شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > اخبار انجمن > اخبار و اطلاعيه هاي انجمن

پاسخ
قدیمی دوشنبه, ۵ مرداد ۸۸,, ۱۹:۱۰   #11

تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 5 بار در 4 پست
پیش فرض پاسخ : شکایت

[quote author=MDPISFIR link=topic=519.msg25417#msg25417 date=1248701171]
ببينيد اين حرفا كه شما زديد كاملاً درست.ولي حالا به قول شما سفسطه بازي پيش مي ياد يا هر برخورد غير منطقي ما قبلاً اين موارد را تجربه كرديم و ديديم كه اولاً‌خود ماهيت سايت تغيير مي كنه و همه تحت تاثير بحث سياسي قرار مي گيرند و سپاهان فراموش مي شه.بعدشم منتهي مي شه به توهين كردن و كدورت مي شه.
شما اگه سايتي سراغ داريد كه بحث هاي سياسي توش آزادانه انجام مي شه آدرس بديد همه دوستاني كه مايل هستند اون بحث هاشون را اونجا كاملاً‌آزادانه انجام بدن.
[/quote]

بله بنده که عرض کردم این حق گردانندگان این فروم هست و عملی کاملا حرفه ای به شمار می رود که یک فروم رو متمرکز روی یک موضوع نگاه داشت و در پستهای قبلی هم گفتم که وقتی عضو سایت هواداران سپاهان شدم انتظار بحث جدی سیاسی و یا هرچیز دیگری غیر از فوتبال را نداشتم. صرفا در یک جایی از این فروم (چایخانه مهر) یک بحثی در جریان بود در مورد ناوگان هوایی ایران و تنها اشتباه من این بود که خودم را سانسور نکردم و گفتم آنچه را می اندیشیدم در مورد دلایل خرابی وضع ناوگان هوایی ایران که همانطور که قبلا توضیح داده ام دلایل این وضع خراب کاملا باز می گردد به وضعیت خراب سیاسی در ایران لذا جواب من به پست فوق الذکر جوابی سیاسی بود.

حرف شما مثل اينه كه بگند تو پيست دوچرخه سواري كه مخصوص اون كار هست بايد موتور هم سوار شد.اگه نباشه آزادي مردم سلب مي شه.ما قرار گذاشتيم بحث هامون پيرامون فوتبال باشه و در كنارش هم تا حدودي كه باعث ناراحتي نشه و براي تنوع ،بحث هاي ديگه هم باشه.
[/quote]

بله حق با شماست ولی در همان پیست دوچرخه سواری که پستهای من حذف شد. همین جناب آقای مدیری که پستهای من را حذف کرده مشغول به موتور سواریست و طبعا چون ایشان مدیر هستند در این سایت حق موتورسواری در پیست دوچرخه برایشان محفوظ است و برای ما نیست!

ملاحظه بفرمایید پست اولی که در این صفحه زده شده. اگر شما این را به فوتبال می توانید ربط بدهید بنده هم می توانم:

http://forum.sepahannews.com/index.p...ic,31.980.html

خوب حق دارند سایت خودشان است!

ديگه نمي دونم تونستم منظورم را برسونم يا نه.اين جمع زيادي كه الان هستند 2 هفته پيش 4 تا بيشتر نبودند و به خاطر همون بحث ها سوت و كور شده بود.به نظر شما اون بحث ها با اون شرايط بهتره يا اين جو دوستانه و فعال؟
[/quote]

بله دوستم!
من منظور شما را می فهمم و موی لای درز منطق شما در مورد نگاه داشتن این سایت به عنوان یک سایت فوتبالی نمی رود. ولی همانطور که به شما بوسیله لینک بالا نشان دادم اگر موتورسواری ممنوع است باید برای همه باشد. نه اینکه یک کسی حق داشته باشد با موتور در پیست دوچرخه سواری حاضر شود و بقیه را از این حق محروم کند.

و دوست عزیز انتظار جواب ندارم برای اینکه نقطه نظرات شما مشخص است و آنها را قبلا بیان کرده اید ولی آیا فکر می کنید که خودسانسوری و عدم بیان نظرات بهای کمی است که می پردازید برای زنده نگاه داشتن این سایت؟

Daeva آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قدیمی دوشنبه, ۵ مرداد ۸۸,, ۱۹:۲۴   #12

MDPISFIR آواتار ها

تشکر از دیگران: 6,548
تشکر شده 6,023 بار در 1,919 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن،بارسلونا،آرسنال
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا.سید مهدی سید صالحی،لیونل مسی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده،پپ گواردیولا
MDPISFIR به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض پاسخ : شکایت

