شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
تشکر از دیگران: 10,282
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
آقای قلعه نویی! 29 میلیون تومان دستمزد ماهانه كم است؟! / مگر در این مملکت کارگر و کارمند و استاد دانشگاه سقف قرارداد ندارند؟/ پیشنهادی به امیر و دوستان
علیرضا محجوب
جعفر محمدی/ سردبیر "عصر ایران" گویا پول های میلیاردی ملت ایران كه به جیب فوتبالی ها می رود، خیلی آنها را متوقع كرده كه اكنون ، كه صحبت از تعیین سقف قرارداد است ،صدای اعتراضشان به آسمان بلند شده كه چرا می خواهید رقم های بی حد و حصر قراردادها را محدود كنید؟ از جمله امیر قلعه نوعی، مربی تیم سپاهان اصفهان در اعتراض به قانون سقف قرارداد ،تیمش را ترك كرد و در یك مصاحبه تلویزیونی، تعیین سقف دستمزد برای بازیكنان و مربیان فوتبال را "كمونیستی"خواند. او در حالی این سخنان را بر زبان آورده است كه برخی بازیكنان و مربیان در همین فصل گذشته ، دستمزد یك میلیارد تومانی گرفته اند. این وضعیت باعث شده است ، برخی باشگاه های متمول كه از بیت المال ارتزاق می كنند ، به راحتی قراردادهای چند صد میلیون تومانی و یك میلیاردی با بازیكنان و مربیان ببندند و بقیه باشگاه ها هم برای این كه از قافله عقب نمانند ، ولو به بهای منفی شدن تراز مالی شان این كار را تكرار كنند و در نهایت با مشكلات عدیده ای مواجه شوند. قلعه نوعی و مدافعان بی حد و حصر بودن دستمزدهای فوتبالیست ها می گویند كه در كشورهای دیگر هم باشگاه ها آزادند كه هر مبلغی را با هر مربی و بازیكنی ببندد و اینجا هم باید كما فی السابق ، همین وضعیت حاكم باشد. البته بدیهی است كه این افراد ،مدافع بی حد و مرز بودن مبلغ قراردادها باشند زیرا این امر مستقیماً با منافع شخصی و جیب خودشان سروكار دارد و طبیعتاًكسی كه در فصل گذشته 850 میلیون تومان گرفته، وقتی صحبت از 350 میلیون تومان می شود ، توی ذوقش می خورد و این 350 میلیون را اندك و بی مقدار می شمارد و حق هم دارد قهر و علیه مقررات جدید مصاحبه كند! در پاسخ به این افراد كه به رقم های میلیاردی و چند صد میلیون تومانی عادت كرده اند و مدام نرخ های باشگاه های دیگر دنیا را به رخ می كشند و طلبكار هم می شوند نكاتی چند قابل ذكر است:
اما در اینجا چه؟ مگر غیر از این است كه قریب به اتفاق باشگاه های لیگ برتری وابسته به نهادها و تشكل ها و شركت ها و كارخانه های بخش عمومی هستند؟ و مگر نه این است كه همین صدها میلیون تومانی كه آقای قلعه نوعی و بقیه مربیان و بازیكنان فوتبال سال هاست می گیرند ،متعلق به بیت المال همین مردمی است كه بعضی هایشان برای رفع نیازهای اولیه زندگی، كلیه هایشان را می فروشند؟! حق با آقای قلعه نوعی و دوستانشان است اما به شرطی كه باشگاه ،از رهگذر همین بازكنان ،كسب درآمد كند و آنگاه هر چقدر خواست به ایشان پول بدهد نه این كه از جیب 75 میلیون ایرانی دربیاورند و به كیسه آقایان بریزند كه بروید زمین چمن و توپ بازی كنید!
این، حرف خوبی است اما از جناب ایشان می خواهیم برای جیب خود و سایر فوتبالیست ها از نام جوانان هزینه نكند. اگر قرار است بخشی از سود كارخانه صرف ورزش و جوانان شود ، آیا بهتر نیست به جای آن كه با فلان بازیكن تازه به دوران رسیده قرار داد چند صد میلیون تومانی بنویسند ، در چند محله محروم شهر ،زمین ورزش احداث كنند تا قرن های قرن ،جوانان از آن استفاده كنند؟
اگر تعیین سقف به قول آقای قلعه نوعی "كمونیستی"است ، وضعیت مطلوب ایشان ، چیزی جز آپارتاید نیست.
بله، فوتبال نشاط می آورد اما بدون دادن پول های بی زبان ملت به فوتبالیست ها هم می شود! وانگهی فوتبالی كه سال هاست درگیر حاشیه و افت شده ، دیگر نشانی از دوران نشاطش ندارد و اعصاب خرد كنی در سطح ملی ، بزرگترین دستاورد این خاصه خرجی ها و تربیت بازیكنان پولكی و بی حمیت و كم توان است.
محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟ ******* ***** *** * اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم. سپاهانی غیرتتو نشون بده.
ویرایش توسط M.Hashem.M : يکشنبه, ۲۲ خرداد ۹۰, در ساعت ۱۷:۰۶. |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از آینده سازان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
|
تصورش رو بکن !!!
ما با این طرز فکر در اسپانیا بودیم ! آقای مورینیو ! یک کارگز فرنسوی در ماه 2500 دلار میگیرد ! شما 20 ملیون دلار ... آقای مسی شما .... یا مثلا مدیر رئال ! ما میخواهیم بازیکن سازی کنیم برای همین با کریس رونالدو ! و کاسیاس قراراداد نمیبندیم !! ولی مدعی جام هستیم ( چونه ؟ از حسینی بپرسید ! ) ---------------------- --------------------- ما تو همون مملکتی هستیم که به قول عزیز محمدی فیلم مختار با هزینه 30 ملیارد تومن ساخته شده یعنی به اندازه هزینه تموم نمایندگان ایران تو آسیا !! خودتون این 2 هزینه رو مقایسه کنید و بخندیدی به آینده این فوتبال ! نکته : کشور عراق ( که همزمان داره غرامت جنگی هم به کویت میده ) و همچین جنگ زده هم هست برای وزارت ورزشش 380 ملیون دلار !! بودجه گذاشته ... تصور بکن .... |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
|
تو اسپانیا از همین فوتبال پول در میارن.باشگاه در آمد زاس مث باشگاها دولتی ایران مصرف کننده نیستن!
گشوری رو با کشوری مقایسه نکن.مثلا تو همون اسپانیا این قانون هست که صدا سیما هر مسابقه ای رو بخواد پخش کنه اختیار تام داره؟ اونا از همون مراسم معارفه رونالدو نصف پولشو در آوردن |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | |
|
|
نقل قول:
تو ایرانی که 30 ملیارد برا یک فیلم اونهم از بودجه دولت خرج میشه و درامدی هم نداره ! چرا نباید بودجه 4 نماینده ایران در آسیا 30 ملیارد باشه ؟ یعنی نمیشه مردم 1 فیلم کمتر ببینند ! ولی تو آسیا کشورشون رو سالار ببینند ؟ --------- مثلا تصورش رو بکن ! ما فیلم مختار رو نداشتیم !! ولی ورزشگاه نقش جهان همین الان آماده بود .... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
نقل قول:
هر خرجی که میشه باید سود بده بعدش و اگه اینجوری باشه فوتبال ایران اصلا سود دهی نداره و باید درش تخته بشه اون خرجیم که واسه ساختن یه فیلم میکنن اهداف فرهنگی پشتشه.واسه فرهنگ باید هزینه بشه البته واسه ورزشم باید هزینه بشه که میشه ولی به این شکل که میبینید!به جای خرج در زیر ساخت ورزش یه کشور و مثلا ساختن ورزشگاه میان دستمزد بازیکن فوتبالو میبرن بالا.اینکه یکی مث قلعه نویی 700-800 میلیون پول بگیره چه کمکی میکنه به ورزش یه کشور آیا؟! |
|
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | |
|
|
نقل قول:
2- منم قبول دارم که بیشتر از 200 ملیون نباید به بازیکن و مربی داد .. ولی !!! اگه به اینها ندند ... مطمئن باش خرج زیر ساخت نمیکنند ..... منظورم اینه که اگه خرج نکنی از دستت پریده !! و معلوم نیست کجا میره ... این حسینی حالا با همین شعار اومد جلو .... ایراد گرفت به فشار برای ساخت ورزشگاه نقش جهان و گفت درست شه هم مال باشگاه نیست ( در حالیکه مثلا آزادی هم مال سرخابیانیست ولی اون 100 هزار نفری که میتونند برند اونجا خودشون یک اهرم برای پیروزی هستند ) ... و باعث شد جلسه مهمی که 4 شنبه بین استانداری و پیمانکار و زیرساخت بود لغو شد چون استاندار هم فکرش رفت رو ورزشگاه 22 بهمن ... حالا شما فکر میکنی ورزشگاه 22 بهمن چند سال دیگه آماده میشه و واقعا میخواند این کار بشه ( در باطن هیچوقت نمیاند کاری کنند که 30 هزار هوادار یکمرتبه بریزند وسط شهر ) دوست من .. مدیرانی مثل حسینی خیلی زیاد هستند تو اینجا .... 2 سال دیگه میبینیم چطوری سرمون شیره مالیده و بیخودی دلگرممون به چیزی کرده که اصلا شدنی نیست ------- پس باید با خرج و ریخت و پاش حداقل تا میشه افتخارات مقطعی بدست بیاریم .. بهتر هست تا اینکه امید به آینده ای نه چندان خوب داشت ----- |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
مشکل اینجاست که همه موافقن که بین بد و بدتر بهتره بدا انتخاب کنیم
وقتی پول بیت المال داره صرف فلسطین و لبنان و .... میشه پس بهتره بیان این پولا بدن به همین بازیکنا و بازیگران که لااقل ایرانی هستن من نمیدونم هی میشینند میگن باید به بازیکنان میلیاردی دستمزد بدین چون میخوان تو اسیا با بازیکنانی بازی کنند که فلان مقدار دستمزد میگیرن من تناسب بین این حرفا نفهمیدم یعنی اگه بازیکن بیشتر پول بگیره بیشتر میدوه؟ چون مثلا بیشتر میتونه غذا بخوره؟ من اینا قبول دارم که باید برای امکانات این بازیکنان بیشتر خرج کنند که امکانات در حد بقیه کشورها باشه ولی نفهمیدم رابطه بین پول بیشتر و بازی بهتر بازیکنان چیه از این حرف فقط میشه یه برداشت کرد اونم اینکه بازیکنان برای پول بازی میکنند و هیچ تعصبی به ایران و تیم و ... ندارن
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از elaheh golden عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
تشکر از دیگران: 10,282
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
حسین اقا می دونی با شما بحث کردن اصلاً فایده نداره...
اول همه این را متوجه باشید که تموم این بلواها سر الزامات ای اف سی هست وگرنه تا صد سال دیگه این بحث ها مطرح نمی شد و بخور بخور همچنان پا برجا بود.تو را به هر کی دوست دارید نیاید پرتوپلا بگید و برید.اگه باشگاه های ایران واقعاً خصوصی نشند تا 2-3 سال دیگه یه سهمیه هم بهشون نمی دند.چند سال سر ای اف سی کلاه گذاشتند ولی دیگه نمی تونند.مطمئن باشید فشار ای اف سی داره اینا را مجبور به این کارها می کنه.2 سال پیش تو بحبحه انتخابات که محال بود اجازه برگزاری بازی تیم ملی فکر کنم با کره شمالی تو ایران صادر بشه به خاطر اجبار ای اف سی برگزار شد.الان هم باشگاه ها باید برند به سمت خصوصی شدن و درآمدزایی و تراز مالی مثبت.وگرنه محال بود سقف قرارداد مطرح بشه و این مسائل. وقتی باشگاه خصوصی شد و مالکین غیر دولتی داشت اون وقت من نوعی نمی تونم بگم چرا به رحمتی یه میلیارد می دن.چون پول اون مالکین هست.یه وقت خواستند وسط خیابون پول شون را آتیش بزنند.به من و ما مربوط نیست ولی الان پول مال دولت هست و حق ندارند بی حساب خرج کنند. 30 میلیارد صرف یه سریال حالا فرهنگی یا غیر فرهنگی می شه ولی این وسط هزاران نفر پشت صحنه و جلوی صحنه ازش ارتزاق می کنند.فوتبال نیست که این پول صرف 20-30 تا بازیکن بشه.فرق داره از زمین تا آسمون.اصلاً نمی شه این مثال را زد. اون مورد را قبول دارم اگه این پول هزینه اینجا نشه یه جا دیگه تلف می شه ولی دلیل نمی شه بگیم بی خود خرج فوتبالیست ها کنیم. بعضی دوستان چنان در مورد حلال بودن میلیارد در مورد یه بازیکن حرف می زنند انگار کلمه ای مثل میلیارد براشون عادی هست.شاید واقعاً تو میلیاردها پول قلط می زنند.والابلا این ارقام را آدم می شنوه مغزش سوت می کشه.یعنی چی یه میلیارد حلال رحمتی.بابا در مورد میلیارد حرف می زنید نه یه میلیون.شاید این بچه هایی که این جور راحت در مورد میلیارد حرف می زنند هنوز دست شون تو کار و خرج نیست وگرنه محال بود اینقدر ساده بگیرند.خیلی جوون ها هستند لنگ 4-5 میلیون هستند برند کار راه بندازند و زن بگیرند.بابا بی انصاف ها اینقدر همه چیز را ساده نگیرید.لااقل اگه هیچی دست مون نیست و نمی تونیم جلوی این خرج ها را بگیریم می تونیم ابراز نارضایتی که بکنیم.این قدر ساده در مورد این ارقام نجومی حرف نزنید. شخصا امیدوارم جلوی این بودجه ها برای باشگاه گرفته بشه تا باشگاه یاد بگیره دستش را بذاره رو زانوی خودش.اون وقت یه زمانی که به امید خدا دست مون به دهن مون رسید رفتیم بازیکن با کیفیت اروپایی و آمریکایی گرفتیم صد جامون نمی لرزه که وای دوباره حاشیه و بیت المال و ... را می کشند وسط.والا خصوصی بشیم بهتره.والا این بودجه ها دولتی جمع بشه بهتره.این ریخته گران میلیون میلیون به بازیکنای فوتسالش پول می ده هیچکس نمی تونه بگه بالا چشمت ابروه.والا خصوصی بشیم خوبه. دیگه تو این 10-12 روز به اندازه کافی حرف زدم.امیدوارم متوجه حرفام شده باشید.دیگه واقعاً از شنیدن بعضی حرف ها خسته شدم.ان شا الله این ماجرا هر چی می شه باعث بهبود و استقلال باشگاه در آینده بشه.
محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟ ******* ***** *** * اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم. سپاهانی غیرتتو نشون بده.
|
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از آینده سازان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | |
|
تشکر از دیگران: 5,838
تشکر شده 11,556 بار در 2,424 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ
|
نقل قول:
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 |
|
برترین کاربر غیر سپاهانی انجمن در سال 90
|
ببخشید من دخالت میکنم ولی این بحث ها بی فایدس !!!
تا وقتی که ما همه چیزو واسه خودمون بخوایم ، همینه که هست ... فوتبال رابطه مستقیم با وضع اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی یه جامعه داره... برا همینه که اینقدر پر طرفداره ، هیچ ورزشی مثل فوتبال اینقدر به وضع جامعش وابسته نیست !!! در واقع فوتبال یک کشور ، آینه ای از اوضاع داخل اون کشوره ... حالا شما مقایسه کن اوضاع مملکت مارو با نتایج تیم ملی تو هر برهه... در مورد باشگاه ها هم همینطوره ، شما اصلا نباید انتظار بهتر شدن وضعیت رو داشته باشین وقتی که من دلم بخواد صدا و سیما مال خودم باشه و هیچ پولیم به کسی نده ، وقتی بخوام همه ورزشگاه های کشور مال زیر دستام باشه و باشگاه ها غلط میکنن ورزشگاه بخوان وقتی هر چیزی که اساسه به اسم بیت المال مال دولت و اشخاص حکومته !!! یه زمانی میگفتن به خاطر مسائل سیاسی بازیکنای مارو نمیذارن برن اروپا !!! حالا جالبه اینجا قانون منع ورود فوتبالیست ترکیه ای گذاشتن ... تو ایران امروز فوتبال سیاسی نیست ، بلکه یکی از سیاستهای این کشور فوتباله و سرگرم کردن من و شما با این فوتبال !!! :3s1: حالا میگن بودجه امسال تراکتور 15 میلیارده و قلعه نویی 5/1 میلیارد قرار داد بسته ، از سردار جعفری پرسیدن این 15 میلیارد رو کی میده ؟؟ گفته همونی که به ساکت میداده !!! :2s1: خیلی مسخرس نه؟؟؟ حیف ما که تو این روزای فوتبال ایرانیم :47s: |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از «•·.¸¸.·´¯`ali alex`·.„.•¤‹» عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|