|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 5 بار در 4 پست
|
دوستان عزیز
من دیروز عوض این وب سایت شدم و تا حالا زیاد نمی دونستم دنیا دست کیه اینجا. می دونم که این یک سایت فوتبالیه و قطعا انتظار اینکه بخوام بحثهای جدی اینجا بکنم رو نداشتم حتی وقتی که عضو شدم به عنوان یه هوادار تیم سپاهان. دیروز که داشتم در این اطراف می گشتم تا اوضاع آب و هوای اینجا دستم بیاد وارد یک تاپیک پین شده ای شدم در گفتگوی آزاد به نام چایخانه مهر. در جواب دو پستی که توسط دوستان پدرام و بابک در مورد وضعیت کنونی ناوگان هوایی کشور و سوانح پی در پی هوایی در دو پست جداگانه اظهار نظر کردم. ولی این دو پست من در چایخانه مهر با بی مهری و به طور کاملا یک طرفه بدون ارایه هیچ دلیلی توسط مدیر مربوطه که نامش محمد هست حذف شدند. در این پستها من اظهار نظر کرده بودم در مورد فرسودگی ناوگان هوایی کشور و دلایل اینکه چرا روسیه علاقمند به حفظ روابطش با حکومت اسلامی ایران است که دلایل آن را عمدتا در امکان فروش هواپیماهای دارای کیفیت پایین روسی به کشورما و همچنین کم هوشی حکومت ایران در مورد نیروگاه اتمی بوشهر عنوان کرده بودم که اکنون 14سال هست روسها هر سال اعلام می کنند که تا پایان آن سال جاری قرار است که راه اندازی شود. تا سرمایه های مملکت ما رو چپاول کنند. http://forum.sepahannews.com/index.p...ic,31.980.html نه به کسی توهین کرده بودم و نه خارج از موضوع بحثی که در آن تاپیک در جریان بود پستی زده بودم. و صرفا بدلیل اینکه این آقای محمد که مدیر سایت هم هست ظاهرا از نظرات من خوشش نیامده بوده به جای اینکه نظرات من رو به چالش بکشه و در مورد آنها بحث کنه صرفا اقدام به حذف فیزیکی آنها کرده است. رفتاری خیلی شبیه به آنچه در کانالهای رسمی اطلاع رسانی در ایران اتفاق می افتد. من اصلا قصد عوض کردن شرایط را در این فروم شما را ندارم. شما را نمی شناسم. نمی دانم کجا هستید و چه می کنید و چرا این فروم را به راه انداخته اید. هدف از این شکایت فقط به این دلیل است که من خواستم که توجه شما را به این موضوع جلب کنم. که به عنوان یک عضو از یک خانواده فوتبالی که قبل از خودم پدرم هم فوتبالی بوده همیشه طرفدارهای سپاهان رو به عنوان آدمها با کلاس و اصیل می شناختم و این شناخت حتی به دوره قبل از انقلاب هم بر می گرده و دوره جام تخت جمشید. و این شهرتی بوده که سپاهانی ها همیشه داشته اند که آدم حسابی بوده اند و تحصیل کرده برخلاف طرفدارهای خیلی دیگر از تیم بخصوص بعضی از تیمهای تهرانی. این برخوردی که با پستهای من اینجا شد یک کار صد در صد چاله میدانی و برخلاف اصول اولیه اخلاقی بود که اصلا در شان اون تصویری که من از هواداران اصیل سپاهان و سپاهانی ها داشتم نبود. امیدوارم این آقای محمد مدیر سایت همون برخوردی رو که با پستهای من کرد با این تاپیک نکند. با درود |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Daeva عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
تشکر از دیگران: 7
تشکر شده 68 بار در 47 پست
|
دوست عزیزم
تمام حق با شماست ... امیدوارم که این بار آخری باشه که ناراحتی و دلخوری شما رو از این فروم شاهد هستیم ... در مورد حذف شدن پست شما ... فکر می کنم اشتباهی شده باشه و محمد اصلا نمی خواسته پست شما با این محتوی حذف بشه ... امکانش هست آقا محمد برداشت دیگه ای داشته و ناچار به حذف پست شده باشه ... برای این که منظورم روشن تر باشه برات ... در جریانات بعد از انتخابات یک سری پست ها وا تاپیک هایی ایجاد شد که باعث کدورت های زیادی شد ... و به تبع اون باعث شد برای جلوگیری از کدورت های احتمالی بعدی از زدن بعضی پست های سیاسی همگی بچه ها خوددداری کنن ... این حساسیت برای پست های سیاسی به قدر شدت گرفت که هر نوع پستی که به نفع یا به ضرر دولت نوشته می شد به نحوی حذف می شد ... گمان می کنم پست شما دوست عزیز هم به اشتباه در این حیطه قرار گرفته من از شما عذر خواهی می کنم ... مطمئنا با آشنا تر شدن به شرایط فروم و بچه ها .. نظرتون نسبت به این اتفاقات مثبت تر خواهد شد موفق و شاد باشی ...
|
|
|
#3 |
|
با اخلاق ترین کاربر انجمن در سال 89
تشکر از دیگران: 5,158
تشکر شده 5,870 بار در 1,046 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده
|
نمی دونم چی بگم. شما حق دارید دلخور باشید.
همون طور که دوستمون ارشاد توضیح دادند ریشه این حرکت که در مورد پست های شما انجام شد بر می گرده به مسائل اخیر که سایت رو و تا حدودی روابط ما رو تا مرز بحران پیش برد که تصمیم گرفتیم دیگه اینجور بحث ها مطرح نشه. همنطور که ارشاد هم گفت من هم امیدوارم دیگه از این ناراحتی ها پیش نیاد و از شما هم خواهش می کنم ناراحت نباشید و از ما دلسرد و نا امید نشید
|
|
|
#4 |
|
|
من نمي دونم بحث چي بوده؟اگه بحث كلي بوده و به فرد يا دولت خاصي مرتبط نبوده كه فكر نكنم انتقاد كردن مشكلي داشته باشه.ما فقط نمي خوايم بحث هايي پيش بياد كه منجر به دو دستگي بشه و جو سايت و ماهيت اصلي سايت از حالت عادي خارج بشه.بحث هاي سياسي و مذهبي خارج از عرف اين سايت ها ممنوعه.نه اينكه قرار باشه كتمان حقيقت بشه.بلكه نبايد ماهيت سايت ها خدشه دار بشه.همين.
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
اين تاپيكم حذفش كنيد.تو قوانين اومده اگه ارسالي حذف شد بايد دليلش را خصوصي از مديرها بپرسيد.ممنون مي شم.
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
پست شما و در ادامه اون پست های ارسالی توسط محمدرضا جنبه سیاسی داشتهو قبلاً هم مطرح شده که پست های سیاسی ممنوع هست. توی قوانین سایت هم می تونید ملاحظه کنید.
ادامه این بحث ها دامن زدن به اختلافات درونی هست
ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
تشکر شده 5 بار در 4 پست
|
[quote author=E R S H A D link=topic=519.msg25076#msg25076 date=1248513922]
دوست عزیزم تمام حق با شماست ... امیدوارم که این بار آخری باشه که ناراحتی و دلخوری شما رو از این فروم شاهد هستیم ... در مورد حذف شدن پست شما ... فکر می کنم اشتباهی شده باشه و محمد اصلا نمی خواسته پست شما با این محتوی حذف بشه ... امکانش هست آقا محمد برداشت دیگه ای داشته و ناچار به حذف پست شده باشه ... برای این که منظورم روشن تر باشه برات ... در جریانات بعد از انتخابات یک سری پست ها وا تاپیک هایی ایجاد شد که باعث کدورت های زیادی شد ... و به تبع اون باعث شد برای جلوگیری از کدورت های احتمالی بعدی از زدن بعضی پست های سیاسی همگی بچه ها خوددداری کنن ... این حساسیت برای پست های سیاسی به قدر شدت گرفت که هر نوع پستی که به نفع یا به ضرر دولت نوشته می شد به نحوی حذف می شد ... گمان می کنم پست شما دوست عزیز هم به اشتباه در این حیطه قرار گرفته من از شما عذر خواهی می کنم ... مطمئنا با آشنا تر شدن به شرایط فروم و بچه ها .. نظرتون نسبت به این اتفاقات مثبت تر خواهد شد موفق و شاد باشی ... [/quote] دوست عزیز توی بحثهای سیاسی وقتی کدورت پیش می آید که دو طرف و یا یکی از طرفین اصول اولیه بحث را رعایت نمی کند و به این دلیل بحث به جای اینکه به دلایل اتفاقات و بررسی منطقی آن بپردازد تبدیل به جنگ اعصاب و حمله به شخصیت طرفین معمولا با استفاده از سفسطه پرداختن به شخص به جای مو ضوع می شود http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%...B4%D8%AE%D8%B5 و کدورت ها همه از اینجا به وجود می آید و در بحثی که منطق حکمفرما باشد و طرفین برای صرفا کوبیدن یکدیگر به روشهای سفسطه ای روی آور نشوند هرگز در هیچ بحثی کدورتی پیش نخواهد آمد. پس در دیدگاه من محدود کردن دایره مباحث و اندیشه ها صرفا با عنوان جلوگیری از بوجود آمدن کدورت صرفا منجر به سرکوب اندیشه ها خواهد شد. به هر حال این مکان مکانی فوتبالی است و کاملا قابل فهم است که گردانندگان این وب سایت قصد داشته باشند این فروم را یک فروم فوتبالی نگاه دارند و من هرگز پستی با مضمون پستی که زده شد و توسط محمد حذف شد نمی زدم اگر دوستان در مورد این موضوع در چایخانه مهر در حال گفتگو نبودند. نقل قول:
نقل قول:
بنابراین از نظر من ممنوع کردن پستهای سیاسی صرفا منجر به ایجاد خودسانسوری می گردد که صد البته جامعه ما از این درد بسیار رنجور است. به عنوان مثال برای روشن تر شدن موضوع دلیل فرسودگی ناوگان هوایی ایران دلیلی صد در صد سیاسی است که عامل آن اختلافات سیاسی بین ایران و آمریکاست که باعث تحریم کشور ما از استفاده از قابلیتهای صنایع هوایی غرب شده که مشاهده می کنید که بهای آن را چگونه می پردازیم و در مدت کمتر از دو هفته دو سانحه هوایی مرگبار بدلیل استفاده ما از هواپیماهای روسی اتفاق افتاده است. پس وقتی که می فرمایید پست سیاسی ممنوع این یعنی در نظر نگرفتن دلیل اصلی این سوانح هوایی. چرا که این سوانح اصلا دلایلش سیاسی است. و با در نظر نگرفتن دلیل اصلی این سوانح هوایی طبعا به راه حل درستی هم در مورد این مشکل نمی شود رسید برای اینکه اندیشه و گفتگو در مورد عامل اصلی فرسودگی ناوگان هوایی کشور که ذاتا یک عامل سیاسی است مطابق با گفته شما بدلیل ذات سیاسی آن ممنوع است. پس بیایید با هم تکرار این وقایع تلخ را در آینده انتظار بکشیم و اینکه بحث سیاسی برای عدم ایجاد کدورت ممنوع است را جشن بگیرم. ![]() روز خوش ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
تشکر شده 5 بار در 4 پست
|
[quote author=MDPISFIR link=topic=519.msg25131#msg25131 date=1248529090]
اين تاپيكم حذفش كنيد.تو قوانين اومده اگه ارسالي حذف شد بايد دليلش را خصوصي از مديرها بپرسيد.ممنون مي شم. [/quote] اگر چنین چیزی در قوانین هست به این معتی هست که قوانین باید تغییر کند. برای اینکه چنین شرایطی صرفا منجر به جو خودکامگی خواهد شد. مدیرها باید پاسخگوی اعمالشان باشند و توانایی دفاع منطقی از اعمالی که مرتکب می شوند به عنوان مثال حذف و یا ویرایش یک پست را داشته باشند. و این دفاع باید در ملا عام باشد تا دیگران به عنوان هیت منصفه بتوانند در جریان تصمیمات گرفته شده و اقدامات صورت گرفته و دلایل آنها باشند. غیر از این اگر باشد یعنی عدم مسولیت پذیری توسط مدیران و یعنی اتفاقی که در ایران در حال افتادن است و هیچ کس پاسخگوی هیچ چیز نیست. برای اینکه همه چیز پنهانی و خصوصی است و دادگاهها غیر عمومی تشکیل می شود و ....... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
تشکر از دیگران: 7
تشکر شده 68 بار در 47 پست
|
خوبه که استدلال داری ... اما بهتره همون طور که مردم ایران هم به مدیرانشون کم لطفی می کنن ...
شما این طوری نباشید
|
|
|
#10 |
|
|
ببينيد اين حرفا كه شما زديد كاملاً درست.ولي حالا به قول شما سفسطه بازي پيش مي ياد يا هر برخورد غير منطقي ما قبلاً اين موارد را تجربه كرديم و ديديم كه اولاًخود ماهيت سايت تغيير مي كنه و همه تحت تاثير بحث سياسي قرار مي گيرند و سپاهان فراموش مي شه.بعدشم منتهي مي شه به توهين كردن و كدورت مي شه.
شما اگه سايتي سراغ داريد كه بحث هاي سياسي توش آزادانه انجام مي شه آدرس بديد همه دوستاني كه مايل هستند اون بحث هاشون را اونجا كاملاًآزادانه انجام بدن. حرف شما مثل اينه كه بگند تو پيست دوچرخه سواري كه مخصوص اون كار هست بايد موتور هم سوار شد.اگه نباشه آزادي مردم سلب مي شه.ما قرار گذاشتيم بحث هامون پيرامون فوتبال باشه و در كنارش هم تا حدودي كه باعث ناراحتي نشه و براي تنوع ،بحث هاي ديگه هم باشه. من بازم گفتم نمي دونم حرفاي شما چي بود كه حذف شد و درست بود يا نبود ولي كليت مورد توافق همه اينه و دليل بر اين نيست كه سركوب اعتقاداتشون باشه. ديگه نمي دونم تونستم منظورم را برسونم يا نه.اين جمع زيادي كه الان هستند 2 هفته پيش 4 تا بيشتر نبودند و به خاطر همون بحث ها سوت و كور شده بود.به نظر شما اون بحث ها با اون شرايط بهتره يا اين جو دوستانه و فعال؟
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|