شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
عضو تحریریه سایت
تشکر از دیگران: 350
تشکر شده 1,256 بار در 185 پست
|
2 بازی و 9 گل زده آمار خیره کنده خط حمله کهکشانی های زرد است که این روزها در اوج بسر می برند ... سپاهان در حالی در دو دیدار اخیرش نه گل به ثمر رساند که تا قبل از آن در خط حمله دچار مشکل بود . عماد رضا از سپاهان رفت تا نیمی از قدرت هجومی سپاهان کاهش یابد اما خرید سه مهره نام آشنا این نوید را به هواداران می داد که جای خالی عماد در خط حمله احساس نشود. رضا عنایتی ، جواد کاظمیان و میلوراد یانوش ... امیر قلعه نوعی زوج های زیادی را در خط حمله امتحان کرد که تا قبل از این دو دیدار ابراهیم توره یکی از پایه های ثابت خط حمله بود. اما در این دو بازی که توره از بیرون نظاره گر بازی است خط حمله سپاهان به راحتی پاس می دهد ، گل می زند و می برد ... و در این میان درخشش دوباره جوان اهل کاشان سپاهان هم قابل ستایش است. جواد کاظمیان با دو گل و سه پاس گل یکی از موثرترین بازیکنان سپاهان در دو دیدار اخیر بوده است . به نظر می رسد نیمکت نشینی توره دوای درد سپاهان بود و حالا در نبود او عنایتی ، کاظمیان ، جمشیدیان و حتی محرم نویدکیا به راحتی یکدیگر را در زمین می یابند و دروازه حریف را باز می کنند. آیا امیر قلعه نوعی بار دیگر به مهاجم مورد علاقه اش اطمینان و می کند و خط حمله سپاهان دستخوش تغییر می شود و یا اجازه می دهد تا شاگردانش با همین ترکیب به مصاف حریفان بروند ؟ سوال هفته : با توجه به عملکرد مثبت خط حمله سپاهان در دو دیدار اخیر ، به خصوص جواد کاظمیان و رضا عنایتی به نظر شما کدام زوج خط حمله می تواند برای سپاهان موثرتر باشد ؟
نامم را پدرم انتخاب کرد ... نام خانوادگی ام را اجدادم ... دیگر بس است ... راهم را خودم انتخاب می کنم ویرایش توسط mehran : شنبه, ۲۴ مهر ۸۹, در ساعت ۰۰:۲۴. |
|
|
| 13 کاربر برای این پست سودمند از mehran عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
بهترین ارسال کننده اخبار فوتبال خارجی در سال 90
تشکر از دیگران: 2,099
تشکر شده 9,882 بار در 3,375 پست
تیم محبوب: منچستر
بازیکن محبوب: رونالدو
مربی محبوب: الکس فرگوسن
|
به نظر من دو تا بازی زوده برای قضاوت کردن
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از BeHZzAD عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
تشکر از دیگران: 687
تشکر شده 769 بار در 111 پست
تیم محبوب: طلايي پوشان سپاهان
بازیکن محبوب: جمشيديان-كاپيتان محرم نويدكيا-عقيلي-بنگر-عمادرضا-ابراهيمي-کریمیان-اووووو همشون!
مربی محبوب: منصور ابراهيم زاده
|
منم موافقم هنوز زوده....به نظر من هر بازي شرايط خودشو داره و ممكنه تو يه بازي,زوج توره و يانوش بهتر جواب بده,پس براي اينكه توره از شرايط آمادگيش دور نشه نبايد اونا نيمكت نشين محض كرد.
ma kasani k b fekrman hastand ra be gerye miandazim. ma gerye mikonim baraye kasani k b fkreman nistand. va ma be fekr kasani hastim ke hich vaght barayeman gerye nemikonand. eyne haghighat zendgi ast. ajib ast vali haghighat dard KHODAYA be khatere hame chiz azat mamnunam :53s: |
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Mohammadreza_mrag عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
تشکر از دیگران: 8,586
تشکر شده 10,202 بار در 4,493 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان قهرمان
بازیکن محبوب: محمودکریمی - نوید کیا
مربی محبوب: لـــــــــــوکا - ابراهیم زاده
|
قلعه نوعی با نیمکت نشینی توره بزرگترین خدمت رو به سپاهان کرد این بازیکن زودتر از اینا باید نیمکت نشین میشد
بنظر من زوج کاظمیان - عنایتی یا کاظمیان- یانوش هردوش خوبه کاظمیان فرارهای خوبی داره, عنایتی هم جاگیری مناسبی داره مثل یانوش .... بنظرم هم عنایتی هم یانوش تقریبا مثل همدیگه هستن و یکی از اینا کنار کاظمیان بهتر جواب میده..... |
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
بهترین ارسال کننده اخبار فوتبال خارجی در سال 90
تشکر از دیگران: 2,099
تشکر شده 9,882 بار در 3,375 پست
تیم محبوب: منچستر
بازیکن محبوب: رونالدو
مربی محبوب: الکس فرگوسن
|
اگه توره به صورت کامل نیمکت نشین بشه خوب نیست
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از BeHZzAD عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,109
تشکر شده 6,968 بار در 1,965 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
موافقم . ولی باید بفهمه که تیم محتاجش نیست که همیشه و تحت هر شرایطی فیکس باشه. باید یاد بگیره که الکی موقعیت هایی که واسه گل زنی جور میشه را هدر نده. ولی خب بعضی موقع ها هم گلهای خوبی میزنه. کاظمیان هم باید باشه همیشه ،حالا کنارش یانوش یا عنایتی ، دیگه اینا میذاریم طبق نظر سرمربی :5ss:
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |
|
|
افسوس میخورم که ای کاش قلعه نویی پارسال بعد از بازی اولمون با الشباب تو عربستان توره رو نیمکت نشین نکرد و تنبیهش نکرد...
نقل قول:
|
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
|
به نظر من توره یکی از بهترین مهاجمین تاریخ لیگ ایرانه ولی دو تا ایراد داره
تمرکز و دقت در زدن ضربه _ موندن در تله ی آفساید که هر دوی اینها از مهمترین فاکتورهای یه مهاجم هستن حالا چجوریه که نمیتونه این دوتا مشکل رو برطرف کنه بایذ از خودش پرسید
اگر درستکار باشی فریبت میدهند ولی درستکار باش نیکی های امروزت را فراموش میکنند ولی نیکوکار باش بهترینهای خود را به دنیا ببخش حتی اگر کافی نباشد و در نهایت میبینی که هر آنچه هست میان تو و خداوند است نه میان تو و مردم _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ کوروش کبیر |
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از rezarabiepur عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
|
تشکر از دیگران: 5,754
تشکر شده 6,522 بار در 1,147 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: مرزبان
|
یه نظر من در حال حاضر بهترین زوج میتونه عنایتی و کاظمیان باشه. البته از یانوش هم نباید به راحتی گذشت.
از اونجایی عنایتی رو فعلا به یانوش ترجیح میدم که عنایتی علاوه بر گلزنی بازیکن بازیسازی هم هست و این برای یه مهاجم یه نعمته. ولی هر زمان یانوش میتونه بجای عنایتی و جعفرپور به جای کاضمیان به بازی بیاد. در واقع ما دو تا زوج کامل داریم الان و توره فعلا جاش روی نیمکنه. |
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Pedram عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |
|
تشکر از دیگران: 5,754
تشکر شده 6,522 بار در 1,147 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: مرزبان
|
نقل قول:
درسته که توره تمرکز نداره ولی آدم باید اول بخواد تمرکز کنه و بعد این کارو انجام بده چون تمرکز کار زیاد ساده ای نیست. من فکر میکنم توره این که گل بزنه و گل نزنه زیاد براش مهم نیست. بازیکن اول باید دلش برای تیمش بتپه تا بخواد برای تیمش گل بزنه. توره زیاد آدم متعهدی نیست. اینو قبلا تو کارهای دیگشم ثابت کرده. به نظر من فعلا بهترین دوا براش همین نیمکت نشینیه. بلکه یه فکری به حال خودش بکنه. |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Pedram عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|