شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
|
تاپیک تیم ذوب آهن تیمی که برای خیلی از هوادارن اصفهانی حکم تیم دوم رو داره و به نوعی برادر تیم سپاهان هست.
زنده باد ذوب آهن بزرگ... ویرایش توسط M.Hashem.M : يکشنبه, ۱۶ آبان ۸۹, در ساعت ۲۲:۱۳. |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
|
رافخايي:ذوب آهن جزء مدعیان اصلی است
جلال رافخایی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در خصوص اردوی ترکیه این تیم اظهارداشت: اردوی خوبی را در ترکیه پشت سر گذاشتیم و فکر میکنم به هماهنگی موردنظر کادر فنی رسیدیم. 3 بازی تدارکاتی در این اردو انجام دادیم که 2 تای آن بسیار خوب بود. یکی مقابل فولاد و دیگری مقابل یک تیم خوب ترکیهای. در کل فکر میکنم اردوی مثبتی را پشت سر گذاشتیم. وی ادامه داد: متأسفانه در این اردو از ناحیه زانو دچار مصدومیت شدم که البته چندان جدی نیست و با نظر پزشک بعد از انجام فیزیوتراپی و آبدرمانی به بازی اول لیگ خواهم رسید.رافخایی در خصوص اولین بازی لیگ مقابل پیکان نیز اظهارداشت: در بازیهای اول تیمها آن هماهنگی را که مربیان مدنظر دارند هنوز بدست نیاوردهاند اما برای ما مهم این است که فصل را با پیروزی شروع کنیم و استارت لیگ را با موفقیت پشت سر بگذاریم.مهاجم ذوب آهن در پایان در خصوص اینکه گفته میشود ذوبآهن امسال جزء مدعیان قهرمانی نیست، اظهارداشت: درست است که ذوبآهن بازیکنان خوبی را از دست داده اما بازیکنانی که به تازگی به این تیم آمدهاند هم بد نیستند و انگیزه کافی برای موفقیت با ذوبآهن را دارند. ذوبآهن جزء تیمهایی است که هیچگاه پیش از فصل ادعاهایش را در بوق و کرنا نکرده اما در طی فصل نشان داده جزء مدعیان اصلی است. تیم ما به هماهنگی چندین سالهاش مینازد و در طی فصل جواب مدعیان قهرمانی را میدهیم. مطمئن باشید امسال هم ذوبآهن جزء مدعیان اصلی قهرمانی است. |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از EsmaeiL عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
|
تسهيلات ويژه باشگاه فرهنگي ورزشي ذوب آهن براي هوادارن
بنا به گزارش سايت باشگاه ذوب آهن جهت رفاه بهتر هواداران ودر راستاي استمرار حركتهاي فرهنگي از اين دست هوادران باشگاه ذوب آهن مي توانند با ارائه كارت ديجيتالي هوادراي خود به استخر خليج فارس از يك سانس ويژه هوادران كه بدين منظور اجاره گرديده به صورت رايگان استفاده كنند؛ همچنين باشگاه ذوب آهن با هماهنگي كانون هوادران اقدام به نصب دستگاه كارت خوان ديجيتالي در محل درب وروردي ورزشگاه بزرگ فولاد شهر خواهد نمود و ازين پس هوادران مي توانند با ارائه اين كارتها علاوه بر تماشاي رايگان كليه مسابقات از مزاياي بسياري همچون شركت در قرعه كشي ها و...استفاده نمايند ؛شايان ذكر است كانون هواداران باشگاه ذوب آهن تنها در صورت ارائه كارت ديجيتالي هوادري اين عزيزان را تحت عنوان هوادار به رسميت مي شناسد ؛علاقه مندان مي توانند جهت عضويت در كانون و دريافت كارت هواداري با ارئه دو قطعه عكس ويك كپي شناسنامه به محل كانون در باشگاه مراجعه نمايند. |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از EsmaeiL عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
تشکر از دیگران: 8,586
تشکر شده 10,202 بار در 4,493 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان قهرمان
بازیکن محبوب: محمودکریمی - نوید کیا
مربی محبوب: لـــــــــــوکا - ابراهیم زاده
|
دلیلی زیباترین مدیریت , مدیریت بر قلبهاست
عصر روز گذشته در محل باشگاه جلسه مشتركي باحضورمديرعامل و مديران باشگاه با جمعي از ليدرها وهوادران پيرامون مسائل ومشكلات هواداران ولزوم تشكيل كانون فعال هواداران وحمايت هاي لازمه باشگاه در اين مورد تشكيل گرديد ،طي اين نشست صميمي هواردان وليدرهاي باشگاه مسائل ومشكلات خودرامطرح نمودند ؛مدير عامل باشگاه ذوب آهن نيز طي سخناني از هوادران خواست با پرهيز از بحثهاي حاشيه اي به رفاقت و همدلي بپردازند دليلي افزود:زيباترين مديريت ،مديريت بر قلبها ست كه در فضايي دوستانه ميسر است وي تصريح نمود:هرگاه جو دوستي ورفقات در ميان نباشد ضربه اش را باشگاه ذوب آهن مي خورد؛وتنها در فضاي دوستي وهمدلي است كه مجموعه ورزشي فرهنگي ذوب آهن بر قله هاي افتخار خواهد ايستاد. |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
|
پرونده نقل وانتقالات باشگاه ذوب آهن بسته شد
