شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > اخبار انجمن > تحریریه > مقالات اختصاصی

موضوع بسته شد
قدیمی جمعه, ۲۸ بهمن ۹۰,, ۲۰:۳۹   #31

ArI@N آواتار ها

تشکر از دیگران: 3
تشکر شده 64 بار در 11 پست

من یه سوال از دوستان عزیزی دارم که از کیروش طرفداری میکنن
دعوت کردن فشنگ چی چه معنایی داره؟
خط زدن چند بازیکن بعد از 2 روز معنیش چیه؟
5 تا دروازه بان؟!؟!؟؟!؟!
ArI@N آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
2 کاربر برای این پست سودمند از ArI@N عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی شنبه, ۲۹ بهمن ۹۰,, ۱۱:۴۳   #32

sakura آواتار ها

تشکر از دیگران: 2,045
تشکر شده 1,489 بار در 304 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: نویدکیا
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن

نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexi نمایش پست ها
ببین دوست عزیز، من خودم همیشه گفتم بازیکن رو مربی انتخاب میکنه و خودش هم پاسخگو هستش و طبیعاتا سلیقه هر فردی هم با فرد دیگه متفاوته و در این شکی نیست، اما سلیقه تا حدودی باید تاثیر گذار باشه و در مورد تعداد محدودی بازیکن، اینی که شما میگی نه جائی دیده شده و نه مدرکی وجود داره، هیچ رسانه ای هم دامن نزده! شما خیلی راحت سایت رسمی فدراسیون فوتبال رو باز کن تا متوجه بشی دیگه این که کاری نداره! توی این سایت روز یکشنبه اسامی 37 ملی پوش تیم ملی عنوان شده و گفته باید با در دست داشتن گذرنامه توی کمپ باشن فلان روز و دقیقا 3 روز بعد 10 نفر خط میخورن بدون هیچ دلیل موجه! یعنی چی که اینها میتونن دعوت بشن؟! پس یعنی بقیه برن بمیرن و هیچ امیدی نداشته باشن؟! به فرض که این هم باشه! کجای دنیا اسامی بازیکنانی که میتونن دعوت بشن اعلام میشه؟!!!! ضمن اینکه اگر محدودیت بازیکن هست چطور و با چه عقل و منطقی در لیست 27 نفره 5 دروازبان حضور داره؟!!! دوست عزیز این اقدام هیچ رقمه قابل دفاع نیست! حالا میخواد کی روش باشه میخواد فرگوسن و مارچلو لیپی!
1من اینکه باشگاه و رحیمی به تعداد بازیکن اعتراضی نداشتن همه و همه اعتراضشون فقط به این نحوه اعلام نام و خط زدن هستش حالا اگر این کار توی دنیا رایج هست و همه جا اتفاق میوفته من دیگه هیچ بحثی ندارم و حرف شما کاملا صحیح! آخه حمایت باید رو یه اصولی باشه...
بنده انتقاد شما رو در مورد نحوه اعلام بازیکنان کاملا بر حق می دونم. البته منتظر هم می مانم تا ببینم کیروش چه توجیهی برای این کارش ارائه میده.
انتقاد من دادا بیشتر به مصاحبه های احساسی هست که از طرف طیف ((مدیریتی و بازیکنای)) باشگاه انجام شده.
خودت نگاه کن تیتر ها رو:

خوروش: حق سپاهان بيش از اين‌هاست آقاي كي‌روش!/ گزينش‌هاي تيم ملي مبهم و سليقه‌اي است

اینم تو متن مصاحبه آقای رحیمی:

وی افزود: تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در حال حاضر صدرنشین رقابت های لیگ برتر است و بازی هفته بیست و ششم خود را که حد فاصل دعوت و خط خوردن دو تن از بازیکنانش به تیم ملی بود را نیز با پیروزی و شایستگی پشت سر گذاشت، بنابراین خط خوردن بنگر و سید صالحی از تیم ملی بدون اینکه در اردوی تیم ملی حاضر شوند از دیدگاه ما بی احترامی به باشگاه و این بازیکنان است.

اینم تیتر مصاحبه بنگر:

بازیکنان تیم ملی را برای کی‌روش انتخاب می‌کنند؛ او اصلا مسابقات لیگ را نمی‌بیند
این سیاه‌بازی‌ها دیگر برای ما تکراری شده است

..........................

دادا این صحبت ها اگر به نظر شما سهم خواهی از تیم ملی نیست پس چی هست.
تو هیچکدام از صحبت ها اثری از علاقه به بهبود تیم ملی نمی بینی و همه سهم خواهی هست.
وگرنه اعتراض به نحوه گزینش و چرا اینگونه دعوت کرده اند منطقی هست. ولی اینطور سهم خواهی کردن خیلی زشته.
مطمئنن به کیروش به خاطر این حرکتی که انجام دادا انتقاد زیادی وارد هست ولی اینکه تعیین تکلیف کنیم که چرا این بازیکن دعوت شده و یا چرا از تیم ما کسی دعوت نشده کاری بسیار غیر حرفه ای هست.

طلایی تر از آنیم که بیرنگ بمیریم
از شیشه نبودیم که با سنگ بمیریم
تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبیم
شاید که خدا خواست سپاهانی بمیریم

sakura آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
4 کاربر برای این پست سودمند از sakura عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی شنبه, ۲۹ بهمن ۹۰,, ۱۲:۱۷   #33

عضو تحریریه سایت

Alexi آواتار ها

تشکر از دیگران: 782
تشکر شده 3,278 بار در 487 پست
تیم محبوب: سپاهان - یوونتوس
بازیکن محبوب: الساندرو دل پیرو
مربی محبوب: مارچلو لیپی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sakura نمایش پست ها
بنده انتقاد شما رو در مورد نحوه اعلام بازیکنان کاملا بر حق می دونم. البته منتظر هم می مانم تا ببینم کیروش چه توجیهی برای این کارش ارائه میده.
انتقاد من دادا بیشتر به مصاحبه های احساسی هست که از طرف طیف ((مدیریتی و بازیکنای)) باشگاه انجام شده.
خودت نگاه کن تیتر ها رو:

خوروش: حق سپاهان بيش از اين‌هاست آقاي كي‌روش!/ گزينش‌هاي تيم ملي مبهم و سليقه‌اي است

اینم تو متن مصاحبه آقای رحیمی:

وی افزود: تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در حال حاضر صدرنشین رقابت های لیگ برتر است و بازی هفته بیست و ششم خود را که حد فاصل دعوت و خط خوردن دو تن از بازیکنانش به تیم ملی بود را نیز با پیروزی و شایستگی پشت سر گذاشت، بنابراین خط خوردن بنگر و سید صالحی از تیم ملی بدون اینکه در اردوی تیم ملی حاضر شوند از دیدگاه ما بی احترامی به باشگاه و این بازیکنان است.

اینم تیتر مصاحبه بنگر:

بازیکنان تیم ملی را برای کی‌روش انتخاب می‌کنند؛ او اصلا مسابقات لیگ را نمی‌بیند
این سیاه‌بازی‌ها دیگر برای ما تکراری شده است

..........................

دادا این صحبت ها اگر به نظر شما سهم خواهی از تیم ملی نیست پس چی هست.
تو هیچکدام از صحبت ها اثری از علاقه به بهبود تیم ملی نمی بینی و همه سهم خواهی هست.
وگرنه اعتراض به نحوه گزینش و چرا اینگونه دعوت کرده اند منطقی هست. ولی اینطور سهم خواهی کردن خیلی زشته.
مطمئنن به کیروش به خاطر این حرکتی که انجام دادا انتقاد زیادی وارد هست ولی اینکه تعیین تکلیف کنیم که چرا این بازیکن دعوت شده و یا چرا از تیم ما کسی دعوت نشده کاری بسیار غیر حرفه ای هست.
ببین من متوجه میشم منظور شما رو و درست هم میگی ولی یه مشکلی که هست اگر این اتفاق نمیوفتاد هیچ کدوم از این مشکلات نبود!
ببین روز اول که سه نفر اعلام شدن همه اومدن گفتن بازیکنای دیگه ای هم بودن که میتونستن دعوت بشن که خوب این مصاحبه ها کاملا منطقی بود چون فقط یه اظهار نظر بود اما وقتی این مسائل پیش اومد یکم تند تر شد جریان که بحق هم بود!
شما متن مصاحبه خوروش رو ببینی دقیقا گفته این طرز دعوت و گزینش خیلی اشتباهه و باز هم گفته بازیکنان دیگری هم میشد دعوت بشن!
رحیمی هم که مصاحبش به نظر من دقیقا بحق و شایستگی حرف زده و هیچ حرفی مبنی بر تعداد بازیکن نزده! خدائی همین تیکه ای که گذاشتی از متن مصاحبه غیر مسئولانه بوده؟!
بنگر هم که من خودم رو میگذارم جاش و درک میکنم چه حس و حالی میشه بازیکن، دقیقا عین بی احترامی به آدم هست دیگه!
ببین اگر اسمی عنوان نمیشد مثل قبل ما میگفتیم خوب سلیقش هست و نهایتا مخالفت عادی بود از سوی بازیکن و باشگاه و هوادار و رد میشد ولی این شرایط خیلی چیز ها رو میرسونه و اینجا به نظر من سهم خواهی نیست بلکه بحث حق خوری پیش میاد، به هر حال امیدوارم توی اردوهای پیش رو واقعا افراد لایق دعوت بشن، من شخصا هیچ مشکلی با تعداد بازیکن ندارم اینو از ته دلم میگم خداشاهده...

Alexi آنلاین نیست.  
2 کاربر برای این پست سودمند از Alexi عزیز تشکر کرده اند:
موضوع بسته شد

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال