شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
تشکر از دیگران: 621
تشکر شده 1,663 بار در 500 پست
|
در این تاپیک اخبار و مطالب خواندنی از المپیک لندن 2012 قرار خواهد گرفت .
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
بهترین ارسال کننده موضوعات گوناگون و غیر فوتبالی در سال 90
|
به گزارش ایتنا به نقل از خبرگزاری مهر، دانشمندان دانشگاه «آبریستویث» در ولز مطمئن هستند که این کار شدنی است، و روبات شبه انسانی iCub را با چهرهای مشابه کودکان کاندید حمل مشعل المپیک تابستانی سال ۲۰۱۲ کردهاند. این پروژه تلاشی برای بزرگداشت و یادبود «آلن تورینگ» دانشمند پیشگام علوم رایانهای و روباتیک است که در سال ۲۰۱۲ صدمین سالگرد تولد او خواهد بود. این روبات توسط دکتر «جیمز لاو» از دپاتمان روباتیک دانشگاه آبریستویث به عنوان حامل مشعل المپیک انتخاب شده است، به گفته وی چنین احترام و بزرگداشتی برای دستاوردهای تورینگ میتواند برای نسلهای آینده مهندسان و دانشمندان الهام بخش باشد. «آلن تورینگ» که در ۲۳ ژوئن ۱۹۱۲ در لندن متولد شده است، به عنوان پدر علوم رایانهای و هوش مصنوعی شناخته میشود. وی به ویژه به خاطر مشارکت در رمزگشایی از ماشین «انیگما» آلمانها در جنگ جهانی دوم به شهرت بالایی رسیده است. وی همچنین اولین رایانه ذخیره اطلاعاتی را طراحی کرده و تستهایی را برای آزمودن رفتارهای هوشمندانه ماشینها ارائه کرده است. روباتی که کاندید حمل مشعل المپیک ۲۰۱۲ شده برای حمل این مشعل از شرایط اولیه این کار نیز برخوردار نیست، زیرا واجد شرایط این کار باید دست کم ۱۲ سال سن داشته باشد، زنده باشد و در انگلستان اقامت داشته باشد. این روبات قطعا جوانتر از ۱۲ سال سن دارد، و با اینکه ساکن انگلستان است، اما نمیتوان نام موجود زنده را بر روی او گذاشت. با این همه این احتمال وجود دارد که مقامات المپیک برای بکار گرفتن از کاندیدی کاملا غیر عادی قوانین خود را تغییر دهند. iCub که با هدف مطالعه بر روی فرایندهای یادگیری کودکان و ترجمه این فرایندها به استراتژیهایی آموزشی برای روباتها ساخته شده، طی اجرای پروژهای بینالمللی به نام پروژه بینالمللی RobotCub ابداع شده است. ابعاد این روبات برابر ابعاد بدن کودکی ۳. ۵ ساله است، این روبات قدی برابر یک متر داشته و درجه آزادی حرکات او ۵۳ درجه است. بر اساس گزارش گیزمگ، روبات iCub به حسگرهایی از قبیل حسگرهای بینایی، شنوایی، لامسه و چرخشی مجهز است و میتواند حالات چهره را در صورت خود نمایان کند. همچنین در سر این روبات دو دوربین، دو میکروفن، دو ژیروسکوپ و شتاب سنج کار گذاشته شدهاند. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
ورزشگاه المپیک لندن امشب (شنبه شب) با حضور گروهی از ستارگان ورزشی و شخصیت های هنری و بیش از ۴۰ هزار تماشاگر بطور رسمی افتتاح می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی المپیک لندن،در این مراسم ورزشگاه المپیک میزبان بیش از ۳۰ ورزشکار و شخصیت هنری انگلیسی است.در این مراسم برخی رقابت های ورزشی با حضور ورزشکاران انگلیسی نیز اجرا خواهد شد. به گزارش رویترز، ورزشگاه المپیک روز جمعه، میزبان اولین رویداد رقابتی با حضور جمعی از دانشجویان ورزشکار بود که در هوای سرد و مرطوب و پرباد لندن، زیر نورافکن ها حضور یافته بودند. در مراسم روز شنبه همچنین ”دانیله براون” برنده مدال طلای پارالمپیک تیراندازی با کمان، با تیراندازی به سوی یک مجموعه اهداف ، فرد جوانی را از میان تماشاگران انتخاب می کند تا در گشایش ورزشگاه المپیک شرکت کند. در همین حال ”سب کو” رییس کمیته برگزاری بازیهای المپیک و پارالمپیک لندن با اشاره به حضور ۴۰ هزار تماشاگر در روز شنبه گفت:این جمعیت نه تنها به منزله آغاز سفر المپیک در فاصله چند هفته تا شروع بازیها محسوب می شود، بلکه می تواند محکی برای آزمودن ورزشگاه باشد. حدود ۱۵۰۰ تماشاگر نیز به این ورزشگاه ۸۰ هزار نفری آمده بودند. حدود ۴۰ هزار بلیط برای افتتاحیه رسمی ورزشگاه ۵۰۰ میلیون پوندی (حدود ۸۰۸ میلیون دلار) المپیک در فاصله ۲۰۱۲ ساعت تا آغاز بازیهای المپیک در روز ۲۷ ژوییه فروخته شده است. کو گفت: بسیاری از ورزشکاران تا قبل از رقابتها نمی خواهند این ورزشگاه را ببینند. ”لامین دیاک” رییس فدراسیون جهانی دوومیدانی میهمان ویژه این مراسم است. کمتر از یک دهه پیش که طرح میزبانی لندن برای برگزاری بازیهای المپیک مطرح شد، منطقه اطراف ورزشگاه در شرق لندن یک زمین بایر بود. کو گفت: این افتخار بزرگی است. هشت سال پیش جایی که اکنون ورزشگاه المپیک است تلی از یخچالهای فرسوده دیده می شد. این ورزشگاه در حال حاضر مجوز ظرفیت ۴۶ هزار نفر را دارد. موفقیت آمیز بودن آزمون جمعیت ۴۰ هزار نفری،محکی برای جمعیت ۸۰ هزار نفری خواهد بود و به شناسایی هر گونه مشکلات بالقوه کمک می کند تا قبل از ماه ژوییه برطرف شود. وضعیت آب و هوا یکی از این مشکلات است؛ اگرچه تنها کاری که از برگزارکنندگان بازیها برمی آید این است که دعا کنند تابستان انگلیس خشک باشد. در این میان مربی اوسین بولت در مورد امکان رکورد شکنی بولت قهرمان سه دور المپیک، در هوای سرد و مرطوب انگلیس نگران است. او از وزش باد شدید در این ناحیه تعجب کرده بود. هرچند ورزشگاه طوری طراحی شده که جلوی باد را بگیرد اما به گفته مربی بولت ورزش باد بیش از حدی بود که دلخواه او باشد. در همین حال براساس گزارش پایگاه اطلاع کمیته بین المللی المپیک، مشعل المپیک نیز روز ۱۰ ماه مه ( ۲۱ اردیبهشت) در شهر ”المپیا” در یونان روشن می شود و این مراسم به طور زنده از پایگاه اطلاع رسانی کمیته بین المللی المپیک پخش خواهد شد. حمل مشعل المپیک ۷۰ روز طول می کشد و مسافت هشت هزار مایل را در سراسر خاک بریتانیا طی می کند. مشعل المپیک توسط ۸ هزار نفر حمل خواهد شد. این سفر نمادین شمارش معکوس آغاز یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی و ورزشی در جهان است.
|
|
|
|
#4 |
|
|
مشعل المپیک لندن توسط «ادوارد بار بروجی اسگوربی» طراحی شده است که آنها معتقدند این طرح از نظر فیزیکی سبک و از نظر بصری چشم نواز است، این مشعل با آب طلا مزین شده است.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() با برگزاری مراسمی ویژه مشعل این دوره از بازی های المپیک امروز پنجشنبه با حضور صدها خبرنگار و شخصیت ورزشی در یونان روشن شد. براساس اين گزارش، مراسم امروز همزمان با تابش نخستین اشعه های خورشید در تپه باستانی که معبد المپیا یونان روی آن واقع است، برگزار شد. قرار است مشعل بازی های المپیک پس از عبور از شهرهای مختلف یونان روز 17 ماه مه (28 اردیبهشت) به استادیوم «پاناتینایکو» آتن منتقل شود. ورزشگاه مذکور جایی است که نخستین بازی های المپیک مدرن در سال 1896 در آنجا کلید خورد. قرار است مشعل المپیک از اینجا روانه لندن شده و 70 روز دیگر آغازگر بازی های 2012 در این شهر باشد. مشعل المپیک در این مسیر از بیش از 1000 شهر کوچک و بزرگ اروپایی عبور خواهد کرد. گفتنی است؛ تاریخ برگزاری آئین آغاز بازیهای المپیک 2012 لندن روز 27 جولای (6 مرداد 1391) است ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
|
یک دانشجوی ایرانی که برای حمل مشعل المپیک در بیرمنگام انتخاب شده، معتقد است که این انتخاب فرصتی مناسب برای شناساندن تمدن و فرهنگ ایران به جهانیان است.
مصطفی سلیمانی دانشجوی مقطع دکترای رشته مهندسی برق در دانشگاه ساوتمپتون در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ، درباره چگونگی انتخابش به عنوان حمل کننده مشعل المپیک در لندن گفت: پروسه انتخاب برای شخص مورد نظر بسیار سخت بود اما خوشبختانه توانستم در نهایت به عنوان حمل کننده مشعل المپیک لندن انتخاب شوم. وی گفت: زمانی که دانشجوی مقطع لیسانس در دانشگاه بیرمنگام بودم، برای حمل مشعل المپیک کاندیدا شدم و این دانشگاه که از دانشگاه های برتر ورزشی در انگلستان محسوب می شود، با توجه به سوابق ورزشی ام در رشته هایی همچون فوتبال ، شنا و … و همچنین برگزاری مسابقات خیرخواهانه، من را به عنوان نماینده موردنظر به موسسه ای که وظیفه انتخاب فرد حمل کننده مشعل را داشت معرفی کرد و پس از آن، بررسی ها برای انتخاب فرد موردنظر آغاز شد. این دانشجوی ایرانی با بیان این که پس از ماه ها بررسی و پر کردن چندین فرم در نهایت ژانویه امسال اعلام شد که من برای این مسئولیت انتخاب شده ام، گفت: در حال حاضر از مسافتی که باید مشعل را حمل کنم اطلاعی ندارم و تنها عنوان کرده اند که دوم جولای در منطقه راگبی باید برای حمل مشعل حاضر باشم و احتمالا لباس مورد نظر را هم مسئولان به من خواهند داد. این دانشجوی ایرانی اضافه کرد: زمانی که به عنوان حمل کننده مشعل المپیک انتخاب شدم به این فکر بودم که چطور می توانم به عنوان یک فرد ایرانی هویت و ملیت خود را از طریق رسانه ها به سایر کشورها معرفی کنم. احساس می کنم انتخاب من به عنوان حمل کننده مشعل المپیک فرصت بسیار خوبی است تا فرهنگ ایران هرچه بیشتر به جهانیان شناسانده شود. ![]() وی با تاکید بر این که می خواهد تبلیغ خوبی از ایران و تمدن کشور داشته باشد، گفت: زمانی که برای این موضوع نامزد می شدم با دیدگاه مثبت این کار را کردم چون اعتقاد داشتم که این انتخاب نکته مثبتی برای مملکتم است. این دانشجوی ایرانی ۲۴ ساله با اشاره به اینکه ۸ سال است برای تحصیل در انگلستان اقامت دارد، گفت: خانواده من یک خانواده ورزشی است، به طوری که پدرم در مسابقات کشتی قهرمانی کشور شرکت می کرد و عموهایم نیز رزمی کار هستند. من هم نه به صورت حرفه ای اما سعی کرده ام در این سال ها به ورزش بپردازم. حتی با تیم فوتبال داخل سالن دانشگاه ساتمپتون مقام قهرمانی را در دانشگاه به دست آوردیم. وی گفت: کشتی گیران ما برای کسب سهمیه المپیک بسیار خوب عمل کرده اند و سایر رشته ها هم توانسته اند نتایج مطلوبی را برای راهیابی به المپیک به دست بیاورند. مطمئن هستم عملکرد ورزشکاران ایران در المپیک لندن بهتر از چهار سال پیش خواهد بود. سلیمانی که از نیروهای داوطلب برگزاری مسابقات دوچرخه سواری المپیک هم است، ادامه داد: در انگلستان تعداد ایرانی ها زیاد است و حتما آن ها برای تشویق ورزشکاران ایران به این مسابقات خواهند رفت. من خودم نیز به عنوان یک ایرانی، ورزشکاران کشورم را تشویق خواهم کرد. وی در پایان اضافه کرد: در حال حاضر برای گذراندن تعطیلات عید به ایران آمده ام و در پایان فروردین به انگلستان بازخواهم گشت.
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از milad عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|