شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از چه طریقی به اینترنت متصل هستید و سرعت لود شدن سایت را | |||
| از دیال آپ (Dial Up) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت معقول است. |
|
5 | 21.74% |
| از دیال آپ (Dial Up) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت کند است. |
|
5 | 21.74% |
| از دیال آپ (Dial Up) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت بسیار کند و خسته کننده است. |
|
1 | 4.35% |
| از اینترنت پر سرعت (Adsl , WireLess) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت معقول است. |
|
9 | 39.13% |
| از اینترنت پر سرعت (Adsl , WireLess) استفاده می کنم و سرعت لود شدن سایت کند است. |
|
3 | 13.04% |
| آراء: 23. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
#11 |
|
محمد گلزار
|
ترافیک سایت در کل جهان، جهش صعودی داشته و شدیم 100 هزارمین سایت از نظر بازدید در کل جهان
برای یه سایت نوپا، آمار خیلی عالی هست. همچنین حدود 2000 در ایران هستیم |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Boomb عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#12 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,109
تشکر شده 6,968 بار در 1,965 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
Site Information for sepahannews.com
رتبه ی سایت اصلا خوب نیست... چرا نمیشه فروم رو جدا رتبه اش رو دید؟؟
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#13 |
|
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
|
Site Information for sepahannews.com
8,496 Traffic Rank in IR Alexa Traffic Rank نسبت یه یه ماه گذشته رتبه ی سایت توی ایران تقریبا نصف شده...
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#14 |
|
|
سایت یه روز بسته بشه و یا یه هفته و ... ولی اگه دوباره باز بشه توی رنکینگش تاثیری نداره...والله . میشه فقط هفته ای یکی دو روز سایت رو باز کرد رتبه اش که بدتر نمیشه و بازدیدکننده هایش که خودمون باشیم اینقدر چک میکنیم تا از رو بره و باز بشه... :D
Traffic Rank in IR: 8,055 Sites Linking In: 15
|
|
|
| 2 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|