ببينيد اين حرفا كه شما زديد كاملاً درست.ولي حالا به قول شما سفسطه بازي پيش مي ياد يا هر برخورد غير منطقي ما قبلاً اين موارد را تجربه كرديم و ديديم كه اولاً‌خود ماهيت سايت تغيير مي كنه و همه تحت تاثير بحث سياسي قرار مي گيرند و سپاهان فراموش مي شه.بعدشم منتهي مي شه به توهين كردن و كدورت مي شه.
شما اگه سايتي سراغ داريد كه بحث هاي سياسي توش آزادانه انجام مي شه آدرس بديد همه دوستاني كه مايل هستند اون بحث هاشون را اونجا كاملاً‌آزادانه انجام بدن.
حرف شما مثل اينه كه بگند تو پيست دوچرخه سواري كه مخصوص اون كار هست بايد موتور هم سوار شد.اگه نباشه آزادي مردم سلب مي شه.ما قرار گذاشتيم بحث هامون پيرامون فوتبال باشه و در كنارش هم تا حدودي كه باعث ناراحتي نشه و براي تنوع ،بحث هاي ديگه هم باشه.
من بازم گفتم نمي دونم حرفاي شما چي بود كه حذف شد و درست بود يا نبود ولي كليت مورد توافق همه اينه و دليل بر اين نيست كه سركوب اعتقاداتشون باشه.
ديگه نمي دونم تونستم منظورم را برسونم يا نه.اين جمع زيادي كه الان هستند 2 هفته پيش 4 تا بيشتر نبودند و به خاطر همون بحث ها سوت و كور شده بود.به نظر شما اون بحث ها با اون شرايط بهتره يا اين جو دوستانه و فعال؟
[/quote]
شما ظاهراً دچار سو تفاهم شديد.تو مطلب كه مشخص كردم مي بينيد كه گفتم براي تنوع.بخش گفتگوي آزاد راجع به هر چيزي مي شه صحبت كرد به جز مواردي كه ديگه خيلي توضيح داده شده.خواهشاً دقت كنيد.اون مطلب راجع به ازدواج چه منافاتي با قوانين سايت و قراردادهاي خودمون داره؟تو بخش گفتگوي آزاد مطالب خيلي متنوعي هست كه ربطي به فوتبال نداره.خواهشاً هي نگيد خودسانسوري!خود من هم ناراحتيم را راجع به خيلي مسائل كشور مطرح كردم و مي كنم.

رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود.

**
*

MDPISFIR آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قدیمی چهارشنبه, ۲۹ مهر ۸۸,, ۱۸:۵۱   #13

MDPISFIR آواتار ها

تشکر از دیگران: 6,548
تشکر شده 6,023 بار در 1,919 پست
تیم محبوب: سپاهان،ذوب آهن،بارسلونا،آرسنال
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا.سید مهدی سید صالحی،لیونل مسی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده،پپ گواردیولا
MDPISFIR به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض دريافت پيشنهادات و انتقادات

از كليه دوستان محترم دعوت مي شود تا در جهت بهبود كمي و كيفي هر چه بيشتر سايت و انجمن گفتگوي آن، نظرات و پيشنهادات خود را از طريق اين بخش با ما در ميان بگذارند.

پيشاپيش از مشاركت شما متشكريم.

رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود.

**
*

MDPISFIR آنلاین نیست.  
قدیمی چهارشنبه, ۶ آبان ۸۸,, ۰۸:۴۰   #14

تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست
پیش فرض پاسخ : دريافت پيشنهادات و انتقادات

با تشکر از زحمات دوستان
من چهار پیشنهاد دارم : 1. در سایت اصلی امکان ارسال خبر برای تمام اعضا فراهم شود 2. در منوهای بالای سایت ، قسمتی هم تحت عنوان " اصفهان " با بخشهای مختلف از جمله مشاهیر ،تاریخ، هنرمندان و بناهای تاریخی ایجادشود 3. برای زنده نگهداشتن یاد سپاهانیهایی که از میان ما رفته اند بخشی در نظر گرفته شود که می تواند عنوان آن " سپاهانی های آسمانی " باشد .این بخش میتواند برای هواداران ، بازیکنان و یا مسئولین سپاهان باشد.ما می توانیم یاد هواداران از دست رفته مان مثل مرحوم مهدی فیاض نژاد را که خدا روحش را شاد نماید برای همیشه زنده نگهداریم 4. هواداران سپاهان وبلاگهای زیادی در حمایت از سپاهان درست کرده اند. پیشنهاد میکنم یک بخش هم به لینک این وبلاگها اختصاص یابد و خوب است در صورت امکان لیست وبلاگها به ترتیب به روز شدن در لیست قرار گیرد.
باز هم ممنونم از زحمات دوستان و مسئول اصلی سایت
آرش آنلاین نیست.  
قدیمی چهارشنبه, ۶ آبان ۸۸,, ۱۶:۲۰   #15

admin آواتار ها

تشکر از دیگران: 621
تشکر شده 1,663 بار در 500 پست

دوست عزیز اگر امکان ارسال خبر برای همه فراهم یاشه ، نظارت بر اخبار و قرار دادن اون توی سایت کار سختی هست.
اما در عوض ما این امکان رو فراهم کردیم که هر کسی علاقه به ارسال اخبار و مشارکت در بروز رسانی سایت داره می تونه در خواست خودش رو اعلام کنه تا این امکان براش فعل بشه.

برای لیست وبلاگ های سپاهانی ، هر کسی که علاقه مند به قرار گرفتن لننکش در سایت هست می تونه اعلام کنه تا متقابلاً این کار انجام بشه.

قسمت مجزا برای اصفهان ، نیاز به کار داره ، انشالله این کار رو هم کم کم می کنیم ، باید منابع مناسبی رو جور کنیم.

از پیشنهاداتتون ممنون ، تا جای که امکان داره اجرایی میشه.
admin آنلاین نیست.  
قدیمی چهارشنبه, ۱۶ دي ۸۸,, ۱۱:۲۹   #16

sepahan_zard آواتار ها

تشکر از دیگران: 3,792
تشکر شده 8,621 بار در 1,476 پست
تیم محبوب: فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: زلاتکو کرانچار
sepahan_zard به Yahoo ارسال پیام

انتقاد ...!
تو قسمت اطلاعات كاربري تاريخ عضويت هم بزارين ... من كه جزو ده نفر اول عضويت تو سايتتون بودم ... بلاخره بايد يه جايي كلاسمون نشون داده بشه و معلوم بشه پيش كسوتيم !

sepahan_zard هم اکنون آنلاین است.  
قدیمی يکشنبه, ۹ اسفند ۸۸,, ۰۱:۰۴   #17

ChooriTalai آواتار ها

تشکر از دیگران: 4,106
تشکر شده 9,087 بار در 2,953 پست
تیم محبوب: ســــپــــــاهــــــان
بازیکن محبوب: محرم،هادی،احسان،احمد،محمود

من امروز برای اولین بار رفتم تاپیک کلامی با تازه واردین را خوندم :4:
و متوجه شدم با توجه به تغییراتی که محمد کریمی توی انجمن داده نیاز داره که به روز بشه (قسمت معرفی بخش های انجمن و همینطور برای یه معرفی کوتاه از سایت اصلی)

نه دوست داری خرابشون کنی ؛ نه میتونی بهشون تکیه بدی … !!!

ChooriTalai آنلاین نیست.  
قدیمی يکشنبه, ۹ اسفند ۸۸,, ۲۳:۳۱   #18

farzad آواتار ها

تشکر از دیگران: 32
تشکر شده 118 بار در 45 پست
farzad به Yahoo ارسال پیام

من میگم برای اینکه ما سپاهانی ها به رنگ قرمز حساسیت داریم رنگ پشکسوت ها رو سبز کنین ؟؟
ها ؟

farzad آنلاین نیست.  
قدیمی پنجشنبه, ۱۲ فروردين ۸۹,, ۱۸:۵۹   #19

dokhtar_sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 8,586
تشکر شده 10,202 بار در 4,493 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان قهرمان
بازیکن محبوب: محمودکریمی - نوید کیا
مربی محبوب: لـــــــــــوکا - ابراهیم زاده

آقای کریمی چرا با وجود اینکه ما یه تاپیک عکس برو بچه ها رو داریم ، یه تاپیک عکس های قرار عمومی رو زدین
اخه واقعا چه احتیاجیه [img alt=]http://forum.sepahannews.com/Smileys/Yahoo/45.gif[/img] [img alt=]http://forum.sepahannews.com/Smileys/Yahoo/45.gif[/img] [img alt=]http://forum.sepahannews.com/Smileys/Yahoo/45.gif[/img]
dokhtar_sepahani آنلاین نیست.  
قدیمی پنجشنبه, ۱۲ فروردين ۸۹,, ۲۲:۰۲   #20

Mohammad آواتار ها

تشکر از دیگران: 4,285
تشکر شده 6,889 بار در 1,552 پست
Mohammad به Yahoo ارسال پیام

[quote author=شهلا خانم سپاهانی link=topic=624.msg72086#msg72086 date=1270135784]
آقای کریمی چرا با وجود اینکه ما یه تاپیک عکس برو بچه ها رو داریم ، یه تاپیک عکس های قرار عمومی رو زدین
اخه واقعا چه احتیاجیه [img alt=]http://../Smileys/Yahoo/45.gif[/img] [img alt=]http://../Smileys/Yahoo/45.gif[/img] [img alt=]http://../Smileys/Yahoo/45.gif[/img]
[/quote]

من اون تاپیک رو نزدم ، بعلاوه که به نوعی وجود همچین تاپیکی بدم نیست ، اون تاپیک عکس بروبچه های انجمن بیشتر عکس های شخصی افراد هست ، توی تاپیک جدید میشه عکس های دسته جمعی و برنامه اینچنینی رو قرار داد ...
چه عیبی داره ؟

عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم.

اینم شعر مورد علاقه من :

سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم
چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم
اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم
اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم
اگر دشنه‌ی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم
گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم
دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم
Mohammad آنلاین نیست.  
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال