شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
عضو تحریریه سایت
تشکر از دیگران: 350
تشکر شده 1,256 بار در 185 پست
|
![]() هفته ای که گذشت یک روز به یاد ماندنی را به همراه داشت سالروز حضور غرور انگیز سپاهان در رقابت های جام باشگاههای جهان . افتخاری که موجب شد این روز را به عنوان روز سپاهان در تقویم ها ثبت کنند و از این پس روز دوم آبان ماه برای هواداران سپاهان یادآور شکوه و عظمت وصف ناشدنی شیرمردان دیار نصف جهان است. یکی از این شیر مردان که در این روز مورد تجلیل قرار گرفت محمود کریمی ، مهاجم خوش اخلاق و ریز نقش سالهای نه چندان سپاهان است که نامش یادآور خاطرات شیرین زیادی است. محمود که به خاطر آسیب دیدگی چشمش وداع زود هنگامی را از چمن سبز فوتبال داشت اکنون به عنوان یکی از اعضای کادر فنی در باشگاه سپاهان به فعالیت ورزشی خود ادامه می دهد. شیرین ترین خاطره ای که هرگز از یاد و خاطر هواداران پاک نخواهد شد درخشش خیره کننده اش در آزادی و در مقابل صد هزار نفر هوادار قرمز پوش بود ، که یک تنه به قلب قرمز ها زد و با سه شلیک پیاپی پرسپولیس دنیزلی را به زانو در آورد. برای او آرزوی موفقیت و سلامتی داریم. امیدواریم که روزی بار دیگر سپاهان با نام او اوج گیرد. هواداران سپاهان می توانند نظرات خود و خاطراتی که از دوران بازیگری محمود کریمی به یاد دارند را در اینجا بازگو کنند.
نامم را پدرم انتخاب کرد ... نام خانوادگی ام را اجدادم ... دیگر بس است ... راهم را خودم انتخاب می کنم ویرایش توسط mehran : پنجشنبه, ۶ آبان ۸۹, در ساعت ۰۱:۲۱. |
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از mehran عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
|
یادش بخیر...
11 خرداد 86 بود که محمود کریمی تو آزادی کولاک کرد... اون روز یادمه تو اصفهان قبل از بازی یه بارون شدید در حد 20 دقیقه هم اومد فرداشم امتحان دینی داشتم (کلا 3-4 بار پشت سر هم من فردای بازی پرسپولیس سپاهان امتحان دینی داشتم ).بازی هم فک کنم ساعت 3 بود یا 5 ...دقیقا نمی دونم ![]() خلاصه اون روز پسر خالم که خیلیا دیدینش اومده بود خونمون تا با هم بازیو ببینیم.3 تایی با بابام نشستیم بازیو دیدیم.گل دومو و سومو و چهارمو که کریمی زد فک کنم من رو هم 50 بار دور خونه زدم ![]() خیلی خاطره خوبی شد. انشاالله محمود هرجا باشه موفق باشه.واقعا از نظر اخلاقی نمونس تو ایران... |
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
تشکر از دیگران: 5,754
تشکر شده 6,522 بار در 1,147 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: مرزبان
|
من از محمود کریمی بگم که اون اوائل تو تشدید علاقه من به سپاهان خیلی نقش داشت. سال 82 که سپاهان قهرمان شد همون موقع شناختمش که چه بازیکنیه. از نظر اخلاقی منظورمه. از نظر فنی که پی بردن به توانایی هاش کار سختی نبود. بعد از قهرمانی یه مصاحبه ای با محمود کریمی و سهیل کرمی شبکه اصفهان انجام داد حرفهاش رو که شنیدم شیفته اخلاقش شدم. با خودم گفتم تیمت رو درست انتخاب کردی. و وقتی دیدم تو سپاهان چنین بازیکنهایی هستند شدت علاقم به سپاهان رو به آسمون رفت. تو اون دوره ای که بی اخلاقی بیداد میکرد.
بازیکنی بی ادعا ولی موثر که چشم نواز بازی میکرد. یادمه اون موقع ها هر جا میرسیدم میگفتم که اگر یک بازیکن تو ایران باشه که شیوه بازیش و توانایی هاش بتونه با خداداد عزیزی مقایسه بشه محمود کریمیه. اون موقع کمتر کسی محمود کریمی رو می شناخت به جز هوادارای سپاهان. واقعا تیم ملی ما سعادت اینکه حضور محمود کریمی رو در ترکیب خودش ببینه نداشت. براش همیشه آروزی سلامتی و موفقیت میکنم.
![]() ویرایش توسط Pedram : پنجشنبه, ۶ آبان ۸۹, در ساعت ۱۹:۴۴. |
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Pedram عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
تشکر از دیگران: 10,281
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
من که آرزو دارم محمود یه روز برامون قهرمانی ایران و آسیا را با هم به عنوان سرمربی بیاره.امیدوارم باشگاه حمایت های لازم را ازش بکنه تا به یه مربی آشنا به علم فوتبال تبدیل بشه.سپاهان نسلی از فوتبالیست ها را در اختیار داره که می تونند سال های بعد فوتبال ایران و اصفهان را دگرگون کنند یکی شون هم محمود کریمی هست.
خب واقعاً اون روزها که حرف از اومدن و نیومدنش بود خیلی برامون سخت بود.همه منتظر بودیم خبر بازگشتش به فوتبال را بشنویم ولی نشد.واقعاً ناراحت کننده بود.ولی همون موقع هم چیزی که ناراحتی منا تسکین می داد امید به این بود که محمود مربی بزرگی برای سپاهان بشه.خوشبختانه الان در مسیرش قرار داره. منتظر درخشش اسطوره فوتبال سپاهان تو زمینه مربی گری هم هستیم.
محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟ ******* ***** *** * اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم. سپاهانی غیرتتو نشون بده.
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از آینده سازان عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
تشکر از دیگران: 8,586
تشکر شده 10,202 بار در 4,493 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان قهرمان
بازیکن محبوب: محمودکریمی - نوید کیا
مربی محبوب: لـــــــــــوکا - ابراهیم زاده
|
بازیکن با تعصبی بود یه سپاهانی واقعی .... هیچ موقع صحبتی برضد تیم انجام نداد هیچ وقت تیم رو به حاشیه نبردچه زمانی که
بیش از حد نیمکت نشین بود چه اون موقع که لوکا باهاش مشکل داشت ...یه بار یکی دوفصلی با وجود اینکه خوب کار میکرد ولی همیشه روی نیکمت بود و هرموقع سپاهان به دربسته میخورداز دقیقه 80 به بعدتوی ترکیب قرار میگرفت که خداییش تیم رو از این رو به اون رو میکرد وقتی نویدکیای پشت سرشو داشت خوب بلد بود گل بزنه محمود کریمی مهاجمی بود که همیشه با بودنش توی ترکیب ناجی تیم بود محشر بود... حیف که بعد از اون مصدومیت دیگه نمیشه بازی کردنشو ببینیم ولی امیدوارم مربی بزرگی بشه لیاقت محمود کریمی بیشتر از این حرفاس........... ویرایش توسط dokhtar_sepahani : پنجشنبه, ۶ آبان ۸۹, در ساعت ۰۰:۴۹. |
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
|
محمود 1 انسان نمونه بود
درجه یک همیشه اروم .صبور . خاکی یه یاد ندارم تو زمین یا بیرون با کسی تند حرف بزنه ماه بود ماه برا هوادار بازی میکرد هیچ وقت با کسی درگیری پیدا نکرد تو زمین بازی مظلوم بود مظلوم 1 اصفهان دوسش داشت هیچ وقت فراموشش نمیکنم وقتی چشمشو عمل کرد رفتیم ملاقات ناراحت بود اما میگفت خدا میخواست گلهایی که زد برامون 1 شماره 13 نمونه خدا حفظش کنه دوستت دارم اتیش پاره |
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از onlysepahan عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|