شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#81 |
|
تشکر از دیگران: 5,836
تشکر شده 11,548 بار در 2,423 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ
|
جانواريو: نميتوانم هفتتير زير گلوي خسرو بگذارم
تنها ميگويم اگر خسرو در سپاهان بماند براي ما بسيار مفيد خواهد بود اما من واقعا نميتوانم او را به ماندن در سپاهان مجاب كنم زيرا نميدانم او چه ميخواهد سایت گل - فابيو جانواريو در فصل نقل و انتقالات يكي از سوژههاي اصلي رسانهها بود و تيمهاي مختلف به دنبال اين بودند كه با جذب اين بازيكن تكنيكي هم در خط هافبك سپاهان خلاء ايجاد كنند و هم از تكنيك اين بازيكن بهره ببرند اما جانواريو بي سر و صدا به محض ورود به ايران با سپاهان به توافق رسيد و بدون حاشيه خاصي با اين تيم اصفهاني قرارداد امضا كرد؛ مصاحبه خبرگزاري ايمنا با هافبك برزيلي سپاهان را در ادامه ميخوانيد: * شرايط سپاهان با مربي جديد چطور است؟ حتما ميدانيد كه تيم ما در حال حاضر با سرمربي جديدي تمرين ميكند و بازيكنان جديدي به تيم اضافه شدهاند و تيم ما دچار تغيير و تحولات بسياري شده است؛ به طور طبيعي وقتي سرمربي تغيير ميكند، شيوه تمرينات نيز تغيير ميكند؛ بايد به مربي جديد احترام بگذاريم و بهترين عملكرد خود را براي او به نمايش بگذاريم. * لوكا را چطور ديدي؟ لوكا دوست دارد كه هميشه ببرد؛ اين مربي بهترين تمرينات را براي ما برگزار كرده و سعي ميكند كه علاوه بر تمرينات بدني، از نظر ذهني و رواني نيز تيم را آماده كند. قبول كنيد كه سپاهان بهترين تيم ايران است و هركس در اين تيم بازي ميكند بايد بهترين عملكرد خود را به نمايش بگذارد. من هم تلاش ميكنم كه همه تلاش خود براي موفقيت تيم به كار بگيرم. * فكر ميكني سپاهان با از دست دادن ستارههايش ميتواند موفق ظاهر شود؟ به طور طبيعي وقتي تركيب تيمي دچار تغيير ميشود، به زمان بيشتري براي هماهنگي نياز داريم؛ اكنون بسياري از بازيكنان فصل گذشته ما در كنارمان نيستند و بازيكنان جديدي به ما اضافه شدهاند؛ انتظارات از ما زياد است و همه انتظار دارند كه تيم قهرمان فصل گذشته در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا عملكرد خوبي از خود ارائه كند. كارمان سخت است اما باور داريم سپاهان ميتواند بهترين نتايج را بگيرد؛ نميتوانم با اعتماد بگويم كه تيم ما قهرمان ميشود اما ميگويم كه تيم بهترين عملكردش را براي رسيدن به قهرماني به كار ميگيرد. * برخي ميگويند ستارهها به خاطر پول به سپاهان آمدند و به خاطر پول هم از اين تيم جدا شدند. قبول داري؟ نميدانم واقعا دليل اينكه بازيكنان از تيم جدا شدند چه بوده است؛ واقعا نميدانم دلايل رحمتي، عقيلي و بقيه چه بوده است اما ميدانم به خاطر قانون سقف قراردادها كه توسط فدراسيون فوتبال تدوين شده، خيلي چيزها در سپاهان تغيير كرده و شايد دليل اصلي جدايي بازيكنان همين بوده است. * تو چرا در سپاهان ماندي؟ ابتدا من با سپاهان قرارداد داشتم و من بايد به اين قرارداد احترام ميگذاشتم؛ من بايد مثل يك مرد پايبند قراردادم ميماندم. پس از آن ساكت بيشتر از ۳ بار با من صحبت كرد و پس از آن مرا متقاعد كرد كه در تيم بمانم. اكنون من بازيكن سپاهان هستم و همه تلاشم را براي موفقيت تيم بكار ميگيرم. * خسرو ميخواهد به استقلال باز گردد اما سپاهان نميخواهد او را از دست دهد. تو كه رابطه نزديكي با او داري نميتواني او را متقاعد كني بماند؟ نميدانم تصميم خسرو چيست؛ قبول كنيد كه او بازيكن بزرگي است و در تيم ملي و سپاهان عملكرد خوبي از خود به نمايش گذاشت؛ من واقعا نميدانم خسرو به باشگاه چه گفت و سپاهان به او چه پاسخي داده است؛ من هم او را اخيرا نديدهام بنابراين توصيهاي به او نداشتم؛ تنها ميگويم اگر خسرو در سپاهان بماند براي ما بسيار مفيد خواهد بود اما من واقعا نميتوانم او را به ماندن در سپاهان مجاب كنم زيرا نميدانم او چه ميخواهد. من هم دوست دارم او در سپاهان بماند ولی نمی توانستم هفت تیر زیر گلوی او بگذارم. * بگذاريم، امسال قهرمان ميشويد؟ قولي نميدهم اما مطمئن باشيد براي قهرماني ميجنگيم. * اما با تغيير و تحولات تيم هدفتان دور از دسترس نيست؟ بازيكنان جديد بسيار با انگيزه هستند و با توجه به اينكه در سپاهان بيشتر ديده ميشوند، ميخواهند با اين تيم عملكرد خوبي داشته باشند پس ميتوانيم به قهرماني هم اميدوار باشيم. * پارسال در سپاهان افت داشتي اما در پايان فصل به شرايط ايدهآلت باز گشتي. دليل خاصي داشت؟ به هر حال فوتبال بالا و پايين دارد و هيچ بازيكني نميتواند بگويد كه هميشه روند ثابتي را طي ميكند؛ اميدوارم امثال از نظر عملكردي در سپاهان بهتر ظاهر شوم
|
|
| 12 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#82 | |
|
محمد گلزار
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
| 12 کاربر برای این پست سودمند از Boomb عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#83 |
|
|
به دنبال معامله با استقلال نیستیم
بصیرت: حیدری را با حمودی معاوضه نمی کنیم خبرگزاری ایمنا: سرپرست تیم فوتبال سپاهان گفت: بحث معاوضه "علی حمودی" با "خسرو حیدری" دروغ است و خسرو بازیکن تیم سپاهان است. مجید بصیرت اظهارداشت: خسرو حیدری بازیکن تیم سپاهان است اما وی خواستههایی دارد و میخواهد در تهران فوتبالش را ادامه دهد به همین دلیل قرار است امروز با ساکت مدیرعامل باشگاه صحبت کند. وی در خصوص صدور رضایتنامه حیدری به شرط صدور رضایتنامه علی حمودی برای سپاهان گفت: چنین چیزی صحت ندارد، درست است که جزء بازیکنان بسیار خوب و تأثیرگذاری است و هر تیمی میخواهد وی را به خدمت بگیرد اما ما به دنبال معامله نیستیم. بصیرت در خصوص اردوی ترکیه نیز افزود: اردوی تدارکاتی بسیار خوبی بود و اولین اردویی بود که تا حدودی تیم کاملی داشتیم چراکه در فصل گذشته ما تمرینات آمادهسازی خود را بدون 8 ملیپوش آغاز کردیم. سرپرست سپاهان خاطرنشان کرد: ما همیشه مدعی قهرمانی هستیم چراکه تیم حرفهای هستیم که از هر نظر کامل است و امسال نیز امیدواریم سومین قهرمانی پیاپی را بدست آوریم. بصیرت در خصوص مشکلات تماشاگران سپاهان با امیر قلعهنویی در فصل گذشته اظهارداشت: تعداد کمی از تماشاگران ما با قلعهنویی مشکل داشتند و در پایان فصل و جشن قهرمانی که در اصفهان داشتیم تماشاگران برای قلعهنویی سنگ تمام گذاشتند. /8
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#84 |
