|
||||||
![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر و ناظر برتر انجمن در سال 89
|
تمامی اخبار تیم فوتبال سپاهان در لیگ برتر یازدهم تو این تاپیک قرار میگیره.
این تاپیک تا آخر لیگ یازدهم هست و بعدش بسته میشه و تاپیک لیگ دوازدهم زده میشه. |
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از M.Hashem.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
تشکر از دیگران: 4,609
تشکر شده 9,515 بار در 1,939 پست
تیم محبوب: *سپاهان* ، ذوب آهن و (BARCA (more than a club
بازیکن محبوب: ... و لیونل مسی
مربی محبوب: منصورخان،آرسن ونگر و پپ بزرگ
|
تيشه به ريشه قهرمان: هدفگذاري سپاهان براي قهرماني در آسيا يا سراشيبي در ليگ؟
با ناكامي در روند مذاكرات باشگاه سپاهان با امير قلعهنويي سرنوشت اين تيم براي فصل آينده مبهم و نگران كننده است. سپاهان تنها باشگاهي است كه در سال هاي اخير توانسته با رعايت موارد اصولي به حرفه اي ترين باشگاه ايران تبديل شود و به حدي كه اكنون شهرت اين باشگاه اصفهاني در آسيا بابت مسائل حرفه اي بيش از پرسپوليس و استقلال با انبوهي از هواداران است. اين باشگاه با مديريت محمد رضا ساكت در سال هاي اخير موفقيت هاي زيادي چه در عرصه نتيجه در ميدان و چه در بحث مديريتي داشته و به جرات مي توان گفت از معدود باشگاه هاي ايراني است كه اهداف 10 سال آينده خود را ترسيم كرده است. با وجود همه اين برنامه ها در چند روز اخير اتفاقاتي در اين باشگاه رخ داده كه تا حدي آرامش را از اين تيم گرفته و اين در حاليست كه تيم اصفهاني بعد از نايب قهرماني در آسيا با سرمربيگري لوكا بوناچيچ مي تواند بار ديگر چنين افتخاري را تكرار كند اما جريانات پيش آمده اگر ادامه دار باشد اين تيم را نه تنها از قهرماني در آسيا دور مي كند بلكه باعث ايجاد سراشيبي در ليگ برتر هم مي شود. * مصاحبه رئيس هيات مديره " سپاهان سقف قرارداد را رعايت نكرد. من خودم هم با سقف قرارداد مخالفم اما امسال مي خواهم در قراردادها نظارت داشته باشم " حسيني رئيس هيات مديره باشگاه سپاهان درست قبل از بازي تيمش مقابل پرسپوليس در ليگ برتر درحالي اين جملات پر معنا را مطرح كرد كه شايد خودش هم فكرش را نمي كرد بيان جملاتي كه يك فصل تمام تيم هاي ليگ برتري به عناوين مختلف باشگاه اصفهاني را متهم به آن كرده بودند باعث شود تا آرامش دروني اين تيم را بگيرد و سبب شود تا در آستانه نقل و انتقالات به جاي يارگيري تازه سرمربي موفق خود را هم از دست بدهند. هر چند در مديريت باشگاهي ايران از هم پاشيدگي تيم به دليل مسائل دروني كم سابقه نيست و اتفاقا سابقه زيادي دارد اما براي علاقه مندان به تيم سپاهان اين كه براي تيم آنها هم چنين مسئله اي رخ دهد چندان قابل درك نيست. صحبت هاي حسيني و اصرار او بر رعايت سقف قرارداد آن هم براي تيمي كه بايد در ليگ قهرمانان آسيا براي قهرماني بجنگد و در ليگ برتر از عنوان قهرماني خود دفاع كند محور اصلي مذاكره امير قلعه نويي با مديران سپاهان بوده است. * دفاع قلعه نويي از بازيكنان براي قرارداد امير قلعه نويي مربي بي تجربه اي نيست. او عادت ندارد براي مربيگري در تيمي مثل سپاهان به كم قانع باشد و درحالي كه براي قهرماني هدف گذاري كرده به يكباره تيم خود را از هم پاشيده ببيند. او مي داند با توجه به پيشنهادهاي چشمگيري كه بازيكنان ممكن است از تيم هاي ديگر داشته باشند نمي تواند آنها را با 350ميليون تومان و اصرار بر اضافه نشدن اين مبلغ حفظ كند و از دست دادن بازيكنان تاثيرگذار و داشتن تيمي كه تجربه سال گذشته را نداشته باشد راهي است به سوي سراشيبي و امير قلعه نويي تاب سراشيبي را بعد از دو سال موفقيت ندارد. البته رعايت سقف قرارداد بازيكنان يكي از دلايل عدم توافق امير با مسئولان سپاهان است. * ساكت موافق حفظ قلعه نويي است در اين بين محمدرضا ساكت مديرعامل باشگاه كه همواره عامل اجرايي تصميمات گرفته شده در هيات مديره باشگاه سپاهان است مثل هميشه اصول حرفه اي را رعايت مي كند. او نمي خواهد خلاف نظرات هيات مديره حركت كند اما همچنان معتقد است بايد امير قلعه نويي حفظ شود. هر چند قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اعلام كرد كه با باشگاه سپاهان توافق نكرده و براي اين تيم آرزوي موفقيت مي كند اما باشگاه سپاهان همچنان مي خواهد امير را حفظ كند و اين روند مذاكرات را تمام شده نمي داند. * ابراهيم زاده گزينه جانشيني قلعه نويي؟ اين روزها بحث حضور منصور ابراهيم زاده به جاي امير قلعه نويي مطرح است. البته باشگاه ذوب آهن اعلام كرده كه مي خواهد اين مربي را حفظ كند اما با توجه به كارنامه ابراهيم زاده بعيد نيست كه وي در صورت قطعي شدن عدم همكاري قلعه نويي با سپاهان، گزينه اصلي هدايت زردپوشان باشد. در باشگاه سپاهان فعلا چيزي قطعي نيست. آنچه مسلم است وضعيت كادرفني و بازيكنان اين تيم مشخص نيست و فرصت ها در حال از دست رفتن است.
|
|
| 15 کاربر برای این پست سودمند از (]()()/\\/(] عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
تشکر از دیگران: 1,990
تشکر شده 8,438 بار در 2,844 پست
تیم محبوب: منچستر
بازیکن محبوب: رونالدو
مربی محبوب: الکس فرگوسن
|
ساكت ميماند يا استعفا ميدهد؟
خبرگزاري فارس: جلسه امروز هيات مديره باشگاه سپاهان مشخص كننده ادامه همكاري مديرعامل اين باشگاه يا عدم همكاري او با اين مجموعه است. ![]() به گزارش خبرگزاري فارس، هيات مديره باشگاه سپاهان امروز روز مهمي را پشت سر مي گذارد. مديران اين باشگاه براي تعيين وضعيت پيش آمده در اين باشگاه مبني بر عدم توافق با امير قلعه نويي به دليل اصرار بر رعايت سقف قرارداد و خروج شماري از بازيكنان قرارداد تمام شده به دليل پيشنهاد كم مالي و پيوستن احتمالي آنها با تيم هاي ديگر، امروز گردم هم مي آيند تا به اين وضعيت خاتمه دهند. در جلسه اي كه امروز بعد از ظهر برگزار مي شود محمد رضا ساكت مديرعامل باشگاه سپاهان در مورد دلايل اينكه چرا بايد برنامه هاي امير قلعه نويي اجرايي شود توضيحات خود را ارائه مي كند. ساكت مديري است كه معتقد به حفظ امير قلعه نويي است. گفته مي شود اگر امروز ساكت نتواند رئيس و هيات مديره باشگاه سپاهان را متقاعد كند، خودش از سمتش به عنوان مديرعامل سپاهان استعفا خواهد كرد. |
|
|
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از BeHZzAD عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
تشکر از دیگران: 1,990
تشکر شده 8,438 بار در 2,844 پست
تیم محبوب: منچستر
بازیکن محبوب: رونالدو
مربی محبوب: الکس فرگوسن
|
امیر قلعهنویی میگوید از استقلال هیچ پیشنهادی نداشته. امیر قلعهنویی به خاطر اینکه سپاهانیها میخواهند از امسال سقف قراردادها را رعایت کنند از این تیم جدا شد. او حالا گزینهای جدی برای مربیگری در استقلال است؛ گرچه سعی میکند خودش را دور از این تیم نشان دهد و طوری وانمود کند که انگار دوست ندارد به استقلال برگردد. قلعهنویی در گفتوگو با خبرآنلاین از دلایل جداییاش از سپاهان و برنامههایی که برای آینده دارد حرف میزند.*از برخورد سپاهانی ها ناراحت شدید؟ برخوردی نبود. آنها یک نظراتی داشتند و من هم یک نظری داشتم. به توافق نرسیدیم و من برای آنها آرزوی موفقیت کردم. نه دلخور شدم نه ناراحت. هر باشگاهی خط مشی خودش را خودش انتخاب میکند. *الان گزینه اول آنها منصور ابراهیمزاده است؟ بالاخره باشگاه حق دارد با مربی مورد نظرش مذاکره کند. همانطور که من آزادم و میتوانم مذاکره کنم، آنها هم میتوانند مذاکره کنند. من فقط با آن شرایطی که سپاهان داشت نمیتوانستم در این تیم بمانم. *ساکت چرا از شما حمایت نکرد؟ او که همیشه میگفت در سپاهان بمان. ساکت به من هیچ حرفی نزد. در این جلسه آخری که با ساکت داشتیم، صحبتهایی از او شنیدم که در سه جلسه قبلیمان از او نشنیده بودم. *شایعه شده به بازیکنان سپاهان گفتهاند بیایید تمدید کنید که قلعهنویی هم تمدید کرده؟ من هم شنیدم این مسائل را. ولی نه با سپاهان تمدید کردم نه قصد بازگشت دارم. فقط و فقط برای این تیم زحمت کشیدم و دوستش داشتم. الان هم آرزو دارم این تیم قهرمان آسیا شود چون به جمع هشت تیم پایانی رسیده. *الان برنامه شما چیست؟ چه کار میکنید؟ فعلا که استراحت میکنم. اما پیشنهادهایی که میرسد را هم بررسی میکنم. *نمیخواهید به استقلال برگردید؟ هیچ حرفی ندارم. هیچ پیشنهادی هم به من نشده. |
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از BeHZzAD عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
بهترین ارسال کننده اخبار سپاهان
|
[size="2"]یادداشت ویژه: سپاهان در آستانه فروپاشی تحفه مدیران استان اصفهان
اصفهان« فوتبال با سیاست» نمی خواد، نمی خواد احسان بعیدی سایت گل -«فوتبال با سیاست»فرضیه نزدیک به نظریه ای که در طی چند سال اخیر فوتبال ما را در مشت گرفته و نتایج منفی آن روز به روز بیشتر برای فوتبال ما مشخص می شود. فوتبالی که این روزها نحوه گزینش تیمهای لیگ برتریش نه بر اساس شایستگی تیمها بلکه بر اساس مصلحت اندیشی مقاماتی به جز مقامات فدراسیون فوتبال شکل می گیرد، فوتبالی که نام سرمربی تیم ملی اش نه از اتاق فکرهای کارشناسان و استخوان خرد کرده های فوتبال بلکه از اتاق رییس سازمان تربیت بدنی خارج می شود، فوتبالی که قطبهای سرخابیش بیش از آن که به فکر جامه عمل پوشاندن به رویاهای هواداران بیشمارشان باشند، اسیر مصلحت اندیشی ها و ابزار شدن برای رساندن مدیران اغلب سیاسی برای اهداف جاه طلبانه ترشان شده اند، فوتبالی نیست که در هیچ کجای جهان بتوان به آینده آن امیدوار بود. فوتبال کشورمان در سالی که گذشت یکی از بدترین سالهایش را البته بعد از دوران رکود پس از جنگ پشت سر گذاشت و در پایان دهه 90 تنها دلخوش به نتایج دو تیم اصفهانیش یعنی سپاهان و ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیاست که در دوران بی افتخاری فوتبال کشورمان از حیثیت نام ایران دفاع می کنند. صعود مقتدرانه دو تیم اصفهانی به جمع 8 تیم برتر آسیا روزنه امیدها را بار دیگر برای فوتبال ایران زنده کرد و به نوعی یک نقشه راه را مقابل فوتبال ایران قرار داد. اینکه در سایه باشگاه بودن به معنی واقعی کلمه، ثبات مدیریت و مدیریت خلاق، بودجه مناسب، کادر فنی خوب، بازیکنان خوب و کم حاشیه می توان با بهره گیری از پتانسیل بازیکنان ناب ایرانی به راحتی در سطح فوتبال آسیا آقایی کرد و به دنبال وجهه جهانی بود. این اتفاق بی نظیربه نوعی برای اولین در فوتبال اصفهان رخ داد. اکنون ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان از مرز 8 سال حضورش در پست مدیریت باشگاه فراتر رفته و این عامل، دلیل شماره یک بلوغ همه جانبه، افتخارات و شخصیت باشگاه سپاهان در پایان دهه 80 بود. در دیگر باشگاه اصفهانی اگرچه که شاهد تغییرات در راس هرم مدیریتی بودیم اما از آنجا که سیستم حاکم تقریباً تمام رویکردهای مدیریتی را وضع کرده شاهد نوسان چندانی نیستیم. دوران باشکوه فوتبال ذوب آهن که از