شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > اخبار انجمن > اخبار و اطلاعيه هاي انجمن

پاسخ
قدیمی يکشنبه, ۲ بهمن ۹۰,, ۱۰:۵۶   #191

admin آواتار ها

تشکر از دیگران: 621
تشکر شده 1,663 بار در 500 پست

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sakura نمایش پست ها
من می خواستم انتقادی رو نسبت به ناظرا مطرح کنم که مدتیه بدجوری اعصابم رو ریخته به هم!
به چه دلیلی پستای کاربرا رو بدون اطلاع بهشون حذف می کنین؟
یا به چه حقی پستای بنده رو بدون هماهنگی با خود من ویرایش می کنین؟
حرکتی به این زشتی در هیچ سایتی ندیده بودم.
چرا باید خبرایی که از دید ناظر مغرضانه هست بدون اطلاع به کاربر حذف بشن؟
هر چند به نظر من این خبرا چون بیشتر به مشکلات سپاهان می پردازن برای اطلاع از کمبود های سپاهان بهتر هستند (به خصوص نسبت به خبرای ایپنا که معلومه همشون طرفدار سپاهان هستن) ولی موضوع مهم این هست که دارین عملا به شعور کاربرا توهین می کنین با این کارتون!
یا پستی که در مورد یانوش گذاشته بودم، نصفش توسط بکی از ناظرای سایت به نام مریم حذف شد بدون هماهنگی با بنده در حالی که اون پست کوچکترین توهینی توش نداشت!
واقعا حرکت غیر اخلاقی تر از این ندیده بودم.
ما شاید از قدیمی های سایت نباشیم (هر چند نمی دونم قدیمی بودن چه ارزشی داره؟! مگه شخصیت افراد رو قدیمی بودنشون معلوم می کنه؟) ولی مطمئنن انسان های متشخصی هستیم!
وقتی میبینی افراد اینطور به پست هات تعرض می کنن واقعا نسبت به سایت دلسرد میشی!
نمی دونم سطح تحصیلات ناظرا در چه حد هست و یا سنشون چقدره اما بهتون می گم اینطور عمل کردن در هیچ منشی نمی گنجه!
البته بنده نسبت به همه ی ناظرا شاکی نیستم.
آقای محمد جواد بسیار به بنده تو این مدت کمک کردند تا پیچ و خم سایت رو یاد بگیرم و هر چقدر ازشون تشکر کنم کم هست ولی نسبت به عملکرد بقیه ناظرا خواهش می کنم براشون خط مشی تعیین کنین که به شعور ما توهین نکنن.
البته ناگفته نماند که چون نمی دونم کی خبرام و پستام رو حذف میکنه نمی تونم به هیچ کسی تهمت بزنم.
به هر حال اگر به نظرتون ناظرا حق دخل و تصرف در پست های ما رو دارن فقط به خاطر اینکه نظرمون و یا خبرمون باب میلشون نیست (منظورم توهین تو نظرات نیست) همین الان بگین تا بیشتر از این تو سایت وقت نگذارم چون احساس می کنم که دارم بهش دلبسته میشم.
با تشکر از دقت نظرتون
لزوماً این نیست که ممکنه پست های شما پاک شده باشه ، خیلی جاها ممکنه پست شما اصلاً ارسال نشده باشه ، حالا یا مشکل فنی یا مشکل سیستم کامپیوترتون و یا اینترنت ...
چرا که بنا هست اگر پستی حذف میشه نمایش داده بشه و شخص و دلیلی هم که این پست رو حذف کرده مشخص باشه ...
پس اون پست هایی که از شما حذف شده باید نشونه و دلیل حذف شدنش موجود باشه ، اگر موردی هست بذارید تا بررسی کنیم ، هیچ ایرادی نداره .
که اگر خطایی از جانب ما سر زده اصلاحش کنیم و اگر خطایی از جانب شما بوده شما تکرارش نکنید .
بنا هم نیست اخبار چه به نفع و چه به ضرر سپاهان حذف بشه ، بناست که دیده و شنیده بشه و مورد نقد و بررسی قرار بگیره ... چه بسا که واقعاً درست باشه و مشکلی وجود داشته باشه .
admin آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
5 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی يکشنبه, ۲ بهمن ۹۰,, ۱۱:۲۰   #192

sakura آواتار ها

تشکر از دیگران: 2,045
تشکر شده 1,489 بار در 304 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: نویدکیا
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن

نقل قول:
نوشته اصلی توسط admin نمایش پست ها
لزوماً این نیست که ممکنه پست های شما پاک شده باشه ، خیلی جاها ممکنه پست شما اصلاً ارسال نشده باشه ، حالا یا مشکل فنی یا مشکل سیستم کامپیوترتون و یا اینترنت ...
چرا که بنا هست اگر پستی حذف میشه نمایش داده بشه و شخص و دلیلی هم که این پست رو حذف کرده مشخص باشه ...
پس اون پست هایی که از شما حذف شده باید نشونه و دلیل حذف شدنش موجود باشه ، اگر موردی هست بذارید تا بررسی کنیم ، هیچ ایرادی نداره .
که اگر خطایی از جانب ما سر زده اصلاحش کنیم و اگر خطایی از جانب شما بوده شما تکرارش نکنید .
بنا هم نیست اخبار چه به نفع و چه به ضرر سپاهان حذف بشه ، بناست که دیده و شنیده بشه و مورد نقد و بررسی قرار بگیره ... چه بسا که واقعاً درست باشه و مشکلی وجود داشته باشه .
من عادت دارم که بعد از اینکه پستی رو می گذارم از اول بخونمش تا ببینم اشکالاتش چی هست پس از گذاشته شدنش اطمینان دارم.
در مورد اینکه چی بوده نمی تونم مدرکی بدم چون مال الان نیست و اثری هم ازش نمونده که بتونم نظری بدم.
یک بار که از محمد جواد عزیز خواهش کرده بودم که پستم رو جابه جا کنه متوجه شدم که هیچ اثری از پست باقی نمی مانه در جای قبلی.
بنابراین به آسانی میشه پست رو منتقل کرد و حذفش کرد بدون اینکه اثری ازش بمونه و بتونی پستت رو پیدا کنی.
به هر حال از این به بعد بنده هم بیشتر دقت می کنم.
از توجهتون ممنونم

طلایی تر از آنیم که بیرنگ بمیریم
از شیشه نبودیم که با سنگ بمیریم
تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبیم
شاید که خدا خواست سپاهانی بمیریم

sakura آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
3 کاربر برای این پست سودمند از sakura عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی يکشنبه, ۲ بهمن ۹۰,, ۱۱:۲۷   #193

admin آواتار ها

این امکان هست برای ناظرا که پست رو بطور کلی حذف کنند یا با فقط غیر قابل دیدنش کنند ، قرار ما بر این بوده که پست هایی که موردی دارند وقتی حذف یا ویرایش می کنند دلیلش رو ذکر کنند که دیدم این کارو می کنند ، البته ممکنه سهواً بعضی مواقع این اتفاق نیفته ..
به هر صورت اگر موردی بوده عذرخواهی می کنیم .
admin آنلاین نیست.  
2 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۳ بهمن ۹۰,, ۰۱:۱۶   #194

Niloofar_Golden Girl آواتار ها

تشکر از دیگران: 549
تشکر شده 927 بار در 122 پست
تیم محبوب: سپاهان-ایتالیا
بازیکن محبوب: کسی که لیاقت پوشیدن پیراهن سپاهان رو داشته باشه
Niloofar_Golden Girl به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط elaheh نمایش پست ها
شاید به عنوان یه ناظر درست نباشه من جواب بدم چون ممکنه سوء تفاهم به وجود بیاد که دارم متعصبانه نظر می دم
همه منظور شما را فهمیدیم
ولی دوست عزیز بهتر نیست به جای این ایراداتی که فکر نمی کنم زیاد هم اساسی باشه ایراداتی گرفته بشه که در روند رو به رشد سایت کمک بیشتری بکنه؟
شما اگه دقت کرده باشین از چند ماه گذشته تا الان از جمع تعداد ناظران دو نفر هم کم شدن که یکی عنوان پیش کسوت گرفته یکی هم هیچ عنوان. ولی یه نفر به عنوان کاربر برتر انتخاب شده.
شاید حق با شما باشه و از نگاه اول تعداد افراد رنگین خیلی نسبت به تعداد کل کاربران زیاد باشه ولی انتخاب این تعداد بدون دلیل نبوده که اگه توضیح بیشتری بخواین با وجود اینکه دلیلی برای توضیح دادن نمیبینم ولی حاضرم دلیلشا براتون توضیح بدم
بازم ازتون خواهش می کنم به جای پرداختن به مسائلی که هیچ کمکی به پیشرفت سایت نمیکنه، کمک کنید تا سایت رونق قبلی را پیدا کنه، اون موقع متوجه می شین که همین تعداد ناظر کم هم هستند.
کسی که باید جواب می داد جواب داد

خداحافظ ای تک ستاره در این قلب تنها
با یادت میسازم خودم قصری اینجا
خداحافظ ای یار خوب و صمیمی
خداحافظ ای همصدای قدیمی...
Niloofar_Golden Girl آنلاین نیست.  
یک کاربر برای این پست سودمند از Niloofar_Golden Girl عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی پنجشنبه, ۶ بهمن ۹۰,, ۱۴:۲۹   #195

ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90

SunFlower آواتار ها

تشکر از دیگران: 12,920
تشکر شده 9,619 بار در 2,291 پست
تیم محبوب: سپاهان*آرسنال*بارسلونا*اسپانیا
بازیکن محبوب: محمود کریمی*محرم نویدکیا*سید هادی عقیلی*فابرگاس*ژاوی
مربی محبوب: وینسنته دلبوسکه
SunFlower به Yahoo ارسال پیام

آقای sakura اون ارسال شما که من ویرایش کردم اگه یادتون باشه در مورد قضیه جدا شدن یانوش از سپاهان بود
مطرح کردن دلیل این قضیه از طرف یکی از کاربران توی تاپیک گفتگوی هواداران و نقل قول کردن و اظهارنظر کردن در موردش نه به صلاح باشگاه بود و نه به صلاح سایت
چون پیش اومده که اخبار و اظهارنظرهای این فوروم و سایت توسط خبرگزاریها نقل قول بشه
با توجه به حساسیتی که این جریان داشت و اینکه نه من نه شما دلمون نمیخواد برای باشگاه حاشیه ای درست بشه من تمام اون ارسالا رو ویرایش کردن و دلیلشم ذکر کردم
فقط به خاطر مشغله ای که اون موقع داشتم فرصت نکردم که به تک تک دوستان از جمله شما با پیغام خصوصی دلیل ویرایش شدن ارسالا رو توضیح بدم و به ذکر دلیل پای ارسالا اکتفا کردم

شما مطمئن باشید تمام ناظرای این فوروم از انتقاد و پیشنهاد به عملکردشون استقبال میکنند درصورتی که بهشون توهین نشه.
موفق باشید

SunFlower هم اکنون آنلاین است.  
2 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی سه شنبه, ۱۸ بهمن ۹۰,, ۱۷:۰۳   #196

amiiirarsalan آواتار ها

تشکر از دیگران: 615
تشکر شده 394 بار در 74 پست
تیم محبوب: سپاهان - رئال مادرید
بازیکن محبوب: محرم - بنگر - عقیلی - حاج صفی
مربی محبوب: امیر قلعه نویی - منصور ابراهیم زاده

از مدیران سایت خواهش میکنم یه فکری به حال این مشکل سایت بکنن, خیلی دیگه داره اعصاب خرد کنی میشه.چرا سرور سایت رو عوض نمیکنید؟
amiiirarsalan آنلاین نیست.  
3 کاربر برای این پست سودمند از amiiirarsalan عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی سه شنبه, ۱۸ بهمن ۹۰,, ۱۷:۱۶   #197

admin آواتار ها

دوستان عزیز بابت مشکلات مکرر سرور عذرخواهی می کنم .
منم به واقع کاره ای نیستم ، فقط از شرکت های ارائه دهنده هاستینگ ، یه سرور بطور سالانه اجاره کردم و سایت روی اون قرار داره ...
متاسفانه در این چند روز هرچه با پشتیبانی سرور تماس می گرفتم کسی پاسخگو نبود .
قبلاً عرض کرده بودم ، تهیه سرور خیلی خوب و با پشتیبانی مناسب هزینه زیادی رو میطلبه که از عهده من خارج هست .
admin آنلاین نیست.  
6 کاربر برای این پست سودمند از admin عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۱۹ بهمن ۹۰,, ۲۲:۴۹   #198

arəş trx آواتار ها

تشکر از دیگران: 13
تشکر شده 17 بار در 7 پست
تیم محبوب: tiraxtur

با سلام
من هر کاری میکنم امضام ذخیره نمیشه
لطفا راهنمایی کنین
arəş trx آنلاین نیست.  
قدیمی چهارشنبه, ۱۹ بهمن ۹۰,, ۲۲:۵۸   #199

(]()()/\\/(] آواتار ها

تشکر از دیگران: 5,836
تشکر شده 11,549 بار در 2,424 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط arəş trx نمایش پست ها
با سلام
من هر کاری میکنم امضام ذخیره نمیشه
لطفا راهنمایی کنین
خب اگه ذخیره نمیشه حتما یه پیام خطا واست صادر میکنه. ببین به چی ایراد میگیره

خواهی نشوی همرنگ، رسوای جماعت شو
(]()()/\\/(] هم اکنون آنلاین است.  
قدیمی چهارشنبه, ۱۹ بهمن ۹۰,, ۲۳:۰۳   #200

arəş trx آواتار ها

تشکر از دیگران: 13
تشکر شده 17 بار در 7 پست
تیم محبوب: tiraxtur

نقل قول:
نوشته اصلی توسط (]()()/\\/(] نمایش پست ها
خب اگه ذخیره نمیشه حتما یه پیام خطا واست صادر میکنه. ببین به چی ایراد میگیره
میگه سایزش بزرگه
منم با سایز یک تایپ میکنم بازم همونو میگه
arəş trx آنلاین نیست.  
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال