
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از Tiraxtorchi_Gonax عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#962 |
|
تشکر از دیگران: 1,800
تشکر شده 5,158 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N
|
آقا چیکار کنم بنویسم من این بیانیه رو؟
![]() |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از SPADAN عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#963 |
|
تشکر از دیگران: 355
تشکر شده 694 بار در 127 پست
بازیکن محبوب: Moharam Navidkiya
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
به نظر من این بیانه تا زمانی که برنامه ها صدا سیما دست تهران هست و حتی روزنامه های ورزشی کشور همه تحت کنترل این دو تیم هست تاثیر زیادی نمیگذاره .
ولی اگه فروم طرفداری مثل تراکتور سپاهان شاهین ملوان و غیره باهم بیانیه بدند خیلی بیشتر تاثیر می گذاره اگه ما طرفدارای سپاهان به تنهایی بیانیه بدیم همه میگند اینا سنگ خودشونو به سینه میزنند مثلا از همین العان پیشبینی میکنم عادل میگه درسته داوری به ضرر تراکتور تموم شده ولی این دلیل نمیشه که صندلی ورزشگاه را بشکنند که کاملا درست میگه ولی با پیش کشیدن موضوعات فرعی سعی میکنه موضوع از اصلش خارج بشه و اینا نمگیه دلیل اصلی این اتفاق داور هست |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از moeinhoseyni عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#964 |
|
تشکر از دیگران: 355
تشکر شده 694 بار در 127 پست
بازیکن محبوب: Moharam Navidkiya
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
من یادمه پارسال که سپاهان صدر جدول را بدست اورد یه بازی به نفع سپاهان داور سوت زد اونم رو یه صحنه که حتی توی اخبار ورزشی کارشناس داوری را اوردند و گفت داور اشتباه کرده تا بتونند روی دیگر داورها تاثیر بذارند ولی شما بیا امروز اخبار را ببین اصلا هیچ صحبتی نمیشه
|
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از moeinhoseyni عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#965 |
|
تشکر از دیگران: 131
تشکر شده 492 بار در 78 پست
تیم محبوب: Sepahan
بازیکن محبوب: نویدکیا-عقیلی-بنگر-جانواریو
مربی محبوب: قلعه نوعی - ابراهیم زاده
|
آقا به نظر من الان وقت بیانیه نیست. الان هر چیزی که تیم خودمون رو سر زبونا بندازه خوب نیست. الان بهتره هوادارای تراکتور بیانیه بدند و ما هم ازش حمایت کنیم. ایشالا اگه آخر فصل ما یا تراکتور قهرمان بشیم اونوقت وقت بیانیه دادنه.
ضمن اینکه دقت کردید استقلال به هر حال 3 امتیاز بازی با تراکتور رو گرفته. این از یه جهت واسه ما خیلی خطرناکه. اگه پرسپولیس رو هم ببره که بعید نیست کار ما سخت میشه. اما از این جهت که حاشیه های استقلال ده برابر میشه فرصت خوبیه. مخصوصا اگه به ذوب تو آسیا ببازند |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از hesam عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#966 | |
|
|
نقل قول:
فکر نمی کنم داوری ها جهت دار باشه ، ببینید تو هر بازی که داوریش کارشناسی میشه معمولاً اشتباهاتی رخ داده و تاثیر گذار هم بوده ... بازی های این دو تا تیم هم چون پوشش داده میشه و حساسیت بیشتری روشون هست این اشتباهات بیشتر به چشم میاد ... بهتره جانب عدالت همیشه گرفته بشه که فردا همین مسائل پتکی نشه توی سر خودمون ... چون رسانه دست اونهاست ، اگر عکس العملی نشون بدیم ، پس فردا میشه یه گزک که در صورت یه اتفاق مشابه واسه سپاهان تبدیل به یه بمب خبری میشه و در جهت تضعیف تیم ازش استفاده میشه . درسته جانبداری رسانه ها باعث شده تا نسبت به سرخابی ها دید بدی داشته باشیم ، اما نباید این دید بد یه کینه و نفرت بشه بنحوی که نتونیم تصمیم گیری درستی انجام بدیم ... لیگ سی و چند بازی هست ، هنوز هم خیلی از بازی ها مونده ، داور هم یک انسانه و ممکنه خطا داشته باشه ، اما با این حرف ما داریم به یه عده زیادی تهمت می زنیم که خلاف کارو حرام خوار هستند چون دارند در قضاوت ها جانبداری می کنند ، آیا واقعاً همینطوره ؟ یعنی توی بازی های خودمون هیچ وقت نشده اشتباه داوری به نفع ما باشه ؟
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از Mohammad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#967 |
|
|
تبریک به همه بابت برد
----------- به نظر من تعویض ها خوب نبود ... ولی فعلا که کرانچار داره کولاک میکنه پس بهترین مربی ایرانه ! و همه کاراش درسته !! ---------- تو یه ربع از بازی بد جور فشار گذاشتند فجریا که گل رو پس بزنند تیم رفت تو دفاع شدید !! ولی معلوم بود دستور کرانچار نیست چون کرانچار هم داشت داد میکشید سر بازیکنها و معترض بود به رفتن به لاک دفاعی ------- اگر سپاهان واقعی باشیم هفته دیگه صدر جدولیم .... داماش حرفی برا گفتن نداره و با اون اتفاقات داوری فکر کنم بازی لنگابیا مساوی بشه !! ------------------ از الان خودتون رو آماده کنید برا بازی با مس 19/11/90 ورزشگاه فولادشهر
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#968 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,118
تشکر شده 6,971 بار در 1,967 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
بچه ها توي نظر سنجي هاي سايت هاي ديگه هم شرکت کنيد:
نظرسنجی ایمنا: استقلال، سپاهان یا تراکتورسازی؟ نظرخواهي سايت گل: استقلال، تراکتورسازی یا سپاهان؟/ بازیکن، مربی یا شخصیت؟ كدام يك قهرماني ميآورند؟
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#969 |
|
|
پس این بیانیه رو بنویسید من فکر کردم امروز صبح میره بالا هماهنگیارو کردم واسه بازتابش...
بیانیه کلی باشه در مورد داوریا در طول فصل و اشاره هم به جزئیات و بازیای مورد دار بشه.. صرفا در حمایت از تراکتور نباشه چون رقیب خودمونه فعلا.. در جهت حمایت از سپاهان باشه... زود بذارید فقط |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#970 |
|
|
بهتره تو این موقعیت کمتر برای تیم حاشیه درست کنید
اگه منظورتون داوری های به نفع استقلال که با بازی دیروزشون به اندازه کافی صدای تراکتوریا را در اووردن خود قلعه نوعی بلده چطوری جو سازی کنه، هرچند که معتقدم هیچ فایده ای نداره پس بهتره بی دلیل جو سازی علیه سپاهان نکنیم به هرحال تو هر بازی اشتباهات داوری هست و فقط برای سپاهان نیست این اشتباهات این بیانه ها را بزارین برای وقتی که واقعا به نفع تیم باشه در مورد گزارش گر هم واقعا بد گزارشگری می کنه دیروز کلا یاد خیابانی بودم تو طول بازی درست که سزار بازی خوبی نکرد دیروز ولی اینم جوری گزارش گری می کرد که کسی نمی دونست فکر می کرد رقیب اینه تو سپاهان و به جای اون آوردنش تو تیم
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از elaheh golden عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (1 عضو و 3 مهمان) | |
| moeinhoseyni |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|