شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از چه طریقی به اینترنت متصل هستید و سرعت لود شدن سایت را | |||
| از دیال آپ (Dial Up) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت معقول است. |
|
5 | 21.74% |
| از دیال آپ (Dial Up) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت کند است. |
|
5 | 21.74% |
| از دیال آپ (Dial Up) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت بسیار کند و خسته کننده است. |
|
1 | 4.35% |
| از اینترنت پر سرعت (Adsl , WireLess) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت معقول است. |
|
9 | 39.13% |
| از اینترنت پر سرعت (Adsl , WireLess) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت کند است. |
|
3 | 13.04% |
| آراء: 23. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
#1 |
|
|
در این قسمت هر کدام از اعضا که اطلاعات و آماری از این انجمن در اینترنت مشاهده کردند را برای اطلاع اعضا و مراجعین قرار دهند.
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
آمار و اطلاعات سایت انجمن ما از دید سایت alexa :
http://www.alexa.com/data/details/tr...epahannews.com
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از MDPISFIR عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
|
با سلام.
از دوستان عزیز تقاضا دارم در این نظر سنجی شرکت کنند. این نظر سنجی مربوط میشه به نوع اتصال شما به اینترنت و سرعت بارگذاری سایت اصلیمون ، یعنی www.sepahannews.com که می خوام متناسب با نتیجه این نظرسنجی یه تغییراتی در سایت بدم. پس خواهشاً با دقت در نظر سنجی شرکت کنید. در ادامه تاپیک هم توضیح خاصی اگر دارید اضافه کنید. با تشکر ![]()
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
با یه سری تغییرات کوچیکی که دادم آیا سرعت تغییری کرده ؟
با دیال اپ لود شدن صفحه اصلی سایت حدودً چند ثانیه یا دقیقه طول میکشه ، در مقایسه با سایت های دیگه چطوره. لطفاً یه مقدار توضیح هم بدید. آیا خیلی خسته کننده میشه ، سایت بطور کامل لود میشه یا ناقص لود میشه ؟
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#5 |
|
تشکر از دیگران: 5,754
تشکر شده 6,522 بار در 1,147 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: مرزبان
|
من الان با دیل آپ وصلم چون اینترنتم امروز قطعه و باید بگم سرعتش با دیال آپ الان خوبه و کمتر از 15 ثانیه طول می کشه تا صفحه کامل بشه
اما قبلا با دیال آپ امتحان نکرده بودم که مقایسه کنم. اما الان از نظر من سرعتش قابل قبوله وخیلی خوبه برای دیال آپ.
|
|
|
#6 |
|
|
خوب سایت در کش شما موجود بوده ، واسه همین سریع لود شده ، در کل اگر سایت یکبار باز بشه ، مرتبه های بعدی خیلی سریعتر میاد بالا.
اما بعضی کاربرا که با دیال آپ بودند به من شکایت کردند که سایت کند لود میشه ، هر کسی مشکلی داره توضیح بده و زمان بارگذاری رو هم بگه.
|
|
|
|
|
#7 |
|
تشکر از دیگران: 5,754
تشکر شده 6,522 بار در 1,147 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: مرزبان
|
با یک مرورگر دیگه امتحان کردم که تا حالا باهاش وارد نشده بودم که تمپورری فایلش خالی باشه و نزدیک 90 ثانیه طول کشید تا سایت کامل شد
یه خورده زیاده. هر چند قابل تحمله. تازه اگر بعد از یک بار وارد شدن دفعه های بعد راحت تر وارد میشه پس زیادم مشکلی ایجاد نمیکنه
|
|
|
#8 |
|
|
یه سری کارهایی انجام دادم ، نمی دونم سرعت سایت بیشتر شد یا کمتر ، دیال اپ ندارم.
یه امتحانی بکنید.
|
|
|
|
|
#9 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 3 بار در 3 پست
|
سرعت چند روزه که برای من کند شده قبلا تند میومد بالا
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
تشکر از دیگران: 9,213
تشکر شده 13,280 بار در 3,947 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان. رئال منچستر
بازیکن محبوب: محرم.هادی.احسان.رونالدو.کاسیاس
مربی محبوب: الکس فرگوسن.دل بوسکه
|
یک ماه پیش یه کم سرعت لود شدن کم بود
ولی در حال حاظر خیلی سریع لود میشه در ضمن بگم که با adsl سایت رو باز میکنم و همه صفحه کاملا بارگزاری میشه |
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|