|
|
بصیرت:
وضعیت عمادرضا تا دو روز دیگر مشخص می شود اصفهان - خبرگزاری مهر: سرپرست تیم سپاهان گفت: وضعیت عمادرضا برای حضور در سپاهان تا دو روز دیگر مشخص می شود. مجید بصیرت در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون وضعیت جذب عمادرضا گفت: هیئت مدیره در حال صحبت و رایزنی برای جذب این مهاجم هستند و قرار است که itc این بازیکن را بگیریم و نهایتا تا دو روز دیگر وضعیت عماد رضا مشخص می شود. وی همچنین از مذاکره برای جذب یک مهاجم آرژانتینی که مورد تائید لوکا قرار گرفته خبر داد و اعلام کرد: وضعیت این بازیکن هم به زودی مشخص میشود. سرپرست سپاهان تصریح کرد: در حال حاضر تمرینات خوبی را پشتسر گذاشتهایم و مطمئن باشید سپاهان عملکرد خوبی در فصل جاری خواهد داشت زیرا بازیکنان ما از انگیزه بسیاری برخوردارند و به امید قهرمانی تمرین میکنند. |
|
|
|
| 13 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#85 |
|
|
كاظميان:تافردا با يك تيم قرارداد ميبندم
بازيکن تيم فوتبال سپاهان گفت: تا فردا قراردادم را با يک تيم نهايي خواهم کرد. جواد کاظميان در مورد وضعيت تيم آيندهاش گفت: هنوز با هيچ تيمي قرارداد نبستم ولي حداکثر تا فردا با تيم جديدم قرارداد امضا ميکنم. از يک تيم تهراني و يک تيم شهرستاني پيشنهاد دارم. وي در مورد اينکه چرا در سپاهان نماند گفت: قرادادم تمام شده بود و نه سپاهان من را ميخواست و نه من تمايلي داشتم در سپاهان بمانم. شرايط حاشيهاي زيادي براي من پيش آمد. 50 درصد اين حاشيهها تقصير خودم بود. من بازيکن واقعبيني هستم و همه شرايط حاشيهاي تقصير سپاهان و يا قلعهنويي نبود. ضمن اينکه از نظر مالي نيز مشکلات زيادي با باشگاه سپاهان داشتم. کاظميان در مورد اينکه چرا نام تيمهايي که او را ميخواهند اعلام نميکند، گفت: دنبال بازارگرمي نيستم. من مثل بازيکناني نيستم که بگويم 10 پيشنهاد خوب خارجي دارم اما در نهايت با تيم باشگاهي خودم در ايران قرارداد امضا کنم. وي در مورد اينکه چرا به پرسپوليس نرفت، گفت: خيلي دوست داشتم در پرسپوليس بازي کنم اما پرسپوليس من را نخواست. |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Mr.Mohsen عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#86 |
|
|
محمدي:رحمتي سقف قراردادرارعايت كرد
رئيس سازمان ليگ گفت: قرارداد بازيکنان تيمهاي بدهکار از جمله پرسپوليس و استقلال بدون اعلام نظر کميته انضباطي در فدراسيون و سازمان ليگ ثبت نخواهد شد. عزيز محمدي در مورد ثبت نشدن قرارداد بازيکنان استقلال و پرسپوليس در فدراسيون فوتبال گفت: نه فقط قرارداد بازيکنان استقلال و پرسپوليس بلکه قرارداد بازيکنان تمام باشگاههاي بدهکار تا زماني که بدهيها را تسويه نکنند ثبت نخواهد شد. در اين زمينه پرسپوليس و استقلال و باشگاههاي بدهکار بايد از کميته انضباطي نامه بياورند که ثبت قرارداد بازيکنانشان بلامانع است و تا اعلام نظر کميته انضباطي قرارداد آنها در سازمان ليگ و فدراسيون ثبت نخواهد شد. وي در مورد اين که مهدي رحمتي ثبت قرارداد را رعايت کرد يا نه خاطرنشان کرد: رحمتي مبلغ سقف قرارداد را رعايت کرد. رئيس سازمان ليگ در مورد اينکه برخي باشگاهها سقف قرارداد را رعايت نکردند گفت: هر بازيکني که سقف قرارداد را رعايت نکند قراردادش در سازمان ليگ ثبت نخواهد شد. محمدي در مورد اينکه چرا قرارداد حميد درخشان با شاهين بوشهر ثبت نشده تصريح کرد: تصور ما اين است که مبلغ قرارداد درخشان بيش از سقف قرارداد است و ميخواهيم در اين موضوع کنکاش بيشتري کنيم. قرارداد ساير بازيکنان شاهين بوشهر ثبت شده اما محمد پروين بايد تائيديه پزشکي براي ثبت قراردادش بياورد. وي در مورد افشاگري عليه دلالان بدون مجوز در فوتبال و اينکه برخي از اين دلالان فعال هستند، اظهار داشت: تمام افرادي که نامشان اعلام شده حق ندارند هيچ بازيکني را به باشگاهي معرفي يا منتقل کنند. اگر بازيکني از طريق اين افراد که نامشان اعلام شده معرفي شود، قرارداد آنها ثبت نخواهد شد. |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Mr.Mohsen عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#87 |
|
محمد گلزار
|
اختصاصی سپاهان نیوز | بنگر : از بچه های سپاهان نیوز دلگیرم / امسال هم مدعی قهرمانی هستیم سپاهان نیوز - محسن بنگر یکی از بازیکنان قدیمی و متعصب سپاهان است که برای هشتمین فصل پیاپی برای این تیم موفق اصفهانی به میدان می رود. خبرنگاران سپاهان نیوز به سراغ این بازیکن رفته و گپ و گفتی دوستانه را با وی ترتیب دادند که در ادامه می خوانیم: * اخباری منتشر شده بود که از هواداران سپاهان و سپاهان نیوز دلگیر هستید؟ خوب راستش از هواداران دلگیرم. قبل از اینکه من با باشگاه قرارداد ببندم بعضی از هواداران در سایت زده بودند که بنگر پولکی و بی غیرت و ... هست و در کل هرچه دلشان خواست نوشتند. طبیعی است که من ناراحت بشوم. 7 سال برای سپاهان زحمت کشیدم و در سرما و گرما سعی کردم بهترینها را به نمایش بگذارم. ولی این جواب محبت های من نبود. هواداری که با یک تیتر یک روزنامه یا شایعه یک سایت به این شدت با بازیکن تیمش برخورد بکند که هوادار نیست. * ولی سپاهان نیوز یک انجمن هم دارد و این انجمن برای اظهار نظر همه آزاد است. ممکن است کسی که با سپاهان خصومت دارد هم در این سایت پست بفرستد. این درست ولی تیتر سایت نوشته است جامعه مجازی هواداران سپاهان و من این صحبتها را از چشم هواداران می بینم. * اما در همان بحبوحه خروج بازیکنان از سپاهان، چشم امید هواداران به کسانی مثل محرم، بنگر، عقیلی و ... است. قبول کنید بعد از رفتن عقیلی، خبر قرارداد بنگر با داماش یک شوک بزرگ برای هواداران بود. من هیچ قراردادی با داماش امضا نکردم و فقط با آقای عابدینی و بعضی از باشگاهها فقط صحبت کردم. نمیدانم سایتها این اخبار کذب را از کجا می آورند و چه پدر کشتگی با سپاهان و هوادارانش دارند. خدا را شکر که این افراد به اهداف خود نرسیدند. * اما بعضی از روزنامه ها با اطمینان کامل خبر پیوستن شما به بعضی تیمها را نوشتند. روزنامه ها پیش دستی کردند و برای اینکه تیمهای دیگر به دنبال من نیایند این اخبار را نوشتند. بالاخره گذشته ها گذشته است و اکنون سعی می کنم بهترین عملکردم را برای سپاهان به نمایش بگذارم. * قبول دارید که خبر قرارداد بستن بنگر با سپاهان در واقع یک شوک برای دیگر بازیکنان سپاهان بود؟ انشاالله این طور که شما می گویید بوده باشد. * خوب از این بحثها بگذریم. شرایط تیم و تمرینات را چطور ارزیابی می کنید؟ کمی هم از اردوی ترکیه بگویید. اردوی ترکیه خیلی خوب بود. تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم. دو بازی دوستانه برگزار کردیم. بازی اول اصلا خوب نبود. اولین بازی بود که بچه ها دور یکدیگر جمع شده بودند. اما بازی دوم عـــالی بود و خیلی خوب بازی کردیم. در کل تیم خیلی بهتر از قبل شده و انشاالله با چند بازی دوستانه دیگر به هماهنگی می رسیم. * به نظر شما تیم به مرز آمادگی رسیده است؟ تیم از نظر بدنی در شرایط خوبی قرار دارد و دوران بدنسازی را پشت سر گذاشته است. اکنون فقط تمرینات تاکتیکی در برنامه ما قرار دارد. * لوکا را چطور می بینید؟ نظر شما در مورد تندمزاجی لوکا چیست؟ لوکا مربی با دانش و بسیار خوبی است. امیدوارم باز هم در سپاهان موفق باشد این را هم بگویم که مربی اگر تندمزاج باشد، خیلی بهتر از این است که به بازیکن باج بدهد. * از نظر شما تیم تا زمان بازی با استقلال به هماهنگی می رسد؟ هواداران برای دیدن سپاهان واقعی در آن بازی امیدوار باشند؟ سپاهان همیشه جلوی پرسپولیس و استقلال بهترین بازیها را انجام می دهد. حتی بدون مربی و کادر فنی هم جلوی این تیمها خوب و با انگیزه بازی می کنیم. * به نظر شما رحمان احمدی می تواند انتظارات هواداران را برآورده کند؟ رحمان یک گلر بسیار خوب است. یکی از بهترین گلرهای ایران را استخدام کرده ایم و امیدواریم او روزهای خوبش در سپاهان را تکرار کند. * به عنوان آخرین سوال به نظر شما سپاهان امسال مدعی قهرمانی خواهد بود؟ ما یکی از اصلی ترین مدعیان هستیم. خدا را شکر توقعات از تیم کمی پایین آمده و همین مورد باعث می شود که بقیه تیمها به دنبال حمله کردن و گل زدن به ما باشند که این موضوع کار تیم را کمی آسانتر می کند. به نظر من شانس قهرمانی سپاهان از پارسال بیشتر است. * با تشکر از شما و آرزوی موفقیت برای تیم سپاهان |
|
|
|
| 15 کاربر برای این پست سودمند از Boomb عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#88 |
|
|
سایت گل ـ کریم قنبری مربی تیم فوتبال سپاهان اعلام کرد که حضور عمادرضا مهاجم عراقی در این تیم قطعی شده است. عمادرضا مهاجمی است که در ماههای اخیر مورد توجه باشگاه سپاهان قرار گرفت ولی مشکلاتی برای آمدن او به اصفهان وجود داشت که ظاهرا حل شده و حضور عماد در سپاهان قطعی شده است.
کریم قنبری مربی سپاهان در گفتوگو با خبرنگار سایت گل در خصوص این موضوع میگوید:«باشگاه اصفهان مبلغی را که الزمالک برای صدور رضایتنامه عمادرضا درخواست کرده بود، به حساب این باشگاه واریز کرد و حتی آی تی سی این مهاجم عراقی صادر شده است. حضور عمادرضا در سپاهان قطعی است و او سال آینده در تیم ما بازی خواهد کرد.» قنبری در پاسخ به این سوال که عمادرضا چه زمانی در تمرینات سپاهان حاضر خواهد خاطرنشان میکند:«او در حال حاضر در اردوی تیم ملی عراق حضور دارد و قرار است بعد از بازی برگشت این تیم مقابل مالزی در چارچوب رقابتهای مقدماتی جام جهانی به تمرینات سپاهان اضافه شود.»
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#89 |
|
ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90
|
بوناچیچ در گفتگو با مهر:
نیاز به صبوری هواداران و زمان داریم/ بابت جدایی ستارهها غصه نمیخورم خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان که ستاره بودن را در عملکرد نفرات تیم میبیند نه نامشان، اعتقاد دارد تیمش نیاز به صبوری هواداران و زمان دارد تا بتواند موفقیتهای گذشته را تکرار کند. به گزارش خبرنگار مهر، لوکا بوناچیچ که به عنوان جانشین قلعهنویی در فصل جاری هدایت تیم قهرمان دو دوره گذشته لیگ برتر را برعهده گرفته است، قطعا کار سختی را در مسابقات داخلی خصوصا لیگ قهرمانان آسیا پیش رو دارد. درخواستهای هواداران سپاهان که خواهان تکرار قهرمانی در لیگ و حتی موفقیت در آسیا هستند، مسئولیت این مربی کروات را بیشتر میکند، گرچه وی با امیدواری از وضعیت این تیم صحبت میکند اما از هواداران هم می خواهد صبر و حوصله پیشه کنند زیرا معتقد است تیمی که دچار تغییر و تحول بسیاری شده نیاز به زمان دارد تا به شرایط ایدهآل دست یابد. لوکا بوناچیچ در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اردوی تیم سپاهان در ترکیه، انتظارات هواداران از این تیم، بازیکنان جدا شده و دیدار مهم با السد قطر سخن گفت که متن این گفتگو را در زیر میخوانید: * خبرگزاری مهر: ابتدا در خصوص اردوی ترکیه صحبت کنید. - لوکا بوناچیچ: اردوی بسیار خوبی را در ترکیه پشت سرگذاشتیم و از محل برگزاری کمپ هم رضایت کامل دارم زیرا این کمپ در منطقه خوبی که 1400 متر از سطح دریا فاصله داشت، قرار گرفته بود. اینکه چند تیم ایرانی دیگر در آن کمپ و منطقه اردوی خود را برپا کرده بودند، نشان دهنده محاسن کمپ تمرینی ما و محلی بود که مراحل آماده سازی را در آنجا پیگیری کردیم. * به اهدافتان در این اردو دست پیدا کردید؟ - در این اردو علاوه بر انجام تمرینات مناسب بدنسازی، دو دیدار تدارکاتی را انجام دادیم که نتیجه آن برایمان مهم نبود بلکه در این دیدارها میخواستیم شرایط بازیکنان را محک زده و از همه نفرات حاضر در اردو استفاده کنیم. به هرحال عمده بازیکنان ما در این اردو حضور داشتند و به اهدافمان دست یافتیم. * غیبت ملی پوشان چقدر در اجرای برنامه شما در این اردو تاثیر داشت؟ - نفرات ملیپوش ما به دلایل مختلف نتوانستند در اردوی ترکیه همراه تیم باشند اما تمهیدات و هماهنگیهایی صورت گرفته بود که آنها تمرینات خود را پیگیری کنند. علاوه بر ملیپوشان، جمشیدیان هم نتوانست در این اردو حضور یابد اما در اصفهان زیر نظر محمود کریمی تمریناتش را پیگیری کرد. هرچند مهم است همه نفرات در برنامههای آمادهسازی تیم حضور داشته باشند اما با توجه به تمهیداتی که در نظر گرفته بودم، شرایطی پیش آمد که نگرانی از این بابت نداشته باشم. * جدایی نفرات تاثیرگذاری چون سیدمهدی رحمتی، هادی عقیلی، احسان حاجصفی و ... تاثیر منفی در تیم سپاهان ندارد؟ - همه اینها اسمهای بزرگ، بازیکنان با تجربه، با شخصیت و با احترامی هستند که حضورشان در هر تیم یک وزنه محسوب میشود. البته میتوان از نبودشان در تیم سپاهان تاسف خورد و گفت ای کاش در تیم ما بودند اما من یکی دو بار دیگر تاکید کردم نمیخواهم به خاطر از دست دادن ستارهها غصه بخورم. با عملکرد خوبی که باشگاه در فصل نقل و انتقالات داشت، عمده نیازهای تیم برطرف شد و برای پستهایی که با خلاء مواجه شدیم و یا بازیکنانی از تیم ما جدا شدند، جایگزینهای خوبی به خدمت گرفته شده است. ضمن اینکه تعدادی از بازیکنان تیمهای پایه باشگاه به تیم بزرگسالان اضافه شدهاند. * در دوره گذشته حضور در سپاهان توانستید با اعتماد به جوانان بازیکنان بزرگی را به فوتبال اصفهان و ایران معرفی کنید. امسال این اتفاق تکرار خواهد شد؟ - بله. ما بازیکنانی داریم که شاید اسمی نباشند اما با مشاهده عملکردشان، همه را مانند یک ستاره میبینم زیرا من ستاره بودن را بیشتر در عملکرد نفرات جستجو میکنم نه نامشان. همانگونه که اشاره کردید در دوره گذشته که در سپاهان بودم با همکاری سایر مربیان، چند پدیده را به فوتبال ایران معرفی کردیم و امسال هم این قضیه را به شکلی قویتر تکرار میکنیم. * وضعیت سپاهان به گونهای هست که بتواند موفقیتهایش را تکرار کند یا بهتر بگویم اینکه به سپاهان به عنوان مدافع عنوان قهرمان نگاه میشود کارتان را دشوار نمی کند؟ - قطعا همینگونه است زیرا دو سال متوالی این تیم قهرمان شده که اتفاقی بینظیر در لیگ ایران بوده است و قطعا تیمی که اینگونه شخصیت قهرمانی را سالهای گذشته از خود نشان داده است، همه از این تیم قهرمانی مطالبه میکنند، به ویژه هواداران متعصب سپاهان که غیر از قهرمانی ایران، در شعارهای خود و صحبتهایشان با من، خواهان قهرمانی آسیا هم هستند. * اما رسیدن به سومین قهرمانی پی در پی قدری دشوار است. - آنچه میخواهم از همه درخواست کنم، صبوری است، باید واقع بین بود و به این مسئله توجه کرد ترکیب تیم دچار تغییر و تحول بسیاری شده و ما برای هماهنگی به زمان نیاز داریم. در این موضوع که سپاهان همیشه مدعی قهرمانی بوده، تردیدی نیست اما با توجه به تغییر و تحولات نیاز به زمان است تا بتوانیم خواستههای به حق هواداران را برآورده کنیم. * این سپاهان با سپاهان سال 2005 که با آن تیم نایب قهرمان آسیا شدید، چقدر تفاوت دارد؟ - آن سالی که موفقیتی بزرگ در آسیا را بدست آوردیم، سپاهان تیمی خوب بود اما تفاوت آن تیم با امروز کم تجربگی تیم به ویژه در حوزه بین المللی و مسابقات برون مرزی بود. سپاهان امسال نه تنها با رقابتهای بین المللی بیگانه نیست، بلکه نسبت به سپاهان 2005 وقتی نگاه به پشت سرش داشته باشید، میبینید که در امتداد موفقیت در مسابقات باشگاهی ایران، حضور در فینال آسیا و جام باشگاههای جهان را در کارنامه دارد. همه این مسائل و نگاه به کارنامه گذشته و شخصیت تیم، مدعی بودن آن را نشان میدهد. من عمده تفاوت را در تجربه بین المللی تیم و بازیکنان در همه حوزهها به ویژه حوزه بین اللمل میبینم. * مهمترین مشکل سپاهان در درون دروازه است، آیا رحمان احمدی می تواند جانشین خوبی برای رحمتی باشد؟ - برای رحمتی آرزوی موفقیت دارم و مانند تمام سپاهانیها از زحماتی که برای این تیم کشیده تشکر میکنم. مطمئن باشید رحمان را از روی مطالعه خودم و مربی دروازهبانهای تیم و از روی گزینههایی که داشتیم، انتخاب کردیم. ما اصرار و تاکید به جذب رحمان داشتیم زیرا این دروازهبان پتاسیلها و فاکتورهای خوبی دارد که وقتی به آن فرصت داده شود، میبینید چه دروازهبان فوق العادهای خواهد بود. * عملکرد احمدی در تیم سپاهان چقدر در جذب او تاثیر داشت؟ - احمدی پیش از این در سپاهان حضور داشته و توانسته بود زمانیکه در ترکیب اصلی به میدان میرفت، عملکرد خوبی داشته باشد. اطمینان دارم رحمان یکی از ستارههای سپاهان میشود و امیدوارم ضمن درخشش در تیم ما، به حق خودش در تیم ملی برسد. * در پایان در مورد دیدار با السد قطر در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا و شناخت خود از این تیم صحبت کنید؟ - به هرحال ما ضمن شناخت از تیم السد، کار مطالعاتی روی این تیم را آغاز کردهایم. تیمهای عربی از جمله تیمهای قطری، تیمهای ثروتمندی هستند که سرمایهگذاری خوبی در فوتبال انجام دادهاند که السد هم دارای همین ویژگی است. ما باید با توجه به زمان اندک، نگاه ویژهای به دیدار با السد در دیدارهای رفت و برگشت داریم. بسیار امیدوارم با هماهنگی تیمی که تا آن زمان به وجود میآید، شناخت از السد و عزم بازیکنان، در دیدار رفت و برگشت این تیم قطری را شکست داده و به جمع چهار تیم برتر آسیا صعود کنیم. فرصت کم است و باید برای رسیدن به این مهم تلاش وافری انجام داد. ویرایش توسط SunFlower : جمعه, ۳۱ تير ۹۰, در ساعت ۱۴:۵۵. |
|
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#90 |
|
تشکر از دیگران: 615
تشکر شده 394 بار در 74 پست
تیم محبوب: سپاهان - رئال مادرید
بازیکن محبوب: محرم - بنگر - عقیلی - حاج صفی
مربی محبوب: امیر قلعه نویی - منصور ابراهیم زاده
|
کد خبر : 46227 زمان ارسال : جمعه 31/04/1390 17:19
در واکنش به انتشار نامه ساکت تهديد خسرو حيدري عليه تيم سپاهان خسرو حيدري در واکنش به نامه مديرعامل سپاهان گفت: به جاي استفاده از کلمات عوامفريبانه و توجه به رويکرد انساني و ملي درباره من، به تعهدات مکتوب خود پايبند باشيد. خسرو حيدري در واکنش به انتشار نامه محمدرضا ساکت مديرعامل باشگاه سپاهان به باشگاه استقلال درباره وي اظهار کرد: من از خواندن اين نامه تعجب کردم چرا که ظاهرا آقاي ساکت هنگامي که نامه را مينوشتند، فراموش کردهاند قراردادي را با بنده امضا کرده و در آن به صورت مکتوب به مواردي متعهد شدهاند. من فردا (شنبه) اين قرارداد را منتشر ميکنم که هم مردم، هم ساکت و هم استقلاليها از مفاد آن کاملا مطلع شوند. وي افزود: بنده تحت هيچ شرايطي به اصفهان برنميگردم و به مديرعامل باشگاه سپاهان توصيه ميکنم به جاي در نظر گرفتن رويکرد انساني و ملي درباره من و نيز استفاده از کلمات عوامفريبانه در اين باره، نسبت به امضا و تعهدات مکتوب خويش پايبند باشند. اگر ايشان دنبال بحث ملي بود، هر روز من را به فدراسيون نميکشاند که دنبال رضايتنامهام باشم. حيدري ادامه داد: فراموش نکنيد که تيم ملي فردا بازي دارد و من بايد تمام فکر و ذکرم را معطوف ديدار با مالديو کنم، نه اينکه هر روز دنبال رضايتنامهام باشم. مطمئن باشيد ضمن انتشار قراردادم ناگفتههاي بسياري در اين باره خواهم داشت. |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از amiiirarsalan عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| فولاد مبارکه سپاهان, مصاحبه بازیکنان سپاهان, اخبار سپاهان, سپاهان, سپاهان اصفهان |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.sepahannews.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86/948-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86_%D9%88_%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D8%B1_%D9%81%D9%86%DB%8C_%D9%88_%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86_-_%D9%81%D8%B5%D9%84_2011-2012_a.html
|
||||
| نوشته شده توسط | For | Type | تاریخ | |
| ستاره های طلائی سپاهان | This thread | Refback | پنجشنبه, ۲۱ ارديبهشت ۹۱, ۱۵:۳۵ | |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان) | |
| hesam, SPADAN |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|