شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
|
با عرض سلام به همه کاربران سایت لطفا با شرکت در این نظر سنجی ما را در رسیدن به اهداف سایت یاری کنید.
چگونه با این سایت آشنا شدید؟ از طریق سایت ها و انجمن های فوتبالی دیگر ؟ ( با معرفی آن سایت ) از طریق جستجو در اینترنت ؟ با معرفی دوستان؟ یا ...؟
عجیب نیست!؟ امروز توانیم و ندانیم ، فردا که بدانیم نتوانیم. اینم شعر مورد علاقه من : سرا پا اگر زرد و پژمرده ایم ~ ولی دل به پاییز نسپرده ایم چون گلدان خالی لب پنجره ~ پر از خاطرات ترک خوره ایم اگر داغ دل بود ما دیده ایم ~ اگر خون دل بود ما خورده ایم اگر دل دلیل است، آورده ایم ~ اگر داغ شرط است، ما برده ایم اگر دشنهی دشمنان، گردنیم ~ اگر خنجر دوستان، گرده ایم گواهی بخواهید، اینک گواه ~ همین زخم هایی که نشمرده ایم دلی سربلند و سری سر به زیر ~ از این دست عمری به سر برده ایم |
|
|
|
|
|
#2 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,109
تشکر شده 6,968 بار در 1,965 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
من از سايت کلوب با سايت شما آشنا شدم و الان مي بينم که سايت شما خيلي بهتره
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
تشکر از دیگران: 2,371
تشکر شده 541 بار در 134 پست
تیم محبوب: سپاهان - رئال کبیر - دورتموند
مربی محبوب: مورینیو
|
خسته نباشي آقا محمد
منم از قبل كه با شما آشنا بودم و در پارس فوتبال و فوتيران صحبتهاي اوليه ساخت سايت رو زده بوديد در جريان بودم ^-^ ^-^ |
|
|
|
|
|
#4 |
|
تشکر از دیگران: 5,754
تشکر شده 6,522 بار در 1,147 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا
مربی محبوب: مرزبان
|
[quote author=aryan link=topic=161.msg4755#msg4755 date=1225629051]
خسته نباشي آقا محمد منم از قبل كه با شما آشنا بودم و در پارس فوتبال و فوتيران صحبتهاي اوليه ساخت سايت رو زده بوديد در جريان بودم ^-^ ^-^ [/quote] مثل من ;D
|
|
|
#5 |
|
|
من از طريق سايت گوگل اينجا رو پيدا کردم، خيلی هم خوشحالم که پيداش کردم.
گفتم با بقيه فرق داشته باشه ;D .
|
|
|
#6 |
|
تشکر از دیگران: 7
تشکر شده 70 بار در 48 پست
|
از طریق NAZI آشنا شدم ....
و به قول بقیه خیلی خوشحال شدم که آشنا شدم
|
|
|
#7 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 5 بار در 5 پست
|
من خبر راه افتادن اینجا رو توی انجمن سپاهان توی پارس فوتبال دیدم.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو تحریریه سایت
|
منم از پارس فوتبال کوچیدم اینجا !
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
تشکر از دیگران: 0
تشکر شده 7 بار در 2 پست
|
با عرض سلام ^-^ یه نفر به نام 666 چون میدونست من سپاهانیم ...افتخار لینک اینجارو به من داد منم که هر جا سپاهان اسم سپاهان یا هر کلمه از سپاهان شنوم کشش :D عجیبی به سمتش دارم درنتیجه |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
به صورت اتفاقي در سايت
fooladsepahansport آشنا شدم |
|
|