شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > باشگاه سپاهان > گفتگوی هواداران سپاهان

پاسخ
قدیمی يکشنبه, ۴ دي ۹۰,, ۲۳:۲۷   #81

بهترین ارسال کننده مباحث فنی فوتبال در سال 90

miladsepahan آواتار ها

تشکر از دیگران: 13,453
تشکر شده 5,657 بار در 941 پست
تیم محبوب: سپاهان-ذوب اهن-بایرن-اینتر-بوکاج
بازیکن محبوب: محمودکریمی-محرم-لئون-محسن-هادی-امید
مربی محبوب: زلاتکو کرانچار-منصورپپ
miladsepahan به Yahoo ارسال پیام

می خواستم خیلی مطلب درباره این نقل انتقالات بنویسم ولی چشمم به مصاحبه ی لئون خورد و فهمیدم که اصفهانه

لئون استپانیان: حذف سپاهان از لیگ قهرمانان دردناک و تاسف بار بود

یکی از بدترین خاطراتم پس از ترک ایران حذف دردناک و تاسف بار سپاهان در آسیا با وجود دو پیروزی برابر السد بود.

ایلنا: لئون استپانیان در اصفهان

لئون استپانیان ستاره دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ سپاهان و یکی از محبوبترین بازیکنان تاریخ این تیم جمعه شب وارد اصفهان شد.

به گزارش ایلنا، لئون استپانیان در شرایطی مسافر اصفهان شد که سال گذشته پس از نزدیک به یک دهه زندگی در اصفهان راهی کشورش ارمنستان شده بود. استپانیان پس از حضور در اصفهان به باشگاه سپاهان آمد و به دیدار با خانواده سپاهان پرداخت.

لئون که در حال حاضر به عنوان مربی در تیم پونیک ارمنستان مشغول به فعالیت است برای گذراندن تعطیلات کریسمس به اصفهان آمده و قرار است برای آماده سازی تیمش جهت حضور در رقابت‌های لیگ اروپا به ارمنستان بازگردد. لئون به تازگی دوره مربیگری A اروپا را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

استپانیان در مورد حضورش در اصفهان گفت: اصفهان و سپاهان دو نامی هستند که هر جای دنیا که باشم با این نام‌ها زندگی می‌کنم و ترجیح دادم تا تعطیلات کریسمس را در این شهر باشم.

وی ادامه می‌دهد: دو پیشنهاد از تیم‌های لیگ یک ایران برای سرمربیگری هم دارم که در این مدت آنها را بررسی کنم.

لئون در مورد تیم پونیک ارمنستان می‌گوید: این تیم ده سال قهرمان لیگ ارمنستان بوده و امسال مقام دوم را کسب کرد و به واسطه این مقام می‌تواند در رقابت‌های لیگ اروپا حاضر شود.

استپانیان درپایان گفت: از روزی که از اصفهان رفتم همیشه پیگیر اخبار سپاهان و فوتبال ایران بودم. خودم و خانواده ام از پیروزی‌های این تیم خوشحال می‌شویم و امیدوارم باز هم تیم محبوبم قهرمان ایران شود، ضمن اینکه یکی از بدترین خاطراتم پس از ترک ایران حذف دردناک و تاسف بار سپاهان در آسیا با وجود دو پیروزی برابر السد بود که به خاطر یک اتفاق روی داد و برای من خیلی نارحت کننده بود.

من در حینی که اینا میخوندم همینطور اشک هام ناخود آگاه جاری شد .
اونایی که اونموقع ها هم سپاهانی بودن و بازی های لئون و غیرتش و رفتارش یادشون مونده می فهمن چی میگم.
به نظر من لئون با غیرتترین بازیکن تاریخ سپاهان بود وبس و باز به نظر من محرم و محمود هم بهش نمیرسن.
من که همونقدر که به لئون علاقه دارم و سپاهانم علاقه دارم.
امیدوارم هر کجا که هست موفق باشه و آرزومه یک روز او در کنار آرمناک و ابولهیل و محمود و محرم و کریم قنبری و بصیرت ساختار فنی تیم را به عهده بگیره.
یادم نیست میخواستم چیا بگم فقط امیدوارم مهاجمه کاردرست باشه و من امیدوارم خلعتبری بیاد چون ما به شدت به پست lmf یا lwf نیازمندیم.
به لئون شناختم من به خدا قسم سپاهان را
8 کاربر برای این پست سودمند از miladsepahan عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۵ دي ۹۰,, ۰۱:۰۸   #82

