شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#81 |
|
بهترین ارسال کننده مباحث فنی فوتبال در سال 90
|
می خواستم خیلی مطلب درباره این نقل انتقالات بنویسم ولی چشمم به مصاحبه ی لئون خورد و فهمیدم که اصفهانه
لئون استپانیان: حذف سپاهان از لیگ قهرمانان دردناک و تاسف بار بود یکی از بدترین خاطراتم پس از ترک ایران حذف دردناک و تاسف بار سپاهان در آسیا با وجود دو پیروزی برابر السد بود. ایلنا: لئون استپانیان در اصفهان لئون استپانیان ستاره دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ سپاهان و یکی از محبوبترین بازیکنان تاریخ این تیم جمعه شب وارد اصفهان شد. به گزارش ایلنا، لئون استپانیان در شرایطی مسافر اصفهان شد که سال گذشته پس از نزدیک به یک دهه زندگی در اصفهان راهی کشورش ارمنستان شده بود. استپانیان پس از حضور در اصفهان به باشگاه سپاهان آمد و به دیدار با خانواده سپاهان پرداخت. لئون که در حال حاضر به عنوان مربی در تیم پونیک ارمنستان مشغول به فعالیت است برای گذراندن تعطیلات کریسمس به اصفهان آمده و قرار است برای آماده سازی تیمش جهت حضور در رقابتهای لیگ اروپا به ارمنستان بازگردد. لئون به تازگی دوره مربیگری A اروپا را با موفقیت پشت سر گذاشته است. استپانیان در مورد حضورش در اصفهان گفت: اصفهان و سپاهان دو نامی هستند که هر جای دنیا که باشم با این نامها زندگی میکنم و ترجیح دادم تا تعطیلات کریسمس را در این شهر باشم. وی ادامه میدهد: دو پیشنهاد از تیمهای لیگ یک ایران برای سرمربیگری هم دارم که در این مدت آنها را بررسی کنم. لئون در مورد تیم پونیک ارمنستان میگوید: این تیم ده سال قهرمان لیگ ارمنستان بوده و امسال مقام دوم را کسب کرد و به واسطه این مقام میتواند در رقابتهای لیگ اروپا حاضر شود. استپانیان درپایان گفت: از روزی که از اصفهان رفتم همیشه پیگیر اخبار سپاهان و فوتبال ایران بودم. خودم و خانواده ام از پیروزیهای این تیم خوشحال میشویم و امیدوارم باز هم تیم محبوبم قهرمان ایران شود، ضمن اینکه یکی از بدترین خاطراتم پس از ترک ایران حذف دردناک و تاسف بار سپاهان در آسیا با وجود دو پیروزی برابر السد بود که به خاطر یک اتفاق روی داد و برای من خیلی نارحت کننده بود. من در حینی که اینا میخوندم همینطور اشک هام ناخود آگاه جاری شد . اونایی که اونموقع ها هم سپاهانی بودن و بازی های لئون و غیرتش و رفتارش یادشون مونده می فهمن چی میگم. به نظر من لئون با غیرتترین بازیکن تاریخ سپاهان بود وبس و باز به نظر من محرم و محمود هم بهش نمیرسن. من که همونقدر که به لئون علاقه دارم و سپاهانم علاقه دارم. امیدوارم هر کجا که هست موفق باشه و آرزومه یک روز او در کنار آرمناک و ابولهیل و محمود و محرم و کریم قنبری و بصیرت ساختار فنی تیم را به عهده بگیره. یادم نیست میخواستم چیا بگم فقط امیدوارم مهاجمه کاردرست باشه و من امیدوارم خلعتبری بیاد چون ما به شدت به پست lmf یا lwf نیازمندیم. به لئون شناختم من به خدا قسم سپاهان را |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از miladsepahan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#82 | |
|
|
نقل قول:
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#83 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 27 بار در 9 پست
تیم محبوب: سپاهان ورئال مادرید
بازیکن محبوب: محرم" حاج صفی "کریستیانو رونالدو
مربی محبوب: خوزه مورینیو
|
با با این سایت مگه ماله هوادرایه سپاهان نیس
پس چرا اخبار این تهرونیایه .........پخش میکنید از مدیر این وبسایت خواهش میکنم که از بچه ها بخواد فقط وفقط سپاهان رو حمایت کنن نه اینکه بشینیم ببینیم سرخابیا چیکار میکنن اونا هر کاری میخوان بکنن زیر دست پدرشون![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از yellow toofan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#84 |
|
تشکر از دیگران: 375
تشکر شده 759 بار در 156 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا-هادی-احسان-محمود-برونو
مربی محبوب: کرانچار
|
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از peymansaedi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#85 |
|
تشکر از دیگران: 9,833
تشکر شده 4,780 بار در 734 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: محرم -محمود - هادي - بنگر - پاپي-احسان - جمشيديان-کریمیان-ابراهیمی
مربی محبوب: پپ- منصور خان
|
بازیکن باید استعداد و ویژگی ها را داشته باشه خوشبختانه از نظر بدنی که خوبه از نظر امارم که تو 18 بازی 15 گل زده اگه درست باشه عالیه ولی بازم یه نکته ایی هست بازیکن باید جا بیفته حتی تو لیگ های اروپایی دیدیم یه بازیکن داخل یه تیم ستاره س ولی با رفتن به یه تیم دیگه اصلا دیگه اسمشم شنیده یا برعکس نمونش هانری و تو لیگ خودمونم توره ولی بر عکس هانری. ..
توره تو لنگ چیکار کرد ؟ هیچی اومد سپاهان چی شد ؟ تونست یه تنه تراکتور ببره عماد را اقای گل کرد فصل بعدشم خودش اقای گل شد ... سن سالشم خوبه پس صبر میکنیم تا ازش بازی ببینیم با یه بازی 2 تا بازی فقط میتونی بفهمی استعدادت چقدره اگه که خوب باشه جا واسه پیشرفتش باشه باید بلند مدت نگهش دارن .... ----------------------- دادا میلاد ایول خوشم اومد ...زنده باد با غیرتاااا.....
کسانی که خود را در اوج میبینند، یک راه بیشتر برای ادامه ندارند! و آن حرکت در سرازیری است ویرایش توسط saeed_sepahani : دوشنبه, ۵ دي ۹۰, در ساعت ۱۰:۱۹. |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از saeed_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#86 | |
|
ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90
|
دوستان لطفا تو ارسال هاتون از اسم و لینک سایت های فی*ل*تر شده استفاده نکنید
ممکنه مشکل ساز بشه ممنون نقل قول:
مربی استقلال قلعه نوعی بود ... ایشالا همیشه موفق و سلامت باشه ویرایش توسط SunFlower : دوشنبه, ۵ دي ۹۰, در ساعت ۱۱:۱۳. |
|
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#87 |
|
|
بیا...گفتم چی؟؟!!!
نقل قول:
الان فقط قرار داد راه آهن ثبت نمیشه ... ![]()
دلم گاهی می گیرد... گاهی می سوزد ... گاهی تنگ می شود ... و حتی گاهی… گاهی نه… خیلی وقت ها می شکند... "... I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part... I had to be here for some reason |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Ice.Man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#88 |
|
تشکر از دیگران: 1,800
تشکر شده 5,158 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N
|
فوری: غلامحسین حسینی از سمت خود در هیئت مدیره سپاهان استعفا کرد.
|
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از SPADAN عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#89 |
|
تشکر از دیگران: 2,052
تشکر شده 1,489 بار در 304 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: نویدکیا
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن
|
نتبجه نامردی همینه!
آقای حسینی دلت خون بشه که دل ما هوادارا رو با نیم فصل شعار و دروغ خون کردی! داستان حسینی درس عبرتی باشد برای تمام آنهایی که می خواهند به تیم محبوب نصف جهان ضربه بزنن!!!
ویرایش توسط sakura : دوشنبه, ۵ دي ۹۰, در ساعت ۱۳:۴۸. |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از sakura عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#90 |
|
تشکر از دیگران: 1,800
تشکر شده 5,158 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN