شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#191 | |
|
تشکر از دیگران: 621
تشکر شده 1,663 بار در 500 پست
|
نقل قول:
چرا که بنا هست اگر پستی حذف میشه نمایش داده بشه و شخص و دلیلی هم که این پست رو حذف کرده مشخص باشه ... پس اون پست هایی که از شما حذف شده باید نشونه و دلیل حذف شدنش موجود باشه ، اگر موردی هست بذارید تا بررسی کنیم ، هیچ ایرادی نداره . که اگر خطایی از جانب ما سر زده اصلاحش کنیم و اگر خطایی از جانب شما بوده شما تکرارش نکنید . بنا هم نیست اخبار چه به نفع و چه به ضرر سپاهان حذف بشه ، بناست که دیده و شنیده بشه و مورد نقد و بررسی قرار بگیره ... چه بسا که واقعاً درست باشه و مشکلی وجود داشته باشه . |
|
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#192 | |
|
تشکر از دیگران: 2,045
تشکر شده 1,489 بار در 304 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: نویدکیا
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن
|
نقل قول:
در مورد اینکه چی بوده نمی تونم مدرکی بدم چون مال الان نیست و اثری هم ازش نمونده که بتونم نظری بدم. یک بار که از محمد جواد عزیز خواهش کرده بودم که پستم رو جابه جا کنه متوجه شدم که هیچ اثری از پست باقی نمی مانه در جای قبلی. بنابراین به آسانی میشه پست رو منتقل کرد و حذفش کرد بدون اینکه اثری ازش بمونه و بتونی پستت رو پیدا کنی. به هر حال از این به بعد بنده هم بیشتر دقت می کنم. از توجهتون ممنونم |
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از sakura عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#193 |
|
|
این امکان هست برای ناظرا که پست رو بطور کلی حذف کنند یا با فقط غیر قابل دیدنش کنند ، قرار ما بر این بوده که پست هایی که موردی دارند وقتی حذف یا ویرایش می کنند دلیلش رو ذکر کنند که دیدم این کارو می کنند ، البته ممکنه سهواً بعضی مواقع این اتفاق نیفته ..
به هر صورت اگر موردی بوده عذرخواهی می کنیم . |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#194 | |
|
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Niloofar_Golden Girl عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#195 |
|
ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90
|
آقای sakura اون ارسال شما که من ویرایش کردم اگه یادتون باشه در مورد قضیه جدا شدن یانوش از سپاهان بود
مطرح کردن دلیل این قضیه از طرف یکی از کاربران توی تاپیک گفتگوی هواداران و نقل قول کردن و اظهارنظر کردن در موردش نه به صلاح باشگاه بود و نه به صلاح سایت چون پیش اومده که اخبار و اظهارنظرهای این فوروم و سایت توسط خبرگزاریها نقل قول بشه با توجه به حساسیتی که این جریان داشت و اینکه نه من نه شما دلمون نمیخواد برای باشگاه حاشیه ای درست بشه من تمام اون ارسالا رو ویرایش کردن و دلیلشم ذکر کردم فقط به خاطر مشغله ای که اون موقع داشتم فرصت نکردم که به تک تک دوستان از جمله شما با پیغام خصوصی دلیل ویرایش شدن ارسالا رو توضیح بدم و به ذکر دلیل پای ارسالا اکتفا کردم شما مطمئن باشید تمام ناظرای این فوروم از انتقاد و پیشنهاد به عملکردشون استقبال میکنند درصورتی که بهشون توهین نشه. موفق باشید |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#196 |
|
تشکر از دیگران: 615
تشکر شده 394 بار در 74 پست
تیم محبوب: سپاهان - رئال مادرید
بازیکن محبوب: محرم - بنگر - عقیلی - حاج صفی
مربی محبوب: امیر قلعه نویی - منصور ابراهیم زاده
|
از مدیران سایت خواهش میکنم یه فکری به حال این مشکل سایت بکنن, خیلی دیگه داره اعصاب خرد کنی میشه.چرا سرور سایت رو عوض نمیکنید؟
|
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از amiiirarsalan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#197 |
|
|
دوستان عزیز بابت مشکلات مکرر سرور عذرخواهی می کنم .
منم به واقع کاره ای نیستم ، فقط از شرکت های ارائه دهنده هاستینگ ، یه سرور بطور سالانه اجاره کردم و سایت روی اون قرار داره ... متاسفانه در این چند روز هرچه با پشتیبانی سرور تماس می گرفتم کسی پاسخگو نبود . قبلاً عرض کرده بودم ، تهیه سرور خیلی خوب و با پشتیبانی مناسب هزینه زیادی رو میطلبه که از عهده من خارج هست . |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#198 |
|
تشکر از دیگران: 13
تشکر شده 17 بار در 7 پست
تیم محبوب: tiraxtur
|