شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#881 | |
|
تشکر از دیگران: 131
تشکر شده 492 بار در 78 پست
تیم محبوب: Sepahan
بازیکن محبوب: نویدکیا-عقیلی-بنگر-جانواریو
مربی محبوب: قلعه نوعی - ابراهیم زاده
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از hesam عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#882 |
|
بهترین ارسال کننده اخبار سپاهان و بهترین ارسال کننده آقا در سال 90
تشکر از دیگران: 4,880
تشکر شده 6,818 بار در 1,603 پست
تیم محبوب: سپاهان اصفهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،هادی عقیلی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده،آرسن ونگر
|
به امید خدا انشاالله میبریم و به صدر جدول می رسیم...
قهرمان شدن یا نشدنمون فقط و فقط به خواست و تلاش خودمون بستگی داره.اگه بتونیم کیفیت لازم و و روحیه ی بردن و قهرمان شدن را در خودمون به سطح بالایی برسونیم و نگه داریم ،به راحتی میتونیم قهرمان بشیم.شرط قهرمانی پیوسته بردن و خوب بودن هست.اگه این روندی که داریما بتونیم تحت هرشرایطی حتی اگه باختیم حفظ کنیم میشه راحت قهرمان شد...نه استقلال مالی هست نه تراکتور...تراکتور که از خوش اقبالی دو سه بازی گذشته خودشو برده.استقلال هم که در اون سطحی نیست که بتونه شرایط خوبی داشته باشه و مثل چینی هست که ترک خورده. میشه قهرمان شد ولی خیلی سخته نه تنها برا ما سخته بلکه برای بقیه هم خیلی سخته...ولی سپاهان اگه خودشو باور کنه شانس بیشتری داره...تنها عامل قهرمانیمون گلزنی در هر بازی هست. انشاالله که بازی فردا رو هم با نتیجه خوبی میبریم...تنها لزومش هم گلزنی هست چون سپاهان همه چی داره فقط باید گل بزنه. |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#883 |
|
|
بله از این کار ها توی نود خیلی میشه
اما از فردوسی پور نمیشه انتظار داشت همه میدونند نون به نرخ روز خور هست اما از گزارشگرش که یعنی اصفهانی هست انتظار داریم ..... که هیچ کاری نمیکنه و خیلی وقت هاحتی به ضرر ما هم کاری میکنه فکر کنم ملوان بود استقلال را برده بود گزارشگر اونجا رفته گزاشگر ویژه گرفته از خوشحالی مردم یا گزارشگر تبریر که همیشه گزارش میگیره از مشکلات هوادار ها یا گزارشگر کرمان و.... اما این اقا حتی یه گزارش ساده از دو تا جشن سپاهانی ها برای قهرمانی هم نگرفت یا پارسال چقدر جو برامون درست کرد باید حتما به این گزارشگر اعتراض بشه ویرایش توسط reza : شنبه, ۸ بهمن ۹۰, در ساعت ۲۲:۴۹. |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#884 | |
|
عضو تحریریه سایت
تشکر از دیگران: 782
تشکر شده 3,278 بار در 487 پست
تیم محبوب: سپاهان - یوونتوس
بازیکن محبوب: الساندرو دل پیرو
مربی محبوب: مارچلو لیپی
|
نقل قول:
ببین داداش اصلا خداشاهده من بحثم سر خبرگزاری ها نبود چون به هر حال هر کسی دیدی داره من دیدم بچه های خودمون بحث کردن گفتم نظرم رو ضمن اینکه من اصلا اینکه تعیین تکلیف بشه واسه بازیکن رو قبول ندارم! شما ببین کرار رو! تا 100 سال دیگه همه میخندن به استقلال و البته شاهین با این شروط مسخرشون! شما یا بازیکن رو میخوای یا نمیخوای! اگه میخوای و به دردت میخوره که هیچ ولی اگر نمیخوای پس نباید واست مهم باشه که کجا کار میکنه و تو چه تیمی! شما نگاه کن الان مثلا یوونتوس میاد بوریلو رو از رم میگیره بعد 2 هفته بعد تو تک بازی کوپا ایتالیا جلوشون بازی میکنه! پس این چیزا طبیعیه تو فوتبال روز دنیا و بازیکن ترانسفر شده هم سعی میکنه خودشو نشون بده... |
|
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Alexi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#885 |
|
تشکر از دیگران: 240
تشکر شده 602 بار در 88 پست
تیم محبوب: بارسلونا ، سپاهان
بازیکن محبوب: ژاوی ، محرم نویدکیا
مربی محبوب: ژوزه مورینهو
|
بچه ها این خبرنگار برنامه 90 که توی اصفهان فعالیت میکنه خیلی موزیانه با سپاهان و حتی فوتبال اصفهان رفتار میکنه، به نظر من فردوسی پور عمدا اونو انتخاب کرده .
اما رفقا فرمودند گزارشگر ، یاد گزارشگران اصفهان افتادم ، صداوسیمای اصفهان چی تو وجود غلامرضا دادخواه و ایمان دادخواه دیده که اینها رو برکنار نمیکنه خدا میدونه! نه صدای خوب و مناسبی دارن ، نه فن بیان دارن ،تپق هم که تا دلت بخواد میزنند و اطلاعاتشون هم در سطح فوتبال محلات هم نیست. همه گزارشگرها طرف تیم های شهرشون رو میگیرن حتی توی تهران! ؛ این آقایون نه تنها طرف سپاهان و ذوب آهن رو نمیگیرن که اگه یه صحنه مشکوک به نفع سپاهان سوت زده بشه ، خیلی روش مانور میدن. نمیدونم چرا باشگاه درخواست نمیکنه این دادخواه ها دیگه گزارش نکنن .
---------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- هرکجا هستم باشم ، سپـــــاهـــــان تیم من است.
|
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از هوادار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#886 | |
|
|
نقل قول:
اتفاقا خیلی خوبه که طرف کسی رو نمیگیرند. مثلا خوب بود مثل گزارشگر فصل قبل تبریز یا گزارشگر کرمان بود؟! اطلاعاتشون هم خوبه.لااقل بهتر از خیابانیه!
دلم گاهی می گیرد... گاهی می سوزد ... گاهی تنگ می شود ... و حتی گاهی… گاهی نه… خیلی وقت ها می شکند... "... I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part... I had to be here for some reason |
|
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Ice.Man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#887 |
|
تشکر از دیگران: 1,800
تشکر شده 5,158 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N
|
نه باو این دادخواهِ که خیلی خوبه خیلیم حرفه ای گزارش میکنه... به نظرِ من فنِ بیانش بالاست... اتفاقا من دیدم یه لپ تاب همیشه جلوشِ به اینترنت وصلِ آخرین اخبار رو از اونجا دنبال میکنُ میگه... به نظرم بهترین گزارش گرِ شهرستانیاست دادخواه
|
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از SPADAN عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#888 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,118
تشکر شده 6,971 بار در 1,967 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
حاتمي ديگه سودي واسه سپاهان نداشت که تيم نگهش داره ، رفتنش به تراکتور هم مسلما خودش خواسته، طرف عاقله ديگه ، پس نمي شد مجبورش کرد که به تراکتور نره. سپاهان بيدي نيست که با اين باد ها بلرزه ، بزارين اونا هم دلشون به اين حاتمي خوش باشه!
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#889 | |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,118
تشکر شده 6,971 بار در 1,967 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
نقل قول:
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#890 |
|
ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90
|
به نظر من این بحث که چرا گذاشتیم حاتمی بره و ... بحث منطقی نیست
اینا همه برمیگرده به انگیزه بازیکن که توی یه تیم جواب میده توی یه تیم دیگه نه. حاتمی تا آخر فصلم تو سپاهان میموند برا ما سودی نداشت چون انگیزه نداشت. مسلمه که وقتی بازیکنی تیمشو عوض میکنه انگیزش برا بهتر بازی کردن بیشتر میشه فابرگاسم با اینکه بازیکن فوق العاده ای بود اواخر بازیش تو آرسنال اصلا کیفیت نداشت ولی به محض اینکه رفت بارسا تو بازی اولش گل زد |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (1 عضو و 3 مهمان) | |
| moeinhoseyni |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|