بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > باشگاه سپاهان > اخبارتیم فوتبال باشگاه سپاهان

پاسخ
قدیمی شنبه, ۱۴ خرداد ۹۰,, ۱۹:۲۷   #1

کاربر و ناظر برتر انجمن در سال 89

تشکر از دیگران: 20,306
تشکر شده 15,664 بار در 4,546 پست
تیم محبوب: سپاهان-ذوب آهن-نوین-آرسنال
بازیکن محبوب: رحمتی-عقیلی-حاج صفی-جمشیدیان-نویدکیا-پاپی-جعفرپور-حدادی فر
مربی محبوب: منصور خان ابراهیم زاده-آرسن ونگر
M.Hashem.M به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به M.Hashem.M
پیش فرض مصاحبه های بازیکنان و کادر فنی و مدیریتی باشگاه سپاهان - فصل 2011-2012

در این تاپیک مصاحبه های اعضای تیم فوتبال باشگاه سپاهان در لیگ یازدهم قرار میگیره.
M.Hashem.M آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
4 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی جمعه, ۲۰ خرداد ۹۰,, ۱۹:۵۳   #2

بهترین ارسال کننده اخبار سپاهان

reza آواتار ها

تشکر از دیگران: 4,863
تشکر شده 8,019 بار در 2,121 پست
بازیکن محبوب: محرم -محمود- هادی - جمشدیان -جرارد -
مربی محبوب: خوزه- ونگر -
reza به Yahoo ارسال پیام

حاشيه‌ها، دكاني براي نتيجه نگرفتن برخي‌ها شده است
قلعه‌نويي: با يك قانون "من‌درآوردي " به درخت 10 ساله سپاهان ضربه زدند
خبرگزاري فارس: سرمربي سپاهان با اشاره به سقف قراردادها گفت: با يك قانون "من‌درآوردي " به درخت 10 ساله سپاهان ضربه زدند و جلوي رشدش را گرفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اميرقلعه‌نويي سرمربي فصل گذشته تيم سپاهان با حضور در برنامه ورزش و مردم در خصوص ارتباطش با رسانه‌ها اظهار داشت: افتخار مي‌كنم كه بچه جنوب شهر و نازي‌آباد هستم و روابط عمومي خوبي با مردم دارم. البته كمتر با تلويزيون ارتباط برقرار مي‌كنم و مثل برخي نيستم كه با يك برد به تلويزيون مي‌آيند. روحيات من اين است كه كمتر مصاحبه كنم و شايد برخي دوستان مطبوعاتي به خاطر همين موضوع از من گله مي‌كنند
وي درباره عصباني شدنش گفت: قبول دارم كه در جريان مسابقات گاهي عصباني مي‌شوم كه اين مسئله با توجه به استرس روي مربي طبيعي است.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سؤال كه آيا واقعا حيف نيست در اين شرايط از سپاهان جدا شويد گفت: هر تغييري بحران‌هايي را ايجاد خواهد كرد. جا دارد از آقايان اسلاميان، دكتر سميعي، ساكت، حسيني و خيلي‌هاي ديگر تشكر كنم. از زمان آقاي اسلاميان اهداف 10 ساله‌اي براي سپاهان تعريف و از يك نهال به يك درخت تنومند تبديل شد. اين درخت مال من نيست كه بگويم من آن را ساخته‌ام بلكه متعلق به سپاهان نويني است كه برنامه ريزي شده بالا آمد و الگوي مناسبي براي باشگاه‌ها ايجاد كرد اما با يك قانون "من‌درآوردي " به اين درخت 10 ساله ضربه زدند و جلوي رشدش را گرفتند. با اره به جان سپاهان افتاده‌اند.

وي افزود: خدا را خوش مي‌آيد كه اين بلا را سر سپاهان بياوريم؟ شما نگاه كنيد كه تمام نيروهاي سپاهان در حال ترك اين تيم هستند. اگر من ناراحت هستم به خاطر خودم نيست بلكه دو سال زحمت كشيده‌ام كه كيفيت بازي اين تيم را بالا بياورم. واقعا جاي تأسف دارد، اين كار را كمونيست‌ها هم انجام نمي‌دهند و حتي شوروي سابق به اين نتيجه رسيده كه در ورزش هزينه كند ولي ما به همين راحتي تيم ريشه‌اي مثل سپاهان را تضعيف مي‌كنيم.

سرمربي فصل گذشته سپاهان تصريح كرد: با 8 ميليارد و 300 ميليون و در كل با 10.5 ميليارد اين همه تيم را كنار زديم. نصف تيم مثل الهلال خرج كرديم اما نمي‌دانم كدام بزرگواري اين قانون را گذاشت. شما نگاه كنيد كه 5 سال ديگر چه بلايي بر سر فوتبال ما خواهد آمد. چند سال پيش گفتم نگذاريد بازيكنان ما به امارات بروند و همانطور كه ديديد رفتند و خلأ آنها در تيم ملي احساس شد.

قلعه‌نويي در خصوص اينكه چرا با سپاهان همكاري نكرد گفت: با آقاي حسيني صحبت كردم و همچنين با آقاي ساكت حرف‌هايمان را زدم. با اين روش نمي‌توان كار كرد. تيمي كه قهرمان شده بايد تقويت شود ولي آنها مي‌گويند بايد قانون را رعايت كنيم اما اين را بگويم كه مردم اصفهان و طرفدار سپاهان بدانند من روي مبلغ خودم هيچ بحثي نداشتم و فقط دو شرط مطرح كردم كه يكي حفظ بازيكنان و دومي تقويت تيم براي فصل آينده بود. اينها را گفتم كه خدايي ناكرده تبليغات منفي عليه من درست نكنند.

وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا مي‌داند بازيكنان سپاهان چه مبلغي دريافت كردند گفت: به مكه‌اي كه رفتم قسم مي‌خورم كه نمي‌دانم بازيكناني مثل رحمتي و سيدجلال حسيني چقدر گرفته‌اند. فقط با آقاي ساكت كلي صحبت كرديم. من سؤالي دارم؛ ما كه الگوبرداري مي‌كنيم و مربيان خارجي به تهران مي‌آوريم آيا از آنها مي‌پرسيم كه قانون سقف قرارداد در كشورشان وجود دارد يا خير؟ باتوجه به اينكه كي‌روش يك وزنه براي تيم ملي حساب شده از او سؤال كنيد آيا اين قانون مي‌تواند به فوتبال ما كمك كند؟ اگر من اين را بگويم چون چشمانم آبي نيست و ادبياتم ضعيف است به ما مي‌خندند. كدام كارشناس عزيزي اين قانون را تصويب كرده، نمي‌دانم اما فقط مي‌گويم كه چشم‌انداز خوبي براي فوتبال ما وجود ندارد.

