شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#21 |
|
|
اخبار باید در سایت اصلی قرار بگیره.
گروه کاربری خبری با رنگ نارنجی متمایز خواهد شد. به کسانی که بهترین گزارشات رو تهیه کنند و خبرهای اختصاصی رو برای سایت ارسال کنند علاوه بر مدال بهترین خبرنگار ، جوایزی هم به رسم یادبود اهدا خواهد شد
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
کسی علاقه نداره ؟ حیفه ها
|
|
|
#23 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,109
تشکر شده 6,968 بار در 1,965 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
خب این افرادی که بیشتر از همه اخبار را میگذارند مگه جزوشون حساب نمیشوند؟ دیگه این کارها برای چیه؟
کسی که اینجا خبرنگار نیست که خودش خبر دست اول داشته باشه. اکثرا از اینترنت میگیرند.
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
منظور خبرنگارهایی هست که مثلاً از بازی و حواشی اون یا از تمرینات تیم یا مسائلی خارج از اخبار سایت های دیگه خبر و مطلب تهیه کنند.البته نه اینکه حرفه ای باشند.اصل و اساس سایت ما هوادار محوری بودن هست.یعنی هر هواداری می تونه تو اداره اون به هر طریقی کمک کنه.
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
|
|
|
#25 |
|
تشکر از دیگران: 9,213
تشکر شده 13,280 بار در 3,947 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان. رئال منچستر
بازیکن محبوب: محرم.هادی.احسان.رونالدو.کاسیاس
مربی محبوب: الکس فرگوسن.دل بوسکه
|
[quote author=F.A.R.Z.A.D link=topic=758.msg65828#msg65828 date=1267992267]
کسی علاقه نداره ؟ حیفه ها [/quote] فرزاد خان من که اعلام امادگی کردم این طرح رو برای اقای کریمی توضیح دادی بهتره برای دیگر دوستان هم توضیح بدی تا در جریان باشند شاید استقبال کردند |
|
|
|
|
|
#26 |
|
عضو تحریریه سایت
|
من هستم . ولی هنوز برام گنگه ...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
خوب تاپیک برای همینه دیگه بیایید سوالتون رو بپرسید چی براتون گنگه ؟
|
|
|
#28 |
|
عضو تحریریه سایت
|
اینکه میخایین دقیقا چیکار کنین :4:
الان ما باید چیکار کنیم .. وقتی کارت خبر نگاری نداشته باشیم نمیتونیم بریم با بازیکن مربی و ... مصاحبه کنیم که |
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
جیگر کارت خبرنگاری به روزنامه ها هم به زور میدن
شما فعالیتت آزاده... میری تو اینترنت میگردی یا خودت اگه خبر دست اول داری میایی میگی بشماری 3 شماره میشه 1-تهیه خبر 2- تنظیم خبر 3- توزیع خبر
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|