شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا اصفهانی ها در نتایج فوتبال ایران اعمال نفوذ دارند؟ | |||
| بله |
|
1 | 5.88% |
| خیر |
|
16 | 94.12% |
| آراء: 17. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
#11 |
|
تشکر از دیگران: 10,281
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
اینم یه اظهار نظر جدید دیگه:
مسعود رضاييان: كاش خوزستان هم در هيئت رئيسه آدم داشت/ مثل اينكه داور خيلي دوست داشت سپاهان به گل سوم برسد روي گل تساوي سپاهان بازيكن اين تيم حداقل يك متر در موقعيت آفسايد قرار داشت و گل برتري سپاهان هم در حالي به ثمر رسيد كه وقت بازي 40 ثانيه از دقيقه 95 گذشته بود. من معتقدم كه اين بازي به هيچ عنوان 5 دقيقه وقت تلف شده نداشت سايت گل ـ مسعود رضاييان كه معمولا جزو مديران بيحاشيه فوتبال ايران محسوب ميشود، نسبت به اشتباهات داوري ديدار با سپاهان كه منجر به باخت فولاد شد ناراحت است. او در گفتوگو با خبرنگار سايت گل حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند:« ما اين مسابقه را واگذار كرديم و مطمئناً خوردن دو گل در دقايق پاياني بسيار ناراحتكننده است و اين شكست دلايل متعددي داشت.» او ادامه ميدهد:« بخشي از موضوع به بازي هجومي سپاهان مربوط ميشود كه تيم ما را تحت فشار گذاشت و بايد به آنها تبريك گفت كه تا دقيقه 96 دست از تلاش برنداشتند. موضوع ديگر هم به تمركز بازيكنان ما مربوط ميشد، در ضمن فكر ميكنم اگر حرفهاي بوديم و وقت تلف ميكرديم خيلي راحت ميتوانستيم بازي را ببريم. به قول معروف ما مردانه بازي كرديم هر چند كه خيليها معتقدند براي گرفتن نتيجه بايد حرفهايگري كرد.» رضاييان در ادامه حرفهايش به اشتباهات داوري اشاره كرده ميگويد:« من معتقدم داور خوب قضاوت نكرد. روي گل تساوي سپاهان بازيكن اين تيم حداقل يك متر در موقعيت آفسايد قرار داشت و گل برتري سپاهان هم در حالي به ثمر رسيد كه وقت بازي 40 ثانيه از دقيقه 95 گذشته بود. من معتقدم كه اين بازي به هيچ عنوان 5 دقيقه وقت تلف شده نداشت ولي نكته تعجب آور اين بود كه بعد از پايان وقتهاي اضافه داور باز هم وقت اضافه گرفت و انگار قبل از زدن گل سوم سپاهان نميخواست بازي را تمام كند.» او تأكيد ميكند:« ما از ناظر بازي در مورد 50 ثانيه وقت اضافهاي كه بعد از 5 دقيقه گرفته شد سوال كرديم و ايشان گفت كه اين وقت به خاطر شادي گل سپاهانيها در نظر گرفته شده است كه واقعا در نوع خودش تعجبآور است. من دوست ندارم اينطور حرف بزنم ولي انگار داور خيلي دوست داشت كه سپاهان گل سوم را بزند.» رضاييان تأكيد ميكند:« به نظر ميرسد گاهي اوقات اعتراض نكردن و آرام بودن هيچ فايدهاي ندارد و انگار بايد يك شمشير داشته باشيم تا به حرفهايمان توجه شود. حتي هواداران فولاد هم حق دارند و گاهي اوقات از طرف آنها متهم به بيعرضگي ميشويم كه چرا از حق فولاد دفاع نميكنيم. من معتقدم كه وضعيت داوري نياز به يك رنسانس و تغييرات اساسي دارد و الان شرايط طوري شده كه هر هفته اكثر تيمها نسبت به قضاوتهاي صورت گرفته معترض هستند.» رضاييان در پايان حرفهايش ميگويد:« كاش خوزستان هم در هيئت رئيسه و سازمان ليگ آدم داشت تا اينقدر راحت حق فوتبال اين استان خورده نشود. حالا بايد بگويم كه من با رفتن از سازمان ليگ و قصدي كه براي خدمت داشتم، به فوتبال خوزستان خيانت كردم.»
محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟ ******* ***** *** * اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم. سپاهانی غیرتتو نشون بده.
|
|
|
|
|
#12 |
|
تشکر از دیگران: 10,281
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
فوتبال ايران پاك است
رمضاني: اشتباه بازيكنان فولاد شكست مقابل سپاهان را رقم زد خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: اشتباه بازيكنان شكست مقابل سپاهان را رقم زد. به گزارش باشگاه خبري فارس«توانا» سعيد رمضاني پس از شكست تيمش مقابل سپاهان اصفهان اظهار داشت: بازي سختي برگزار كرديم و اشتباههاي خودمان در دقايق پاياني باعث شد نتيجه اين ديدار حساس را واگذار كنيم. وي افزود: روي گل دوم سپاهان اعتراض دارم. بازيكنان اين تيم در شرايطي اين گل را بهثمر رساندند كه قبل از آن بر روي بازيكن تيم ما مرتكب خطا شده بودند و داور بازي خطا را اعلام نكرد و همان توپ تبديل به گل دوم سپاهان شد و متعاقب آن گل سوم هم به ثمر رسيد. بازيكن تيم فولاد كه در نيمه دوم به جمع بازيكنان اصلي اين تيم پيوست درباره عملكرد داوران در ديدارهاي ليگ برتر عنوان داشت: اعتقاد ندارم كه داوران از روي عمد به نفع تيمي سوت ميزنند و قضاوت آنها عادلانه است. وي خاطرنشان كرد: بر خلاف افرادي، من اعتقاد دارم كه فوتبال ايران پاك است و اشتباهات داوري عمدي نيست؛ البته بايد قبول كنيم كه نتايج برخي از بازيها بر اثر همين اشتباهات رقم ميخورد.
محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟ ******* ***** *** * اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم. سپاهانی غیرتتو نشون بده.
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از آینده سازان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#13 |
|
|
همش تقصیر سیاست غلط باشگاه مبنی بر جواب ندادن اراجیف هست!
جواب حرف مفتو باید داد یعنی چی میان هرچی دلشون میخواد میگن... همه تیمها هم اینطوری شدن.هرچی میشه به سپاهان ربط میدن! این ساکت و قلعه نویی و بصیرت و ابراهیم زاده و ... زبون ندارن؟ فقط زبونشون بر علیه هم دیگه باید کار کنه؟ اگه یه دوره ساکت یا هرکس دیگه ای بره جوابشونو بده اونم جواب دندون شکن و لختی وار (مثل آذری که مصطفوی رو یه بار تو 90 شست) دیگه کسی جرات نمیکنه بیاد چرت و پرت بگه علیه ما! تیمای رقیب که از ما میبازن میبینن حریف (یعنی ما) زبون نداره اونانم نا مردی نمیکنن هر تهمتی دلشون میخواد میزنن! به نظرم باید نتیجه گیری آخر این تاپیک یه بیانیه باشه که توش از باشگاه درخواست کنیم این سیاست اشتباهشو تغییر بده و جواب بده!!!!!! تو ایران مودب بودن و کلاس داشتن جواب نمیده! باید لختی باشی و لختی وار جوابشونو بدی مثل خودشون! |
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#14 |
|
|
اینم یه نظر منطقی از یه تهرانی تو سایت گل:
پندار تهران 12:50 2010/12/24 این رو واقعا چه میکنه. آقایون سرخابی حالا همه چی به کنار، اصلا فکر کنین تاج همه ی نفوذشو داره به کار میبره که اصفهانیا بیان بالا. آخه یه کم اون عقلو به کار نمیندازین که فکر کنین در مقابل این یک نفر اصفهانی توی رده ی بالای همون فدراسیون و سازمان تربیت بدنی چندتا تهرانی پشتیبان سرخابی هست؟ چطور این یه نفر زورش به همه ی اونا میچربه؟ به خود کفاشیان، به همه ی اون سرخابی هایِ تابلویِ دیگه، به خود رییس کل همه ی اینا سعیدلو که رسما بی رو در بایستی اعلام میکنه باید کاری کنیم که استقلال پرسپولیس نتیجه بگیرن؟ آخه یه کم عقل و انصاف هم خوب چیزیه واقعا. بفهمین اینو که مشکلتون جای دیگه ست، تا نفهمین مطمئن باشین سال به سال وضعتون خراب تر میشه. |
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از EsmaeiL عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#15 |
|
Banned
تشکر از دیگران: 691
تشکر شده 795 بار در 355 پست
تیم محبوب: فولاد مبارکه سپاهان-فولاد نطنز
بازیکن محبوب: ابرام توره-محرم-جمشیدیان
مربی محبوب: امیرخان قلعه نوعی-حسین خان چرخابی
|
چیه الکی جو درست کردید؟اصلا خبری جایی نیست.کی گفته علیه فوتبال اصقهان
جوسازی کردند.؟ مرفاوی که کسی کود هم بارش نمی کنه.این نظرات سایت گل را هم که من و چندتا از بچه ها با اسمهای مختلف می ذاریم.همین نظرو خود من گذاشتم. ![]() این نظرها مگه ارزشی هم داره.؟کم کم می خوای به کامنت وبلاگها هم متوسل شو. بازی ذوب و مس طبق قانون باید تکرار بشه و هیچ فرقی هم نمی کنه که دو طرف بازی چه تیمهایی بودند. |
|
|
|
|
#16 |
|
تشکر از دیگران: 648
تشکر شده 1,018 بار در 150 پست
|
جو سازی علیه تیمهای اصفهانی وجود داره ولی نه به خاطر اصفهانی بودن این دو تیم، بلکه به خاطر اینکه این دو تیم سالهای اخیر موفق بودن. منظورم اینه که اگه فرض کنیم سپاهان و ذوب آهن از خوزستان یا شیراز هم بودن، باز هم این قضیه وجود داشت. و یا اگه این دو تیم ما وسط جدول بودن یک پنجم این حواشی برا تیمامون وجود نداشت. تو فوتبال ما نتاسفانه حاشیه خیلی زیاده و این قضیه برا تیمهای موفق و همچنین پر طرفدار بیشتره.
اگه یادتون باشه تا یکی دو سال قبل بیشتر حرف و حدیث ها فقط برای سپاهان بود و کسی حرفی از ذوب آهن نمیزد. از وقتی که ذوب آهن هم خودش رو به عنوان مدعی مطرح کرده حواشی از "سپاهان" تعمیم پیدا کرده به "تیمهای اصفهانی". |
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Jamshid عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#17 |
|
|
من صحبتهای تاج رو زیاد خوندم و بر عکس خیلی ها فکر میکنم
صحبتهایی مبنی بر اینکه خرید بازیکنان خوب و طراز اول اشتباه مدیران سپاهان هست و با نوع سیستم برنامه ریزی باشگاه سپاهان موفق نمیشود .. من فکر نمیکنم بتونه تاثیری داشته باشه تو پیشرفتهای سپاهان . البته شاید باعث بشه کمتر حقمون خورده بشه ولی نمیتونه بیشتر از حقمون بهمون بده
| 3 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|