سرمربي سابق تيم ملي در خصوص پرداخت 350 ميليون به بازيكنان گفت: به جاي اينكه دست يكسري از دلالان را كوتاه كنيم و بازيكنان را از طريق آژانس‌هاي رسمي اضافه كنيم چنين قانون‌هايي به اجرا درمي‌آوريم. البته در دو سه سال گذشته برخوردهاي خوبي شد اما اعتقاد دارم فوتبال هم هنر، هم علم و هم صنعت است. به اعتقاد من ساكت در دو سه سال گذشته مديريت هزينه انجام داده و هركس كيفيت فوتبال سپاهان را مي‌ديد فكر مي‌كرد ما 20 ميليارد هزينه كرديم.

قلعه‌نويي افزود: شما نگاه كنيد همين تيم السد كه به سپاهان خورده اگر براي بازي با نماينده ايران دو بازيكن 10 ميلياردي به تيمش اضافه نكرد. من خودم سال‌هاست كار اجرايي در شهرداري كرده‌ام و يكسري از مسائل را بلدم. بايد خروجي پول را درست مي‌كرديم و در اين مدت در اصفهان دو شب خيلي قشنگ را ديدم يكي بعد از بازي با پيكان در سال اول حضورم و دومي امسال بعد از بازي با پرسپوليس در ليگ برتر. اگر سازمان ملي جوانان ميلياردها تومان هزينه مي‌كرد نمي‌توانست چنين شب‌هايي را براي مردم اصفهان مهيا كند.

سرمربي فصل گذشته سپاهان گفت: باشگاهي مثل سپاهان را پايين مي‌كشيم اما نمي‌دانم چرا در كشور همسايه‌مان قانون سقف قرارداد را اجرا نمي‌كنند. آيا afc‌ به آنها هم گفته است سقف قرارداد داشته باشند و اگر گفته چرا در آنجا اجرا نمي‌شود؟ به اعتقاد من اين راهكار درستي نيست در حالي كه ما هنوز قانون اصل 44 را پياده نكرده‌‌ايم و اولين مسئله درآمدزايي باشگاه‌ها كه حق پخش تلويزيون است را اجرا نمي‌كنيم. به جاي اينكه قانون‌هاي اساسي را درست كنيم صورت‌مسئله را پاك مي‌كنيم.

به گزارش فارس، قلعه‌نويي تاكيد كرد: ما اصلا بحث بودجه نداريم. بحث قانون است و خيلي‌ها دوست دارند كه مشكلات واقعي حل شود. يكبار با خط توليد كارخانه رفتيم و بايد به خود بباليم كه دقيقه‌اي يك و نيم ميليون تومان اين كارخانه درآمد دارد. كشور به اين قشنگي نبايد دغدغه داشته باشد. دولت بايد راهكارهاي بگذارد.

سرمربي فصل گذشته سپاهان يادآور شد: از عزيز محمدي و همكارانشان تشكر مي‌كنم كه با تيم‌هاي آسيايي نهايت همكاري را انجام دادند. كشور تركيه 32 سال پيش دست به ساختارسازي زد و دولت وام‌هاي تبصره‌دار به باشگاه‌ها داد. الان تركيه در فوتبال يكي از پرقدرتمند‌ترين تيم‌ها است و معتقدم كه ورزش ما بدون برنامه است و اگر برنامه‌اي داريم تخصصي نيست.

وي افزود: مثلا ما هاشمي طبا را مي‌آوريم و او را بركنار مي‌كنيم. وقتي مهرعليزاده مي‌آيد و طرح جامع ورزش را مي‌دهد آن طرح را بايگاني مي‌كنيم و تا وقتي قانون اساسي ورزش تعريف نكنيم فوتبال ما لطمه خواهد خورد. به اعتقاد من اينها خيانت است كه به فوتبال مي‌كنيم. ورزش، رئيس جمهور انتخاب مي‌كند و شور و نشاط را به جامعه تزريق مي‌كند. با يك بازي فوتبال چند هزار ساعت سرويس به مردم مي‌دهيم در حالي كه در كشورهاي عربي كلي پول مي‌دهند كه مردم به ورزشگاه بيايند.

قلعه‌نويي در خصوص حضور كي‌روش در تيم ملي گفت: به خاطر اسم مقدس ايران با همه وجود كار مي‌كنيم و بايد از سرمربي فعلي تيم ملي حمايت كرد. من هر جا مي‌روم برنامه مي‌دهم و در زماني كه سرمربي تيم ملي شدم ايشان گفت اگر از اين گروه بالا برويد تا جام جهاني كار خواهيد كرد. در شرايط سختي تيم ملي را تحويل گرفتيم و تيم ملي (ب) را تشكيل داديم و پشتيباني سازي كرديم. آن نفرات ماحصل هزار و 800 سفر بود و تنها متعلق به پرويز مظلومي نبود. در هفته 35 جلسه مي‌گذاشتيم كه دبير جلسات آقاي ابراهيمي بود و از آن همه 50 بازيكن تحويل آقاي مظلومي داديم كه ايشان با تيم (ب) در اردن به عنوان قهرماني رسيد. در مجموع براي كي‌روش آرزوي موفقيت مي‌كنم.

سرمربي فصل گذشته سپاهان اظهار داشت: من مربيگري را پله پله آغاز كردم. با استقلال اهواز در نيم فصل دوم چهارم شدم، با مس دوم شديم ولي اينكه مي‌گويند مثلا اوساسونا قهرمان لاليگا شود حرف بي‌ربط است و به خط و ربط‌ها مربوط مي‌شود.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سؤال كه مي‌گويند قرار است مربي استقلال شويد گفت: آقاي فتح الله زاده حرف خوبي زد و گفت فارسي گفتم كه قلعه نويي را نمي‌خواهم. من هم 2 ماه پيش مصاحبه كردم كه براي تيم استقلال آرزوي موفقيت مي‌كنم. اين تيم مربي خوبي هم دارد.

وي در خصوص شايعه حضورش در تراكتورسازي گفت: من يك مربي هستم. وقتي سپاهان نشود با وجود اينكه دلم براي 2 سال زحمتم مي‌سوزد اگر گزينه‌اي باشد به آن فكر مي‌كنم. اگر نه، چند صباحي در خانه استراحت مي‌كنم.

