شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
بازگشت   انجمن هواداران سپاهان > باشگاه سپاهان > اخبارتیم فوتبال باشگاه سپاهان

پاسخ
قدیمی شنبه, ۱ مرداد ۹۰,, ۱۹:۰۲   #101

تشکر از دیگران: 20,570
تشکر شده 16,227 بار در 4,673 پست
تیم محبوب: سپاهان-ذوب آهن-نوین-آرسنال
بازیکن محبوب: رحمتی-عقیلی-حاج صفی-جمشیدیان-نویدکیا-پاپی-جعفرپور-حدادی فر
مربی محبوب: منصور خان ابراهیم زاده-آرسن ونگر
M.Hashem.M به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به M.Hashem.M

احمدی:

جای رحمتی را پر می‌کنم

اصفهان - خبرگزاری مهر: دروازه بان تیم فوتبال سپاهان گفت: جانشین شدن رحمتی کار سختی نیست و من تمام تلاشم را به کار میگیرم که جانشین خوبی برای رحمتی شوم.

رحمان احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سال قبل به دلیل برخی بدقولی ها صلاح دید که از سپاهان جدا شود، گفت: دوست نداشتم از سپاهان جدا شوم. سپاهان را دوست داشتم اما شرایطی به وجود آمد که مجبور به ترک این تیم شدم اما حالا از بازگشت به سپاهان بسیار خوشحال هستم و تمام تلاشم را برای موفقیت سپاهان به کار می گیرم.البته جدایی از سپاهان به ضررم نبود و من به تیم دیگری رفتم و بازی کردم و در کل شرایطم بهتر از سال قبلش بود.

وی پیرامون شرایط تیم گفت: هنوز به مرز آمادگی نرسیده ایم به هر حال تفکر جدیدی وارد تیم شده و تیم با توجه به جذب بازیکنان جدید برای هماهنگی با این طرز تفکر نیاز به زمان دارد و امیدوارم با ایجاد هماهنگی تیمی بهتر از سال قبل داشته باشیم.

دروازه بان تیم فوتبال سپاهان پیرامون اردوی ترکیه نیز گفت: من سه روز آخر در آن اردو حضور داشتم.اردوی بسیار خوبی بود بازیکنان در صبح و بعد از ظهر به انجام تمرینات بسیار سخت می پرداختند و در کل اردوی بسیار مفیدی بود.

وی پیرامون دیدارهای سپاهان در هفته نخست و همچنین دیدار یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا نیز گفت: دیدار با استقلال بدون شک دیداری سخت برای دو تیم خواهد بود که من مطمئن هستم پیروز این دیدار سپاهان خواهد بود همچنین درآسیا نیز شانس بسیار بالایی داریم و مطمئن باشید با این پتانسیل به مراحل بالاتر صعود می کنیم.
M.Hashem.M آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
7 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی شنبه, ۱ مرداد ۹۰,, ۱۹:۰۳   #102

اشجاری:

پیرامون اتفاقات فصل گذشته در ذوب‌آهن فکر نمی کنم

اصفهان - خبرگزاری مهر: مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: من یک بازیکن حرفه ای هستم و برای پیشرفت به سپاهان آمدم و به این تیم تعهد دارم ضمن اینکه دیگر به ذوب آهن فکر نمی کنم.
حسن اشجاری در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون شرایط تیم گفت: حدود یک هفته است که به جمع سپاهانیها اضافه شده ام و فکر می کنم شرایط خوبی داریم.هم نفرات جدید بازیکنان تاثیرگذاری هستند و هم تیم شرایط خوبی دارد و در کل همه چیز خوب است.

مدافع تیم سپاهان پیرامون تمرینات زیر نظر لوکا نیز گفت: به هر حال لوکا مهمترین مسئله ای که در کارش روی آن تاکید دارد نظم و انظباط تیم و همچنین تلاش و تمرین و همکاری بازیکنان است و اینکه می گویند لوکا مربی بداخلاقی است را قبول ندارم و چنین اخلاقی را از لوکا ندیده ام.

وی در مورد اردوی ترکیه ادامه داد: متاسفانه من و آقای احمدی چهار روز بیشتر در این اردو حضور نداشتیم اما با اینکه دیر به جمع سایر بازیکنان اضافه شدیم تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و به امید خدا شرایطمان بهتر هم می شود. اکنون فکر می کنم خودم 30 درصد به مرز آمادگی رسیده ام اما تیم تا 70 درصد به هماهنگی و انسجام رسیده است.

مدافع تیم سپاهان همچنین پیرامون جدایی اش از ذوب آهن و پیوستن به استیل آذین و مشکلات این تیم گفت: بحث تیم استیل آذین جداست. استیل آذین واقعا یک تیم بیمار بود. این تیم چهار هفته شرایط ایده آل داشت و همه چیز خوب پیش می رفت اما بعد از آن تیم وارد یک سری مسائل شد که نباید می شد و تیم از آنجا ضربه خورد و وارد حواشی شد که در نهایت به ضرر تیم شد.

وی افزود: من با توجه به پتانسیلی که در این تیم می بینم به آینده خوشبینم و امیدوارم سپاهان دوباره مدعی اول کسب عنوان قهرمانی باشد.
M.Hashem.M آنلاین نیست.  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
7 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی يکشنبه, ۲ مرداد ۹۰,, ۱۳:۵۴   #103

تشکر از دیگران: 5,570
تشکر شده 8,868 بار در 2,301 پست
بازیکن محبوب: محرم -محمود- هادی - جمشدیان -جرارد
مربی محبوب: خوزه- ونگر -
reza به Yahoo ارسال پیام

سال هم چند پديده به فوتبال ايران معرفي مي‌كنم
بوناچيچ: به خاطر جدايي ستاره‌ها غصه نمي‌خورم
لوكا بوناچيچ كه به عنوان جانشين قلعه‌نويي در فصل جاري هدايت تيم قهرمان دو دوره گذشته ليگ برتر را برعهده گرفته است، قطعا كار سختي را در مسابقات داخلي خصوصا ليگ قهرمانان آسيا پيش‌رو دارد.
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان كه ستاره بودن را در عملكرد نفرات‌ تيم مي‌بيند نه نام‌شان، اعتقاد دارد تيمش نياز به صبوري‌ هواداران و زمان دارد تا بتواند موفقيت‌‎هاي گذشته را تكرار كند.
لوكا بوناچيچ در مورد اردوي تيم سپاهان در تركيه، انتظارات هواداران از اين تيم، بازيكنان جدا شده و ديدار مهم با السد قطر گفت‌وگويي انجام داده كه در ادامه مي‌آيد.
ابتدا در مورد اردوي تركيه صحبت كنيد.
اردوي بسيار خوبي را در تركيه پشت سرگذاشتيم و از محل برگزاري كمپ هم رضايت كامل دارم زيرا اين كمپ در منطقه خوبي كه 1400 متر از سطح دريا فاصله داشت، قرار گرفته بود. اينكه چند تيم ايراني ديگر در آن كمپ و منطقه اردوي خود را برپا كرده بودند، نشان دهنده محاسن كمپ تمريني ما و محلي بود كه مراحل آماده‌سازي را در آنجا پيگيري كرديم.
به اهداف‌تان در اين اردو دست پيدا كرديد؟
در اين اردو علاوه بر انجام تمرينات مناسب بدنسازي، دو ديدار تداركاتي را انجام داديم كه نتيجه آن براي‌مان مهم نبود بلكه در اين ديدارها مي‌خواستيم شرايط بازيكنان را محك زده و از همه نفرات حاضر در اردو استفاده كنيم. به هرحال عمده بازيكنان ما در اين اردو حضور داشتند و به اهداف‌مان دست يافتيم.
غيبت ملي پوشان چقدر در اجراي برنامه شما در اين اردو تاثير داشت؟
نفرات ملي‌پوش ما به دلايل مختلف نتوانستند در اردوي تركيه همراه تيم باشند اما تمهيدات و هماهنگي‌هايي صورت گرفته بود كه آنها تمرينات خود را پيگيري كنند. علاوه بر ملي‌پوشان، جمشيديان هم نتوانست در اين اردو حضور يابد اما در اصفهان زير نظر محمود كريمي تمريناتش را پيگيري كرد. هرچند مهم است همه نفرات در برنامه‌هاي آماده‌سازي تيم حضور داشته باشند اما با توجه به تمهيداتي كه در نظر گرفته بودم، شرايطي پيش آمد كه نگراني از اين بابت نداشته باشم.
جدايي نفرات تاثيرگذاري چون سيدمهدي رحمتي، هادي عقيلي، احسان حاج‌صفي و... تاثير منفي در تيم سپاهان ندارد؟
همه اين‌ها اسم‌هاي بزرگ، بازيكنان با تجربه، با شخصيت و با احترامي هستند كه حضورشان در هر تيم يك وزنه محسوب مي‌شود. البته مي‌توان از نبودشان در تيم سپاهان تاسف خورد و گفت‌اي كاش در تيم ما بودند اما من يكي دو بار ديگر تاكيد كردم نمي‌خواهم به خاطر از دست دادن ستاره‌ها غصه بخورم. با عملكرد خوبي كه باشگاه در فصل نقل و انتقالات داشت، عمده نيازهاي تيم برطرف شد و براي پست‌هايي كه با خلأ مواجه شديم و يا بازيكناني از تيم ما جدا شدند، جايگزين‌هاي خوبي به خدمت گرفته شده است. ضمن اينكه تعدادي از بازيكنان تيم‌هاي پايه باشگاه به تيم بزرگسالان اضافه شده‌اند.
در دوره گذشته حضور در سپاهان توانستيد با اعتماد به جوانان بازيكنان بزرگي را به فوتبال اصفهان و ايران معرفي كنيد. امسال اين اتفاق تكرار خواهد شد؟
بله، ما بازيكناني داريم كه شايد اسمي نباشند اما با مشاهده عملكردشان، همه را مانند يك ستاره مي‌بينم زيرا من ستاره بودن را بيشتر در عملكرد نفرات جستجو مي‌كنم نه نام‌شان. همانگونه كه اشاره كرديد در دوره گذشته كه در سپاهان بودم با همكاري ساير مربيان، چند پديده را به فوتبال ايران معرفي كرديم و امسال هم اين قضيه را به‌ شكلي قوي‌تر تكرار مي‌كنيم.
وضعيت سپاهان به گونه‌اي هست كه بتواند موفقيت‌هايش را تكرار كند يا بهتر بگويم اينكه به سپاهان به عنوان مدافع عنوان قهرماني نگاه مي‌شود كارتان را دشوار نمي‌كند؟
قطعا همينگونه است زيرا دو سال متوالي اين تيم قهرمان شده كه اتفاقي بي‌نظير در ليگ ايران بوده است و قطعا تيمي كه اين‌گونه شخصيت قهرماني را سال‌هاي گذشته از خود نشان داده است، همه از اين تيم قهرماني مطالبه مي‌كنند، به ويژه هواداران متعصب سپاهان كه غير از قهرماني ايران، در شعارهاي خود و صحبت‌هاي‌شان با من، خواهان قهرماني آسيا هم هستند.
اما رسيدن به سومين قهرماني پي در پي قدري دشوار است.
آنچه مي‌خواهم از همه درخواست كنم، صبوري است، بايد واقع بين بود و به اين مساله توجه كرد تركيب تيم دچار تغيير و تحول بسياري شده و ما براي هماهنگي به زمان نياز داريم. در اين موضوع كه سپاهان هميشه مدعي قهرماني بوده، ترديدي نيست اما با توجه به تغيير و تحولات نياز به زمان است تا بتوانيم خواسته‌هاي به حق هواداران را برآورده كنيم.
اين سپاهان با سپاهان سال 2005 كه با آن تيم نايب قهرمان آسيا شديد، چقدر تفاوت دارد؟
آن سالي كه موفقيتي بزرگ در آسيا را بدست آورديم، سپاهان تيمي خوب بود اما تفاوت آن تيم با امروز كم تجربگي تيم به ويژه در حوزه بين‌المللي و مسابقات برون مرزي بود. سپاهان امسال نه تنها با رقابت‌هاي بين‌المللي بيگانه نيست، بلكه نسبت به سپاهان 2005 وقتي نگاه به پشت سرش داشته باشيد، مي‌بينيد كه در امتداد موفقيت در مسابقات باشگاهي ايران، حضور در فينال آسيا و جام باشگاه‌هاي جهان را در كارنامه دارد. همه اين مسايل و نگاه به كارنامه گذشته و شخصيت تيم، مدعي بودن آن را نشان مي‌دهد. من عمده تفاوت را در تجربه بين المللي تيم و بازيكنان در همه حوزه‌ها به ويژه حوزه بين اللمل مي‌بينم.
مهمترين مشكل سپاهان در درون دروازه است، آيا رحمان احمدي مي‌تواند جانشين خوبي براي رحمتي باشد؟
براي رحمتي آرزوي موفقيت دارم و مانند تمام سپاهاني‌ها از زحماتي كه براي اين تيم كشيده تشكر مي‌كنم. مطمئن باشيد رحمان را از روي مطالعه خودم و مربي دروازه‌بان‌هاي تيم و از روي گزينه‌هايي كه داشتيم، انتخاب كرديم. ما اصرار و تاكيد به جذب رحمان داشتيم زيرا اين دروازه‌بان پتانسيل‌ها و فاكتورهاي خوبي دارد كه وقتي به آن فرصت داده شود، مي‌بينيد چه دروازه‌بان فوق العاده‌اي خواهد بود.
عملكرد احمدي در تيم سپاهان چقدر در جذب او تاثير داشت؟
احمدي پيش از اين در سپاهان حضور داشته و توانسته بود زماني كه در تركيب اصلي به ميدان مي‌رفت، عملكرد خوبي داشته باشد. اطمينان دارم رحمان يكي از ستاره‌هاي سپاهان مي‌شود و اميدوارم ضمن درخشش در تيم ما، به حق خودش در تيم ملي برسد.
در پايان در مورد ديدار با السد قطر در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا و شناخت خود از اين تيم صحبت كنيد؟
به هرحال ما ضمن شناخت از تيم السد، كار مطالعاتي روي اين تيم را آغاز كرده‌ايم. تيم‌هاي عربي از جمله تيم‌هاي قطري، تيم‌‎هاي ثروتمندي هستند كه سرمايه‌گذاري خوبي در فوتبال انجام داده‌اند كه السد هم داراي همين ويژگي است. ما بايد با توجه به زمان اندك، نگاه ويژه‌اي به ديدار با السد در ديدارهاي رفت و برگشت داريم. بسيار اميدوارم با هماهنگي تيمي كه تا آن زمان به وجود مي‌آيد، شناخت از السد و عزم بازيكنان، در ديدار رفت و برگشت اين تيم قطري را شكست داده و به جمع چهار تيم برتر آسيا صعود كنيم. فرصت كم است و بايد براي رسيدن به اين مهم تلاش وافري انجام داد.
5 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی يکشنبه, ۲ مرداد ۹۰,, ۱۸:۰۵   #104

xcx

xcx آواتار ها

تشکر از دیگران: 104
تشکر شده 156 بار در 28 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: نویدکیا-بنگر
مربی محبوب: كرانچار
xcx به Yahoo ارسال پیام

قنبري: سپاهان هنوز به فرم ايده‌آل نرسيده است

كريم قنبري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره شرايط سپاهان اظهار داشت: روز گذشته نفراتي كه در ديدار اول تداركاتي بازي نكردند با تيم آسيا ويژن گلپايگان بازي كردند و براي روز چهارشنبه هفته جاري هم به دنبال بازي تداركاتي هستيم. هنوز به فرم ايده‌آل نرسيديم. در دوران افت بعد از بدنسازي هستيم و 60 درصد آمادگي داريم ولي خوشبختانه مصدومي نداريم.

مربي سپاهان در مورد قرار داد خسرو حيدري با استقلال گفت: روي حيدري حساب باز كرده‌ بوديم اما خوشبختانه 2 - 3 بازيكن خوب در سمت راست داريم كه كمتر از حيدري نيستند.

وي در مورد حضور عماد رضا و سيد جلال حسيني در تمرينات سپاهان گفت: سيد جلال و عماد رضا از شنبه هفته آينده در تمرينات سپاهان شركت مي‌كنند.
xcx آنلاین نیست.  
7 کاربر برای این پست سودمند از xcx عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی يکشنبه, ۲ مرداد ۹۰,, ۱۸:۰۷   #105

xcx

xcx آواتار ها

تشکر از دیگران: 104
تشکر شده 156 بار در 28 پست
تیم محبوب: سپاهان
بازیکن محبوب: نویدکیا-بنگر
مربی محبوب: كرانچار
xcx به Yahoo ارسال پیام

حسینی: از ابتدا اولویتم بازی برای سپاهان بود

سید جلال حسینی گفت: در سپاهان افتخارات زیادی کسب کردم و اولویت من برای بازی در این فصل هم سپاهان بود.
مدافع ملی پوش تیم فوتبال سپاهان اصفهان اظهارکرد: در سپاهان دو سال پیاپی قهرمان شدم و در این تیم احساس راحتی می‌کنم و به همین دلیل امسال هم راضی شدم که قراردادم را برای یک فصل دیگر با سپاهان تمدید کنم.
وی افزود: امسال از دو تیم پرسپولیس و استقلال تهران پیشنهاد بازی داشتم اما اولویت اول من برای بازی سپاهان بود.
حسینی در خصوص قانون سقف قرار داد تصریح کرد: این تصمیمی است که گرفته شده است و ما هم نمی‌توانیم نظری دهیم چون به هر حال برای همه اعمال می‌شود.
وی با بیان اینکه فردا با تیم ملی برای بازی برگشت تهران را به مقصد مالدیو ترک می‌کنیم، گفت: پس از بازی با مالدیو روز جمعه به ایران بر می‌گردیم و شنبه به تمرینات تیم سپاهان ملحق می‌شوم.
حسینی ابراز امیدواری کرد که سپاهان بتواند با وجود از دست دادن چند بازیکن کلیدی باز هم افتخارات گذشته را تکرار کند.
xcx آنلاین نیست.  
10 کاربر برای این پست سودمند از xcx عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی يکشنبه, ۲ مرداد ۹۰,, ۲۱:۴۴   #106

تشکر از دیگران: 5,570
تشکر شده 8,868 بار در 2,301 پست
بازیکن محبوب: محرم -محمود- هادی - جمشدیان -جرارد
مربی محبوب: خوزه- ونگر -
reza به Yahoo ارسال پیام

8ساعت پولم را ندهند، حرف‌هاي جالبي براي مردم دارم
كاظميان:پول همه رادادند غيراز من!
سپاهان 20بازيكن بالاي سقف قرارداد داشت
«چرا وقتي بيشتر بازيكنان در فصل گذشته بالاتر از سقف قرارداد گرفته‌اند فقط من نبايد پول خود را بگيرم؟»
جواد كاظميان با انتقاد از باشگاه سپاهان مبني بر عدم پرداخت طلب خودش مي‌گويد:«متاسفانه اتفاقاتي در فوتبال ايران مي‌افتد كه اگر بخواهم همه آن‌ها را بگويم، شما تعجب مي‌كنيد! آخر من نمي‌فهمم مگر مملكت قانون ندارد كه باشگاه سپاهان مي‌گويد پول من را پرداخت نمي‌كند. چرا بازيكني كه قراردادش 700ميليون بوده پول خود را تمام و كمال گرفته و دنبال كارش رفته، اما حالا من كه قراردادم 550ميليون بوده نبايد باقي پولم را بگيرم و اگر به فدراسيون و سازمان ليگ هم مراجعه كنم، به من بگويند كه قرارداد تو بالاتر از سقف است و بايد همان 350ميليون تومان را بگيري در حالي كه من همان را هم نگرفتم. پس تكليف بازيكناني كه بيشتر از سقف پول گرفته‌اند چه مي‌شود؟ اين همه بازيكن در فصل قبل سقف را رعايت نكردند، اما فقط من بايد اين وسط ضرر كنم؟ چرا آن‌ها را محروم نمي‌كنند؟»
كاظميان با بيان اين كه تنها 48 ساعت به باشگاه سپاهان وقت مي‌دهم كه طلب من را بدهد، مي‌ گويد:«اگر سپاهان پولم را ندهد، به سازمان ليگ شكايت مي‌كنم و اگر هم سازمان ليگ جواب من را ندهد، مطمئن باشيد كه به فيفا شكايت خواهم كرد. چرا كه هم وكيلش را دارم و با وجود اين كه مي‌گويند بايد تمام مسايل فوتبالي را در كشور خودمان حل كنيم، اما من در صورت رفع نشدن مشكلم به فيفا شكايت خواهم كرد. مملكت هم بي‌قانون نيست كه سپاهاني‌ها به من بگويند برو هر كاري مي‌خواهي بكن.»
كاظميان درخصوص مطالبات و دريافتي‌هاي معوقه خود در فوتبال ايران مي‌گويد:«من حتي از پرسپوليس هم از چند فصل پيش 120ميليون طلب دارم و حتي اين را هم پيگيري خواهم كرد و از حق خودم نخواهم گذشت. حالا جالب است مي‌گويند، فوتباليست‌ها زياد پول مي‌گيرند. من كجا پول گرفته‌ام؟ زماني كه از سايپا به الاهلي رفتم فقط 80هزار دلار گرفتم، اما به دليل اين كه هنوز 6ماه از قراردادم با سايپا باقي‌مانده بود 300هزار دلار به اين باشگاه رسيد. در حالي كه من در دو، سه سالي كه در سايپا بودم، 17- 18ميليون بيشتر نگرفته بودم. در حالي كه 120ميليون طلبم از پرسپوليس را نگرفته بودم، اما به اداره ماليات رفتم و ماليات پولي را كه نگرفته بودم، پرداخت كردم. حالا مي‌گويند فوتباليست‌ها در ايران زياد پول مي‌گيرند؟ كدام پول؟ حالا خدا را شكر من چند سال به امارات رفتم و آينده خود را تا حدودي تامين كردم، اما بقيه بازيكنان چطور؟»
مهاجم فصل گذشته سپاهان در ادامه انتقاداتش از اين باشگاه مي‌گويد:«مي‌گويند سپاهان بهترين باشگاه ايران است و بهترين سازماندهي را دارد و اين‌طور و آن‌طور است، اما من پس از 13سال بازي در تيم‌هاي باشگاهي بدون مدير برنامه با سپاهان قرارداد بستم. در حالي كه وقتي با سايپا قرارداد بستم جزو معدود بازيكناني در ايران بودم كه مدير برنامه داشتم. با اين وجود به خاطر احترامي كه براي سپاهان قائل بودم و آنقدر به ساكت اعتماد و اطمينان داشتم، بدون آن كه مدير برنامه‌اي داشته باشم، هر چه گفتند زير قرارداد را امضا كردم. اما حالا با من اين گونه برخورد مي‌كنند. تمام تيم‌هاي ايران در فصل گذشته بالاي سقف قرارداد بستند. حالا من كه مي خواهم پولم را بگيرم، نمي توانم شكايت كنم؟ اين خنده‌دار نيست؟ من باز هم 48ساعت براي سپاهان صبر مي‌كنم، اما اگر طلبم را ندهند، حرف‌هايي دارم كه اگر بزنم براي مردم ايران جالب خواهد بود.»
كاظميان در خصوص وضعيت خود و رفتن به فولاد مي‌گويد:«خوشحالم كه قرار است با مجيد جلالي كار كنم. او بهترين مربي ايراني است كه تا به حال با او كار كرده‌ام، ضمن اين كه سال گذشته هم خيلي اصرار داشت كه به فولاد بيايم، اما به سپاهان رفتم. بازيكني هستم كه در طول 13 سال بازي در عرصه باشگاهي هميشه جزو سه بازيكن برتر تيمم بوده‌ام و در فصل گذشته با وجود مشكلاتي كه در دو مقطع متفاوت با قلعه‌نويي داشتم، در 70درصد از بازي‌هاي سپاهان به ميدان رفتم. يعني من در حال حاضر بازيكن تيم قهرمان هستم. اما با اين وجود بازيكناني كه خيلي كم براي تيم بازي كرده بودند، طلبشان را دريافت كرده‌اند يا الان با تيمي قرارداد دارند. فراموش نكنيد كه من فصل گذشته بايد براي حضور در تركيب سپاهان با چه بازيكناني رقابت‌ مي‌كردم. در پست خودم كه خسرو حيدري بود كه يكي از بازيكنان مورد علاقه قلعه نويي است. در پست هافبك هجومي هم محرم نويدكيا حضور داشت كه بايد به ميدان مي‌رفت. در خط حمله بازيكناني مانند ابراهيم توره و يانوش حضور داشتند. به نظرم يانوش بهترين بازيكن خارجي ليگ ايران است و ابراهيم توره هم كه دو ماه به سنگال مي‌رفت و در بازگشت فيكس بازي مي‌كرد! مي دانم كه من فصل گذشته عملكرد خوبي در سپاهان نداشتم،‌ اما بازيكني نيستم كه زير بار مسايل غير فوتبالي بروم و خودم را خراب كنم.»
ملي‌پوش سابق فوتبال ايران اين‌بار پيكان انتقاداتش را به سوي غيرسپاهاني‌ها هم مي‌گيرد:«من 29سال بيشتر ندارم و مطمئن باشيد هنوز هم مي‌توانم به تيم ملي بروم. در اين مدت هيچ‌كس حال من را نپرسيد. متاسفانه در فوتبال ما يكسري حسادت‌ها وجود دارد و برخي بازيكنان پيش خود فكر مي‌كردند كه چون من چهار، پنج سال در امارات بازي كرده‌ام و پول زيادي گرفته‌ام حالا نبايد در پرسپوليس و استقلال باشم. اما من در امارات هميشه جزو بهترين بازيكنان تيم‌هايم بودم و پنج سال ماندن در ليگ امارات كار سختي است اما من در اين مدت با تيم هايم قهرماني‌هاي زيادي را به دست آوردم. بازيكني نيستم كه با مدير عامل‌ها و دلال‌ها در ارتباط باشم و از اين طريق به يك تيم بروم و حتي اگر 6ماه بيرون باشم باز هم در بازگشت توانايي‌هاي خود را به همه ثابت خواهم كرد.»
6 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۳ مرداد ۹۰,, ۱۱:۳۴   #107

(]()()/\\/(] آواتار ها

تشکر از دیگران: 5,836
تشکر شده 11,548 بار در 2,423 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ

قنبری: غیبت نویدکیا در تمرینات شایعه است

بعد از اینکه محرم در سپاهان ماندنی شد، در تمرینات به هیچ عنوان غیبت نداشته است و این اخباری که مطرح می‌شود، صحت ندارد.

سایت گل – در روزهای اخیر برخی روزنامه‌ها و سایت‌های خبری از غیبت محرم نویدکیا در تمرینات سپاهان خبر دادند و این در حالی است که او در بازی دوستانه مقابل فجرسپاسی غایب بود و این شایعه به وجود آمد که محرم همچنان با لوکا بوناچیچ اختلاف دارد.

کریم قنبری مربی سپاهان اما این شایعات را تکذیب کرده و به خبرنگار سایت گل می‌گوید: «بعد از اینکه محرم در سپاهان ماندنی شد، در تمرینات به هیچ عنوان غیبت نداشته است و این اخباری که مطرح می‌شود، صحت ندارد. غیبت محرم در تمرینات شایعه است و او حضور منظمی در تمرینات دارد.»
قنبری در پاسخ به این سوال که چرا نویدکیا مقابل فجرسپاسی به میدان نرفت، خاطرنشان می‌کند: «در این دیدار به آنهایی میدان دادیم که از لحاظ بدنی شرایط ایده‌آلی داشتند ولی محرم یک روز بعد از دیدار مقابل فجرسپاسی، در بازی مقابل منتخب گلپایگان به میدان رفت.

خواهی نشوی همرنگ، رسوای جماعت شو
(]()()/\\/(] هم اکنون آنلاین است.  
8 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۳ مرداد ۹۰,, ۱۲:۰۰   #108

(]()()/\\/(] آواتار ها

تشکر از دیگران: 5,836
تشکر شده 11,548 بار در 2,423 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،کرانچار،یورگن کلوپ و پپ بزرگ

رمزگشایی از سپاهان فصل جدید با کمک مربی سپاهان
کریم قنبری: در این فصل ۲-۴-۴ خطی بازی می کنیم
از بیک زاده در سمت راست استفاده خواهیم کرد

ایمنا - با قنبری در مورد شرایط سپاهان در آستانه فصل جدید هم صحبت شدیم. قنبری در ارتباط با میزان آمادگی بازیکنان سپاهان در فاصله یک هفته تا شروع لیگ گفت: به ۶۵ درصد آمادگی رسیدیم و باید چند هفته از رقابتهای لیگ بگذرد تا به آمادگی مطلوب دست یابیم. فکر نمی کنم هیچ تیمی در لیگ پیدا شود که از آمادگی بالای ۷۰ درصد در شرایط فعلی برخوردار باشد.
قنبری در مورد سیستم سپاهان در فصل آینده هم گفت: سیستم اصلی ما در آغاز فصل جدید ۲-۴-۴ خطی خواهد بود و در تمرینات بر روی این سیستم به عنوان روش بیس خود کار کرده ایم.
قنبری در مورد وضعیت مصدومیت جمشیدیان هم افزود: جمشیدیان با توجه به اینکه از لحاظ بدنی نسبت به سایر بازیکنان عقب است فشار کمتری به خود وارد می کند و این به معنی مصدوم بودن وی نیست.
هم پست بودن اشجاری، بیک زاده و ناصحی یکی از مشکلات سپاهان برای فصل آینده بود که قنبری در ارتباط با این موضوع هم گفت: با توجه به اینکه بیک زاده اساساً راست پاست او را به سمت راست بردیم و به احتمال زیاد او در فصل آینده در پست مدافع راست برای ما به میدان خواهد رفت.
صحبت آخر قنبری هم در ارتباط با نگرانی هواداران سپاهان نسبت به پست دروازه بانی سپاهان بود. وی گفت: من به هواداران توصیه می کنم نگران احمدی نباشند. او سنگربان مطئمنی است که از آمادگی مطلوبی هم برخوردار است.

خواهی نشوی همرنگ، رسوای جماعت شو
(]()()/\\/(] هم اکنون آنلاین است.  
8 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی دوشنبه, ۳ مرداد ۹۰,, ۱۷:۱۱   #109

حیدری:امیدوارم سپاهان قهرمان آسیا شود/دوست دارم همیشه در استقلال بمانم/مشکلی برای گرفتن تسویه حساب به وجود نمی آید

برگه تسويه حساب را بگيرم مشكل حل خواهد شد. فكر مي‌كنم باشگاه پيگير اين مساله هم هست و مشكل خاصي پيش نخواهد آمد

سایت گل -خسرو حیدری بازیکنی که سال قبل در اوج لجبازي استقلال را تنها گذاشت و به سپاهان رفت حالا دوباره پيراهن شماره 2 استقلال را مي‌پوشد.قرارداد خسرو با استقلال 2 ساله است اما انگار خسرو مي‌خواهد اين قرارداد را براي سال‌هاي آينده هم تمديد كند.حیدری که در این روزها بازیکن پر سر و صدایی بود به سوالات پاسخ می دهد.

ابتدا از فصلی که در سپاهان پشت سر گذاشتی صحبت کن.
سال خوبي در اصفهان داشتم. روزي كه به اين شهر رفتم با استقبال گرم مردم و مديران باشگاه سپاهان مواجه شدم كه بايد از محمدرضا ساكت مديرعامل و پورسينا رييس هيات مديره آن زمان باشگاه يادي كنم. آن روز با ساكت دست دادم و به صورت شفاهي توافق كردم كه برمي‌گردم و قراردادم را با سپاهان امضا مي‌كنم. 10 روز بعد برگشتم و توافق نهايي را امضا كردم.

چرا در سپاهان نماندی؟
امسال هم دوست داشتم در مجموعه سپاهان باشم، اما واقعا مشكلات شخصي و خانوادگي به من اجازه نداد كه در اصفهان بمانم. يك‌سال گذشته جزو خاطرات خوب من خواهد ماند چرا كه با سپاهان قهرمان ليگ برتر شده و به مرحله يك‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا هم راه يافتيم؛ ضمن اينكه هواداران تيم هم كمك زيادي به من كردند. باشگاه سپاهان به لطف مديريت خوبي كه دارد، مجموعه موفقي را تشكيل داده‌اند. اكنون كه از اين مجموعه جدا مي‌شوم وظيفه خودم مي‌دانم از زحماتي كه پورسينا، سميعي‌نژاد، حسيني و ساكت براي بنده كشيدند تشكر كنم. براي سپاهان و مردم خونگرم اصفهان آرزوي موفقيت داشته و اميدوارم سپاهان در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا پيش‌رو بتواند قهرمان شود.

از بازگشت به استقلال چه احساسی داری؟
بسيار خوشحال هستم كه دوباره به استقلال بازگشتم و جا دارد كه از علي فتح الله زاده تشكر ويژه‌اي كنم كه سهم بزرگي در برگشتن من داشت.طي چند روز گذشته فشار زيادي را تحمل كردم اما خدا را شكر در نهايت همان شد كه مي‌خواستم.‌ من مشكلي بابت عقد قرارداد با ديگر تيم‌ها نداشتم. طبق آن چيزي كه در قرارداد سال گذشته با سپاهان نوشته شده بود من ظرف مدت 20 روز مي‌توانستم از سپاهان جدا بشوم. حالا هم كار غيرقانوني نكردم. جا دارد از زحمات آقاي فتح‌ا...‌زاده تشكر كنم.

گفته مي‌شود كارت بازي تو وقتي صادر مي‌شود كه مدارك را كامل كني.
‌برگه تسويه حساب را بگيرم مشكل حل خواهد شد. فكر مي‌كنم باشگاه پيگير اين مساله هم هست و مشكل خاصي پيش نخواهد آمد.‌ من هميشه هواداران استقلال را دوست داشتم و حالا هم به خاطر همين هواداران برگشته‌ام. دوست ندارم ديگر از استقلال جدا بشوم و می خواهم همیشه در این تیم بمانم. خودم را همواره مديون استقلال مي‌دانم و اميدوارم امسال بهترين بازي‌ها را براي تيم محبوبم انجام بدهم
M.Hashem.M آنلاین نیست.  
11 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند:
قدیمی سه شنبه, ۴ مرداد ۹۰,, ۱۱:۴۱   #110

ناظر برتر انجمن و با اخلاق ترین کاربر در سال 90

SunFlower آواتار ها

تشکر از دیگران: 12,920
تشکر شده 9,619 بار در 2,291 پست
تیم محبوب: سپاهان*آرسنال*بارسلونا*اسپانیا
بازیکن محبوب: محمود کریمی*محرم نویدکیا*سید هادی عقیلی*فابرگاس*ژاوی
مربی محبوب: وینسنته دلبوسکه
SunFlower به Yahoo ارسال پیام

قول نمی‌دهم اما برای قهرمانی تلاش می‌کنیم
یانوش در گفتگو با ایمنا: فعلا که مهاجم ثابت سپاهان من هستم
از آمدن عمادرضا هراس ندارم؛ به دنبال رقابت هستم

خبرگزاری ایمنا: مهاجم صربستانی تیم سپاهان گفت: می‌دانم که امسال در پست من فرزاد حاتمی و سید صالحی به میدان می‌روند و عمادرضا هم یک مهاجم سرعتی و قدرتمند است اما از حضور این بازیکنان در ترکیب تیم هراسی ندارم و با رقابت ترکیب اصلی را در اختیار خود می‌گیرم.

میلوراد یانوش، مهاجم صربستانی تیم سپاهان در گفتگو با ایمنا پیرامون شرایط تیم اصفهانی پیش از آغاز لیگ، حضور سرمربی جدید در تیم و تغییرات این تیم به سئوالات مختلفی پاسخ داد:

* کار با مربی جدید چطور پیش می‌رود؟

همه چیز خوب است و تمرینات با بوناچیچ به خوبی پیش می‌رود؛ این مربی یکی از بزرگترین مربیان سپاهان بوده و تجربه بسیاری در سپاهان دارد و با این تیم نتایج خوبی ازآن خود کرده است بنابراین می‌تواند دوباره نتایج خود را در لیگ و آسیا با سپاهان تکرار کند.

* بوناچیچ تمرینات سختی را برای بازیکنان مد نظر گرفته بود؛ اینطور نیست؟

البته؛ تمرینات سختی را پشت سر گذاشتیم و باید بگویم شرایط تمرینات امسال تیم از فصل گذشته و تمرینات قلعه‌نویی بسیار سخت‌تر بود و با آن متفاوت بود بنابراین امیدوارم نتیجه این فشار را در طول فصل ببینیم.

* سال گذشته آنطور که باید به تو بازی نرسید؛ فکر می‌کنی امسال با نبود ستاره‌ها به تو فرصت بازی می‌رسد؟

فعلا که من در بازی‌های اخیر در ترکیب اصلی تیم قرار گرفته بودم و بازیکن فیکس هستم؛ اگرچه نمی‌دانم در آینده چه پیش می‌آید اما تلاش می‌کنم که ترکیب اصلی تیم را حفظ کنم و در بازی‌های لیگ هم بازیکن ثابت باشم؛ در فوتبال همیشه تغییر وجود دارد و یک بازیکن نباید همیشه در ترکیب اصلی تیم باشد اما تلاش می‌کنم که دقایق حضورم در زمین را افزایش دهم. در کل به هماهنگی خوبی با سایر بازیکنان تیم رسیده‌ام و امسال می‌خواهم خودم را بیشتر نشان دهم.

* اما امسال هم دو رقیب سرسخت به نام‌های حاتمی و سید صالحی و یک مهاجم سرعتی به نام عمادرضا در کنار تو هستند.

اصلا به این مسائل فکر نمی‌‌کنم؛ من از رقابت خوشم می‌آید و می‌دانم رقابت باعث افزایش کیفیت کار ما می‌شود بنابراین به دنبال پیروزی در رقابت برای ترکیب اصلی تیم هستم.

* بگذریم؛ با توجه به از دست رفتن ستاره‌های سپاهان به نظرت تیم شما امسال قهرمان می‌شود؟

باید قبول کرد که بازیکنان خوبی از تیم رفته‌اند و این بازیکنان در نتایج تیم تاثیرگذار بودند اما سپاهان یک باشگاه بزرگ است و اکنون در فصل جاری بازیکنان بزرگی در ترکیب خود داریم؛ نمی‌گویم بازیکنان امسال همه ۱۰۰ درصد آماده هستند اما از انگیزه بسیاری برخوردار هستند؛ تغییر و تحول همیشه در فوتبال طبیعی است و همه بازیکنان باشگاه‌های خود را تغییر می‌دهد. فصل گذشته سپاهان ۲۰ بازیکن خوب و آماده داشت و امسال بسیاری از این بازیکنان را حفظ کرد بنابراین نمی‌توانم بگویم رفتن ۵ بازیکن آنچنان در نتایج تیم تاثیر می‌گذارد.

* چرا سپاهان در بازی مقابل مقاومت تن به شکست داد؟ بازیکنان خوبی در این بازی به میدان رفتند.

نباید بر روی نتیجه این بازی حساب باز کرد زیرا این بازی برای آمادگی بازیکنان بود و نتیجه آن آنقدرها هم مهم نبود؛ اگرچه اکنون در نتیجه‌گیری اندکی مشکل داریم اما مطمئن باشید با آغاز لیگ این مشکل هم برطرف می‌شود.

* بازی هفته اول مقابل استقلال را چگونه ارزیابی می‌کنی؟

ما در این بازی در خانه بازی می‌کنیم؛ استقلال تیم بزرگی است و امسال مهره‌های بسیاری را در ترکیب خود استفاده می‌کند بنابراین کار سختی در پیش داریم اما به همان اندازه هم کار برای استقلال سخت است. کسی نمی‌داند این بازی چگونه رقم می‌خورد اما من تیمم را باور دارم و می‌دانم که امسال برای کسب قهرمانی به میدان خواهیم رفت.

SunFlower هم اکنون آنلاین است.  
10 کاربر برای این پست سودمند از SunFlower عزیز تشکر کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
فولاد مبارکه سپاهان, مصاحبه بازیکنان سپاهان, اخبار سپاهان, سپاهان, سپاهان اصفهان

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.sepahannews.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85_%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86/948-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87_%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%A7%D9%86_%D9%88_%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D8%B1_%D9%81%D9%86%DB%8C_%D9%88_%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86_-_%D9%81%D8%B5%D9%84_2011-2012_a.html
نوشته شده توسط For Type تاریخ
ستاره های طلائی سپاهان This thread Refback پنجشنبه, ۲۱ ارديبهشت ۹۱, ۱۵:۳۵

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (2 عضو و 1 مهمان)
hesam, SPADAN
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال