شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
![]() |
|
|
#41 |
|
تشکر از دیگران: 593
تشکر شده 1,611 بار در 415 پست
|
كريم قنبري: با بوناچيچ مدعي هر سه جام هستيم/ براي دروازه شانس رحمان احمدي بيشتر است
امیر قلعهنویی همیشه تیمهای خود را با گزینش نفرات خوب و سطح بالا میبندد و این یکی از امتیازات برتریاش است. برعکس لوکا اعتقادی به استخدام ستارههای آنچنانی ندارد سعيد واعظ 2011/7/5 12:09:00 Share Share سایت گل- وقتی لوکا بوناچیچ کروات، مسیر کاری خود را از بندر مهآلود بوشهر به سمتوسوی دیار نصفجهان تغییر داد و پای سفره فولادمبارکه سپاهان نشست، کریم قنبری دوست شفیق و مسلط به علم روز فوتبال خود را بهعنوان دستیار اول انتخاب کرد. کریمخان قنبری بعد از تمرین تیم فولاد مبارکه سپاهان در مجموعه اختصاصی باغ فردوس، وضعیت تیم خود را اینگونه برای خوانندگان سایت گل تشریح میکند. تمرینات خوب و ایدهآل از روزی که با لوکا بوناچیچ استارت تمرینات را زدیم، تا کنون 14جلسه تمرین مفید داشتیم، نفرات حاضر در تیم فولاد مبارکه به نسبت روزهای آغازین خیلی بهتر شدهاند. امیدواریم که در اردوی ترکیه به اهداف و بلوغ تاکتییکی مد نظرمان برسیم که در ادامه راه لیگهای برتر، قهرمانان آسیا و جام حذفی دچار مشکل نشویم. سپاهان با لوکا پدیدههای تازه رو ميكند با خروج بعضی از ستارگان فوتبال سپاهان از جمله هادی عقیلی، سیدمهدی رحمتی و... بعضی از هواداران و علاقهمندان به تیم سپاهان به ما خرده میگیرند که تیم دچار بحران میشود، ولی با ضرس قاطع اعلام میکنم هیچگونه جای شک و شبهه و نگرانی نیست. با توجه به پشتوانهسازی تیمهای پایه سپاهان که از سوی مدیریت حرفهای باشگاه انجام گرفته و اعتقاد راسخ لوکا بوناچیچ به نیروهای باانگیزه و جوان تیم مانند چند سال گذشته باید منتظر پدیدههای نوظهوری از سوی باشگاه فولادمبارکه در فوتبال ایران باشید. لوکا و قلعه نویی، دو سبک متفاوت کریم قنبری با عنایت به اینکه با تیم سپاهان و در معیت سرمربیانی همچون لوکا و امیر قلعهنویی، در ایران و آسیا به افتخارات شگرفی دست پیدا کرده است، پیرامون سبک و سیاق هر یک از این مربیان در تیم سپاهان نظر متفاوتی دارد. وی میگوید: امیر قلعهنویی همیشه تیمهای خود را با گزینش نفرات خوب و سطح بالا میبندد و این یکی از امتیازات برتریاش است. برعکس لوکا اعتقادی به استخدام ستارههای آنچنانی ندارد، همانطور که در قبل گفتم با نفرات جوان و باآتیه و با نظم و انضباط منحصر به فردی که درون تیم ایجاد میکند، منجر به ایجاد انگيزه مضاعف میان بازیکنان میشود و تیم از لحاظ فنی و نتیجهگیری عالی میشود. سپاهان با لوکا و بازیکنان جوانی مانند حاجصفی، حسین پاپی، سیدمهدی سیدصالحی و.... با نایبقهرمانی در آسیا برای اولین مرتبه به جام باشگاههای جهان در تاریخ فوتبال ایران راه پیدا کرد. فوتبال هجومی با لوکا رزومه بوناچیچ در سپاهان، این نکته را به ذهن متبادر میکند که لوکا با توجه به بضاعت نفرات تیمش همیشه تاکتیک خود را در مستطیل سبز در برابر رقبا به صورت تدافعی و با بازی بسته پیدا خواهد کرد. لیکن دستیار اول بوناچیچ بر این موضوع صحه نمیگذارد. قنبری ميگويد: سبک و سیاق لوکا با سپاهان مبتنی بر فوتبال هجومی است. با توجه به نفرات تیم و آمدن هادی تامینی در دفاع و سیدمهدی سیدصالحی در خط حمله فوتبال هجومی با سپاهان لوکا را شاهد خواهید بود. مدعی سه جام هستیم قهرمانیهای پی در پی تیم سپاهان، توقعات و انتظارات را از ما زیاد کرده است. حریفان در برابر تیم سپاهان مانند تیمهای سرخابی پایتخت سرشار از انگیزه هستند. این کار ما را سختتر میکند. اما تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان این را ثابت کرده است که یک تیم فوقالعاده حرفهای، با انگیزه و مدعی هر سه جام است. در این راستا از تمامی هواداران طلاییپوشان انتظار داریم تا در این راه سخت تیم محبوبشان را بیشتر از گذشته حمایت کنند. شانس رحمان احمدی بیشتر است با خروج سیدمهدی رحمتی از تیم سپاهان، برای حفاظت و حراست از دروازه تیم با گزینههای متعددی مذاکره کردیم که در این میان شانس رحمان احمدی بیشتر از سایرین است.
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
|
|
|
|
| 12 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#42 |
|
تشکر از دیگران: 335
تشکر شده 241 بار در 41 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: تمامی بازیکنان با غیرت سپاهان
مربی محبوب: کرانچار
|
امید ابراهیمی دو فصل دیگر قرارداد دارد/از حضور در سپاهان لذت می برم امید ابراهیمی بازیکن تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان برای دو فصل دیگر با زردپوشان قرارداد دارد و اعتقاد دارد با حضور در سپاهان دور جدیدی از دوران فوتبال خود را همراه با افتخارات تازه آغاز کرده است.
وی در گفتگو با پایگاه خبری سپاهان در مورد حضورش این تیم اصفهانی گفت : قبل از فصل دهم کریم قنبری مربی سپاهان که در دیدار سپاهان نوین - شهرداری بندرعباس حاضر شده بود بازی مرا پسندید و مرا به باشگاه و سرمربی وقت سپاهان معرفی کرد که لازم می دانم از ایشان تشکر کنم. وی اضافه کرد : با اعتماد کادر فنی و تلاش و انگیزه ای که از خود نشان دادم در ترکیب ثابت سپاهان قراگرفتم و سال گذشته خاطرات خیلی خوب و لذت بخشی برایم رقم خورد. ابراهیمی در مورد آینده سپاهان و برخی تغییرات به وجود آمده اظهار داشت : سپاهان آن قدر پتانسیل ، عظمت و ظرفیت دارد که با هر تغییر و تحولی دچار افت و بحران نمی شود. با آمدن لوکا و مدیریت خوبی که در فصل نقل و انتقالات در مورد تیم اعمال شد هیچ جای نگرانی نیست و مطمئن باشید سپاهان در آسیا و لیگ برتر همچنان مدعی جدی و همیشگی خواهد بود. وی در مورد ادامه همکاری خود با سپاهان اظهار داشت : دو فصل دیگر با سپاهان قرارداد دارم و اوج گیری خود را مدیون این باشگاه هستم. دوست دارم سال ها در این تیم بمانم از طریق سپاهان جایگاه ثابتی را در تیم ملی داشته باشم. ![]() |
|
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از mohsen59 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#43 |
|
محمد گلزار
|
بنگر: سيدجلال در سپاهان ميماند/ همه ما به محرم زنگ زديم و او به تمرينات بازگشت/ امسال هم شانس اول قهرماني هستيم
محسن بنگر مدافع بلندقامت سپاهان امسال هم تيمش را مدعي جدي قهرماني ميداند. او در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در اين مورد ميگويد:«تيم ما تقريبا تكميل شده و بازيكنان خوبي داريم مطمئن باشيد كه سپاهان امسال مدعي جدي قهرماني خواهد بود.» بنگر در مورد كار كردن با لوكا بوناچيچ مربي كروات سپاهان ميگويد:« كار كردن با لوكا سخت است او تمرينات سختي ميدهد و از لحاظ نظم مربي سختگيري است. با اين حال او از لحاظ فني يك مربي قوي محسوب ميشود و حضورش به صعود سپاهان خواهد بود.» بنگر در مورد غيبت نويدكيا در تمرينات سپاهان خاطرنشان ميكند:« نويدكيا به سپاهان تعلق دارد و همه ما با محرم تماس گرفتيم و از او خواستيم كه به تمرينات برگردد. او هم روز دوشنبه به تمرينات سپاهان بازگشت و خوشبختانه امسال در كنار تيم ما خواهد بود.» بنگر در پايان حرفهايش در مورد احتمال بازگشت سيدجلال حسيني به سپاهان خاطرنشان ميكند:« من با سيدجلال حرف زدم و او در سپاهان ميماند. اميدوارم كه سال آينده يك تيم پرقدرت داشته باشيم.» |
|
|
|
| 13 کاربر برای این پست سودمند از Boomb عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#44 |
|
تشکر از دیگران: 335
تشکر شده 241 بار در 41 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: تمامی بازیکنان با غیرت سپاهان
مربی محبوب: کرانچار
|
کد خبر : 44938 زمان ارسال خبر : سهشنبه 14/04/1390 ساعت : 14:43
وضعيت سپاهان در نقل و انتقالات رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان گفت: نويدکيا زماني که در حال تمديد قرارداد با سپاهان بود اعلام کرد که در شرف ازدواج است و خانواده او خواستهاند به فوتبالش خاتمه دهد. غلامحسين حسيني رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان درباره وضعيت سپاهان در نقل و انتقالات صحبتهاي زير را انجام داد: * از وضعيت سپاهان در نقل و انتقالات رضايت داريد؟ تا اينجا راضي بوديم. در بحث دروازه با لوکا بوناچيچ جلسهاي داريم تا از بين چهار گزينهاي که مدنظرمان است يکي را انتخاب کنيم. در يکي دو پست ديگر هم کارهايي در حال صورت گرفتن است. * قضيه مذاکره با سيدجلال حسيني چيست؟ در حال تلاش هستيم تا اين بازيکن را در سپاهان حفظ کنيم. او بازيکن خوبي است که هواداران هم به او علاقه دارند. باشگاه تلاش زيادي ميکند تا حسيني بماند اما هنوز اين امر ميسر نشده است. منتظر هستيم حسيني از اتريش بازگردد تا ببينيم خودش چه تصميمي دارد. اگر حسيني نخواست مذاکراتش با استقلال را ادامه دهد قطعا با او مذاکرات را ادامه ميدهيم. * براي بازگرداندن مهدي رحمتي برنامهاي نداريد؟ مهدي رحمتي با استقلال قرارداد بسته و کاري نميتوان کرد. سپاهان ميخواهد قانونمدار باشد. ما از رفتارهاي غيراخلاقي و غيرطبيعي به دور هستيم. در مذاکره با سيدجلال حسيني هم ابتدا منتظر ميشويم تکليف او با استقلال مشخص شود. ما قبل از اعزام تيم ملي به اتريش با سيدجلال رايزني داشتيم و ميخواهيم آنچه به نفع باشگاه است محقق شود. * شنيده بوديم جانواريو حاضر نبود به دليل کم شدن مبلغ قراردادش در سپاهان بماند. در صحبتي که با جانواريو داشتيم توافق روي حد وسط مبلغ شد. البته مبلغ قرارداد جانواريو خيلي زيادتر از سقف قرارداد نيست و در قالب بخشنامه فدراسيون تنظيم شده است. باشگاه سپاهان با هماهنگي سازمان ليگ و امتيازاتي که به تيمهاي حاضر در ليگ قهرمان آسيا داده شده با جانواريو مذاکره کرد. او از بخشي از حق و حقوقش گذشت و باشگاه سپاهان هم ارفاق کرد. * شنيده ميشود محرم نويدکيا به دليل مشکلاتي که با بوناچيچ دارد قصد خداحافظي از فوتبال دارد؟ هنوز حرف قطعي در اين زمينه زده نشده است. قرار است در جلسهاي که بين نويدکيا و مديريت باشگاه صورت ميگيرد اين قضيه حل شود. نويدکيا زماني که در حال تمديد قرارداد با سپاهان بود اعلام کرد که در شرف ازدواج است و خانواده او از وي خواستهاند به فوتبالش خاتمه دهد. همان موقع از او خواستيم از اين تصميمش صرفنظر کند چرا که سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا به چنين بازيکني نياز دارد. * رضايتنامه خسرو حيدري صادر شد يا خير؟ او اکنون بازيکن سپاهان است و اين در قراردادش هم ثبت شده است. در تاريخ مقرري که قرار بود بيايد و تکليفش را مشخص کند در مسافرت بود و ما هم به اميد اينکه حيدري بازيکن سپاهان است با بازيکناني که در پست او بودند صحبت نکرديم. سپس در فاصله يک روز مانده به آن تاريخ مقرر به باشگاه مراجعه کرد و گفت که رضايتنامهاش را ميخواهد. من خسرو حيدري و شخصيت او را دوست دارم اما امسال فرآيندهايي مد شده و يکسري واسطهها باعث شدهاند که بين خسرو حيدري و باشگاه سپاهان چنين بحثهايي مطرح شود و فکر او را منحرف و هوايي کردند. * حيدري اگر قصد جدايي داشته باشد برود چه مبلغي به سپاهان بايد بپردازد؟ باشگاه هنوز تصميمي در اين خصوص نگرفته است. به حرمت حضور حيدري در سپاهان با هيچ بازيکني در اين پست صحبت نکردهايم. او هم دلايلي مثل بحث خانواده و را مطرح کرده و اگر هيئت مديره تصميم به صدور رضايتنامه حيدري کند آن موقع درباره اين مبلغ صحبت ميکنيم. * نقل و انتقالات را چگونه ديديد؟ من اصولا خيلي وارد کارهاي اجرايي نميشوم اما اين فصل احساس کردم که بايد در کنار ساکت فعالتر باشم. تاکنون باشگاه زحمات زيادي براي جذب بازيکنان کشيده است. بعضي تيمهاي بيروني دنبال نتيجه نگرفتن سپاهان بودند و ميخواستند موقعيت تيم را خراب کنند و مجبور شدم خودم در بدو کار ورود کنم. منبع :ورزش سه |
|
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از mohsen59 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#45 |
|
|
حسيني: خانواده نويدكيا از او خواستهاند از فوتبال خداحافظي كند / سيدجلال را ميخواهيم
غلامحسين حسيني رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان درباره وضعيت سپاهان در نقل و انتقالات صحبتهاي زير را انجام داد: از وضعيت سپاهان در نقل و انتقالات رضايت داريد؟ تا اينجا راضي بوديم. در بحث دروازه با لوكا بوناچيچ جلسهاي داريم تا از بين چهار گزينهاي كه مدنظرمان است يكي را انتخاب كنيم. در يكي دو پست ديگر هم كارهايي در حال صورت گرفتن است. قضيه مذاكره با سيدجلال حسيني چيست؟ در حال تلاش هستيم تا اين بازيكن را در سپاهان حفظ كنيم. او بازيكن خوبي است كه هواداران هم به او علاقه دارند. باشگاه تلاش زيادي ميكند تا حسيني بماند اما هنوز اين امر ميسر نشده است. منتظر هستيم حسيني از اتريش بازگردد تا ببينيم خودش چه تصميمي دارد. اگر حسيني نخواست مذاكراتش با استقلال را ادامه دهد قطعا با او مذاكرات را ادامه ميدهيم. براي بازگرداندن مهدي رحمتي برنامهاي نداريد؟ مهدي رحمتي با استقلال قرارداد بسته و كاري نميتوان كرد. سپاهان ميخواهد قانونمدار باشد. ما از رفتارهاي غيراخلاقي و غيرطبيعي به دور هستيم. در مذاكره با سيدجلال حسيني هم ابتدا منتظر ميشويم تكليف او با استقلال مشخص شود. ما قبل از اعزام تيم ملي به اتريش با سيدجلال رايزني داشتيم و ميخواهيم آنچه به نفع باشگاه است محقق شود. شنيده بوديم جانواريو حاضر نبود به دليل كم شدن مبلغ قراردادش در سپاهان بماند. در صحبتي كه با جانواريو داشتيم توافق روي حد وسط مبلغ شد. البته مبلغ قرارداد جانواريو خيلي زيادتر از سقف قرارداد نيست و در قالب بخشنامه فدراسيون تنظيم شده است. باشگاه سپاهان با هماهنگي سازمان ليگ و امتيازاتي كه به تيمهاي حاضر در ليگ قهرمان آسيا داده شده با جانواريو مذاكره كرد. او از بخشي از حق و حقوقش گذشت و باشگاه سپاهان هم ارفاق كرد. شنيده ميشود محرم نويدكيا به دليل مشكلاتي كه با بوناچيچ دارد قصد خداحافظي از فوتبال دارد؟ هنوز حرف قطعي در اين زمينه زده نشده است. قرار است در جلسهاي كه بين نويدكيا و مديريت باشگاه صورت ميگيرد اين قضيه حل شود. نويدكيا زماني كه در حال تمديد قرارداد با سپاهان بود اعلام كرد كه در شرف ازدواج است و خانواده او از وي خواستهاند به فوتبالش خاتمه دهد. همان موقع از او خواستيم از اين تصميمش صرفنظر كند چرا كه سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا به چنين بازيكني نياز دارد. رضايتنامه خسرو حيدري صادر شد يا خير؟ او اكنون بازيكن سپاهان است و اين در قراردادش هم ثبت شده است. در تاريخ مقرري كه قرار بود بيايد و تكليفش را مشخص كند در مسافرت بود و ما هم به اميد اينكه حيدري بازيكن سپاهان است با بازيكناني كه در پست او بودند صحبت نكرديم. سپس در فاصله يك روز مانده به آن تاريخ مقرر به باشگاه مراجعه كرد و گفت كه رضايتنامهاش را ميخواهد. من خسرو حيدري و شخصيت او را دوست دارم اما امسال فرآيندهايي مد شده و يكسري واسطهها باعث شدهاند كه بين خسرو حيدري و باشگاه سپاهان چنين بحثهايي مطرح شود و فكر او را منحرف و هوايي كردند. حيدري اگر قصد جدايي داشته باشد برود چه مبلغي به سپاهان بايد بپردازد؟ باشگاه هنوز تصميمي در اين خصوص نگرفته است. به حرمت حضور حيدري در سپاهان با هيچ بازيكني در اين پست صحبت نكردهايم. او هم دلايلي مثل بحث خانواده و مخالفت همسرش را مطرح كرده و اگر هيئت مديره تصميم به صدور رضايتنامه حيدري كند آن موقع درباره اين مبلغ صحبت ميكنيم. ظاهرا از رياست سازمان صنايع استعفا كردهايد؟ به دليل بحث حضورم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي و رعايت موارد قانوني در اين زمينه از اين سمت استعفا كردم. نقل و انتقالات را چگونه ديديد؟ من اصولا خيلي وارد كارهاي اجرايي نميشوم اما اين فصل احساس كردم كه بايد در كنار ساكت فعالتر باشم. تاكنون باشگاه زحمات زيادي براي جذب بازيكنان كشيده است. بعضي تيمهاي بيروني دنبال نتيجه نگرفتن سپاهان بودند و ميخواستند موقعيت تيم را خراب كنند و مجبور شدم خودم در بدو كار ورود كنم. |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Sepahan-2011 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#46 |
|
تشکر از دیگران: 5,836
تشکر شده 11,548 بار در 2,423 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ
|
بصيرت: نويدكيا قصد خداحافظي از فوتبال را ندارد/ احتمال ماندن حسيني زياد است
برخلاف شايعاتي كه مطرح شده است اين بازيكن هيچ اختلافي با لوكا بوناچيچ ندارد سايت گل ـ رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان روز سهشنبه در مصاحبهاي اعلام كرد كه خانواده محرم نويدكيا خواهان خداحافظي او از فوتبال هستند. اين موضوع حرف و حديثهاي زيادي را به وجود آورد ولي مجيد بصيرت سرپرست سپاهان تأكيد ميكند كه محرم همچنان فوتبال بازي خواهد كرد. بصيرت در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد اين موضوع ميگويد:« محرم قصد خداحافظي از فوتبال را ندارد و به زودي به اردوي تركيه خواهد آمد تا تمريناتش را با سپاهان آغاز كند. برخلاف شايعاتي كه مطرح شده است اين بازيكن هيچ اختلافي با لوكا بوناچيچ ندارد.» بصيرت در مورد وضعيت سيدجلال حسيني خاطرنشان ميكند:« سيدجلال به احتمال خيلي زياد در سپاهان ميماند و باشگاه به دنبال تمديد قرارداد او است در ضمن چند بازيكن ديگر هم مدنظر باشگاه هستند و به تيم ما اضافه خواهند شد.»
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#47 |
|
ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90
|
رقم قرارداد بازيكن درجه ۳ با بازيكن درجه يك بايد متفاوت باشد
ابراهيمي: بوناچيچ اعتقاد خاصي به جوانان دارد خبرگزاري ايمنا: هافبك تيم سپاهان گفت: بوناچيچ اعتقاد خاصي به جوانان دارد و در تمرينات به جوانان تيم انگيزه ميدهد بنابراين اميدوارم امسال سال بازيكنان جوان تيم باشد. اميد ابراهيمي در گفتگو با ايمنا در مورد وضعيت تمرينات سپاهان در روزهاي گذشته اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و بچهها با انگيزه خاصي در تمرينات حاضر هستند و به جرات ميگويم كه تمرينات بوناچيچ از سنگينترين تمريناتي بوده كه تا كنون پشت سر گذاشتهام. وي با بيان اينكه سپاهان با وجود از دست دادن چند نفر از بازيكنان خود همچنان مدعي قهرماني است، تصريح كرد: تيم ما پتانسيل و شخصيت قهرماني دارد و با توجه به ساختاري كه از اين باشگاه سراغ دارم، سپاهان ميتواند با هر مربي موفق شده و به قهرماني دست يابد. بازيكن تيم سپاهان در مورد از دست دادن بازيكنان تيمش بيان داشت: قبول دارم كه بازيكنان بزرگ و تاثيرگذاري از تيم ما جدا شدند اما نبايد فراموش كنيم كه جايگزينان خوبي نيز به جاي آنها در پستهاي مختلف مشغول كار شدند و اكنون تلفيقي از بازيكنان جوان و گمنام با بازيكنان با تجربه در تيم مشغول فعاليت هستند و بوناچيچ اعتقاد خاصي به بازيكنان جوان دارد. وي در مورد قانون سقف قرارداد و تاثير آن بر عملكرد تيمها اضافه كرد: هيچ كس با قانون سقف قرارداد موافق نيست زيرا به نظر من بازيكن درجه ۳ نبايد با يك بازيكن درجه ۱ به يك اندازه پول بگيرد بنابراين نواقص قانون بايد برطرف شود تا بين بازيكنان درجه يك و ديگر بازيكنان توافق حاصل شود. |
|
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#48 |
|
|
تقدیم به جور افراد 1- کسایی که کشته و مرده سید صالحی بودند 2- اینایی که از عناتی بد میگفتند
منبع : همه خبرگذاریها از جمله فارس با سلام خدمت تمام هواداران بزرگ و دوستداشتنی استقلال. من، سیدمهدی سیدصالحی در تمام مدتی که در استقلال حضور داشتم با تمام وجود این تیم را دوست داشتم اما شرایطی پیش آمد که دیگر صلاح ندیدم در استقلال بمانم. جدا شدن از استقلال برایم سخت بود. جدا شدن از تیمی که با آن یک عمر زندگی کردم و تمام آرزوهایم را با حضور در آن تعبیر شده میدیدم اما قسمت و تقدیر این بود که از استقلال جدا شوم. از هواداران استقلال میخواهم کم و کاستیهایم را در این تیم ببخشند و بدانند همیشه با تمام وجود برای تیمشان بازی کردم. امیدوارم باز هم امیدوارم هواداران استقلال حلالم کنند و مطمئن باشند سید آبیپوش بود و آبیدوست خواهد ماند. اگر سپاهان را به عنوان تیم جدیدم انتخاب کردم به این دلیل بود که فوتبالم را با این تیم شروع کردم. ۶ سال در این تیم حضور داشتم و به خاطر همین تصمیم گرفتم بعد از جدایی از استقلال پیراهن سپاهان را بر تن کنم. واژه جدایی خیلی برایم سخت است. جدا شدن از تیمی که همیشه دوستش داشتم کار آسانی نیست اما انشاءالله که دوباره به تیم برمیگردم. کاش میشد از استقلال جدا نشوم اما تقدیر این بود تا من امروز با حسی تلخ از تیم محبوبم جدا شوم. اناشاءالله که روزی دوباره در استقلال حضور پیدا کنم.
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#49 |
|
|
قانون سقف قرارداد به ضرر حرفهاي شدن فوتبال ايران است
جانواريو در گفتگو با ايمنا: براي تشكر از مردم اصفهان كلمه كم آوردم خبرگزاري ايمنا: هافبك برزيلي سپاهان بلاخره روز گذشته با مسئولان زردپوشان اصفهان به توافق رسيد و به تمرينات تيم اصفهاني اضافه شد. فابيو با وجود اينكه با سپاهان قرارداد داشت، ميتوانست از اين تيم جدا شود و پيشنهادات بسياري از تيمهاي مختلف ليگ برتري داشت اما در نهايت پيشنهاد مسئولان سپاهان را قبول كرد تا فصل آينده هم در لباس زرد رنگ در مسابقات ليگ برتر توپ بزند. پنجشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۶ جانواريو كه به نظر ميرسد از ماندن در سپاهان بسيار خوشحال است، در گفتگو با ايمنا از دلايل مختلفي كه براي توافق مالي با سپاهان داشت ميگويد: * چه شد كه با وجود اين همه پيشنهاد در سپاهان ماندني شدي؟ حتما مي دانيد كه من با سپاهان قرارداد داشتم و طبيعي بود كه به همين دليل براي قراردادم احترام قائل باشم بنابراين ابتدا با مسئولان سپاهان وارد مذاكره شدم و پس از توافق مالي در سپاهان ماندني شدم. دوست دارم از تيمهايي كه به من لطف داشتند تشكر كنم و خيلي خوشحالم كه پيشنهادهايي از تيمهايم مختلف داشتم و خوشحالترم كه در سپاهان ماندني شدم. دوست دارم از تيمهايي كه به من لطف داشتند، تشكر كنم اما با همه احترامي كه براي آنها قائل بودم، من بايد به قراردادم با سپاهان احترام ميگذاشتم چون دوران خوبي در اين تيم داشتم. * فكر ميكني سپاهان با لوكا موفقيتهاي دو فصل گذشتهاش را تداوم ميبخشد؟ اگر به تاريخ نگاه كنيم ميبينيم كه سپاهان در دو فصل گذشته قهرماني را ازآن خود كرده و اكنون همه انتظار ويژهاي از اين تيم دارند؛ سپاهان در حال حاضر بهترين تيم ايران به شمار ميرود و اين كار را براي ما سخت ميكند زيرا همه بايد تلاش ويژهاي در اين زمينه داشته باشند. بايد بيشتر تمرين كنيم و عملكرد خود را تقويت كنيم چون ميخواهيم ثابت كنيم كه بر اساس توانايي خود قهرمان شديم. قبول دارم كه تغييرات بسياري در سپاهان به وجود آمده و بازيكنان و سرمربي تيم تغيير كرده اما بايد تلاش كنيم كه آمادگي خود را حفظ كنيم و اگرچه كارمان سخت است اما بايد موفق شويم. * بوناچيچ را چگونه ميبيني؟ تنها ديروز در تمرينات سپاهان شركت كردم اما از بوناچيچ شناخت خوبي دارم؛ وقتي به عملكرد اين سرمربي در دوران مختلف نگاه ميكنيم متوجه ميشويم كه لوكا مربي بزرگي است و ميتواند سپاهان را به قهرماني ليگ برتر برساند. * اما ميداني كه در فصل جاري بازيكنان بزرگي از سپاهان جدا شدند. ميدانم كه تيم ما نسبت به گذشته تغييرات بسياري كرده است و اين آسان نيست كه با اين تغييرات به زودي نتايج خوبي از آن خود كنيم اما جذابيت فوتبال به همين دليل است و ما بايد خود را با شرايط جديد انطباق دهيم و موفقيتها را تكرار كنيم. * نظرت در مورد قانون سقف قرارداد چيست؟ اين قانون فدراسيون فوتبال ايران است. چگونه ميتوانيم در مورد مبلغ قرارداد بازيكنان محدوديت ايجاد كنيم؟ چگونه ميتوانيم با اين قوانين در فوتبالمان پيشرفت كنيم؟ بايد بگويم اگر در قرارداد بازيكنان محدوديت ايجاد كنيم، تاثيرات منفي بسياري را در ليگ ايران شاهد هستيم. باور كنيد كه اين كارها مغاير حرفهاي شدن فوتبال ماست. اگر به پيشرفت فوتبال خود ميانديشيم نبايد اين قوانين را در فوتبال ايجاد كنيم. فكر ميكنيد چرا بازيكناني نظير ادينهو و ابراهيم توره به تيمهاي عربي پيوستند؟ دليل اصلي آن محدوديت باشگاهها براي پرداخت مبلغ مورد نظر خود به اين بازيكنان بود. با اين قوانين فوتبال ايران بازيكنان بزرگ خود را از دست ميدهد و همين مسئله فوتبال ايران را به چالس ميكشاند. چه كسي باور ميكند برخي بازيكنان با ۳۵۰ ميليون به تيمهاي سرخابي پيوستهاند؟ ۳ سال ديگر مسابقات جام جهاني آغاز ميشود و به نظر من اين قانون در شرايط بدي در ايران اجرايي ميشود زيرا تيم ملي قدرتمند از ليگ قوي بيرون ميآيد. * بگذريم؛ مصاف سپاهان با السد قطر را چگونه ارزيابي ميكني؟ بسيار خوشحالم كه تيم ما توانست با اقتدار راهي دور بعد مسابقات آسيايي شود و ما بايد مانند سال گذشته بايد نتايج خوبي بگيريم و نكته مهم اين است كه بايد با تيم جديد در مسابقات آسيايي شركت كنيم و همين مسئله باعث ميشود كه كار ما سختتر شود. بايد آماده شويم كه با شرايط روحي مناسبي در اين مسابقه شركت كنيم و براي پيروزي مقابل السد به ميدان برويم. * در مورد ابراز لطفهاي مردم اصفهان در هفتههاي گذشته چه نظري داري؟ گاهي اوقات براي تشكر از مردم اصفهان كلمه كم ميآورم و نميدانم چگونه تشكر خودم را بر زبان آورم زيرا شرايط من در اصفهان، در خيابانها و در تمرينات فوقالعاده بود. گاهي اوقات فكر ميكنم واقعا در خانهام هستم زيرا هواداران سپاهان واقعا به من لطف دارند و به من محبت ميكنند. بنابراين بايد از صميم قلب از هواداران سپاهان به خاطر لطفشان تشكر كنم.
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#50 |
|
|
مصاف تيم سپاهان با استقلال در نخستين بازيهاي ليگ يازدهم؛
محك خوبي براي رويارويي با السد قطر مجيد بصيرت سرپرست تيم سپاهان اصفهان با اعلام اين مطلب گفت: نخستين بازيمان با استقلال در ليگ يازدهم به طور حتم ميتواند يك بازي تداركاتي خوب قبل از مصاف با تيم السد قطر در چارچوب مسابقات جام باشگاههاي آسيا باشد.مجيد بصيرت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: براي تيم ما مهم نيست كه با كداميك از تيم هاي ليگ برتر در نخستين بازيهاي ليگ يازدهم مسابقه دهيم زيرا سپاهان براساس هدفش كه قهرماني مجدد در ليگ يازدهم است يك برنامه ريزي اصلي در كل فصل انجام داده است. بصيرت در خصوص وضعيت نقل و انتقالات تيم سپاهان خاطرنشان كرد: ضمن حفظ اسكله اصلي تيم فقط چند بازيكن مطرح را از دست داديم و به جاي آنها سيد صالحي، هادي تاميني، محمد ناصحي و فرزاد حاتمي را براي فصل بعد جذب كرديم. وي در ادامه تصريح كرد: با برنامه ريزي لوكا جوناچيج سرمربي تيم سپاهان مقرر شد براي آماده سازي بازيكنان در فصل بعد اردو تيم را در تركيه برگزار كنيم و چند بازي تداركاتي هم با تيم هاي تركيه انجام دهيم. وي در پايان خاطرنشان كرد: هدف سپاهان براي فصل بعد قهرماني مجدد در ليگ يازدهم و لوكابوناچيج برنامه ريزي دقيقي براي حضور مقتدرانه در ليگ يازدهم انجام داده است./
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| برچسب ها |
| فولاد مبارکه سپاهان, مصاحبه بازیکنان سپاهان, اخبار سپاهان, سپاهان, سپاهان اصفهان |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.sepahannews.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86/948-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86_%D9%88_%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D8%B1_%D9%81%D9%86%DB%8C_%D9%88_%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86_-_%D9%81%D8%B5%D9%84_2011-2012_a.html
|
||||
| نوشته شده توسط | For | Type | تاریخ | |
| ستاره های طلائی سپاهان | This thread | Refback | پنجشنبه, ۲۱ ارديبهشت ۹۱, ۱۵:۳۵ | |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان) | |
| hesam, SPADAN |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|