به گزارش فارس، قلعه‌نويي در خصوص اينكه به جز شما در اين دهه كسي نتوانسته استقلال را قهرمان ليگ كند خاطرنشان كرد: پورحيدري يكي از پر افتخارترين مربيان استقلال محسوب مي‌شود ولي فكر مي‌كنم از دهه 80 تا 90 بيشتر قهرماني‌ها با ما اتفاق افتاد كه اينها همه لطف خدا بوده است.

وي در خصوص اينكه بازي هجومي را بيشتر مي‌پسندد، گفت: فلسفه مربيگري من فوتبال هجومي است. با برق تهران در جام حذفي 3 بر 2 به پرسپوليس باختيم و تيم‌هايي كه مي‌بنديم هميشه هجومي هستند.

قلعه نويي در پاسخ به اين سؤال كه شما استاد جنگ با حاشيه‌ها هستيد، گفت: به اعتقاد من اين جملات به حربه و دكاني براي بعضي‌ها تبديل شده است. هر وقت كسي نتيجه نمي‌گيرد مي‌گويد حاشيه‌ها اجازه نداد. اعتقاد دارم حاشيه‌ها را مربي‌ها براي فرار از نتايج درست مي‌كنيم.

وي در خصوص اينكه تيم‌هايش هميشه در نيم فصل دوم راه مي‌افتند، گفت: تيمي كه مي‌خواهد براي يك فصل آماده شود بايد بدنسازي مناسبي داشته باشد. از دكتر خداداد تشكر مي‌كنم و خوشحال هستم كه تيم‌هايم اين گونه كار مي‌كنند.

اين مربي در خصوص رمز موفقيتش در فوتبال گفت: اول بايد صداقت كاري داشته باشيم. من با هر مجموعه‌اي كه كار كردم صداقت داشتم. براي قهرماني استقلال هنوز پاداشم را دريافت نكردم و 80 ميليون تومان طلبكار هستم اما هيچ جا چنين حرفي نزدم. دومين رمز نظم و انضباط است و اينكه مربي به روز باشد و مطالعه كند. بعضي‌ها مي‌گويند من سنتي‌ام اما آخرين مدرك مربيگري را به صورت حرفه‌اي گذارندم. حتي از دوستانم مشورت مي‌گيرم و براي هر بازي جلسه مي‌گذارم.

قلعه‌نويي با اشاره به قهرماني استقلال در ليگ هشتم تصريح كرد: بعضي‌ اعداد با ما حرف مي‌زنند. سال 88 ليگ هشتم و در شهر امام هشتم قهرمان شديم. وقتي از استاديوم بيرون آمدم سوار اتوبوس بوديم كه به علي نظري گفتم وقت رفتن من است. البته جلالي مردانگي كرد. فكر مي‌كنم براي سپاهان هم به نوعي اين اتفاق رقم بخورد. از جايي كه مردم را شاد كنيم و آباد شود بايد بروي.

وي در خصوص صحبت‌هاي فتح الله زاده مبني بر اينكه اگر امير قلعه نويي هم بخواهد حالا هم من او را نمي‌خواهم گفت: ايشان از دوستان خوب و مديران زحمت‌كش است. يك مدير نبايد در رودربايستي گير كند و يك نفر را سركار ببرد. شايد ايشان به نوعي قصد داشت جواب من را بدهد ولي 4 روز پيش با او صحبت كردم و او حتما مي‌خواست به من بگويد كه به استقلال نمي‌آورمت (مي‌خندد). بارها با ايشان صحبت كردم و آقايان نظري، اميري، اميدوار رضايي از زحمت‌كشاني هستند كه گاهي با هم صحبت مي‌كنيم. صحبتي كه ايشان با من داشت به خسته نباشيد قهرماني برمي‌گشت و من هم يك ماه پيش با او تماس گرفتم كه درگذشت مادرش را تسليت بگويم.

قلعه‌نويي در پايان گفت: خيلي‌ها اشاره كردند كه چرا قلعه نويي در طول مسابقات فرياد زده است. هيچ‌كس راجع به عملكرد 3 ساله مجموعه ما صحبت نكرد. برخي‌ها هستند كه هر كاري قلعه نويي انجام مي‌دهد به او حمله مي‌كنند اما نه ناراحت مي‌شوم و نه ديگر برايم مهم است. در زمان مربيگري‌ام در تيم ملي سر من معامله‌ سياسي شد ولي اجازه بدهيد در اين خصوص صحبت نكنم. فقط معتقدم هر جا را آباد كني بايد بروي.
reza آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
قدیمی شنبه, ۲۸ خرداد ۹۰,, ۱۴:۲۷   #3

miladsepahan آواتار ها

تشکر از دیگران: 9,414
تشکر شده 4,617 بار در 799 پست
تیم محبوب: سپاهان-ذوب اهن-بایرن-اینتر-بوکاج
بازیکن محبوب: محمودکریمی-محرم-لئون-محسن-هادی-امید
مربی محبوب: زلاتکو کرانچار-منصورپپ
miladsepahan به Yahoo ارسال پیام

تابش: اولويت همچنان با قلعه‌نويي است

عضو هيات مديره باشگاه سپاهان گفت: تا دوشنبه که جلسه هيات مديره باشگاه تشکيل مي‌شود، تکليف سرمربي فصل آينده تيم فوتبال سپاهان هم مشخص خواهد شد.
تابش درباره وضعيت سرمربيگري تيم فوتبال سپاهان و زمان مشخص شدن آن اظهار کرد: ساکت چند روزي از اصفهان خارج شده بود تا اين موضوع را در قالب جديدتري دنبال کند؛ از آن زمان تاکنون هنوز او را نديدم. فکر مي‌کنم تا دوشنبه زمان تشکيل جلسه هيات مديره باشگاه، تکليف سرمربي سپاهان هم مشخص مي‌شود.
وي درباره تعدد گزينه‌هاي سپاهان، خاطرنشان کرد: در آخرين صحبت‌هايي که اعضا با هم داشتند، همچنان روي بازگشت امير قلعه‌نويي تاکيد و در اولويت مذاکرات قرار گرفت. ما چند گزينه‌ ديگر هم داريم که ساکت با آنها هم صحبت مي‌کند. مربي خارجي هم جزو گزينه‌ها هست اما در اولويت نيست چرا که مسابقات ليگ برتر از يازدهم مرداد آغاز مي‌شود و در شهريور هم بايد در يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا به ميدان برويم لذا تا مربي خارجي بخواهد به شناخت کافي از تيم برسد، زمان خواهد برد.
وي درباره امکان حضور منصور ابراهيم‌زاده در سپاهان، گفت: ابراهيم‌زاده نسبت به ذوب‌آهن متعهد است و از نظر ما اول بايد تکليف ماندن يا نماندن او در اين تيم مشخص شود تا بعد براي حضورش در سپاهان اقدام جدي کرد. ابراهيم‌زاده از مربيان خوب فوتبال ماست اما شنيده‌ها حاکي از ابقاي او در ذوب‌آهن است.
عضو هيات مديره سپاهان درباره وضعيت بازيکنان و بستن ليست اين تيم، اظهار کرد: باشگاه درصدد است تا تحت هر شرايطي بازيکنان اصلي تيم در فصل گذشته را حفظ کند. تعداد قابل توجهي از بازيکنان هنوز با تيم قرارداد دارند و سعي مي‌کنيم چندتايي هم که قراردادشان تمام شده، دوباره تمديد کنند. در حال حاضر شنيده‌ايم هادي عقيلي حضورش در تيم قطري تقريبا قطعي شده است اما سيدجلال حسيني، مهدي رحمتي و محسن بنگر هنوز به تيم ديگري نرفته و ما مي‌خواهيم در سپاهان بمانند. مذاکرات در حال انجام است و من از نتيجه نهايي آن اطلاعي ندارم.
وي درباره وضعيت ابراهيم‌توره نيز گفت: او از ايران رفته و ما خبر خاصي از وي نداريم. نمي‌دانم کار حضورش در تيم فرانسوي به نتيجه رسيد يا خير. در حال باشگاه موضوع تمديد قرارداد توره را هم پيگيري خواهد کرد. براي جذب بازيکنان جديد هم معتقديم، بايد نفرات شاخص و در خور حضور در سپاهان را به خدمت بگيريم. البته در واقع روند جدي‌تر اين موضوع بعد از مشخص شدن سرمربي تيم شکل مي‌گيرد و حضور برخي بازيکنان در سپاهان هم منوط به نظر سرمربي خواهد بود. شايد ما بازيکني را بگيريم که سرمربي آينده نظري روي او نداشته باشد.

تواصفهان تلاش میکنم
تواصفهان میمیرم
تواصفهان دفن می شم

به لئون شناختم من به خدا قسم سپاهان را

نصف جهان دیار ماست
سپاهان افتخار ماست

زنده باد محرم بنگر پاپی سیدصالحی
miladsepahan آنلاین نیست.  
6 کاربر برای این پست سودمند از miladsepahan عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی شنبه, ۲۸ خرداد ۹۰,, ۲۳:۰۲   #4

به به...
هر دم از این باغ ....

اگر در کنکور قبول نشوم به تراکتور می پیوندم / احمد جمشیدیان:مگر می شود مربی قهرمان و مربی لیگ یکی یک اندازه پول بگیرند؟

وضعیت 70 درصد بازیکنان سپاهان معلوم نیست . سرمربی که دو جام مهم را در لیگ برتر برای سپاهان کسب کرده بخاطر تعیین رعایت سقف قرارداد عطای کار را به لقایش بخشید ورفت

سعید واعظ

سایت گل - احمد جمشیدیان هافبک مهاجم تاثیر گذار سپاهان بعداز طول درمان در شهر مونیخ المان ، وضعیت رو به بهبودی را پشت سر می گذارد . وی با توجه به تعطیلات مسابقات فوتبال لیگ برتر همچنان مشغول گذراندن ترم پایانی مدرک کارشناسی "تربیت بدنی " است و به صورت انفرادی برای رسیدن به شرایط ارمانی گذشته اش ، تمرینات بدنسازی خودرا شروع نموده است .
جمشیدیان می گوید: در حال حاضر در اصفهانم ، منتظر اقای ساکت هستم ، که از مالزی برگردد تا با او صحبت کنم . فعلا وضعیت سرمربیگری تیم سپاهان در هاله ای از ابهام قرار دارد . یک روز صحبت از علی دایی می شود ؛ روز دیگر لوکا بوناچیچ .

دایی را دوست دارم ولی
هافبک طلایی پوشان ،در باره هدایت سکان نیمکت تیم سپاهان که توسط مربیان سرخابی ها ی پایتخت انجام گرفته یا می خواهد صورت بگیرد می گوید :هرچند امیر خان قلعه نویی ، طی دو سال متوالی دو جام قهرمانی را با سپاهان به ارمغان اورد لیکن هضم این نکته برای هوادران پرشمار تیم سپاهان خیلی سخت بنظر می رسد ؛ که مربیان تیمهای سرخابی هدایت نیمکت تیمشان را بدست بگیرند .با این اوصاف مثل اینکه گزینه لوکا بوناچیچ بیشتر از علی دایی مورد توجه هوادران و مسولان است . هرچند که من با علی دایی بیشتر کار کردم و به توانایی های وی اشنایی کاملی دارم .

یکسال قرارداد مشروط با سپاهان دارم

جمشیدیان بابت تمدید قراردادش با تیم سپاهان در سال اتی می گوید : یکسال دیگر قرارداد مشروط مالی دارم . چنانچه برای ادامه تحصیل ام در ازمون کارشناسی ارشد موفق شوم کماکان در تیم سپاهان هستم . در غیر اینصورت برای خدمت سربازی مانند احسان حاج صفی با مجوز باشگاه سپاهان و تراکتور سازی می روم . هرچند که به غیر از تراکتور پیشنهاداتی از تیمهای سرخابی پایتخت ، و داماش به من شده است . که همه چیز بستگی به اتفاقات روزهای اینده دارد .

