شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#201 |
|
عضو تحریریه سایت
تشکر از دیگران: 782
تشکر شده 3,278 بار در 487 پست
تیم محبوب: سپاهان - یوونتوس
بازیکن محبوب: الساندرو دل پیرو
مربی محبوب: مارچلو لیپی
|
من هم این مشکل رو دارم!
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
عضو تحریریه سایت
|
تعداد کاراکتر هاسی امضاتون شاید زیاده !
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
|
نقل قول:
به چه صورت بايد پرداخت بشه؟ ماهيانه يا يكجا؟ شايد ما كاربرا بتونيم(در صورت همكارى بچه ها) خودمون اين هزينه را جور كنيم.
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#204 |
|
تشکر از دیگران: 621
تشکر شده 1,663 بار در 500 پست
|
اول باید یه شرکت مناسب پیدا کرد که پشتیبانی مناسبی داشته باشه ، متاسفانه من جایی رو ندیدم که پشتیبانی درستی داشته باشه ، البته الا یه جا که قیمت هاش نجومی و بالای میلیون هست و نمیشه رفت سمتش ، بیشتر اینجور سرورها مخصوص شرکت ها و سایت های خاص هست .
شرکت های سطح پایین و معمولی هم که ارزون قیمت تر هستند پشتیبانی مناسبی ندارند که در این مدت 4 جارو تجربه کردیم که هر 4 جا مشکل پیدا کردیم بعد از یه مدتی . هر سایتی که بازدیدش از یه حدی فراتر بره دیگه هاستینگ های معمولی نمی تونند میزبانیش کنند و باید سرور اختصاصی داشته باشه ، سرورهای اختصاصی هزینه بالاتری داره ، و هر چه منابع اون بالاتر باشه قیمتش میره بالاتر . مثلاً رم هاستما 512 هست که با یه موج بازدید سرور هنگ می کنه و سایت داون میشه ، رم رو ارتقا دادم به 1 گیگابایت اما بازم این مشکل پیش اومده که برای بهتر شدن شرایط نیاز به سی پی یو دو هسته ای هست که باز اونم هزینه بر هست . بخصوص که هر از گاهی سایت تحت حملات دی داس قرار میگیره که منابع زیادی میگیره و باعث داون شدن میشه . برای رفع مشکلاتمون نیاز به یه سرور با مشخصات زیر داریم : Ram 2 Gb CPU DualCore 2Gb هارد دیسک و سایر مشخصاتش هم زیاد مهم نیست . اگر تونستید جایی پیدا کردید که این مشخصات رو با قیمت مناسبی عرضه کنند اعلام کنید . من فکر می کنم با این مشخصات هینه ای حدود 700 هزار در سال نیاز باشه ، چون برای اینجا با مشخصات پایین تر هزینه ای نزدیک 470 پرداخت شده . |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#205 |
|
بهترین ارسال کننده موضوعات گوناگون و غیر فوتبالی در سال 90
|
آقا محمد بازيد روزانتون حدودا چقدره؟
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از amirmasoud08 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#206 |
|
|
از حداقل 500 تا حداکثر 7 تا 8 هزار ، بستگی به شرایط روز داره ، مشکل ما تو زمان های پیکه ، مثلاً شبایی که سپاهان بازی داره ، بخصوص این روزها که در صدر هستیم ، وگرنه مدت پیش این مشکلات رو نداشتیم ، پیک بازدید که بالا میره سرور کم میاره .
|
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#207 |
|
|
با اين تفاسير ميشه اين پول را به راحتى بين بچه ها تقسيم كرد؛
مثلا 70 نفر، نفرى 10000 تومان بدند يا اينكه 35 نفر، نفرى 20000 بدند. در صورتى كه بقيه همكارى كنند، منم حاضرم كمك كنم.
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#208 | |
|
بهترین ارسال کننده اخبار سپاهان و بهترین ارسال کننده آقا در سال 90
تشکر از دیگران: 4,880
تشکر شده 6,818 بار در 1,603 پست
تیم محبوب: سپاهان اصفهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،هادی عقیلی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده،آرسن ونگر
|
نقل قول:
سری قبل موقع اجاره سرور به راحتی هیچ کس کمک نکرد و بازم محمد خان لطف کردند و هزینه را پرداخت کردن. همه یا الکی گفتن ما هستیم یا مثل بعضیا حتی محلم ندادن.متاسفانه همه فقط میخوان استفاده کنن حالا اگه سپاهان نیوز باشه که چه بهتر نباشه هم بیخیالش! بعد بعضیا میان یه جوری طلبکارانه حرف میزنن اصلا نمیگن یکی داره از جیب خودش خرج میکنه و محبت داره میکنه. انشاالله درست میشه |
|
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#209 |
|
|
البته ناگفته نماند بعضی از دوستان هستند که کمک می کنند ، دستشون هم درد نکنه ، اما خوب واقعاً جواب نمی ده ، منم خیلی سختمه ، حداقل معادل حقوق یک ماه کارمندی هست که برای ما که قشر متوسط هستیم سخته ، امیدوارم مساعدتی می شد و هزینه از جایی و به یه نحوی تامین میشد .
|
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#210 | |
|
عضو تحریریه سایت
|
نقل قول:
2- اگه میشه قسمت "کتابخونه" رو به "بایگانی" تغییر نام بده . حداقل یه کار فرهنگی کرده باشیم . ما با این اسم خواه ناخواه داریم میگیم کتابخونه جاییست که کسی به آن سر نمیزند ! |
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از EHSAN عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|