شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
عضو تحریریه سایت
تشکر از دیگران: 782
تشکر شده 3,278 بار در 487 پست
تیم محبوب: سپاهان - یوونتوس
بازیکن محبوب: الساندرو دل پیرو
مربی محبوب: مارچلو لیپی
|
روز یکشنبه لیست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی اعلام شد که در کمال تعجب از تیم صدرنشین تنها و تنها 3 بازیکن به نامهای محسن بنگر، سید جلال حسینی و سید مهدی سید صالحی به اردو فراخوانده شده بودند. البته دعوت از محسن بنگر که به جرات میتوان وی را مدافع اول ایران در این مقطع زمانی به حساب آورد و همچنین سید مهدی سید صالحی که با بازی خوب خود در هفته های اخیر از ارکان صدرنشینی سپاهان بوده ابتدا از انتقادات کاست زیرا پس از مدت ها فوتبال دوستان خوشحال بودند که بالاخره بازیکنانی هم از روی شایستگی توسط کی روش فراخوانده میشوند اما در کمال تعجب و ناباوری تنها 3 روز بعد دو بازیکن نامبرده شده بدون برگزاری حتی یک دقیقه تمرین از لیست کنارگذاشته میشوند و این در حالیست که از دو تیم سرخابی پایتخت که رده های 3 و 8 جدول را در اختیار دارند 3 و 5 بازیکن به اردو فراخوانده شده اند که این موضوع خود گواهیست بر بی عدالتی محض فدراسیون و کادر فنی آن که به وضوح عملکرد فنی و شایستگی را فدای بی عدالتی و سلیقه اشخاص میکنند بدون اینکه به عواقب کار خود نظری کوتاه داشته باشند.
در اینکه دعوت از بازیکنان در اختیار سرمربی تیم ملیست و پاسخگوی نتایج این تیم نیز شخص ایشان میباشند ولی به راستی آیا این روش دعوت و گزینش صحیح است و آیا این طرز برخورد با بازیکن از کی روش که یک تریلی نیز نامش را به شختی جابجا مینماید جرفه ایست؟! آیا اگر خدائی ناکرده با ادامه این رویه تیم ملی کشورمان از صعود به جام جهانی باز بماند آقای کس روش جوابی خواهند داشت یا اینکه مبلغ قراردادشان را گرفته و پس از بازگشت به کشورش قیافه حق به جانب خواهد گرفت؟! به راستی از تیمی که بهترین دفاع لیگ را در اختیار دارد و در 630 دقیقه گلی دریافت نکرده تنها 1 بازیکن حق حضور در تیم ملی را دارد، به راستی حق بازیکنی مثل امید ابراهیمی که 2 سال است خود را به عنوان پدیده ای بدون نوسان معرفی کرده حضور در تیم ملی نیست؟! و آیا به راستی از تیمی که بهترین عملکرد را در لیگ برتر ایران داشته تنها و تنها 1 بازیکن حق حضور در تیم ملی را دارد؟! البته اینها همه از آنجائی دل هواداران فوتیال و بازیکنان شایسته لیگ را به درد آورده که سرمربی تیم ملی در کمال تعجب از تیمهائی که بدترین نمایش ها را ارائه میدهند و در کمرکش جدول قرار دارند بازیکنان متعددی دعوت نمده است و در اقدامی عجیب تر در لیست دوم نام 5 دروازبان قرار دارد که این نیز خود از عجایب فوتبال دنیا به حساب می آید و نشان میدهد بجای اینکه کی روش بر روی فوتبال ما تاثیر بگذارد بیشتر فوتبال ماست که نکاتی ریز را به او آموخته است. به هر حال سپاهان نیوز ضمن اعتراض شدید خود به نحوه دعوت و گزینش بازیکنان تیم ملی از کادر فنی این تیم انتظار دارد زین پس با توجه بیشتر به شایستگی افراد اقدام به دعوت بازیکنان نماید همچنین این جامعه آرزوی موفقیت و سربلندی تیم ملی کشورمان را در رقابت های پیش رو دارد. |
|
|
| 18 کاربر برای این پست سودمند از Alexi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
|
آقای کیروش ظاهراً شما هم راه عوام فریبی را تو ایران خوب یاد گرفتی(اگه نباشی کارت پیش نمی ره!!!).یا اینکه استادت کار درست بوده یا خودت شاگرد زرنگی هستی.شاید تو دنیای حرفه ای فوتبال اینم یه به اصطلاح واژه اجنبیش پولیتیک باشه برای جذب هواداران سرخابی به ورزشگاه و بستن دهن رسانه های دو رنگ ایرانی ولی بدون با این کار هم حق یه عده از بازیکنان را خوردی هم از راه کثیفی داری مسیر موفقیت را طی می کنی.