Mahmoud آواتار ها

تشکر از دیگران: 4,351
تشکر شده 2,695 بار در 651 پست
تیم محبوب: تيم ملى برزيل - سپاهان
بازیکن محبوب: بازيكنان برزيلى خصوصا رونالدو - محرم نويدكيا - محمود كريمى
مربی محبوب: ژوزه مورينيو - منصور ابراهيم زاده - عبدالله ويسى
Mahmoud به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladsepahan نمایش پست ها
می خواستم خیلی مطلب درباره این نقل انتقالات بنویسم ولی چشمم به مصاحبه ی لئون خورد و فهمیدم که اصفهانه

لئون استپانیان: حذف سپاهان از لیگ قهرمانان دردناک و تاسف بار بود

یکی از بدترین خاطراتم پس از ترک ایران حذف دردناک و تاسف بار سپاهان در آسیا با وجود دو پیروزی برابر السد بود.

ایلنا: لئون استپانیان در اصفهان

لئون استپانیان ستاره دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ سپاهان و یکی از محبوبترین بازیکنان تاریخ این تیم جمعه شب وارد اصفهان شد.

به گزارش ایلنا، لئون استپانیان در شرایطی مسافر اصفهان شد که سال گذشته پس از نزدیک به یک دهه زندگی در اصفهان راهی کشورش ارمنستان شده بود. استپانیان پس از حضور در اصفهان به باشگاه سپاهان آمد و به دیدار با خانواده سپاهان پرداخت.

لئون که در حال حاضر به عنوان مربی در تیم پونیک ارمنستان مشغول به فعالیت است برای گذراندن تعطیلات کریسمس به اصفهان آمده و قرار است برای آماده سازی تیمش جهت حضور در رقابت‌های لیگ اروپا به ارمنستان بازگردد. لئون به تازگی دوره مربیگری a اروپا را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

استپانیان در مورد حضورش در اصفهان گفت: اصفهان و سپاهان دو نامی هستند که هر جای دنیا که باشم با این نام‌ها زندگی می‌کنم و ترجیح دادم تا تعطیلات کریسمس را در این شهر باشم.

وی ادامه می‌دهد: دو پیشنهاد از تیم‌های لیگ یک ایران برای سرمربیگری هم دارم که در این مدت آنها را بررسی کنم.

لئون در مورد تیم پونیک ارمنستان می‌گوید: این تیم ده سال قهرمان لیگ ارمنستان بوده و امسال مقام دوم را کسب کرد و به واسطه این مقام می‌تواند در رقابت‌های لیگ اروپا حاضر شود.

استپانیان درپایان گفت: از روزی که از اصفهان رفتم همیشه پیگیر اخبار سپاهان و فوتبال ایران بودم. خودم و خانواده ام از پیروزی‌های این تیم خوشحال می‌شویم و امیدوارم باز هم تیم محبوبم قهرمان ایران شود، ضمن اینکه یکی از بدترین خاطراتم پس از ترک ایران حذف دردناک و تاسف بار سپاهان در آسیا با وجود دو پیروزی برابر السد بود که به خاطر یک اتفاق روی داد و برای من خیلی نارحت کننده بود.

اونایی که اونموقع ها هم سپاهانی بودن و بازی های لئون و غیرتش و رفتارش یادشون مونده می فهمن چی میگم.
به نظر من لئون با غیرتترین بازیکن تاریخ سپاهان بود وبس و باز به نظر من محرم و محمود هم بهش نمیرسن.
امیدوارم هر کجا که هست موفق باشه و آرزومه یک روز او در کنار آرمناک و ابولهیل و محمود و محرم و کریم قنبری و بصیرت ساختار فنی تیم را به عهده بگیره.
یادم نیست میخواستم چیا بگم فقط امیدوارم مهاجمه کاردرست باشه و من امیدوارم خلعتبری بیاد چون ما به شدت به پست lmf یا lwf نیازمندیم.
متأثر شدم، ما بايد به امثال لئون افتخار كنيم، اى كاش لئون و آرمناك به ترتيب به عنوان مربى و مربى دروازه بان ها به خونه شون(سپاهان) برگردند.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
6 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۵ دي ۹۰,, ۰۷:۴۵   #83

yellow toofan آواتار ها

تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 27 بار در 9 پست
تیم محبوب: سپاهان ورئال مادرید
بازیکن محبوب: محرم" حاج صفی "کریستیانو رونالدو
مربی محبوب: خوزه مورینیو

با با این سایت مگه ماله هوادرایه سپاهان نیسپس چرا اخبار این تهرونیایه .........پخش میکنید از مدیر این وبسایت خواهش میکنم که از بچه ها بخواد فقط وفقط سپاهان رو حمایت کنن نه اینکه بشینیم ببینیم سرخابیا چیکار میکنن اونا هر کاری میخوان بکنن زیر دست پدرشون
yellow toofan آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
4 کاربر برای این پست سودمند از yellow toofan عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۵ دي ۹۰,, ۰۸:۵۷   #84

peymansaedi آواتار ها

تشکر از دیگران: 375
تشکر شده 759 بار در 156 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا-هادی-احسان-محمود-برونو
مربی محبوب: کرانچار

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohamad javad نمایش پست ها
من رفتم تو فی س بوک اسمشو سرچ کردم اصلا نمیدونم خودش بود یا نه ولی این عکس برنو سزار باید باشه.
نه بابا این که اون نیست.
peymansaedi آنلاین نیست.  
3 کاربر برای این پست سودمند از peymansaedi عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۵ دي ۹۰,, ۱۰:۱۷   #85

saeed_sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 9,833
تشکر شده 4,780 بار در 734 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: محرم -محمود - هادي - بنگر - پاپي-احسان - جمشيديان-کریمیان-ابراهیمی
مربی محبوب: پپ- منصور خان

بازیکن باید استعداد و ویژگی ها را داشته باشه خوشبختانه از نظر بدنی که خوبه از نظر امارم که تو 18 بازی 15 گل زده اگه درست باشه عالیه ولی بازم یه نکته ایی هست بازیکن باید جا بیفته حتی تو لیگ های اروپایی دیدیم یه بازیکن داخل یه تیم ستاره س ولی با رفتن به یه تیم دیگه اصلا دیگه اسمشم شنیده یا برعکس نمونش هانری و تو لیگ خودمونم توره ولی بر عکس هانری. ..
توره تو لنگ چیکار کرد ؟ هیچی اومد سپاهان چی شد ؟ تونست یه تنه تراکتور ببره عماد را اقای گل کرد فصل بعدشم خودش اقای گل شد ...
سن سالشم خوبه پس صبر میکنیم تا ازش بازی ببینیم با یه بازی 2 تا بازی فقط میتونی بفهمی استعدادت چقدره اگه که خوب باشه جا واسه پیشرفتش باشه باید بلند مدت نگهش دارن ....
-----------------------
دادا میلاد ایول خوشم اومد ...زنده باد با غیرتاااا.....

ویرایش توسط saeed_sepahani : دوشنبه, ۵ دي ۹۰, در ساعت ۱۰:۱۹.
saeed_sepahani هم اکنون آنلاین است.  
5 کاربر برای این پست سودمند از saeed_sepahani عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۵ دي ۹۰,, ۱۱:۰۷   #86

ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90

SunFlower آواتار ها

تشکر از دیگران: 12,922
تشکر شده 9,637 بار در 2,292 پست
تیم محبوب: سپاهان*آرسنال*بارسلونا*اسپانیا
بازیکن محبوب: محمود کریمی*محرم نویدکیا*سید هادی عقیلی*فابرگاس*ژاوی
مربی محبوب: وینسنته دلبوسکه
SunFlower به Yahoo ارسال پیام

دوستان لطفا تو ارسال هاتون از اسم و لینک سایت های فی*ل*تر شده استفاده نکنید
ممکنه مشکل ساز بشه
ممنون

نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladsepahan نمایش پست ها

هیچ وقت اون گلش تو فینال حذفی تو نقش جهان که به استقلال با ضربه آزاد زدو یادم نمیره
مربی استقلال قلعه نوعی بود ... ایشالا همیشه موفق و سلامت باشه

ویرایش توسط SunFlower : دوشنبه, ۵ دي ۹۰, در ساعت ۱۱:۱۳.
SunFlower آنلاین نیست.  
6 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۵ دي ۹۰,, ۱۱:۴۹   #87

Ice.Man آواتار ها

تشکر از دیگران: 1,188
تشکر شده 5,354 بار در 1,195 پست
Ice.Man به Yahoo ارسال پیام

بیا...گفتم چی؟؟!!!

