شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > اخبار انجمن > تحریریه > مقالات اختصاصی

موضوع بسته شد
قدیمی چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۹۰,, ۰۲:۵۲   #1

Pedram آواتار ها

تشکر از دیگران: 5,754
تشکر شده 6,522 بار در 1,147 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: مرزبان
پیش فرض محمدرضا ساکت محبوب همیشگی هواداران سپاهان

نمی دانم از کجا شروع کنم. برای من از سال های ابتدایی دهه 80 شروع شد. عشق و علاقه ام به سپاهان را می گویم عشقی که ادامه دار است و آن را مدیون مدیر کاردان این باشگاه محمد رضا ساکت می دانم. امروز خبری را خواندم که مبهوت شدم؛ ساکت مدیر عامل باشگاه سپاهان استعفا داد. شوکه کننده بود.
دوست داران سپاهان نام سپاهان را با نام محمدرضا ساکت عجین شده می دانند گویی این دو نام با هم گره خورده اند. 9 سال مدیریت مثال زدنی ساکت در راس باشگاه سپاهان باعث شد همانطور که دوست داران سپاهان به موفقیت های این باشگاه عادت کنند به شنیدن نام ساکت به همراه نام سپاهان نیز عادت کنند. جدایی این دو از هم برای ما غیر قابل باور و تصور است.
قصد نگارنده از نوشتن این متن تعریف و تمجید از ساکت نیست چرا که کارنامه ساکت او را از تعریف و تمجید بی نیاز کرده است. تنها هدف از نوشتن این متن، تشکر بابت نه سال خدمت خالصانه به سپاهان و شاد کردن دل هواداران سپاهان است. شادی که با هیچ چیز دیگری قابل قیاس نبوده و نیست.
جرات می کنم و ادعا می کنم که ورزش ایران از این پس مدیری به درایت، کاردانی، عاشقی، و شایستگی ساکت نخواهد دید.
ساکت برای سپاهان فقط یک مدیر نبود. او برای سپاهان همچون یک پدر، یک حامی و یک محافظ بود که در شرایط دشوار، و در طول زمان ده سال لحظه ای از این تیم غافل نشد. مدیریت ساکت چیزی فرا تر از مدیریت بود. کار او بیشتر عشق بود تا مدیریت. عشقی که به همراه درایت و دانش باعث شد نام موفق ترین و پر افتخار ترین باشگاه یک دهه گذشته ایران با نام او شناخته شود.
ساکت نزد هوادار سپاهان بی اندازه محبوب است. هواداران سپاهان هیچ گاه زحماتی را که او برای تیم محبوبشان و شادی دل آنها متحمل شد فراموش نخواهند کرد و این جملات را برای ادای حق مطلب کافی نمی دانند.
بی شک جدا شدن پدری عاشق از خانواده باعث نگرانی است. نگرانی که اینک در اظهارات همه هواداران سپاهان به چشم می خورد. جدا شدن محمدرضا ساکت از مجموعه ای که خود شکل داده و بنا کرده است خاطر هواداران را نسبت به آینده باشگاه نگران و پریشان کرده است. اینک امید هواداران به سیستمی است که توسط شخص ساکت طراحی و بنا شده است. سیستمی که امید به ادامه روند موفقیت را در دل هواداران زنده نگه می دارد. خوشحالیم که نام محمدرضا ساکت هنوز هم در بین اعضای هیئت مدیره سپاهان به چشم می خورد و امیدواریم که او باز هم بتواند در جایگاهی دیگر، باشگاه محبوب خود را یاری کند.
برای مدیریت جدید باشگاه جناب آقای رحیمی نیز از صمیم قلب آرزوی موفقیت داریم و امید داریم او نیز بتواند راه محدرضا ساکت را با همان صلابت گذشته ادامه داده و به سرمنزل برساند و نام سپاهان را همچون گذشته زنده نگه دارد چیزی که جز آرزوی قلبی شخص محمد رضا ساکت نیست.
در پایان برای محمدرضا ساکت عزیز در تمامی مراحل زندگیشان آرزوی سلامتی، سربلندی و کامیابی داریم و امیدواریم جامعه ورزشی اصفهان و ایران باز هم بتواند از وجود مغتنم ایشان در امر مدیریت ورزشی نهایت استفاده و بهره را ببرد.

ویرایش توسط Pedram : سه شنبه, ۲۵ مرداد ۹۰, در ساعت ۱۵:۰۰.
Pedram آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
14 کاربر برای این پست سودمند از Pedram عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۹۰,, ۰۲:۵۵   #2

Pedram آواتار ها

بچه ها اینو نوشتم اگر نظری دارید بگید تا بذارم رو سایت اصلی.

Pedram آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
5 کاربر برای این پست سودمند از Pedram عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۹۰,, ۰۳:۱۰   #3

elaheh golden آواتار ها

تشکر از دیگران: 10,216
تشکر شده 17,903 بار در 5,357 پست
بازیکن محبوب: دایی/ عقیلی
مربی محبوب: خوزه مورینیو
elaheh golden به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به elaheh golden

خیلی خوبه اقا پدرام
دستتون درد نکنه
اینی که به رحیمی هم اشاره کردین عالیه
گرفتن خودت از آنها باشد
elaheh golden آنلاین نیست.  
4 کاربر برای این پست سودمند از elaheh golden عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۹۰,, ۰۹:۳۵   #4

عضو تحریریه سایت

EHSAN آواتار ها

تشکر از دیگران: 4,315
تشکر شده 5,147 بار در 1,748 پست
تیم محبوب: Real M A D R I D
بازیکن محبوب: محرم - رائول - توتي - عقيلي - كاسياس
مربی محبوب: دل بوسكه - كاپلو و ౡ ژوزه مورینیو
EHSAN به Yahoo ارسال پیام

دستت درد نکنه . خوب بود . سالهای مدیریتش 9 سال بود فک کنم .

راستی اگه میشد از طرف جمیع سپاهانی ها بنویسی بهتر بود .ولی اینجوری هم خوبس

Warning راهزن ها به بهشت نمی روند ... رئال مادرید قهرمان لالیگای رکورد ها

Alert رکورد بیشترین گل زده تاریخ لالیگا توسط مورینیویی شکسته شد که بهترین بارسلونای تاریخ در مقابلش بود (البته با ادعای فوتبال تهاجمی !!! )

EHSAN آنلاین نیست.  
3 کاربر برای این پست سودمند از EHSAN عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۹۰,, ۱۲:۰۵   #5

ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90

SunFlower آواتار ها

تشکر از دیگران: 12,922
تشکر شده 9,626 بار در 2,292 پست
تیم محبوب: سپاهان*آرسنال*بارسلونا*اسپانیا
بازیکن محبوب: محمود کریمی*محرم نویدکیا*سید هادی عقیلی*فابرگاس*ژاوی
مربی محبوب: وینسنته دلبوسکه
SunFlower به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pedram نمایش پست ها

دوست داران سپاهان نام سپاهان را با نام ساکت عجین شده می دانند گویی این دو نام با هم گره خورده اند. ده سال مدیریت مثال زدنی ساکت در راس باشگاه سپاهان باعث شد همانطور که دوست داران سپاهان به موفقیت های این باشگاه عادت کنند به شنیدن نام ساکت به همراه نام سپاهان نیز عادت کنند. جدایی این دو از هم برای ما غیر قابل باور و تصور است.
واقعا همین طوره ... تصور اسم سپاهان بدون اسم آقای ساکت سخته
همین طور که خود محمدرضای ساکت عزیز گفتن سپاهان متکی به یک فرد نیست و با انسجامی که حاصل کار عالی خود ایشون هست انشاالله به راه پرافتخارش ادامه میده
منم برای ایشون آرزوی موفقیت و مهمتر از اون سلامتی میکنم
زنده باد محمدرضا ساکت :53s:
زنده باد سپاهان :53s:

مرسی آقا پدرام

SunFlower آنلاین نیست.  
5 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۹۰,, ۱۲:۲۰   #6

Pedram آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan نمایش پست ها
دستت درد نکنه . خوب بود . سالهای مدیریتش 9 سال بود فک کنم .

راستی اگه میشد از طرف جمیع سپاهانی ها بنویسی بهتر بود .ولی اینجوری هم خوبس
فکر کنم همون 10 سال بود چون از ابتدای لیگ اول حرفه ای (سال 80) مدیر عامل شد و تا پایان لیگ دهم (سال 90) هم مدیر عامل بود.
اطز طرف جمیع هواداران هم می شد بنویسم اما فکر کردم اینجوری تاثیر گذاریش بیشتر باشه

========

نه مثل اینکه همون 9 ساله. الان درستش می کنم.

ویرایش توسط Pedram : چهارشنبه, ۱۹ مرداد ۹۰, در ساعت ۱۳:۳۴.
Pedram آنلاین نیست.  
2 کاربر برای این پست سودمند از Pedram عزیز تشکر کرده اند:
موضوع بسته شد

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال