شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > اخبار انجمن > تحریریه > مقالات برتر جراید و رسانه های نوشتاری

پاسخ
قدیمی سه شنبه, ۲۹ آذر ۹۰,, ۰۸:۵۰   #1

ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90

SunFlower آواتار ها

تشکر از دیگران: 12,922
تشکر شده 9,630 بار در 2,292 پست
تیم محبوب: سپاهان*آرسنال*بارسلونا*اسپانیا
بازیکن محبوب: محمود کریمی*محرم نویدکیا*سید هادی عقیلی*فابرگاس*ژاوی
مربی محبوب: وینسنته دلبوسکه
SunFlower به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض تحلیل ۴ قطب لیگ برتر از زبان محمدرضا کربکندی

تحلیل ۴ قطب لیگ برتر از زبان محمدرضا کربکندی
سپاهان زهر ندارد، ابراهیم زاده نباید برکنار شود
اگر پرسپولیس آندو تیموریان را گرفته بود الان مدعی بود

خبرگزاری ایمنا: لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور به نصفه راه رسید و این فرصت خوبی است برای اینکه تحلیلی داشته باشیم از رقابتهای لیگ برتر تا به اینجای کار.

به همین منظور با محمدرضا کربکندی کارشناس برجسته فوتبال ایران و اصفهان گفتگو کردیم.
وی صحبتهای خود را در ارتباط با نیم فصل لیگ برتر اینگونه آغاز می کند: به اعتقاد من لیگ برتر در این فصل از فصل گذشته به لحاظ کیفی بهتر شده است. در این فصل صحنه های بهتری را می بینیم و تغییراتی را شاهد بوده ایم که در کیفیت تیمها تاثیرگذار بوده است.
کربکندی ادامه می دهد: تقریباً تمامی تیمهایی که دست به تغییر مربی زدند از این اقدام خود نتیجه گرفتند و این برای اولین بار است که تقریباً تمامی مربیان خارجی که به لیگ ایران آمده اند کارنامه دار هستند و بایستی این مسیر ادامه یابد.
کربکندی در مورد چهار قطب فوتبال کشورمان هم افزود: به اعتقاد من از بین چهار تیم پرسپولیس، استقلال، سپاهان و ذوب آهن تنها این تیم استقلال بود که توانست در حد و اندازه های نام خود ظاهر شود و بقیه در حد و اندازه های خود نبوده اند.

کربکندی تیم استقلال را اینگونه آنالیز کرد:
به اعتقاد من نقطه قوت تیم استقلال مهره های این تیم بودند. شما نگاه کنید این تیم در یارگیری فوق العاده عمل کرد و با اضافه شدن بازیکنی با استعدادهای جباری، استقلال به یک تیم یکدست بدل شد. استقلال تیمتر از بقیه تیمهاست و بازیکنانی که دارد می تواند این تیم را به هدفش یعنی قهرمانی برساند.

کربکندی در مورد مدعی شماره دو قهرمانی یعنی سپاهان نیز خاطرنشان کرد:
به اعتقاد من اتفاقاتی که در ابتدای فصل برای سپاهان افتاد می توانست هر تیمی را بپاشاند ولی اینکه سپاهان هم اکنون در رتبه دوم قرار دارد به خاطر نامی است که این تیم یدک می کشد. به اعتقاد من برکناری بوناچیچ و حضور کرانچار آرامش را به این تیم تزریق کرد و این تیم آرام آرام خودش را به صدر نزدیک می کند.
وی ادامه داد: به اعتقاد من سپاهان شرایط قهرمان شدن را هم دارد ولی بایستی به خصوص در خط حمله به مراتب زهردارتر عمل کند. محرم نویدکیا بایستی به خودش بیاید و اگر مشکل جسمی یا روحی دارد، برطرف ساخته تیمش را تا قهرمان راهبری نماید. اگر سپاهان در فصل نقل و انتقالات بتواند یک فروارد خوب خریداری کند، می تواند به گرفتن استقلال امیدوار باشد.

کارشناس فوتبال اصفهان در ارتباط با ذوب آهن نیز می گوید:
ذوب آهن هم در ابتدای فصل وضعیت بهتری نسبت به سپاهان نداشت و با این وضعیت و ادامه یافتن مشکلات مالی نتایج ذوب آهن اصلاً چنگی به دل نزد. البته به اعتقاد من تنها مشکلات مالی نمی تواند بهانه نتیجه نگرفتن باشد. ذوب آهن باید این را بپذیرد که تا حدودی دستش برای رقبا رو شده و از لحاظ شادابی و دوندگی نسبت به فصل گذشته ضعیفتر عمل کرده است. با این وجود به اعتقاد من نبایستی باشگاه ذوب آهن دست به تغییر کادر فنی بزند و با حفظ ابراهیم زاده خواهد توانست بار دیگر به روزهای خوب خود بازگردد.

آخرین تحلیل کربکندی نیز از وضعیت پرسپولیس است:
دقیقاً مشکل پرسپولیس از جایی است که نقطه قوت استقلال است. این تیم هافبک جنگنده و توپگیر ندارد و به جز زارع که او هم کند است سایر بازیکنان این تیم به نوعی فانتزی هستند. تردید نکنید که اگر پرسپولیس بازیکنانی با کیفیت آندو تیموریان را در اختیار داشت که می توانست از حریف توپگیری کرده و آن را به کریمی و سایر مهاجم برساند، نصف مشکلات فنی این تیم حل می شد.
پرسپولیس بایستی در نیم فصل به دنبال برطرف کردن این مشکل باشد و الا اگر مورینیو را هم بیاورد کاری از پیش نمی برد.

SunFlower آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
4 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال