شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#81 |
|
|
سايت توپيه
سرعتشم از سايتاي ديگه بهتره ولي يكم به مديريت قوي تر احتياج داره
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از dragon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#82 |
|
تشکر از دیگران: 53
تشکر شده 252 بار در 90 پست
تیم محبوب: sepahan
بازیکن محبوب: tores.messi.arshavin.nasri.fabregas
مربی محبوب: .eskoolari.govardiola
|
ضعف سایت اینه که ما نمیفهمیم کی مدیر انتخاب میشه ولی توی سایت پرسپولیس که بودم سه نفر رو اتنخاب میکردن از بچه ها میخواستن بهشون رای بدن تا یه نفر لایق انتخاب بشه ولی من ندیدم اینجا اینطوری باشه .بعد مدیرا نمیتونن کاربر ها رو کنترل کنن مثل همین فارس اریاییی باید کاری کنن که دیگه نتونه وارد سایت بشه و حرفای اضافی بزنه.مدیر باید جذبه داشته باشه و قدرت. مدیر باید طوری باشه که کاربر جرات نکنه حرف اضافی بزنه اگه زیاد حرف زد در یک چشم بهم زدن از سایت پرتش کنه بیرون .باید تمام سایت زیر نظرش باشه تا مبادا خطایی صورت بگیره مدیر باید 24 ساعته توی سایت باشه تا ببینه توی سایت چه خبره اگه مدیر وقت نداره 24 ساعته روی سایت باشه خب چرا این مسئولیت رو قبول کرده.در هر صورت مدیر فقط باید قدرت داشته باشه که وقتی اسمش میاد کارب تنش بلرزه.ولی سایتمون قالب بندیش خیلی خوبه از همه ی سایت هایی که تا حالا دیدم خیلی بهتر و سر تره.ولی مدیریت اشکال داره.و در اخر باید بگم مدیر طرفدار حق باشه . .ولی بعضی موقع ها کاربر ها کسی رو انتخاب میکنن که سنش بیشتر باشه من خودم توی چند تا سایت کاندید شدم ولی بهم رای ندادن چون میگفتن سنم کمه ,در حالی که تجربه مهمه نه سن و سال .یه چیز دیگه اونم اینه که چت رو رو بیارید صفحه اصلی خیلی بهتره .بعد یه تایپیک هم درست بشه که تمام جزئیات سایت رو برای کاربر تازه وارد توضیح بده هم خوبه.یه تایپیک هم بزنیم برای انتقاد و پیشنهاد بچه ها بیان به مدیرا بگن چه مشکلی دارن و چی میخوان.مرسی
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از SONAMI_FELAKAT عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#83 | |
|
تشکر از دیگران: 621
تشکر شده 1,663 بار در 500 پست
|
نقل قول:
این حق رو بدید که هر کسی که تازه وارد انجمن میشه ، هنوز با همه آشنا نیست و هنوز هم شناخت کافی روش حاصل نشده نمیشه به عنوان مدیر انتخاب بشه ... به همین دلیل تغییر توی ناظران توسط خودشون و مدیرای انجمن انجام میشه و توسط کاربران انخاب نمیشه ... چون ممکنه از روی عدم شناخت به کسی رای داده بشه که بعداً مشکلاتی رو برای انجمن بوجود بیاره . اگر هر کسی اشتباهی کرد بندازیمش بیرون ، این هم کار درستی نیست ... باید حدالمقدور مراعات بشه ... چرا که محیط اینترنت محیط آزادی هست و نمیشه جلوی کسی رو برای ثبت نام گرفت ... پس باید سعی بشه تا بیشتر با توضیح و گفتگو و تذکر مشکلات حل بشه نه با عتاب و اخراج و محرومیت. در مورد چت روم سایت ... این سایت گفتگو نیست که چت روم رو در صفحه اول بذاریم .. اینجا هدف چیز دیگریه و گرنه سرنوشتی بهتر از انجمن هواداران پرسپولیس نخواهیم داشت ، که به گفته ی مدیران خودشون تبدیل به سایت دوست یابی شده بود نه ورزشی ... ان صحبتی هم که در مورد تاپیکی برای معرفی جزئیات انجمن کردید پینهاد جالبیه .. سعی می کنیم به زودی درستش کنیم ... انشالله تا آخر تابستان یه تغییرات کلی توی انجمن و سایت میدیم و این جزئیات رو هم اضافه می کنیم. |
|
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#84 |
|
|
ولی میشه چند تا از افراد خوب رو انتخاب کرد تا وقتی بچه ها انتخاب میکنن مشکلی ایجاد نشه نه؟
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از SONAMI_FELAKAT عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#85 |
|
|
بودن چت روم دلیلی بر دوست یابی نیست بهتره که از جنبه های منفی نگاه نکنیم.من خودم از پرسپولیس متنفرم ولی وقتی اونجا بودم ندیدم اونجا دوست یابی انجام بشه فقط اونا با هم صمیمی بودن مثل شماها
|
|
|
|
#86 |
|
|
اگه یه سابقه ربط داره خب من که باید اول از همه مدیر میشدم من خیلی خیلی وقت پیش اینجا عضو بودم ولی نام کاربریمو یادم رفت خب
|
|
|
|
#87 |
|
|
کاربر عزیز :
شما می تونید همین جا هم از ناظران انتقاد کنید هم مشکلاتتون را بگین در ضمن عزیزم قرار نیست هر کاری که مدیران می کنند را همه بفهمن در مورد همون فارس اریایی تمام این کارایی که شما فرمودین و خیلی بیشتر از این کارا انجام شده راه حل دیگه ای دارین بفرمایین تا ازش استفاده کنیم در مورد انتخابات هم اگه خیلی وقته اینجا هستین باید یادتون باشه که چند وقت پیش انتخاب ناظر برای خانم ها را داشتیم مگه چند وقت یک بار باید انتخابات باشه؟ بازم ممنون که که میاین و از سایت و ناظران انتقاد می کنید خوشحال می شیم بازم از نظراتون استفاده کنیم
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از elaheh golden عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#88 | ||
|
عضو تحریریه سایت
تشکر از دیگران: 350
تشکر شده 1,256 بار در 185 پست
|
نقل قول:
یه چیزی شبیه همون تیم مدیریت با این تفاوت که قوانین و شاخصه های جداگانه ای داره ... برای سایت نیاز به ایجاد بخش نیست ... می تونیم اون بخش رو در انجمن داشته باشیم و خروجی اون روی سایت قرار بگیره ... در انجمن امکان مانور بیشتر و ایجاد تنوع هم هست ... در کل ما در حال حاضر به تحریریه به عنوان یک بخش نیاز نداریم بلکه به نظام نامه یا قانون نامه تحریریه برای شروع کار نیازمندیم فکر کنم اگه این مطلب رو بخونین تا حدودی با شرایطش آشنا بشین ... نقل قول:
آقای دلیران اگر با آقای شایسته فر هنوز در ارتباط باشین می تونین از ایشون کمک بگیرین و هم چنین از روزنامه نسل فردا که باهاش همکاری داشتین ... قطعا میشه از تجربیات اونها برای بهتر شدن سایت اسفاده کرد ..
نامم را پدرم انتخاب کرد ... نام خانوادگی ام را اجدادم ... دیگر بس است ... راهم را خودم انتخاب می کنم ویرایش توسط mehran : يکشنبه, ۲۴ مرداد ۸۹, در ساعت ۱۵:۴۶. |
||
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از mehran عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#89 |
|
|
پس چرا ما خبر دار نشدیم که میخواد ناظر خانوم انتخاب بشه؟عزیزم این حرفا فقط بین خودتون رد وبدل میشه ما که توی جمع دوستان شما جایی نداریم باید اخر از همه خبر دار بشیم .پارتی داشتن خیلی میتونه کمک کنه.
|
|
|
|
#90 | |
|
|
نقل قول:
انشالله قالب جدید سایت رو هم بصورت حرفه ای تر برای یک شبه خبرگزاری آماده می کنم تا سایت شایسته و محتوای شایسته تری داشته باشیم. شما اگر امکان دارید مقدمات این تحریریه رو بچینید ... اون ملزوماتش رو بگید تا در حد امکان فراهم کنیم و انشالله کم کم کار رو شروع کنیم.
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Mohammad عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|