شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#861 | |
|
عضو تحریریه سایت
تشکر از دیگران: 782
تشکر شده 3,278 بار در 487 پست
تیم محبوب: سپاهان - یوونتوس
بازیکن محبوب: الساندرو دل پیرو
مربی محبوب: مارچلو لیپی
|
نقل قول:
البته صحبت هائی هست که وزارتخونه دستور داده ذوب هم خصوصی بشه حداقل باشگاهش ولی طبق معمول فقط 49 درصد ضمن اینکه در مرحله اول 10 - 15 % وارد بورس میشه که فقط طرف عضو هیات رئیسه و مجمع میشه و پول تزریق میکنه ولی محاله باشگاه رو در شرایط فعلی کامل بفروشنش مورد بعدی اینکه اگه همچین اتفاقی هم بیوفته ذوب رو باید نابود شده دونست چرا که عواقب این کار رو دیدم و از الان مشخصه چی میشه! کسی که بخواد یه روزه بیاد تو فوتبال اونم لیگ برتر یه روزه هم محو میشه حالا میخواد با تجربه باشه میخواد بی تجربه! ضمن اینکه همین ماهان رو ببینید الان! اومد کلی هزینه کرد ستاره های تیم ملی رو واسه فوتسال خرید یکی دو سال هم اسمش سر زبون بود ولی حالا گیتی اومده همش دعواشونه باهم! دلیلشم یه چیزه! فقط رو کم کنی همدیگه واسه به رخ کشیدن اموال! هیچ برنامه ای پشت کارشون نیست و فقط رو کم کنیه! حالا باز گیتی حداقل تو بحث فوتبال از پایه شروع کرده و داره میاد بالا که جای تحسینه ولی اگه بخوان با ذوب کاری کنن که بشه مثل استیل و داماش فقط پشیمونی میاره... |
|
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از Alexi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#862 |
|
|
با حرفای خشایار موافقم.. من جو فوتسالو دارم از نزدیک میبینم واقعا افتضاحه... پول الکی دارن میدن به بازیکنای غیر بومی
حداقل کاش با تجربه و توان این ستاره ها بازیکنای بومی رو کنارشون تربیت میکردن ولی این کارم نمیکنن فقط نتیجه گرا ماهانم همیشه مشتری ذوب آهن بوده و میخواد بخره ولی اونا فروشنده نیستن... |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#863 |
|
|
برد سپاهان رو به همه تبريك مى گم.
خدا خير نده اين فردوسى پور رو كه ديشب(پرى شب) بازى سپاهان را آخر آخر پخش كرد، خيلى تابلو داره در مورد سپاهان خصومت بخرج ميده. تو خلاصه اى كه از بازى ديدم، سيدصالحى خيلى سرحال نشون داد، نظر كى روش را هم به خودش جلب كرده بود، ايجاد رقابت(آوردن سوكاى و سزار) بين مهاجمان اين خوبى ها رو هم داره. دوازده تا فينال مونده، بايد كمك كنيم به سپاهان، بايد حتى الامكان بريم ورزشگاه برا تشويق سپاهان. تو بازى فردا اگه ببريم، فارق از هر نتيجه اى كه تو تبريز رقم بخوره(با تفاضل خوب) دوم ميشيم.
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#864 |
|
|
بچه ها بحث خوبى در مورد تيم دوست داشتنى ذوب آهن و همچنين دو باشگاه خصوصى و متمول اصفهان كردند.
من فكر مى كنم اگه اينجا در مورد ذوب آهن بحث كنيم خالى از لطف نيست، چون قدرتمند بودن ذوب آهن به نفع سپاهان بوده و هست و خواهد بود، مثلا ذوب آهن ما را آسيايى كرده، معمولا اوايل تا اواخر ليگ صدرنشين بوده و اين باعث ميشه كه فوتبال دوستان اصفهانى و سپاهانى ها با خيال راحت ترى ليگ را دنبال كنند كه اگه سپاهان قهرمان نشه، جام به ذوب ميرسه، مثل چند دوره ى گذشته ى ليگ.
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#865 |
|
|
در مورد ماهان و گيتى هم بايد بگم راهى كه گيتى پسند داره دنبال ميكنه راه روشنترى است نسبت به ماهان، گيتى داره روى زيرساخت(مشكل اصلى ورزش اصفهان) و رده هاى پايه سرمايه گذارى مى كنه، البته ماهان هم يه نقطه قوت به نام "ساكت" داره.
اينا هردوشون خوبند به شرطى كه هدفشون كمك به ورزش اين شهر باشه نه تبليغ كارخانه هاشون، اگه هدفشون تبليغاتى باشه نخواهند ماند.
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#866 |
|
|
در مورد واگذارى ذوب آهن به ماهان يه نكته ى فوق العاده مهم بايد لحاظ بشه:
نام "ذوب آهن" به هيچ عنوان نبايد تغيير كنه؛ - اين اسم ذوب آهنه كه تماشاگر به ورزشگاه مى كشونه. - اين اسم با ريشه است. - اين اسم تو ايران و آسيا شخصيت پيدا كرده، ديگه امروزه وقتى تو آسيا اسم "ذوب آهن" به عنوان حريف مياد، تيم مقابل مى ترسه، اما همون حريف از فولاد ماهان نمى ترسه. به عنوان مثال، ما اگه بخوايم براى حريف سپاهان تو آسيا از بين نمايندگان عربستانى انتخاب كنيم، مسلما الهلال و الاتحاد رو به خاطر اعتبار بالاشون مى ترسيم انتخاب كنيم. من فكر مى كنم هويت "ذوب آهن" را نبايد ازش گرفت و در صورت قبول اين شرط، ذوب بايد واگذار بشه، در غير اينصورت به صلاح نيست. در كل، مسئولان باشگاههاى ماهان و گيتى دنبال هويت خودشون باشند بهتره تا اينكه تو فكر بى هويت كردن تيم مردمى ذوب آهن باشند، منظورم اينه كه تيم خودشونو بيارند بالا بهتره.
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#867 |
|
|
دلم گاهی می گیرد... گاهی می سوزد ... گاهی تنگ می شود ... و حتی گاهی… گاهی نه… خیلی وقت ها می شکند... "... I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part... I had to be here for some reason |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Ice.Man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#868 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,118
تشکر شده 6,971 بار در 1,967 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
مسخره ترین خبر ایسنا رو دیدین؟!!! متنش رو بخونین خیلی مضحکه!
هفته 23 ليگ برتر فوتبال جدال همسايهها در صدر، ميانه و انتهاي جدول ما هم قبول دارم که بازی استقلال و تراکتور حساسه و مسلما برای سپاهان هم مهمه و تساوی به نظرم بهترین نتیجه . ولی جالب اینجاست که بازی مهم دوم از نظرشون دیدار تیم های دهم و نهم جدول یعنی ذوب و پرسپولیسیه!!! تیم هایی که این مدت نه خوب بازی می کنند و نه خوب نتیجه می گیرند. و خیلی خیلی جالب تر اینکه بازی حساس دیگه ای که خبرنگار مربوطه لطف کرده و اونا مهم جلوه داده بازی بین تیم های پانزدهم و هفدهم (شاهین و مس) هست!!!! این تهرانی ها همیشه و همه جا موفقیت های سپاهان را نادیده میگیرن. بعضی ها ایراد میگیرم که چرا بازی های قشنگ سپاهان را کمرنگ می کنند ولی الان دیگه .... ولی من همین سپاهان رو دوست دارم که چراغ خاموش داره به صدر جدول نزدیک میشه . از یک نظر گیر ندادن خبرگزاری ها و صدا و سیمای تهرانی به سپاهان خیلی هم خوبه ، چون باعث درست نشدن حاشیه میشه . با مساوی بازی تبریز و برد سپاهان ، رده ی دوم مال ما میشه. دربی هفته ی 24ام هم اگه مثل اکثر اوقات مساوی بشه ، این سپاهانه که با بردن داماش صدر جدول را میگیره.
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#869 |
|
تشکر از دیگران: 131
تشکر شده 492 بار در 78 پست
تیم محبوب: Sepahan
بازیکن محبوب: نویدکیا-عقیلی-بنگر-جانواریو
مربی محبوب: قلعه نوعی - ابراهیم زاده
|
آقا استقلال که دوره ی دوم افولش از فردا شروع می شه ولی ما باید قهرمان شیم. حالا این خبرگزاری ها هرچی بخواند بگذارید بگند. ولی از همین حالا دارند میگند تراکتور هم قهرمان بشه قلهه نوعیه که اینا رو قهرمان می کنه و اونم استقلالیه. پس ما باید قهرمان شیم و بگیم رئیس کیه
|
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از hesam عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#870 |
|
تشکر از دیگران: 2,052
تشکر شده 1,489 بار در 304 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: نویدکیا
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن
|
استقلال امسال قهرمان نمیشه! من توش دیگه هیچ شکی ندارم. تنها دلیلش هم این سرمربی کوچکشون هست!!!
مردک مظلومی اومده مصاحبه کرده که مربیانی ایرانی از کروش بهتر هستند!!! باید تمرکزمون رو رو تراکتور بگذاریم رقیب جدی مون تراکتور هست. به خصوص اینکه تیم های قلعه نوعی همیشه در نیم فصل دوم رو دور میفتن. به نظر من بازی های خانگیمون نتیجه جایگاهمون رو تو لیگ رقم میزنه. اگر بتونیم بازی های خانگی رو ببریم شانس داریم. من نشستم دو بازی قبلی تراکتور رو دیدم. واقعا این تیم بخت و اقبال باهاش خیلی یار بوده. تراکتور افت می کنه. این یعنی اینکه جایگاهمون تو جدول رو فقط خودمون رقم می زنیم. اگر ببریم بازی هامون رو چه بسا قهرمان هم بشیم. همه چی به خودمون بستگی داره. ما سپاهانیم و قهرمان ![]() |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از sakura عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (1 عضو و 3 مهمان) | |
| moeinhoseyni |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|