شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#511 |
|
بهترین ارسال کننده موضوعات گوناگون و غیر فوتبالی در سال 90
|
رحیمی: راهنماییهای شما قطعا در پیشبرد اهداف سپاهان مفید خواهد بود
تشکر مدیرعامل سپاهان از خبرگزاری ایمنا خبرگزاری ایمنا: مدیر عامل باشگاه سپاهان ضمن تشکر از خبرگزاری ایمنا اظهار داشت: بابت هر راهنمایی و پیشنهادی که رسانه ها به ما بدهند خوشحال میشویم. علیرضا رحیمی، مدیرعامل باشگاه سپاهان در تماس با خبرگزاری ایمنا از پیگیری این رسانه در ارتباط با لغو دیدار تیم های فوتبال سپاهان و پارتیزان بلگراد تشکر کرد. وی ادامه داد: پس از اینکه خبرگزاری ایمنا موضوع اسرائیلی بودن سرمربی تیم پارتیزان بلگراد را به آقای خوروش اطلاع داده بود، وی بلافاصله این موضوع را به من انتقال داد و در نهایت بازی با پارتیزان بلگراد را لغو کردیم. وی اظهار داشت: ما هم بابت این موضوع و هم بابت هر راهنمایی و پیشنهادی که رسانه ها به ما بدهند خوشحال میشویم و باید از شما کمال تشکر را بابت این موضوع داشته باشیم. گفتنی است دیدار سپاهان و پارتیزان بلگراد صربستان قرار بود رو جمعه در کشور ترکیه برگزار شود اما پس از اینکه باشگاه سپاهان متوجه شد سرمربی تیم حریف آورام گرانت اسرائیلی است بازی را لغو کرد. تیم فوتبال سپاهان روز پنجشنبه برای برپایی اردوی آماده سازی راهی کشور ترکیه خواهد شد و به احتمال فراوان با تیم دیگر اروپایی به جای پارتیزان بلگراد دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد، سپاهانیها روز چهارشنبه هفته آینده نیز به مصاف تیم اسلاویای بلاروس خواهند رفت. |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از amirmasoud08 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#512 |
|
بهترین ارسال کننده اخبار سپاهان و بهترین ارسال کننده آقا در سال 90
تشکر از دیگران: 4,880
تشکر شده 6,818 بار در 1,603 پست
تیم محبوب: سپاهان اصفهان
بازیکن محبوب: محرم نویدکیا،هادی عقیلی
مربی محبوب: منصور ابراهیم زاده،آرسن ونگر
|
رحيمي: ميخواستم جانشين کفاشيان شوم
مديرعامل باشگاه سپاهان با تاکيد بر اينکه اگر کفاشيان کانديداي رياست فدراسيون نميشد حتما براي قبول اين مسئوليت اقدام ميکرد، گفت: مديرعامل باشگاه نبايد غير از سياستهاي کلان باشگاه در خصوص هر مسئلهاي مدام صحبت کند. علیرضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت تیم سپاهان و همچنین انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: تا جایی که من از اعضای مجمع فدراسیون فوتبال شناخت دارم، آنها انسانهای مستقلی بوده و توصیه پذیر نیستند اما باید ببینیم در عمل چه اتفاقی خواهد افتاد.وی ضمن یادآوری اینکه کاندیدای عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال شده است، تاکید کرد: اگر کفاشیان کاندیدای ریاست فدراسیون فوتبال نمیشد بدون هیچ تردیدی برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندیدا میشدم! مدیرعامل باشگاه سپاهان با تاکید براینکه هدف اصلی تیم فوتبال این باشگاه قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیاست در خصوص صدرنشینی این تیم در رقابتهای لیگ برتر اظهار داشت: خوشبختانه ما در باشگاه سپاهان هیچگونه ادعایی نداریم و هر فردی سر جای خود در مجموعه باشگاه کارش را انجام میدهد. در حال حاضر همه تلاش خود را میکنیم تا در این فصل موفق به کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا شویم چون تیم سپاهان پتانسیل انجام این کار را دارد. وی در همین خصوص افزود: به نظر من چه در جدول رده بندی لیگ اول باشیم، چه پنجم و یا حتی دهم، زیاد اهمیت ندارد بلکه آنچه اهمیت دارد این است که از تمام توان و پتانسیل خود بتوانیم استفاده کنیم. خوشبختانه در حال حاضر این موضوع در باشگاه سپاهان تحقق پیدا کرده است و عوامل باشگاه نهایت توان خود را برای موفقیت تیم به کار گرفتهاند. رحیمی در پاسخ به این پرسش که چرا کمتر در رسانهها حاضر شده و یا صحبت میکند، اظهار داشت: به نظر من معنی ندارد که مدیرعامل باشگاه به غیر از مسائل کلان و سیاستهای باشگاه در خصوص هر مسئلهای مدام صحبت کند چون تیم هم سرپرست دارد و هم سرمربی. مدیرعامل باشگاه سپاهان ضمن گلایه از خط خوردن برخی از بازیکنان این تیم از فهرست تیم ملی، گفت: ما به نظر و سلیقه "کارلوس کیروش" احترام میگذاریم اما در کجای دنیا طی دو روز بدون اینکه بازیکن در اردوی تیم ملی حضور پیدا کرده و محک بخورد از فهرست تیم ملی خط میخورد؟! این نوع خط زدن از فهرست تیم ملی بیاحترامی به بازیکن است. وی با تاکید بر اینکه هدف از دعوت بازیکنان به اردوی تیم ملی این است که دهان باشگاهها را ببندند تا فقط گفته باشند که ما از فلان باشگاه فلان بازیکن را دعوت کردهایم، گفت: رحمان احمدی در این فصل عملکرد خیلی خوبی داشته است و میتواند پیراهن تیم ملی را بر تن کند اما متاسفانه تا به امروز جایی در فهرست این تیم نداشته است. |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#513 |
|
|
بازیکن تیم فوتبال سپاهان:
خط خوردنم از تیم ملی حکمت خدا بود خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: خط خوردنم از لیست تیم ملی را حکمت خدا میدانم و این موضوع سبب دو برابر شدن انگیزهام میشود. سید مهدی سید صالحی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: نظر خاصی نسبت به لیست تیم ملی ندارم و خط خوردنم از تیم ملی را حکمت خدا میدانم و این موضوع هیچ تأثیری در روحیه من ندارد و تنها سبب دو برابر شدن انگیزهام برای ارائه بازیهای بهتر دو برابر شود. وی ادامه داد: پس از بازی با سایپا تمرینات تیم فوتبال سپاهان به مدت پنج روز تعطیل شد و از روز سه شنبه به طور مجدد تمریناتمان برای حضور در جام باشگاههای آسیا و ادامه لیگ آغاز میشود. بازیکن تیم فوتبال سپاهان بیان داشت: بازیهای لیگ بسیار فشرده برگزار میشد و تعطیلی رقابتهای لیگ به ما کمک میکند تا علاوه بر استراحت، بازیکنان مصدوم تیم برای حضور در ادامه بازیهای سپاهان آماده شوند تا بتوانیم از این فرصت به دست آمده نهایت استفاده را ببریم. سید صالحی در ادامه به بازی آینده تیمش در برابر تیم تراکتورسازی تبریز اشاره کرد و افزود: بازی بسیار سختی در تبریز و در مقابل تیم پرطرفدار تراکتورسازی داریم. وی تصریح کرد: این تیم از کادر فنی و بازیکنان بسیار خوبی سود میبرد و علاوه بر اینها در شهر خودش بازی میکند و از حضور تماشاگرانش در این دیدار سود میبرد که بازی مقابل این تیم بسیار سخت است. بازیکن تیم فوتبال سپاهان اضافه کرد: انتظار داریم با دعای خیر مردم اصفهان و تلاش و غیرت بازیکنان تیم بتوانیم با دست پر از این میدان سخت عبور کنیم. |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#514 |
|
ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90
|
باید به تصمیمات کیروش احترام گذاشت
