شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#171 |
|
بهترین ارسال کننده اخبار سپاهان و بهترین ارسال کننده آقا در سال 90
تشکر از دیگران: 4,880
تشکر شده 6,818 بار در 1,603 پست
تیم محبوب: سپاهان اصفهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،هادی عقیلی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده،آرسن ونگر
|
سلام
فکر نکنم شدنی باشه.تا اونجایی که البته من میدونم.چون نوع سیستم فرق میکنه. |
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#172 |
|
|
سلام !!
میگما چرا وقتی مقاله تو تحریریه میفرستیم باید مدیر تاییدش کنه ؟بعد نمایش داده بشه !! فرقش چیه ؟ و چرا تایید نمیشه !! من پریروز یه مقاله دادم هنوز رفته تایید بشه !!
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#173 | |
|
تشکر از دیگران: 4,106
تشکر شده 9,087 بار در 2,953 پست
تیم محبوب: ســــپــــــاهــــــان
بازیکن محبوب: محرم،هادی،احسان،احمد،محمود
|
نقل قول:
دلیل تایید نشدنش را من نمی دونم الان من تاپیک شما را تایید کردم
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از ChooriTalai عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#174 |
|
تشکر از دیگران: 1,798
تشکر شده 5,133 بار در 1,326 پست
تیم محبوب: SEPAHAN
بازیکن محبوب: MOHARAM&MOH3N
|
انجمن هواداران سپاهان - شکلک ها آقا این قسمت رو نمیتونید بیارید پایینِ فروم؟ مثه همه ی فرومهایِ دنیا! آ
خه چت باکس اونجا باشه که کسی نمیبینه! تو رو خدا بیاریدش بذارید پایین... خیلی خوب میشه به خدا مرسی |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از SPADAN عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#175 |
|
تشکر از دیگران: 621
تشکر شده 1,663 بار در 500 پست
|
چت باکس مناسب انجمن ورزشی نیست ، اما وجودش هم خالی از لطف نیست ، بعلاوه که هر چه اضافه داشته باشیم در صفحه اول سرعت لود انجمن رو کاهش میده ، پس چیزای ضروری صفحه اول باشه شکیل تره .
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
|
سلام با عرض خسته نباشید اینجانب نیازمند شماره تماسی جهت ارتباط با مدیریت باشگاه را دارم
|
|
|
#177 | |
|
|
![]() زیر انجمن نوشته ![]() نقل قول:
دلم گاهی می گیرد... گاهی می سوزد ... گاهی تنگ می شود ... و حتی گاهی… گاهی نه… خیلی وقت ها می شکند... "... I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine... I couldn't be an extra part... I had to be here for some reason |
|
|
|
|
|
|
#178 |
|
بهترین ارسال کننده موضوعات گوناگون و غیر فوتبالی در سال 90
|
|
|
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از amirmasoud08 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#179 | |
|
|
نقل قول:
شماره تلفن باشگاه سپاهان ------- تلفن کانون هواداران : 6243986
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#180 |
|
|
ضمن عرض خسته نباشيد به مجريان زحمتكش سايت، پيشنهادى دارم كه اجراش كار مى بره اما اگه اجرايى بشه مزاياى زيادى داره؛
پيشنهاد مى كنم بخشى تو انجمن با مضمون امتيازدهى هواداران به بازيكنان ايجاد بشه كه بعد از هر بازى، هواداران بياند و به بازيكنانى كه بازى كرده اند(حداكثر١٤ نفر) نمره بدند، اين نمره مى تونه از ١٠ يا ٥ نمره باشه(از پنج نمره باشه بهتره). مرحله بعد اينكار اينه كه بالاى اون بخش، تمام بازيكنان تيم(مثلا ٣٠ نفر) به صورت جدول، پشت سر هم قرار مى گيرند و امتيازهايى كه هواداران بهشون مى دند به حسابشون واريز ميشه، طبيعتا بازيكنانى كه در طول ليگ عملكرد بهترى داشته باشند، امتيازهاى بيشترى از هوادارا مى گيرند و به ترتيب در جدول اول تا آخر ميشن كه در پايان فصل، نفر اول جدول به عنوان "بازيكن برتر فصل سپاهان از نظر هواداران" انتخاب ميشه. مزياى طرح: - اين طرح ميتونه مخاطبان زيادى را به سايت بكشونه. - اين كار در فصل نقل او انتقالات ميتونه آمار خوبى براى تصميم گيرى مسئولان باشه. - بازيكنى كه اينطور انتخاب بشه ديگه حقش بوده كه انتخاب بشه. - در پايان هر فصل ليگ، ميشه بازيكنى را كه بهترين شده، با يك بيانيه ى رسمى از سوى هواداران، معرفى و ازش تجليل بشه.
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|