البته برای ما سپاهانی ها خبر خوشی هست که حداقل بازیکن را تو تیم ملی داشته باشیم تا تیم تمرینات هماهنگ تری داشته باشیم. یه نکته دیگه هم بگم و تموم و اونم اینکه تعطیلات و تمرینات طولانی تیم ملی من را یاد 15 سال پیش می ندازه که برای یه بازی تیم ملی یکماه می رفت تو اردو.شما که مربی حرفه ایش باشی اینی دیگه وای به مربیان وطنی.خداییش دم امیر قلعه نوعی گرم که وقتی سرمربی تیم ملی بود حداقل تعطیلات را به لیگ تحمیل می کرد.
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از MDPISFIR عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
عضو تحریریه سایت
|
اگه ایرادی داره بگید درستش کنم بچه ها
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Alexi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
|
شختی
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
خوب بود اما غلط املايى زياد داشت.
به اين هم اشاره مى كردى كه دروازه بان هاى آماتورى مثل فروزان و مكانى دعوت شدند اما رحمان كه از رحمتى هم آماده تر بود دعوت نشد. در كل معتقدم نداشتن ملى پوش به نفع سپاهان است و بهتره اين بيانيه رو خروجى نره.
|
|
#6 |
|
|
پاراگراف دومش نیاز به تغییرات زیادی داره هم غلط ویرایشی و هم املایی زیاد داره
|
|
|
|
|
#7 |
|
تشکر از دیگران: 217
تشکر شده 391 بار در 65 پست
تیم محبوب: سپاهان - چلسی - رئال - برزیل
بازیکن محبوب: نويدكيا - علي كريمي - رونالدو برزیل
مربی محبوب: قلعه نوعی - ابراهيم زاده
|
من که شخصا خیلی خوشحالم از خط خوردن بازیکن ها مون حالا ببینید بازیکنهایی که دعوت شدن مخصوصا استقلالیها با چه وضعی خسته و کوفته همراه با اسیب دیدگی به تیمهاشون برمیگردن و بازیکنهای ما قبراق و ریکاوری شده - تو اردوهای خارجی به طور کاملا اماده لیگ را ادامه می دهند ای کاش سید جلال هم عوت نمی شد تا کل تیم را در اختیار داشتیم من نمیدونم اصلا چرا برای یه دیدار سوری که هیچ اهمیتی نداره باید بازیکن به تیم ملی بدیم ما که صعود کرده ا یم در سید دو هم قرار گرفته ایم پس اول شدن یا دومی هم فرقی نمیکنه ای کاش در این بازی جوانگرایی میشد به نظر من کلا این بیانه را بیخیال شین خوشحال هم باشین
| 3 کاربر برای این پست سودمند از mohamadnasre عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90
|
به نظر من اون قسمتی که گفتین یک تریلی نیز نامش را به سختی جابجا مینماید زیاد جالب نیست. میشه از یه کنایه دیگه ای استفاده کنید
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
|
تشکر از دیگران: 4,106
تشکر شده 9,087 بار در 2,953 پست
تیم محبوب: ســــپــــــاهــــــان
بازیکن محبوب: محرم،هادی،احسان،احمد،محمود
|
سلام
یکم کنایه ها و جمله هاش زیادی آتیشی شده. و برای یه مقاله که میخواد بره روی سایت جالب نیست. عصبانیت خیلی زیاد توش هست و حرفایی که از هر طرفداری میشه شنید. فک کنم آرومتر هم بشه مقصود را رسوند. البته این نظر من هست و شما بیشتر توی نوشتن مقاله واردید.
| 3 کاربر برای این پست سودمند از ChooriTalai عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 |
|
عضو تحریریه سایت
|
چندتا نکته:
1- نوت بوک من فقط جروف لاتین روش هستش واسه همین وقتی سریع تایپ میکنم اشتباه زیاد میشه که عذر میخوام 2- الان بحث سود و ضرر سپاهان نیست چون اگر هیچی نگیم فکر میکنن گاگولیم و اینهام هر کاری میکنن ما حالیمون نمیشه پس باید اشاره به حق خوری از تیم ما بشه بالاخره 3- همیشه نمیشه مدارا کرد گاهی اوقات به نظرم باید یکم تند نوشت تا کامل اعتراض رو درک کنن، به نظر من هر چقدر این تنده که البته به نظر من ملایمم هست باید به این توجه داشت که 10 برابر به باشگاه، بازیکن ها و شعور ما طرفدارا توهین شده پس بازم میگم به نظر من گاهی اوقات اصلا نباید مدارا کرد |
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از Alexi عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|