شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > اخبار انجمن > تحریریه > مقالات برتر جراید و رسانه های نوشتاری

پاسخ
قدیمی شنبه, ۲۹ مرداد ۹۰,, ۲۰:۰۰   #21

تشکر از دیگران: 5,570
تشکر شده 8,868 بار در 2,301 پست
بازیکن محبوب: محرم -محمود- هادی - جمشدیان -جرارد
مربی محبوب: خوزه- ونگر -
reza به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam نمایش پست ها
اسم انگشت زدن تو چشم مربی تیم حریف یا اون حرکتی که در مورد مسی انجام میداد که آدم واقعا شرمش میاد توضیح بده میشه شهامت؟ تو کامنت قبلیت هم که پاکش کردی :4: گفته بودی مورینیو اون قدر مرد هست که این کارا رو جلو همه انجام بده ! قبول کن خودتم از این کارای مورینیو راضی نیستی ولی داری توجیهشون میکنی ...
کارا دنیا مث اینکه برعکس شده ... از این به بعد هر مربی که تو کنفرانس وارد این صحبتا نشه بگه من در مورد حریف صحبت نمیکنم در مورد تیم خودم سوال کنید داره مظلوم نمائی میکنه !!
هر عملی را عکس العملی را هست
وقتی بارسا یه بار دو بار سه بار صد بار از داوری پشت سر هم و تو موقعیت های حساس سود میبره من میگم این حرکات درسته وقتی یه تیمی اینقدر شجاعت نداره بیاد تو زمین بجنگه و خودش را پشت افکار عمومی و داورها و صد البته بخشش های یوفا قایم میکنه باید همین کار را باهاش کرد بله مربی که خوشحال از اینکه تیمش پشت سر هم از داوری سود میکنه باید هم بگه من درباره تیم خودم صحبت میکنم حاالا تو اسمش را هر چی میخوای بزار

ویرایش توسط reza : شنبه, ۲۹ مرداد ۹۰, در ساعت ۲۰:۱۳.
reza آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
یک کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی شنبه, ۲۹ مرداد ۹۰,, ۲۰:۰۸   #22

(]()()/\\/(] آواتار ها

تشکر از دیگران: 5,838
تشکر شده 11,555 بار در 2,424 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladsepahan نمایش پست ها
بحث رفت به جایی دیگه.ولی می خوام اینا بگم البته نظر شخصیمه واون اینه که لیگی که از ارقبل قهرمانش مشخصه ارزش هواداری نداره تو اسپانیا یا رئال یا بارسا قهرمانن.
بهههه ، حالا چون بارسا اصولی کار کرده و زیر ساخت های موفقیتش رو آماده کرده ، ارزش دوست داشتن نداره ؟ ببین این حالا مثله ولی مغز مطلب رو میرسونه . اینکه ما بگیم این بارسا چرا اینقدر قوی شده مثل اینه که بگیم چرا امریکا تو دنیا حرف اول رو میزنه ... خب اونا زیر ساخت هاشون اینقدر قویه که حتی تو زمان بحران اقتصادی هم مشکلی متوجهشون نمیشه . حدود یک چهارم اقتصاد دنیا دست امریکاست و اتحادیه اروپا با اون همه کشور کمتر از 10% اقتصاد دنیا را دست داره ، چین هم با اون همه دبدبه و کبکبه 3-4 درصد ... حالا بارسا هم با زیر ساخت هایی که فراهم کرده و تولید بازیکنان درجه یک ، حداقل برای یک دهه آینده حرف اول رو تو اروپاخواهد زد . حالا ممکنه این وسط هرزگاهی یه تیمی به یه موفقیت مقطعی هم دست پیدا کنه ولی موفقیت بارسا بلند مدت خواهد بود ...

خواهی نشوی همرنگ، رسوای جماعت شو
(]()()/\\/(] هم اکنون آنلاین است.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
5 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی يکشنبه, ۳۰ مرداد ۹۰,, ۱۷:۴۲   #23

ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90

SunFlower آواتار ها

تشکر از دیگران: 12,922
تشکر شده 9,630 بار در 2,292 پست
تیم محبوب: سپاهان*آرسنال*بارسلونا*اسپانیا
بازیکن محبوب: محمود کریمی*محرم نویدکیا*سید هادی عقیلی*فابرگاس*ژاوی
مربی محبوب: وینسنته دلبوسکه
SunFlower به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza نمایش پست ها
هر عملی را عکس العملی را هست
وقتی بارسا یه بار دو بار سه بار صد بار از داوری پشت سر هم و تو موقعیت های حساس سود میبره من میگم این حرکات درسته وقتی یه تیمی اینقدر شجاعت نداره بیاد تو زمین بجنگه و خودش را پشت افکار عمومی و داورها و صد البته بخشش های یوفا قایم میکنه باید همین کار را باهاش کرد بله مربی که خوشحال از اینکه تیمش پشت سر هم از داوری سود میکنه باید هم بگه من درباره تیم خودم صحبت میکنم حاالا تو اسمش را هر چی میخوای بزار
میگم دارین توجیه میکنین میگین نه
اصلا شما فرض کن بارسا همه داورا و کمک داورا و ناظرا و کل یوفا رو خریده !! که به نفع بارسا و به ضرر رئال کار کنن.
هرچقدرم حسابشو کنی اینا دلیل نمیشه که مورینیو این رفتارا رو داشته باشه
هرچند در مورد مسائل داوری و لطفایی که تو این مدت شامل حال رئال شده بچه ها به اندازه کافی تو تاپیک توضیح دادن.
ولی مثل اینکه شما فقط اونایی که به نفع تیم خودتون بوده را میبینید و بقیه رو نه.
شاید یه روزی خود مورینیو بیاد معذرت خواهی کنه و بگه اشتباه کرده ولی دوستان بگن بیجا کرده عذرخواهی کرده...

SunFlower آنلاین نیست.  
3 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال