شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
تشکر از دیگران: 1
تشکر شده 52 بار در 7 پست
|
سلام بر همه ی دوستان
حتما شما تا حالا شده که سپاهان بازی داشته باشید و به هر دلیلی نتونید اون بازی رو ببینید مثلا تلویزیون پخش نکنه یا اصلا خونه نباشید... از تابستون پارسال طرحی به ذهنم رسید که بتونیم یه سیستمی طراحی کنیم که نتایج رو به صورت هم زمان و اخبار مهم رو بتونه به اعضای انجمن برسونه.بهترین راه هم ارسال پیامک بود چون همه همیشه موبایلشون کنارشون هست.پیشنهاد رو با اقای کریمی مطرح کردم.ایشون استقبال کردن.من هم شروع به طراحی سیستم کردم:به این صورت که کاربر وارد سایت سیستم میشه و عضو میشه و حق عضویت رو پرداخت می کنه و شماره موبایلش به سیستم اضافه می شه.اما باید یه سیستم پیامک می خریدیم که به دلیل کمبود بودجه نتونستیم این طرح رو عملی کنیم.تا سال نو که چندتا در خواست برای شرکت های مختلف فرستادم و چند تایی قبول کردند. حالا غرض از مزاحمت چند نفر از دوستان از این طرح استقبال می کنند و اگه راه بیفته توش ثبت نام می کنند؟ هرکی موافقه بگه.اگه بیشر از 100 نفر باشیم طرح انشاالله راه میفته.اگه هم پیشنهادی دارید بگید هر کی هم مخالفه بگه و علتش رو هم بگه ببخشید وقتتون رو گرفتم ممنون خداحافظ |
|
|
|
| 16 کاربر برای این پست سودمند از MJani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
تشکر از دیگران: 621
تشکر شده 1,663 بار در 500 پست
|
من که با این طرح موافقم و حتماً تا جایی که بشه مشارکت می کنم ...
ویرایش توسط admin : جمعه, ۱۹ فروردين ۹۰, در ساعت ۱۲:۰۵. |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
تشکر از دیگران: 4,106
تشکر شده 9,087 بار در 2,953 پست
تیم محبوب: ســــپــــــاهــــــان
بازیکن محبوب: محرم،هادی،احسان،احمد،محمود
|
سلام
طرح خوبیه من که موافقم
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از ChooriTalai عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | |
|
|
نقل قول:
سرعت ارسال هم با مودم های GSM یکسانه... به نظر من برای یه همچین کاری که تعداد اعضا کم هستند استفاده از یک نرم افزار ساده ی ارسال پیامک و یک تلفن همران ساده مثل N72 یا... خیلی خیلی مناسب تر از کار با شرکت های ارسال پیام هست که معمولا تیغشون هم خیلی تنده ![]() دوستانی که دوست دارند در این مورد بدونند میتونند این تاپیک رو از سایت ما مطالعه کنید GSM و ارتباط آن با AVR موفق باشید
دلم گاهی می گیرد... گاهی می سوزد ... گاهی تنگ می شود ... و حتی گاهی… گاهی نه… خیلی وقت ها می شکند... "... I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part... I had to be here for some reason |
|
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Ice.Man عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
|
منم هستم
|
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
بهترین ارسال کننده مباحث فنی فوتبال در سال 90
|
منم موافقم
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از miladsepahan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,109
تشکر شده 6,968 بار در 1,965 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
به نظرم منم عالیه و نباید هم فقط بچه های این جا رو بشمارید مطمئنن وقتی از این سیستم خبردار بشن هوادارهای زیادی ازش خوششون میاد فقط باید یه جوری اطلاع رسانی کنید ...
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
تشکر از دیگران: 30
تشکر شده 135 بار در 25 پست
تیم محبوب: سپاهان&رئال مادريد
بازیکن محبوب: نويدكيا_كريستين رونالدو
مربی محبوب: ابراهيم زاده_لوكا_قلعه نويي
|
منم هستم
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از yellow_storm عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
|
تشکر از دیگران: 309
تشکر شده 318 بار در 125 پست
تیم محبوب: سپاهان-بارسا
بازیکن محبوب: حاج صفی-ژاوی-محرم-عقیلی
مربی محبوب: پپ
|
منم خیلیییییییییییییی موافقم.
آدما از جنس برگند ، گاهی سبزند ،گاهی پاییزن و زردند ، تو زمستون دیده نمی شند ، تابستون سایبون سبزند ، آداما خیلی قشنگند ، حیف که هر لحظه یه رنگند .... آمده ایم تا با زندگی کردن قیمت پیدا کنیم ، نه به هر قیمتی زندگی کنیم... |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از saina عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 |
|
تشکر از دیگران: 10,281
تشکر شده 9,253 بار در 1,850 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن و سایر تیم های اصف
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،محمود کریمی،سید صالحی،ایکر کاسیاس
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
منم موافقم.منتهی اون پیشنهاد آقا مهدی هم بررسی بشه.اگه راه حل بهتر ،مطمئن تر و کم هزینه تری هست خب اون هم اجرا بشه خوبه.
محرم دوستت داریم.بابت دفاع از حق و حقیقت ازت ممنونیم.بشر تو چه کردی با حسودان؟ ******* ***** *** * اگه استقلال از رانت های رسانه ای و غیر فوتبالی برخوردار هست ما هم خدا را داریم. سپاهانی غیرتتو نشون بده.
|
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از آینده سازان عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|