سقف قراردادها کارشناسی نشده است

به هیچ عنوان تعیین سقف قراردادها را قبول ندارم ، این فرایند کارشناسی نشده است و مسولان عجولانه تصمیم گرفته اند .
جمشیدیان می گوید: اکنون وضعیت 70 درصد بازیکنان سپاهان معلوم نیست . سرمربی که دو جام مهم را در لیگ برتر برای سپاهان کسب کرده بخاطر تعیین رعایت سقف قرارداد عطای کار را به لقایش بخشید ورفت . باما ایا مربی که تیم خود را از لیگ یک به برتر می اورد با مربی قهرمان لیگ باید هردو مبلغ 350 میلیون تومان دریافت کنند ؟ !
سپاهان در سال گذشته بخاطر مبلغ قرارداد بازیکنانش کمتر از 7 میلیارد هزینه کرد . آنوقت چقدر در بوق کرنا کردند که سپاهان تیم بیست میلیاردی است .باشگاه حرفه ای فولاد مبارکه مدیریت هزینه را در دستور کار خودش قرار داد امسال با این قانون میخواهد به 25 بازیکن خود را اعم از ملی پوش ، و .... با مبلغ تعییین شده 350 میلیون تومان بخدمت بگیرد . مگر می شود؟
ایا قیمت گنجشگ و قناری در بازار یکی است ؟ اگر همه را به دیده گنجشک بنگرند فرضیه درست از اب در می اید ! اما ایا قیمت فرهاد مجیدی که در سال گذشته بهترین بازیکن لیگ برتر بوده با بازیکن تازه وارد از لیگ یک به یک قیمت است ؟
این قانون ظلم است به بهترین مربی و بازیکنان تراز اول فوتبال .
جمشیدیان در پایان می گوید: مسولان محترم باید حد وحدود قراردادهای تیمها را براساس مقامهای احراز شده انان در لیگ برتر واسیا تعییین کنند . مثلا سپاهان و ذوب اهن در چه رتبه هایی قراردارند . وضعیتشان در لیگ قهرمانان اسیا نسبت به دیگر تیمهای شرکت کننده ایرانی در چه رتبه ای است و ....

M.Hashem.M آنلاین نیست.  
8 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۳۰ خرداد ۹۰,, ۱۲:۴۹   #5

maryam آواتار ها

تشکر از دیگران: 10,126
تشکر شده 7,471 بار در 1,830 پست
تیم محبوب: سپاهان*آرسنال*بارسلونا*اسپانیا
بازیکن محبوب: محمود کریمی*محرم نویدکیا*سید هادی عقیلی*فابرگاس*ژاوی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده*وینسنته دلبوسکه
maryam به Yahoo ارسال پیام

سيدجلال حسيني:
بدون توجه به سرمربي آينده سپاهان، تصميمم مي‌گيريم
فعلا استراحت كرده و به پيشنهادهايم فكر مي‌كنم

مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان گفت: بيشتر از آنكه بخواهم به جابجايي مربيان در سپاهان يا تيم‌هاي ديگر فكر كنم به برنامه‌هاي خودم در سال آينده مي‌انديشم.

سيدجلال حسيني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره برنامه‌اش براي فصل آينده ليگ برتر، اظهار كرد: هنوز تصميم جدي نگرفته‌ام. با پايان يافتن قراردادي كه با سپاهان داشتم، چند تيم پيشنهادهايي را ارايه كرده‌اند كه فعلا مشغول فكر كردن به آنها هستم؛ البته اولويتم تمديد قرارداد با سپاهان است.

وي در پاسخ به اين سوال كه نتيجه مذاكره‌ات با سپاهاني‌ها چه شد، گفت: من در حال حاضر در بندرانزلي بسر برده و مشغول استراحت هستم. مسوولان اين تيم با من تماس گرفته‌اند اما در موقعيتي نبودم كه به اصفهان رفته و با آنها به طور جدي و حضوري مذاكره داشته باشم؛ اما طي روزهاي آينده اين كار را انجام خواهم داد.

حسيني در پاسخ به اين سوال كه جدايي امير قلعه‌نويي از سپاهان و حضور احتمالي دايي يا بوناچيچ در اين تيم، تاثيري در تصميم‌ آينده‌ات خواهد گذاشت، گفت: قلعه‌نويي مربي خوبي است كه دو سال سپاهان را قهرمان ايران كرده و اكنون هم سپاهان را به جمع هشت تيم پاياني ليگ قهرمانان آسيا رسانده است. به هر حال او از سپاهان جدا شده و ممكن است هر مربي ديگري جايگزينش شود اما اين مساله ارتباطي به تمديد قراردادم ندارد.

وي افزود: من بيشتر از آنكه به جابجايي‌هاي مربيان در تيم‌ها فكر كنم به برنامه‌هاي خودم فكر مي‌كنم. اينكه كدام مربي سرمربي تيم آينده‌ام باشد مهم است؛ به هر حال او بايد روي من نظر مثبت داشته باشد اما در انتخاب تيم تاثيري بر تصميمم نخواهد داشت. دايي از مربيان بزرگ فوتبال ماست كه با او كار كردم و از هم شناخت كامل داريم اما با بوناچيچ كار نكردم و تنها توصيف‌هايي درباره‌اش شنيدم.

ویرایش توسط maryam : دوشنبه, ۳۰ خرداد ۹۰, در ساعت ۱۲:۵۳.
maryam آنلاین نیست.  
5 کاربر برای این پست سودمند از maryam عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی سه شنبه, ۳۱ خرداد ۹۰,, ۱۴:۴۹   #6

maryam آواتار ها

تشکر از دیگران: 10,126
تشکر شده 7,471 بار در 1,830 پست
تیم محبوب: سپاهان*آرسنال*بارسلونا*اسپانیا
بازیکن محبوب: محمود کریمی*محرم نویدکیا*سید هادی عقیلی*فابرگاس*ژاوی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده*وینسنته دلبوسکه
maryam به Yahoo ارسال پیام

در واكنش به شايعه حضور در تراكتورسازي
خسرو حيدري: ترجيح مي‌دهم فعلا مصاحبه نكنم

خبرگزاري ايمنا: مدافع ملي‌پوش تيم سپاهان كه براي فصل آينده با طلايي‌پوشان اصفهان قرارداد دارد، شايعه مذاكره‌اش با تراكتورسازي تبريز را نه تاييد مي‌كند نه تكذيب.

به گزارش ايمنا، خسرو حيدري مدافع سابق استقلال تهران كه يكي از بازيكنان مورد علاقه قلعه‌نويي به شمار مي‌رود، فصل گذشته با عقد قراردادي دو ساله به تيم سپاهان پيوست؛ غافل از اينكه پيش از آغاز دومين فصل حضورش در سپاهان مشكلات بسياري سر راه وي و ساير هم بازيانش قرار مي‌گيرد.
حيدري كه در حال حاضر با سپاهان قرارداد مشروط دارد، در ليست قلعه‌نويي براي تيم تراكتورسازي قرار دارد و با توجه با وضعيت مبهم سپاهان براي فصل آينده، گفته مي‌شود بدش نمي‌آيد فصل آينده در تراكتورسازي بازي كند.
برخي رسانه‌ها اعلام كردند كه مسئولان باشگاه تراكتورسازي مذاكراتي را با اين بازيكن براي فصل آينده انجام داده‌اند تا با جذب هافبك ملي‌پوش سپاهان، خط هافبك خود را براي فصل آينده تقويت كنند.
اما حيدري، كه در روزهاي گذشته ترجيح داده در پاسخ به رسانه‌ها سكوت اختيار كند، در گفتگو با ايمنا شايعه مذاكره‌اش با تراكتورسازي را نه تاييد مي‌كند و نه تكذيب.
حيدري دقايقي پيش در گفتگو با ايمنا گفت: ترجيح مي‌دهم فعلا سخني بر زبان نياورم و در مورد هيچ چيز صحبت نكنم.
وي اضافه كرد: در روزهاي آينده تيم فصل بعدي را مشخص و تصميمم در مورد ماندن يا نماندن را می گیرم و همه چيز را اعلام مي‌كنم اما فعلا ترجيح مي‌دهم سخني بر زبان نياورم.
5 کاربر برای این پست سودمند از maryam عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی سه شنبه, ۳۱ خرداد ۹۰,, ۱۴:۵۵   #7

amirmasoud08 آواتار ها

تشکر از دیگران: 3,287
تشکر شده 2,506 بار در 811 پست
تیم محبوب: Sepahan
بازیکن محبوب: Hadi Aghili
مربی محبوب: José Mário dos Santos Félix Mourinho
amirmasoud08 به Yahoo ارسال پیام

علی دایی یکی از گزینه هاست / آندرياس برمه از ليست سپاها‌ن حذف شد

سایت گل - رييس هيات مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان گفت: 'آندرياس برمه' مربي آلماني، يكي از گزينه هاي مربيگري تيم فوتبال اين باشگاه بود كه پس از بررسي هاي لازم از ليست حذف شد. '
غلامحسين حسيني' روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود:‌ او به عنوان يكي از گزينه هاي هدايت تيم فوتبال سپاهان در فصل آينده ليگ برتر مطرح شده بود كه از سوي هيات مديره باشگاه، از ليست مربيان حذف شد. وي اظهار داشت: هيات مديره باشگاه سپاهان مي كوشد تا پنجشنبه هفته جاري سرمربي جديد تيم فوتبال سپاهان را معرفي كند.
رييس هيات مديره باشگاه سپاهان در باره گزينه 'علي دايي' نيز به خبرنگار ايرنا گفت: در صورتي كه وي با تيم پرسپوليس تهران به توافق نرسد، يكي از گزينه هاي ما براي هدايت تيم سپاهان است.
وي با بيان اين مطلب كه رسانه ها از مربيگري بوناچيچ در تيم فوتبال شاهين بوشهر خبر داده اند،‌ اظهار داشت: هنوز منابع رسمي اين خبر را تاييد نكرده اند و در اين صورت، پرونده اين مربي كروات براي مذاكره با تيم فوتبال سپاهان همچنان مفتوح است.
حسيني تاكيد كرد: رويكرد ما اين است تا سپاهان در فصل آينده رقابت هاي ليگ برتر مقتدرتر از گذشته ظاهر شود و روند سازندگي را نيز طي كند.

بیایید با هم به روزی نو بیاندیشیم

بیایید با هم به روزی نو بیاندیشیم
amirmasoud08 آنلاین نیست.  
4 کاربر برای این پست سودمند از amirmasoud08 عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی سه شنبه, ۳۱ خرداد ۹۰,, ۱۹:۱۸   #8

بهترین ارسال کننده اخبار سپاهان

reza آواتار ها

تشکر از دیگران: 4,863
تشکر شده 8,019 بار در 2,121 پست
بازیکن محبوب: محرم -محمود- هادی - جمشدیان -جرارد -
مربی محبوب: خوزه- ونگر -
reza به Yahoo ارسال پیام

بازيكنان بزرگ سپاهان را حفظ خواهيم كرد
ساكت: خبر اختلافات در سپاهان عناد و دروغ بزرگ است
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه سپاهان گفت: برخي فضاسازي‌هاي اخير و طرح شايعات مبني بر وجود اختلافات اساسي و عنادآميز يك دروغ بزرگ است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه سپاهان، محمد رضا ساكت صحبت هاي زير را در مورد شرايط سپاهان اظهار داشت:

*هيئت مديره باشگاه فولاد مباركه سپاهان يك مجموعه هماهنگ با اهداف مشترك است و برخي فضاسازي هاي اخير و طرح شايعات مبني بر وجود اختلافات اساسي و عنادآميز يك دروغ بزرگ است.همه اركان مجموعه به ويژه رئيس هيئت مديره و مديرعامل باشگاه دست در دست هم و بازو در بازو براي بستن يك تيم قدرتمند همه وقت، انرژي و ظرفيت خود را به كار بسته اند.

*هواداران سپاهان فراموش نكنند وقتي در نيم فصل گذشته باشگاه با شرايط سخت و برخي بحران ها و مشكلات مالي مواجه شد حضور مهندس حسيني و دكتر سميعي نژاد زمينه تقويت تيم، رفع مشكلات و در نتيجه كسب قهرماني در ليگ برتر و صعود به مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا را فراهم كرد. اين موضوعي است كه هواداران مان بايد بدانند و از آن آگاه باشند و در لابه لاي غوغاي قهرماني نبايد فراموش شود.

*هواداران سپاهان، باشگاه هيئت مديره و اعضاي آن را در كنار خود بدانند و صراحتا اعلام مي كنم پركارترين ، سخت ترين و سنگين ترين اوقات كاري را در طول 10 سال گذشته فعاليت هاي باشگاه را در حال حاضر، رئيس، اعضاي هيئت مديره و مدير عامل باشگاه برعهده دارند تا مبادا در رقابت هاي آسيايي كوتاهي صورت پذيرد و خداي ناكرده سپاهان ضعيفي راهي اين رقابت ها شود.

*هيچ‌گونه رفتار خارج از عرف هيچ طيفي از تماشاگران را نمي پسندم و معتقدم هواداران در كنار هيئت مديره و مسئولان باشگاه در يك فضاي غير احساسي و محترمانه ياري مان كنند تا باز هم سپاهان مقتدري در فصل آينده به ويژه رقابت هاي حساس ليگ قهرمانان آسيا به نمايش گذاشته شود.

*باشگاه سپاهان و هيئت مديره اين باشگاه با قانون الزامي اجراي سقف قراردادها روبه‌رو است كه با توجه به شرايط ويژه فولاد مباركه سپاهان و ذوب آهن در رقابت هاي آسيايي 2011 و 2012 و همين‌طور استقلال و پرسپوليس در رقابت هاي آسيايي 2012 نگاه متفاوت به كادر و بازيكنان اين چهار تيم ضروري به نظر مي رسد كه در اين راستا هماهنگي هاي سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال نگاه خاصي را در اين باره توسط اين دو نهاد ذيصلاح مد نظر قرار داده است.

*اولين استراتژي باشگاه پس از جدايي امير قلعه نويي و هادي عقيلي كه جا دارد از آنها سپاس ويژه‌اي بابت زحمات‌شان داشته باشم، حفظ بازيكنان و انتخاب يك كادر فني قوي و مطلوب است و تمام توان خود را براي تحقق اين امر به كار مي بندم.
به همه بازيكنان سپاهان كه شرافتمندانه و غيرتمندانه در فصل گذشته و فصول قبل براي ارتقاء جايگاه فوتبال ايران و سپاهان تلاش كرده اند پيام مي دهم همه شما مورد علاقه باشگاه سپاهان هستيد و هيئت مديره اين باشگاه با همه وجود شما عزيزان را خانه خود حفظ مي كند.
به سيد مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، محسن بنگر، ابراهيم توره، خسرو حيدري و احمد جمشيديان كه قراردادهاي‌شان به پايان رسيده و يا تداوم حضورشان مشروط است اعلام مي كنم كه اين بزرگواران مورد نظر باشگاه هستند و قطعا در جلسات چند روز آينده همه تلاش براي حفظ آنان خواهد بود و به اميد خدا باز هم شاهد نمايش هاي ديدني آنان در فولاد مباركه سپاهان خواهيم بود.
انتهاي پيام/خ
reza آنلاین نیست.  
4 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۱ تير ۹۰,, ۱۲:۰۴   #9

با توجه به شرايط نامساعد سپاهان؛
جمشيديان: از سپاهان جدا مي شوم
احمد جمشيديان هافبك تيم سپاهان اصفهان با اعلام اين مطلب گفت: يكسال از قرادادم با سپاهان باقي مانده و با توجه به عدم شرايط مساعد تيم به احتمال زياد رضايتنامه‌ام را گرفته و با يك تيم ليگ برتري قرارداد مي بندم.

احمد جشميديان هافبك تيم سپاهان اصفهان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: شواهد نشان ميدهد كه تيم سپاهان با از دست دادن چند بازيكن اصلي خود به دنبال قهرماني در ليگ يازدهم نيست و با وجود ميل باطني‌ام از اين تيم جدا مي شوم.
جمشيديان در ادامه خاطرنشان كرد: با قرارداد بستن بازيكنان سپاهاني با تيم هاي ديگر معلوم شد كه سقف قرارداد در اين تيم‌ها رعايت نمي شود و فقط تيم سپاهان مي‌خواهد اين سقف را اجرا كند.
وي درباره پيشنهاد ديگر تيم‌هاي ليگ برتري در فصل بعد اظهار داشت: با توجه به قرارداد با سپاهان، حرفه اي نيست كه قبل از گرفتن رضايت نامه‌ام از اين تيم، به پيشنهاد ديگر تيم‌ها براي فصل بعد جواب دهم.
وي درباره تعيين سقف قرارداد براي بازيكنان از سوي سازمان ليگ خاطرنشان كرد: در هيچ جاي دنيا سقف قرارداد براي بازيكنان تعيين نمي‌كنند و اجراي سقف قرارداد باعث شده بازيكنان مطرح با تيم‌هاي حوزه خليج فارس قرارداد ببندند.
M.Hashem.M آنلاین نیست.  
5 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی چهارشنبه, ۱ تير ۹۰,, ۱۳:۳۰   #10

sanaz sepahani آواتار ها

تشکر از دیگران: 585
تشکر شده 1,603 بار در 414 پست

گفت‌وگوي تفصيلي سايت گل با هادي عقيلي: افتخار مي‌كنم هيچ وقت دنبال حاشيه و بازارگرمي نرفتم/ نمي‌خواهم در مورد مشكلاتم با قلعه‌نويي حرف بزنم/ نرفتن به فرايبورگ يكي از تلخ‌ترين روزهاي زندگي‌ام بود/ نمي‌خواستم با رفتن به پرسپوليس يا استقلال آرامش‌ام گرف
من خيلي اصرار داشتم كه قرارداد يكساله با العربي امضا كنم و در نهايت اين كار را كردم چون دوست دارم اگر شرايط مناسب بود سال بعد به سپاهان برگردم.
2011/6/22 1200
Share Share

سايت گل ـ هادي عقيلي پس از 7 سال بازي كردن در سپاهان سرانجام از اين تيم جدا شد. او بدون اينكه حتي يك جلسه هم با سپاهان مذاكره كند راهي العربي قطر شد چرا كه ازچند ماه قبل تصميم نهايي‌اش را گرفته بود. هادي در مورد حضور در العربي و مسائل مختلف ديگر به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ داد. حرف‌هاي عقيلي راكه يكي از بازيكنان خوش مصاحبه فوتبال ايران است مي‌خوانيد.

مي‌گويند ستاره‌هاي سپاهان به دليل مشكلات مالي اين باشگاه و تعيين سقف قرارداد از اين باشگاه جدا مي‌شوند. تو هم به خاطرمسائل مالي جدا شدي؟

بحث رفتن من به قطر مربوط به چند ماه پيش است نه الان. آن موقع هيچ سقف قراردادي وجود نداشت و من تصميم‌ام را گرفته بودم كه اگر العربي شرايطم را قبول كند به قطر بروم. حتي باشگاه سپاهان هم در جريان بود و اگر حضورم در قطر منتفي مي‌شد در سپاهان مي‌ماندم.

اگر سپاهان به تو پول خوبي مي‌داد واقعا حاضر مي‌شدي اين تيم را ترك كني؟

اولا سپاهان نمي‌توانست با قانون سقف قرارداد پول زيادي به من بدهد در ضمن من با سپاهان اصلا مذاكره نكردم و حرف پول هم نزدم چون به آنها گفته بودم كه مي‌خواهم براي مذاكره به قطر بروم.

فكر نمي‌كني سپاهان تو را راحت از دست داد؟

اين را از مسئولان باشگاه بپرسيد.

شنيده‌اي كه حسيني رئيس هيئت مديره سپاهان گفته كه از اين به بعد اين باشگاه مي‌خواهد به صورت سالم و واقعي قهرمان شود؟

من اين حرف را از زبان او نشنيده‌ام و وارد اين مسائل نمي‌شوم. سپاهان براي من خيلي خوب بود و من هم براي سپاهان خوب بودم و در كنار هم موفقيت‌هاي زيادي داشتيم. تماشاگران سپاهان هم به من لطف داشتند در ضمن يك موضوعي را هم بايد بگويم من خيلي اصرار داشتم كه قرارداد يكساله با العربي امضا كنم و در نهايت اين كار را كردم چون دوست دارم اگر شرايط مناسب بود سال بعد به سپاهان برگردم. من اين كار را انجام دادم و حرفي كه زدم از صميم قلب بود.

فكر نمي‌كني سپاهان با از دست دادن ستاره‌هايش سقوط وحشتناكي كند؟

بعضي از بازيكنان سپاهان شايد دوست داشته باشند در جاي ديگري بازي كنند و شايد اين موضوع ربطي به سقف قرارداد نداشته باشد. به نظر من سپاهان باز هم تيم خوبي خواهد داشت در ضمن اكثر بازيكنان اين تيم قرارداد دارند و فقط نفرات خط دفاعي و دروازه هستند كه قرارداد ندارند.

در اين سال‌ها با كداميك از مربيان سپاهان راحت بودي؟

همه مربيان براي من زحمت كشيدند و از آنها تشكر ويژه‌اي دارم. ولي در اين 10 سال كه در ليگ بازي مي‌كنم بايد بگويم كه از آقايان حسن صالحي، جوواني مي، فرهاد كاظمي و لوكا بوناچيچ چيزهاي زيادي ياد گرفتم.

جدايي از سپاهان سخت نيست؟

واقعا سخت است و حتي اين سوال را خبرنگاران قطري هم از من پرسيدند. من عادت ندارم زياد تيم عوض كنم و افتخار مي‌كنم كه هيچ وقت اهل بازارگرمي و حاشيه نبوده‌ام كه بخواهم كه هر سال تيم عوض كنم و حرف و حديث به وجود بيايد.

در اين سال‌ها چرا هيچ وقت به استقلال و پرسپوليس نرفتي؟

يكي از دلايل مهمش اين بود كه دوست داشتم در جايي بازي كنم كه آرامش داشته باشم. من بازيكن حاشيه‌سازي نيستم، هر چند كه سال گذشته مسائلي را براي من به وجود آوردند و بعضي حاشيه‌ها روي من چرخيد. پرسپوليس و استقلال تيم‌هاي بزرگي در فوتبال ايران هستند ولي اگر به يكي از اين دو تيم مي‌رفتم آرامشم گرفته مي‌شد.

تو پرسپوليسي هستي يا استقلالي؟

من سپاهاني هستم. اين فقط يك حرف نيست و من در طول اين 7سال ثابت كردم كه سپاهان را دوست دارم.

يادت مي‌آيد كه سال قبل همين موقع‌ها به آلمان رفتي تا با فرايبورگ قرارداد ببندي اما همه چيز عوض شد؟

نرفتن به فرايبورگ يكي از تلخ‌ترين روزهاي زندگي مرا رقم زد. آنها پيشنهاد رسمي خود را به باشگاه سپاهان فرستادن و حتي مبلغ قرارداد را ذكر كردند. وقتي به آلمان رفتم توسط سرمربي فرايبورگ به بازيكنان معرفي شدم و خيلي خوشحال بودم اما آنها به يكباره همه چيز را عوض كردند. آنها مبلغ قرارداد را به طرز باورنكردني پايين آوردند و گفتند كه بايد تست بدهم من هم حاضر نشدم اين كار را انجام بدهم و به ايران برگشتم.

فكر مي‌كني دوباره شانس بازي در اروپا را پيدا كني؟

من آدم واقع‌بيني هستم و محال است ديگر در اروپا بازي كنم چون تيم‌هاي اروپايي روي بازيكناني كه كمتر از 25 سال دارند سرمايه‌گذاري مي‌كنند.

در اين دوسال با امير قلعه‌نويي چندبار دچار مشكل شدي. دوست نداري راجع به اتفاقاتي كه افتاد حرف بزني؟

من هيچ وقت راجع به مشكلاتي كه با او داشتم حرف نزدم و الان هم دوست ندارم حرف بزنم تا بي‌جهت حاشيه درست شود. شايد يك روز درمورد خيلي از مسائل صحبت كنم.

ولي قبول داري كه رابطه خوبي با او نداشتي؟

من نمي‌گويم رابطه من با قلعه‌نويي خيلي خوب بود ولي اصلا دوست ندارم در مورد گذشته‌ها حرف بزنم.

در ليگ برتر از چه تيم‌هايي پيشنهاد داشتي؟

بهتر است حرفي نزنم چون دنبال بازارگرمي نيستم. من در نيم فصل از يك تيم كره‌اي پيشنهاد داشتم كه قبول نكردم و حتي افشين قطبي هم در جريان بود. از ليگ قطر و امارات هم پيشنهاد داشتم و سه تيم ليگ برتري هم به دنبال من بودند ولي حرفي نزدم چون نمي‌خواستم بگويند عقيلي دنبال بازارگرمي است.

چرا در العربي شماره 55 را انتخاب كردي؟

از من پرسيدند چه شماره‌اي مي‌خواهي كه من گفتم شماره 5. آنها گفتند اين شماره براي بازيكن ديگري است و اگر آن را مي‌خواهي اين شماره را از آن بازيكن مي‌گيريم. من هم قبول نكردم چون شماره فوتبال بازي نمي‌كند به همين دليل شماره 55 را برداشتم.

مثل اينكه قرار است كاپيتان العربي شوي؟

مسئولان العربي چنين چيزي را گفته‌اند ولي سرمربي تصميم مي‌گيرد. من بيشتر به موفقيت در اين تيم فكر مي‌كنم.

حضور پاتريك ويرا در العربي صحت دارد؟

آنها دنبال چند بازيكن خارجي هستند و تا آنجا كه من مي‌دانم يك مهاجم برزيلي هم مي‌خواهند.
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
sanaz sepahani آنلاین نیست.  
6 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال