شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#101 |
|
|
تبریک به خاطر کم شدن شر این یارو از باشگاه
ایشالا زودتر گورشو از اصفهانم گم کنه ![]() |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Masoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#102 |
|
تشکر از دیگران: 648
تشکر شده 1,022 بار در 150 پست
|
ایول چقدر خوشحال شدم این مردک از سپاهان رفت. متن استعفاش رو هم تا رسیدم به اونجا که پز قهرمانی سال قبل رو داده بود دیگه ادامه اش رو نخوندم. امیدوارم که تا آخر عمرم اسم این مردک رو نشنوم.
![]() |
|
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از Jamshid عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#103 |
|
تشکر از دیگران: 9,832
تشکر شده 4,780 بار در 734 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: محرم -محمود - هادي - بنگر - پاپي-احسان - جمشيديان-کریمیان-ابراهیمی
مربی محبوب: پپ- منصور خان
|
تبریک میگم ....
ولی .......ماموریت حسینی این بود که قهرمانی اسیا را از ما بگیره که رفت تا اخر عمرم لعنتش میکنم .... حالا دلم یه چیزی میخواد ریاست هیئت مدیره برسه به ساکت و اونقت زوج ساکت و رحیمی چیزی که خیلی ها دوست دارن ...
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از saeed_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#104 |
|
|
سعید جان رئیس هیئت مدیره سپاهان که مشخصه!
الان فقط هیئت مدیره یک نفر رو کم داره که دو روز دیگه مثلا رئیس بخش موتور خونه فولاد مبارکه رو بهش اضافه میکنند ![]()
دلم گاهی می گیرد... گاهی می سوزد ... گاهی تنگ می شود ... و حتی گاهی… گاهی نه… خیلی وقت ها می شکند... "... I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part... I had to be here for some reason |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Ice.Man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#105 | |
|
بهترین ارسال کننده اخبار سپاهان و بهترین ارسال کننده آقا در سال 90
تشکر از دیگران: 4,880
تشکر شده 6,818 بار در 1,603 پست
تیم محبوب: سپاهان اصفهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،هادی عقیلی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده،آرسن ونگر
|
نقل قول:
ساکت دیگه تو سپاهان فایده نداره باید فکر و اندیشه رو ببریم بالا. اگه بره یه سمت بزرگ اون بالا بالا بگیره خیلی بهتره تا بیاد رئس هیئت مدیره بشه،اول اینکه باید نیروی جدید بیاد سر اینکار.بعدم اینکه ساکت نمیدونم میخواد کاندید رئیس فدراسیون فوتبال بشه یا شده.تاج هم گفته اگه ساکت بیاد من به نفعش میرم بالا.مطمئن باشید اگه ساکت رئیس فدراسیون بشه که بعید میدونم بره بازیچه دست بشه خیلی بیشتر به نفع ما و کلا فوتبال ایران هست.چون از خاک بلند میکنه فوتبال را و برش و درایتشو داره و همم تو جهان میشناسندش. |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#106 |
|
تشکر از دیگران: 1,420
تشکر شده 807 بار در 177 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
|
حسینی رو یه سری اوردن سرکار. اون آدما که حسینی رو اوردن، هنوز سرکارن. پس نمیشه نتیجه گرفت تغییر مهمی اتفاق افتاده باشه. جریان باید چیز دیگه ای باشه.
|
|
|
#107 |
|
تشکر از دیگران: 1,800
تشکر شده 5,158 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N
|
اول اینکه ساکت برنمیگرده یعنی نمی ذارند برگرده چون خودشون رو خیت میکنند! اینکار رو نمیکنند هیچ وقت...
دومم اینکه باو رحیمی برا خودش یه پا ساکتِ هم سپاهانیِ دو آتیشت هم یکی از اسطورهامونه همم اینکه شخصیت و کاریزمایِ محبوبی داره حداقل برای من! از همه مهم تر کار بلدم هست... در کل من رحیمی رو به اندازه ی ساکت دوسش دارم و قبولشم دارم. |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SPADAN عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#108 |
|
تشکر از دیگران: 1,800
تشکر شده 5,158 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N
|
نه عزیزم بی خود فاز منفی نده حسینی خودش همه کار مطمئنا وقتی رفت مشکلات حل میشه و اونایی هم که هوادارن سپاهان و تجمعاتشون رو روبه روی دفترش دیدن صد در صد حساب کار اومده دستشون! صد در صد شک نکیند تجمعات هوادارن سپاهان یکی از دلایلِ استعفاش بوده!! هر کی با سپاهان در میوفته ور میوفته!! گرچه کرمِ خودشو ریخت ولی خب زهرِ چشمی بود این...
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SPADAN عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#109 | ||
|
|
نقل قول:
نقل قول:
با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند ویرایش توسط reza : دوشنبه, ۵ دي ۹۰, در ساعت ۲۳:۲۸. |
||
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#110 |
|
|
آقاى رحيمى داره از بين سپاهانى هاى قديمى، نخبه هاشونو(مثل خوروش، اخوان و...) به سپاهان مياره و مسئوليت هاى مختلف بهشون مى ده، اين يعنى كار اصولى و دلسوزانه، كسى كه برا سپاهان عرق ريخته الان اگه يه مسئوليت تو سپاهان بگيره با جان و دل برا سپاهان كار ميكنه.
آقاى رحيمى نشون داده بيشتر از حرف زدن، مصاحبه كردن و يا بيانيه دادن، اهل عمل است. در كل من مى خوام بگم كسايى كه رحيمى را قبول ندارند، سخت در اشتباهند.
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|