شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
|
با سلام خدمت کاربران محترم انجمن و سایت سپاهان نیوز.
در سایت اصلی سه بخش خبری مجزا با عناوین زیر موجود هست: اخبار باشگاه سپاهان اخبار ورزش اصفهان اخبار استان اصفهان هر کدوم از این بخش ها هم شامل چند زیر شاخه هست. این بخش ها معمولاً فقط توسط دو یا سه نفر از دوستان بروز رسانی میشه و همین امر باعث شده تا اخبار دو بخش خبری استان اصفهان و ورزش اصفهان مهجور بمونند و اخبار کمی در این بخش ها درج بشه. در این تاپیک از دوستان دعوت می کنم تا در صورت تمایل برای همکاری در درج اخبار در سایت اصلی اعلام امادگی کنند و با همکاری هر چند نفر در هر بخش ، سایت همواره بروز بمونه و فشار از روی یکی دو نفری که زحمت این کار رو به دوش می کشند برداشته بشه. دوستانی که اعلام امادگی می کنند بطور متناسب بین بخش ها تقسیم شده و هر چند نفر مسئولیت یک بخش رو در دست می گیرند و اینطوری می تونند با گذاشتن یک خبر در روز ، که کمتر از 2 دقیقه وقت میبره در مسیر بالندگی سایت همکاری کنند. همچنین که در صورت نبودن یکی از این افراد در بخش ، سایرین در مدت غیبت اون مسئولیت بخش رو به عهده می گیرند و نیاز به حضور پیوسته و هر روز افراد نیست. پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذاریم. ![]()
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
من اخبار ورزشی استان اصفهان را قبول می کنم
همین الان کارم را شروع کردم و 2تا مطلب فرستادم ولی یه مشکلی هست اون هم اینکه فکر می کنم اون عزیزانی که اخبار را ارسال می کنند بدون توجه به اهمیت مطلب ، اون مطلب را ویژه می کنند که باعث میشه بعد از چندتا پست همچنان در صفحه اول بمانند اگه یکم دوستان بیشتر رعایت کنند خیلی بهتره و ممکن یک پست که تازه ارسال شده از صفحه اصلی خارج شود مثل همین الان من که در عرض 10 دقیقه 2تا مطلب ارسال کردم و یکی از اونها از صفحه اصلی خارج شد |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
این مسئله زیاد مهم نیست. انشالله برای قالب بعدی سایت این نواقص رو رفع می کنیم که حداقل از هر بخش 10 خبر اخیر نمایش داده بشه.
دیگه کسی نبود ؟
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#4 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 6 بار در 5 پست
|
سلام
راستش من دوست داشتم کمک کنم ولی اهل اصفهان باشن بهتره |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
لطفاً دوستانی که در حال حاضر هم اقدام به درج اخبار می کنند اعلام آمادگی کنند ، تا این افراد هم هر کدوم در بخش های مختلف فعال بشند.
|
|
|
|
|
#6 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 6 بار در 5 پست
|
اقا کریمی من منصرف شدم اگه خواستید واسه اخبار غیر ورزشی اصفهان کمک میکنم ;D مشکل اینه چطور خبر میزارن :-[
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
تشکر از دیگران: 9,807
تشکر شده 4,778 بار در 734 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: محرم -محمود - هادي - بنگر - پاپي-احسان - جمشيديان-کریمیان-ابراهیمی
مربی محبوب: پپ- منصور خان
|
خیلی عالیه به به
زنده باد سپاهان بزرگ
|
|
|
#8 |
|
|
[quote author=ثامن(سعید) link=topic=721.msg57319#msg57319 date=1264663022]
اقا کریمی من منصرف شدم اگه خواستید واسه اخبار غیر ورزشی اصفهان کمک میکنم ;D مشکل اینه چطور خبر میزارن :-[ [/quote] سعید خان ، اجازه بدید نفرات مشخص بشه ، بعد از دسته بندی این موارد هم مطرح میشه ;D فعلاً که فقط شما و محمد نوری اعلام آمادگی کردند. مجدداً میگم ، کاسنی هم که الان فعال هستند در درج اخبار تو صفحه اصلی سایت اعلام آمادگی کنند ، تا مسئولیت هارو تقسیم کنیم که فقط به اونها فشار نیاد.
|
|
|
|
|
#9 |
|
تشکر از دیگران: 4,106
تشکر شده 9,087 بار در 2,953 پست
تیم محبوب: ســــپــــــاهــــــان
بازیکن محبوب: محرم،هادی،احسان،احمد،محمود
|