نقل قول:
کد خبر : 60006 زمان ارسال : دوشنبه 05/10/1390 11:01

پس از امضا صورت‌جلسه مشترک پرسپوليس و سازمان ليگ
مشکل ثبت قرارداد دنيزلي با پرسپوليس حل شد

مسئولان باشگاه پرسپوليس و سازمان ليگ صورت‌جلسه‌اي را براي رفع مشکل ثبت قرارداد دنيزلي نوشتند.

با توجه به دستور مسئولان فدراسیون فوتبال تیم‌هایی که بدهی دارند حق ثبت قرارداد با بازیکنان و مربیان خود را تا تسویه حساب کامل ندارند.
از همین رو مسئولان باشگاه پرسپولیس برای اخذ قرارداد با دنیزلی دچار مشکلاتی شدند.
به همین دلیل روز گذشته مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از مذاکرات انجام شده با مسئولان سازمان لیگ صورت‌جلسه‌ای را تنظیم و سپس امضا کردند که در این صورتجلسه آمده که پرسپولیسی‌ها تا زمانی که مشخص گردیده از طریق باشگاه و سازمان لیگ بدهی خود را تسویه حساب خواهند کرد.

بر همین اساس مشکل ثبت قرارداد دنیزلی حل شد و این مربی امروز یا فردا برای ثبت قرارداد خود به هیئت فوتبال استان تهران خواهد رفت.

الان فقط قرار داد راه آهن ثبت نمیشه ...
خیلی وقت ها دلم می شکند
اما هنوز می تپد…

"... I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part... I had to be here for some reason

Ice.Man آنلاین نیست.  
3 کاربر برای این پست سودمند از Ice.Man عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۵ دي ۹۰,, ۱۳:۲۹   #88

SPADAN آواتار ها

تشکر از دیگران: 1,800
تشکر شده 5,158 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N

فوری: غلامحسین حسینی از سمت خود در هیئت مدیره سپاهان استعفا کرد.

ما سپاهاینم و حالا حالا حالا حالا حالا حالا حالا حالا ها قهرمان

SPADAN هم اکنون آنلاین است.  
9 کاربر برای این پست سودمند از SPADAN عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۵ دي ۹۰,, ۱۳:۳۴   #89

sakura آواتار ها

تشکر از دیگران: 2,052
تشکر شده 1,489 بار در 304 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: نویدکیا
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن

نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد رضا نمایش پست ها
فوری: غلامحسین حسینی از سمت خود در هیئت مدیره سپاهان استعفا کرد.
نتبجه نامردی همینه!
آقای حسینی دلت خون بشه که دل ما هوادارا رو با نیم فصل شعار و دروغ خون کردی!
داستان حسینی درس عبرتی باشد برای تمام آنهایی که می خواهند به تیم محبوب نصف جهان ضربه بزنن!!!

طلایی تر از آنیم که بیرنگ بمیریم
از شیشه نبودیم که با سنگ بمیریم
تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبیم
شاید که خدا خواست سپاهانی بمیریم

ویرایش توسط sakura : دوشنبه, ۵ دي ۹۰, در ساعت ۱۳:۴۸.
sakura آنلاین نیست.  
7 کاربر برای این پست سودمند از sakura عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۵ دي ۹۰,, ۱۳:۳۵   #90

SPADAN آواتار ها

تشکر از دیگران: 1,800
تشکر شده 5,158 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N

منبع: پیج ساکت تو فیث بوق

ما سپاهاینم و حالا حالا حالا حالا حالا حالا حالا حالا ها قهرمان

SPADAN هم اکنون آنلاین است.  
6 کاربر برای این پست سودمند از SPADAN عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (1 عضو و 3 مهمان)
moeinhoseyni
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال