شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#11 |
|
|
به نظر من در حال حاضر مهمترين كار اينه كه آدرس سايت هواداران سپاهان را همه بشناسند، اگه مسئولان باشگاه شرايط تبليغ سايت هواداران را در ورزشگاه فولادشهر فراهم كنند، به نظر من بهترين كمك است.
اين تبليغ بايد درغالب يه پلاكارد 3 متر در 1 متر و قرار دادنش روبروى دوربين تلويزيون اجرا بشه. اينطورى سايت ديده ميشه و كاربراش فوق العاده زياد ميشند، وقتى يه سايت پربازديد باشه، مى تونه اسپانسر جذب كنه و درآمدش مى تونه صرف بهتر شدن سايت بشه.
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#12 |
|
|
مشکل تبلیغ و .. نیست به نظرم
چون اگر هم بخوایم بازیدید کننده رو ببریم بالا ..( الان حدود 2 هزار تا هست طبق گفته سایت وب گذر ) میشه این رقم رو 2 برابر کرد ولی اونوقت مشکل اینه که سایت قفل میشه !!! الان هر روزی که تیم خوب نتیجه میگیره سایت کم میاره و میپره !!! کاشکی میشد رحیمی رو راضی کنید هزینه سایت رو بده تا بتونیم ببریمش رو یک سرور قوی و هی قطع نشه !! اینجوری که داریم پیش میریم فایده نداره تا کی آقا محمد باید از جیب اینهمه هزینه رو بده ؟
***************************** ویرایش توسط sepahan_zard : شنبه, ۲۹ بهمن ۹۰, در ساعت ۱۴:۰۱. |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#13 |
|
تشکر از دیگران: 9,807
تشکر شده 4,778 بار در 734 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: محرم -محمود - هادي - بنگر - پاپي-احسان - جمشيديان-کریمیان-ابراهیمی
مربی محبوب: پپ- منصور خان
|
پله به پله اولیش و مهمترینش همین که اقا حسین گفتن باید زیر ساختش فراهم بشه تا بتونیم تبلیغ کنیم و بازدید بره بالا
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از saeed_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#14 | |
|
|
نقل قول:
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#15 |
|
تشکر از دیگران: 30
تشکر شده 135 بار در 25 پست
تیم محبوب: سپاهان&رئال مادريد
بازیکن محبوب: نويدكيا_كريستين رونالدو
مربی محبوب: ابراهيم زاده_لوكا_قلعه نويي
|
ميدونين عيب اين كار كه شما ميگين سايت بره زير ساختار باشگاه بشه چيه؟
اون موقعه ديگه آزادي بيان نداريم نميتونيم صريح از داور و..................حرف بزنيم چون اون موقعه واسه باشگاه مشكل ميشه دشمنان سپاهان هم منتظر جو سازي هستند به نظر من اگه باشگاه ميخاد به سايت كمك كنه بهتره باشگاه مستقيما وارد عمل نشه به وسيله واسته هاش به سايت كمك كنه |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از yellow_storm عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#16 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,109
تشکر شده 6,968 بار در 1,965 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
منم مخالفم که سپاهان نیوز بره زیر ساختار باشگاه ، ولی ساپورت و حمایت مالی و معنوی باشگاه از سایت ، ربطی به استقلال سایت نداره . در شرایطی که خود باشگاه برای حمایت از سایت پیش قدم شده، ما چرا باید بی تفاوت باشیم؟! سپاهان نیوز میتونه راه خودش رو بره که مطمئنا این مسیر نه تنها در تضاد با باشگاه نیست بلکه میتونه مکمل کننده اخبار و حمایت تیم های سپاهانی باشد.
قرار دادن لینک سایت روی صفحه ی اول باشگاه هم اصلا باعث ضربه به سایت نمیشه، اگر یه هاست خوب گرفته بشه. این جوری مقالات و تلاش های اعضا بازتاب بیشتری پیدا می کنه.
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#17 |
|
|
ما اعضا رو نمیگیم .. دفعات بازدید رو میگیم .. مثلا دیروز 1600 بوده ....
شما میتونی تو سایت وب گذار رتبه رو ببینی فکر کنم الان تو سایتهای ورزشی رتبه 33 رو داریم ------------------- اینکه بریم زیر نظر باشگاه محدود میشیم رو من قبول ندارم دلیلش هم اینه : قبلانها سایت کانون هواداران یک فروم بود .... نمیدونم کسی یادش هست یا نه سال 1385 رو میگم یادمه ما توش هر حرفی رو میزدیم ولی هیچوقت سانسوری نشد در مورد نقش جهان یادمه همیشه هر حرفی رو میزدیم ولی پاک نمیشد البته مدیریت توش خیلی ضعیف بود ... و اینکه چون دسترسی به اینترنت هم خیلی کم بود تعداد اعضا فعال 15 نفر بودیم !! که انقدر کم شد که سایتو تخته کردند !
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#18 | |
|
بهترین ارسال کننده موضوعات گوناگون و غیر فوتبالی در سال 90
|
نقل قول:
اینکه از سایت ما حمایت بشه تا اینه زیر مجموعه باشگاه قرار بگیره خیلی فرق داره نمیدونم اطلاع دارید یا نه اما بعضی از باشگاه ها توی سایت خودشون یه تالار گفتمان ویژه ی کاربرا درسن کردن، یه چیز تو مایه های فروم خودمون، مثلا فروم هواداری شاهین بوشهر زیر مجموعه ی باشگاهه که مطمئنا استقلال نداره، اما میشه همین هزینه رو از یه طریق دیه ای به سپاهان نیوز طزریق کرد یه بحث دیگه ای هم که به نظرم میتونه مفید باشه اینه که یه گروهی رو انتخاب کنیم و به باشگاه معرفی کنیم تا یه سری کارت براشون صادر بشه و اون کارت مجوزی بشه برای مصاحبه و حضور در تمرینات و تهیه ی گزارش چندتا از دوستامون هم به بحث نشریه ی اختصاصی باشگاه اشاره کردن که بنظرم بهتره یه ماهنامه یا دو هفته نامه تنظیم بشه و اونم کار بچه های سپاهان نیوزه، اما بحث اصلی بودجه ست... البته منظورم از نشریه این نیست که چاپ بشه، بلکه به صورت فایل pdf قرار بدیم برای دانلود ویرایش توسط amirmasoud08 : سه شنبه, ۲ اسفند ۹۰, در ساعت ۱۵:۴۲. |
|
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از amirmasoud08 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#19 |
|
|
يعنى تعداد اعضاى آنلاين با تعداد بازديدكننده رابطه ى مستقيم نداره؟
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از Mahmoud عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#20 |
|
|
نه .. چون تقریبا هیچوقت نیست که ما کاربر مهمان نداشته باشیم .. بعضی وقتا 1 دونه بعضی وقتا 20 تا
------------ مثلا دیروز تعدا بازدید 2017 بوده و رتبه 36 در سایتهای ورزشی رو داشته فروم اینم لینکش Webgozar.com :: پربیننده ترین سایتها
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|