جمشیدیان: تا ۲-۳ هفته دیگر با تیم تمرین میکنم هافبک تیم فوتبال سپاهان میگوید: پیش بینی میکنم تا ۲-۳ هفته دیگر بتوانم در تمرینات گروهی حاضر شوم و با سایر بازیکنان تمرین کنم. احمد جمشیدیان که مدتهاست به دلیل عمل جراحی روی کمرش از میادین به دور است در گفتگو با ایمنا پیرامون وضعیت مصدومیتش میگوید: فعلا تمرینات سبک و دویدن را زیر نظر پزشک تیم آغاز کرده ام و پیش بینی میکنم تا ۲-۳ هفته دیگر بتوانم در تمرینات گروهی حاضر شوم و با سایر بازیکنان تمرین کنم. وی با بیان اینکه عمل سنگینی روی کمرم انجام شد ادامه میدهد: خوشبختانه این عمل با موفقیت انجام شد و خوشحالم که تاکنون مشکل خاصی برایم پیش نیامده است و امیدوارم در ادامه نیز در تمرینات مشکلی نداشته باشم. هافبک هجومی تیم فوتبال سپاهان در ادامه حرفهایش در مورد وضعیت تیم سپاهان زیر نظر کرانچار بیان میکند: از زمانی که کرانچار به تیم آمده است آرامش خاصی در تیم حاکم شده است ضمن اینکه او از نظر تاکتیکی تحول خاصی در تیم ایجاد کرده است. از جمشیدیان در مورد لیست تیم ملی و انتقاداتی که به این لیست وارد میشود میپرسیم که در پاسخ میگوید: کیروش بهترین نفرات را به تیم ملی دعوت میکند و ما باید به تصمیمات او احترام بگذاریم زیرا در نهایت او مسئول تیم ملی است و ما تنها باید آرزوی موفقیت تیم ملی را بکنیم. |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#515 |
|
|
خوروش: یک تیم قرقیزستانی جایگزین بارتین بلکراد شد
![]() رسول خوروش' روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اضافه كرد: تیم فوتبال سپاهان اصفهان برای برگزاری اردوی آماده سازی، صبح روز پنجشنبه (پس فردا) به شهر آنتالیا تركیه سفر می كند. وی اظهار داشت: پیش از این قرار بود در این اردوی آماده سازی با تیم 'پارتیزان بلگراد' صربستان دیدار كنیم اما به دلیل آنكه سرمربی این تیم صربستانی ملیت اسراییلی دارد از برگزاری این دیدار منصرف شدیم. سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان تصریح كرد: پس از لغو دیدار یاد شده، با یك تیم قرقیزستانی برای برگزاری دیدار دوستانه مذاكره كرده ایم و قرار است روز جمعه با این تیم دیدار دوستانه برگزار كنیم. وی افزود: روز 10 اسفند ماه نیز با تیم 'اسلاویا' بلاروس دیدار می كنیم. به گفته وی، تیم فوتبال سپاهان اصفهان چهارشنبه شب شهر اصفهان را به مقصد تهران ترك می كند و صبح روز پنجشنبه از فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) تهران عازم آنكارا و سپس شهر آنتالیا تركیه می شود. |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#516 |
|
ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90
|
خوروش: به طور هفتگی به سئوالات و در خواست های مخاطبان پاسخ می دهیم
اعلام پست الکترونیک مدیر تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان از سوی سایت باشگاه برای طرح سئوالات ، نقطه نظرات و تحلیل های هواداران ، مخاطبان و اصحاب رسانه که دیروز در سایت باشگاه اعلام شد مورد استقبال بی نظیری قرار گرفت. کمتر از 24 ساعت از اعلام این آدرس، بیش از 120 ایمیل به رسول خوروش ارسال شد که در آنها موضوعات ، سئوالان و نقطه نظرات متنوعی در رابطه با تیم فوتبال مطرح شده بود. رسول خوروش مدیر تیم فوتبال سپاهان در این باره به پایگاه خبری باشگاه گفت: هدف از برقراری این ارتباطات پاسخ به سئوالات مختلف، و استفاده از نقطه نظرات و تحلیل های و مشاوره های هواداران، اصحاب رسانه و مخاطبان سایت باشگاه در مورد تیم فوتبال بزرگسالان است. وی ادامه داد: در اولین روز اعلام برقراری این ارتباط، ایمیل های بسیاری به ما ارسال شد که به زودی در یادداشت های هفتگی که در سایت باشگاه منتشر می شود، مطالبی که نیاز به پاسخگویی دارد را پاسخ می هیم و همگان اطمینان داشته باشند که از مشاوره ها و تحلیل های آنان به بهترین وجه ممکن استفاده خواهیم کرد. |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#517 |
|
|
/سپاهان بهترين تيم ده سال اخير ايران است
90: بدون شك اميد ابراهيمي يكي از بهترين هافبكهاي دفاعي فوتبال ايران است. او دو قهرماني با سپاهان دارد و به گواه بعضيها ميتوانست در ليست كارلوس كيروش جا داشته باشد. گرچه خودش اعتقاد دارد شايد هنوز صفتهايي داشته باشد و بايد بيشتر تلاش كند. با ابراهيمي گپي دوستانه زديم كه در زير ملاحظه ميفرماييد: آرش نوعدوستي 90: خيليها اعتقاد دارند بايد اميد ابراهيمي به تيم ملي دعوت ميشد؟ من در 24 بازي تيم به طور كامل بازي كردهام و فقط دو بازي را به دليل محروميت، از دست دادم. من خيلي تلاش كردم تا در تيم ملي جايگاهي داشته باشم، ولي شايد هنوز ضعفهايي داريم و بايد بيشتر تلاش كنم تا پيراهن تيمملي را بدست آورم. 90: پس ناراحت نيستي؟ نه! من آدم واقعبيني هستم. تيم ملي جايگاه والايي دارد و آقاي كيروش به دنبال بهترينهاست تا خودش و تيم ملي موفق شوند. 90: خودت فكر ميكني چند نفر از سپاهان ميتوانستند در تيم ملي حضور داشته باشند؟ با توجه به اينكه سپاهان با اقتدار صدرنشين ليگ برتر است و بهترين خط دفاعي را دارد، به نظرم محسن بنگر و رحمان احمدي هم ميتوانستند در ليست كيروش باشند چرا كه اين دو نفر تجربه ملي هم دارند و بهترين فصل خود را سيري كردهاند، بنابراين كمترين حقشان دعوت به تيم ملي بود. 90: بعضي از بازيكنان سپاهان اعتقاد دارند در حق سپاهان اجحاف ميشود و حتي صدرنشين اين تيم براي رسانهها كم اهميت است. در صورتي كه همه به دو تيم سرخابي خيلي اهميت ميدهند؟ 90: سرخابيها در سراسر كشور طرفدار دارند، ولي فراموش نكنيد سپاهان بهترين تيم ده سال اخير ايران است و در آسيا نيز رتبه خوبي دارد. در واقع سپاهان بهترين قطب فوتبال ايران است و دوست دارم رسانهها نيز به ما بيشتر توجه نشان دهند. سپاهان هم متعلق به ايران زمين است و براي بلندي نام ايرانيها در آسيا حضور دارد. 90: شايد به خاطر قد كوتاهت به تيم ملي دعوت نميشوي؟ (باخنده) قد من كوتاه نيست. من 179 سانتيمتري هستم، ولي تلويزيون قد مرا كوتاه نشان ميدهد! البته در تلويزيون مرا مثل كشتيگيرها نشان ميدهند كه بعضيها فكر ميكنند قدم كوتاه است. 90: مگر قبلا كشتيگير بودي؟ قبل از اينكه فوتباليست شوم، كشتيگير بودم و 7 ماه در كشتي فعاليت ميكردم، ولي به دليل علاقه به فوتبال تصميم گرفتم فوتباليست شوم. 90: پس چرا گوشهايت نشكسته است؟ (باخنده) به آن مرحله نرسيدم كه گوشهايم شكسته شود! 90: چه كسي در پيشرفت تو نقش داشته است؟ بدون شك امير قلعهنوعي نقش تعيين كنندهاي در پيشرفت من داشت. من در ليگ برتر تجربهاي نداشتم ولي حسين چرخابي مرا به قلعهنوعي معرفي كرد و ايشان هم مرا از تيم عباس سرخاب به خدمت گرفت. باور كنيد من پيشرفتم را مديون قلعهنوعي هستم چرا كه در عين كمتجربگي، به من اعتماد و از من حمايت كرد تا شدم اميد ابراهيمي. |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#518 |
|
|
کرانچار: در ویترین افتخارات سپاهان جای قهرمانی آسیا خالی است
سايت گل – تيم فوتبال سپاهان در حالي بازيهايش را در ليگ قهرمانان آسيا آغاز خواهد كرد كه در حال حاضر صدرنشين رقابتهاي ليگ برتر است و همين موضوع شرايط روحي سپاهانيها را در وضعيتي ايده آل قرار داده است. زلاتكو كرانچار سرمربي كروات سپاهان قبل از سفر اين تيم به تركيه، در گفتوگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل در مورد شرايط تيمش گفت:« ما چند روز به بازيكنان خود استراحت داديم و از روز سهشنبه تمرينات را آغاز كرديم تا وارد يك مرحله سخت شويم. به نظر من اين مقطع از فصل حساسترين شرايط را براي ما خواهد داشت و اين مهمترين دوراني خواهد بود كه در اين فصل سپري خواهيم كرد.» او ادامه ميدهد:« مطمئنا فشار مسابقات بالاتر خواهد رفت و ما علاوه بر ليگ برتر، در ليگ قهرمانان آسيا هم درگير خواهيم بود. مطمئنا يك لغزش براي سپاهان گران تمام خواهد شد و ما بايد بسيار سنجيده و هوشيارانه عمل كنيم تا علاوه بر نتيجه گرفتن در ليگ قهرمانان، صدرنشيني ليگ برتر را هم از دست ندهيم.» كرانچار در پاسخ به اين سوال كه نظرتان در مورد گروهي كه سپاهان در آن قرار گرفته چيست ميگويد:« ما گروه آساني نداريم و بازي كردن مقابل تيمهاي حرفهاي مثل النصر و لخويا بسيار سخت است. با اين حال سپاهان در آسيا داراي يك شخصيت ممتاز است و هميشه خودش را به عنوان يك مدعي مطرح كرده است. سپاهان حتي به نايب قهرماني در آسيا هم رسيده ولي در ويترين اين باشگاه قهرماني آسيا ديده نميشود و اميدوارم اين اتفاق را هم تجربه كند.» خيليها معتقدند كه سپاهان در صورت شكست دادن تراكتورسازي در هفته بيست و هفتم تا حدود زيادي قهرمانياش را قطعي خواهد كرد ولي كرانچار ميگويد:« من ميدانم كه پيروزي در اين بازي براي ما يك پرش بزرگ خواهد بود ولي آنقدر خوشحال نميشويم كه از حالا قهرمانيمان را قطعي ميدانيم. اگر از تراكتور عبور كنيم، 7بازي سرنوشتساز در پيش داريم كه بايد آنها را با موفقيت پشت سر بگذاريم.» كرانچار در پايان حرفهايش در مورد وضعيت محرم نويدكيا خاطرنشان ميكند:« محرم يك بازيكن كليدي و تأثيرگذار براي سپاهان است و فكر ميكنم كه نسبت به هفتههاي گذشته شرايط بهتري دارد. ما اميدوارم كه خيلي زود محرم به تمرينات گروهي برگردد و مقابل النصر تيمش را همراهي كند.» |
|
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#519 |
|
|
سایت گل- رحمان احمدي دروازهبان سپاهان اميدوار است كه تيمش در ليگ قهرمانان آسيا مثل بازيهاي ليگ برتر نتايج خوبي بگيرد. احمدي ابتدا در مورد شرايط سپاهان حرفهايش را اينگونه آغاز ميكند: «تمرينهاي ما آغاز شده و حالا اردویی هم در کشور ترکیه داریم. خوشبختانه از لحاظ روحي و فني شرايط خوبي داريم و اميدوارم در ليگ قهرمانان هم نتايج خوبي بگيريم.» احمدي در پاسخ به اين سوال كه آيا سپاهان از گروه خود صعود خواهد كرد تاكيد ميكند: «ما با لخويا، النصر و الاهلي همگروه هستيم و گروه سپاهان اصلا آسان نيست. البته تيم ما در اين بازيها به اندازه كافي تجربه دارد كه از اين گروه بالا برود. با اينحال معتقدم كه در هر بازي بايد از موقعيتها نهايت استفاده را ببريم و اشتباه كردن در چنين بازيهايي كه سطح بالايي دارد گران تمام خواهد شد.» دروازهبان سپاهان در پاسخ به اين سوال كه اصليترين رقيب شما براي صعود چه تيمي است خاطرنشان ميكند: «اصليترين رقيب، خودمان هستيم. ما اگر مثل روزهاي اوج باشيم از اين گروه صعود خواهيم كرد ولي همانطور كه گفتم تيمهاي همگروه سپاهان به هيچ وجه ضعيف نيستند. الاهلي در ليگ عربستان جايگاه خوبي دارد، در قطر لخويا صدرنشين است و النصر امارات هم لوكا توني مهاجم سرشناس ايتاليايي را به خدمت گرفته است.» احمدي در مورد رويارويي با لوكا توني در اولين بازي سپاهان ميگويد: «او يك مهاجم حرفهاي و گلزن است و مهار توني كار سختی است.البته ما در اصفهان بازي خواهيم كرد و بايد از شرايط ميزباني استفاده كنيم. اگر گل اول را بزنيم خيلي راحت ميتوانيم النصر را ببريم.» |
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Mohamad javad عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#520 |
|
بهترین ارسال کننده خانم در سال 90
تشکر از دیگران: 13,109
تشکر شده 6,968 بار در 1,965 پست
تیم محبوب: فقط و فقط سپاهان
بازیکن محبوب: محرم نوید کیا، محمود کریمی، احمد جمشیدیان،بنگر،پاپی، مهدی جعفرپور، سید صالحی
مربی محبوب: لوکا، چرخابی ، ابراهیم زاده
|
فتاحی : دیدار تداركاتی سپاهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین لغو شد آنكارا -'رضا فتاحی'مدیر اجرایی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: این تیم درحمایت از مردم مظلوم فلسطین دیدار تداركاتی خود با تیم پارتیزان بلگراد صربستان را لغو كرد. فتاحی كه به همراه این تیم در اردوی آنتالیای تركیه بسر می برد ، روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:مسوولان تیم سپاهان پس از آگاهی از اینكه سرمربی تیم پارتیزان بلگراد صربستان اسراییلی است، این دیدار را در حمایت از مردم مظلوم فلسطین لغو كرد. وی در خصوص چگونگی تشكیل اردوی آمادگی تیم سپاهان در تركیه اظهار داشت:با تعطیل شدن مسابقات فوتبال باشگاه های برتر ایران ، مسوولان باشگاه به منظور آنكه بازیكنان این تیم از شرایط ایده آل دور نباشند تصمیم به تشكیل این اردو گرفتند. تیم سپاهان اردوی خود را از روز پنجشنبه گذشته در شهر آنتالیا برگزار كرد و در مدت هشت روز حضور این تیم در تركیه ، بازیكنان ضمن انجام تمرینات خود در دو نوبت صبح و بعداز ظهر، دو بازی دوستانه نیز برگزار خواهند كرد. فتاحی در ادامه گفت : به جز ' جلال حسینی ' مدافع تیم سپاهان كه در اختیار تیم ملی فوتبال ایران قرار دارد ، تمامی بازیكنان از جمله ' محرم نویدكیا و عماد رضا ' كه از مصدومیت رنج می برند نیز در اردو حضور دارند و ' احمد جمشیدی ' كه به تازگی از ناحیه كمر مورد عمل جراحی قرار گرفته است نیز همراه تیم است. مدیر اجرایی تیم سپاهان در باره دیدارهای تداركاتی این تیم در آنتالیا اظهارداشت با برنامه ریزی صورت گرفته ، تیم سپاهان در روزهای یكشنبه و چهارشنبه هفته جاری دو دیدار تداركاتی با تیم هایی از كشورهای قرقیزستان و بلاروس در ساعت 18:30 دقیقه به وقت محلی برگزار خواهد كرد. وی با اشاره به حضور نهمین بار تیم سپاهان در رقابتهای فوتبال باشگاه های آسیا گفت : با توجه به اینكه تیم سپاهان روز هفدهم اسفندماه در چارچوب رقابتهای فوتبال قهرمانی باشگاه های آسیا به مصاف تیم النصر امارات عربی متحده می رود و این دیدار در ساعت 18:30 برگزار خواهد شد ، بگونه ای برنامه ریزی كرده ایم كه هر دو دیدار تداركاتی این تیم راس این ساعت برگزار شود. فتاحی با اشاره به اسكان تیم سپاهان در هتل پالیستا آنتالیا اظهارداشت : تمامی شرایط در این هتل برای تیم سپاهان مهیاست و افزون بر این تیم ، تیم های دیگری از كشورهای مختلف در این هتل اردو زده اند.
بــــفــــرمـــــایـــیــ ــــد جــــــام هــم خندست ، هـــم گریه ، بعضی وقتام خراب کاری و در روز اخر، تیم برتر صاحب این جام میشه اونا دست هر کاری میزنند تا جام بگیرند (داور ، فدراسیون ، تبانی ، دوپینک ، قانون سقف و...) ولی با وجود این کارا ، بازم روز اخر جام به سپاهان میرسه ![]() |
|
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از /|/ASRI/|/ عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| فولاد مبارکه سپاهان, مصاحبه بازیکنان سپاهان, اخبار سپاهان, سپاهان, سپاهان اصفهان |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.sepahannews.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86/948-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86_%D9%88_%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D8%B1_%D9%81%D9%86%DB%8C_%D9%88_%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86_-_%D9%81%D8%B5%D9%84_2011-2012_a.html
|
||||
| نوشته شده توسط | For | Type | تاریخ | |
| ستاره های طلائی سپاهان | This thread | Refback | پنجشنبه, ۲۱ ارديبهشت ۹۱, ۱۵:۳۵ | |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان) | |
| hesam, SPADAN |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|