سرانجام با اتمام مهلت نقل وانتقالات پرونده اين موضوع در باشگاه ذوب آهن نيز بسته شد، باشگاه ذوب آهن با شش عضو تازه وارد (وينچنزه ايواندرو جولينتي؛سيد جلال رافخايي؛حسين ماهيني؛اميد ابوالحسني؛شاهين خيري ومهدي رجب زاده)پا به عرصه ليگ دهم خواهد گذاشت . |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از EsmaeiL عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
|
تشکر از دیگران: 9,213
تشکر شده 13,280 بار در 3,947 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان. رئال منچستر
بازیکن محبوب: محرم.هادی.احسان.رونالدو.کاسیاس
مربی محبوب: الکس فرگوسن.دل بوسکه
|
هر کدوم از تاپیک های دیگر تیم ها که یه اسمی داره
چرا ذوب نداره مثلا سبز پوشان ذوب اهن مردان ذوب اهن ؟؟؟؟؟ ذوب اهن قهرمان ![]() |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از golden_boy عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
|
همين ذوب اهن خالي را هم زوركي ميشه تحمل كرد چه برسه به اينكه تازه يه چيزي هم بهش اضاففه كنيم
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از yellowboy عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
|
|
اعضای کمیته فنی فدراسیون باید با انتخابات مشخص شوند
ابراهیمزاده: من قبل از تصویب برنامه قطبی اعتراض کردم خبرگزاری فوتبال ایران – منصور ابراهیمزاده در دو فصل اخیر با ذوبآهن تا آستانه قهرمانی پیش رفت ولی در نهایت نتوانست این عنوان را به دست بیاورد. او اما امیدوار است که امسال پرقدرتتر از گذشته ذوبآهن را آماده کند و در نهایت به قهرمانی برسد. ابراهیم زاده در آستانه شروع لیگ برتر به سئوالات خبرگزاری فوتبال پاسخ میدهد. ذوبآهن 89 از ذوبآهن 88 قویتر خواهد بود. ما هر سال سعی میکنیم که نسبت به سال گذشته رشد کنیم و امسال هم چنین نگاهی داریم و باید قویتر از سال قبل باشیم. پس اگر اینطور باشد، امسال باید قهرمان شوید. ما تلاش میکنیم همانطور که در دوسال گذشته تلاش کردیم ولی در جاهایی اشتباه داشتیم. سال قبل در اصفهان 6 امتیاز به پاس و راهاهن دادیم و دو سال پیش هم از دو بازی مقابل ابومسلم یک امتیاز هم نگرفتیم. که این باعث شد قهرمان نشویم. چرا امسال هم ستاره جذب نکردید؟ اتفاقا ستاره گرفتیم. بازیکنان مثل مهدی رجبزاده، جلال رافخایی، ماهینی و دیگر بازیکنانی که گرفتیم در تیمهایشان ستاره بودند. در این دوسال که قهرمانی رااز دست دادید زجر نکشیدید؟ زمانی زجر میکشیدم که تلاش نمیکردیم ولی ما تلاش کردیم. امسال چه تیمهایی برای به دست آوردن قهرمانی رقیب شما هستند؟ همانطور که گفتم سال قبل حتی به پاس و راهآهن در زمین خودمان باختیم پس همه تیمها رقیب ما هستند. البته تیمهایی مثل سپاهان، پرسپولیس، استیلآذین، مسل کرمان، استقلال و چند تیم دیگر مدعی قهرمانی هستند. بازی اول با پیکان را چطور میبینید؟ همیشه بازیهای اول سخت است چون تیمها شناخت زیادی از هم ندارند. در ضمن ما مشکلات دیگری هم داریم که مهمترین آن خستگی چهار بازیکن ملی پوش ماست که در اردوی تیم ملی تحت فشار بودند. خیلیها نسبت به برگزاری این اردو به شدت اعتراض کردند. نظر شما چیست؟ من بارها در این مورد حرف زدم و حتی چند ماه پیش در جلسه کمیته فنی که قطبی برنامه این اردو را ارائه داد اعتراض کردم و گفتم که زمان آن مناسب نیست. با خود قطبی هم در این مورد حرف زدم. ولی کفاشیان گفته که هیچ کس اعتراض نکرد و نظری نداد. خیر. من اعتراض کردم و حتی قبل از تصویب این برنامه نظرم را گفتم و تاکید داشتم که زمان این اردو با زمان تمرینات و اردوهای باشگاهها همخوانی ندارد. من باید بگویم که با آمدن فصل جدید لیگ برتر و روی کار آمدن مربیان جدید باید برای انتخاب اعضای کمیته فنی فدراسیون فوتبال انتخابات برگزار کنند. |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |
|
|
نقل قول:
![]() |
|
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از EsmaeiL عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| تلفن کانون ذوب03112238540, شمس ابادی-چهارراه طالقانی |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.sepahannews.com/%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D9%88_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86/587-%D8%A2%D9%87%D9%86%DB%8C%D9%86_%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86_%D8%B0%D9%88%D8%A8_%D8%A2%D9%87%D9%86.html
|
||||
| نوشته شده توسط | For | Type | تاریخ | |
| قاسم حداديفر | کارت ویزیت | This thread | Pingback | سه شنبه, ۱۷ اسفند ۸۹, ۰۸:۴۹ | |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|