زمان سعید آذری و یا حتی قبل از آن آغاز شد در زمان زمامداری دلیلی هم ادامه یافت و وی هوشمندانه علتهای موفقیت تیم فوتبال باشگاه و سایر رشته هایش را حفظ کرد تا با توجه به درخشش هر دو قطب اصفهانی بسیاری از کارشناسان نظریه انتقال پایتختی فوتبال کشور به اصفهان را مطرح سازند. اما درست در زمانی که فوتبال اصفهان به دوران بلوغ خود نزدیک می شد و به نظر می رسید همه چیز برای فوتبال اصفهان رویاپردازانه ادامه خواهد یافت، اتفاقات پایان فصل نشان داد که می توان به آینده فوتبال اصفهان هم خیلی امیدوار نبود. شاید همه چیز از تغییرات مدیریتی در استان اصفهان آغاز شد. وقتی که مدیران جدید اصفهان موج گونه منصوب شدند همگان دردیار نصف جهان امیدوار بودند که با توجه به بومی بودن اغلب آنها و علاقه شدیدشان به ورزش و فوتبال، اصفهان روزهای بهتری را هم تجربه کند. اوضاع دو باشگاه تقریباً خوب پیش می رفت و شاید همه خواسته مردم اصفهان از مدیران جدید ورزشگاه نقش جهانی بود که به حسرت دو دهه ای مردم این شهر تبدیل شده است. شرایط حتی امیدوارکننده تر هم شد وقتی هر یک از مدیران مصاحبه آرامش بخشی در روزهای اول حضورشان در مورد نقش جهان انجام دادند. اما اتخاذ تصمیمات، برگزاری جلسات و اتفاقاتی که در طول یک سال گذشته رخ داد از این موضوع حکایت داشت که همه این رویکردها تنها یک هدف را دنبال نمی کند. اکنون پس از حدود یک سال از این تغییر و تحولات یکی از ویژه ترین اتفاقاتی که در دو باشگاه اصفهانی رخ داده است حضور پررنگ مدیران استانی است. حسینی مدیرکل استاندارد استان به ریاست هیات مدیره باشگاه سپاهان رسیده است. زیویار یکی از معاونتهای استانداری اصفهان عضو هیات مدیره باشگاه سپاهان است و در همه مراسم جشنهای قهرمانی سپاهان هم حضور پررنگ استاندار اصفهان و معاون سیاسی امنیتی استاندار و ابراز احساسات آنها با مردم و هواداران خودنمایی می کند. از طرف دیگر چه کسی است که نداند در باشگاه دیگر اصفهانی یعنی ذوب آهن نیز نظر مدیران استان تا چه حد تعیین کننده است! براتی و سمیعی نژاد به عنوان مدیران عامل دو کارخانه بزرگ اصفهانی هم رویکردی قابل تعمق دارند. در حالی که همگان می دانند براتی ارتباط خوبی با دلیلی و تیمش ندارد مشخص نیست چرا ماههاست در تغییر او عقیم مانده است(نشان به این نشان که براتی خودش مستقیماً با ابراهیم زاده برای فصل آیده وارد مذاکره شده است)! همچنین سمیعی نژاد نیز خیلی هوشمندانه تمام جریانات را رصد کرده وهیات مدیره باشگاه را که مطمئناً مورد وثوق وی نیز هستند مجری تصمیمات دانسته و آنها را دارای اختیار تام می داند. فوتبال اصفهان که شاید یک سال پیش امیدوارانه به آینده فکر می کرد امروز در شرایطی قرار گرفته است که تمام رسانه های پایتخت و استان هر روز منتظر یک خبر حاشیه ای از دو باشگاه معروفش هستند. خیلی از آنها که در طی همه سالهای اخیر نشان داده اند تا چه حد از قدرتنمایی فوتبال اصفهان ناخرسندند با مسرتی که از قلمشان هویداست از فروپاشی قریب والوقوع قدرت فوتبال اصفهان خبر می دهند. واقعیت این است که «بلاتکلیفی» بهترین واژه برای تعریف وضعیت این روزهای فوتبال اصفهان است. در حالی که در طی همه سالهای اخیر در چنین مقاطعی دو باشگاه اصفهانی مشغول بستن بهترین تیم ممکن برای فصل بعد بوده اند، اکنون و در ابتدای فصلی که بایستی خود را برای جنگیدن در بین 8 تیم برتر آسیا آماده کنند در بلاتکلیفی و نا به سامانی محض به سر می برند و این موضوع از مصاحبه ها و اتفاقاتی که در باشگاههای ذوب آهن و سپاهان می افتد به خوبی مشخص است. متاسفانه بایستی گفت نام و اعتبار این روزهای سپاهان و ذوب آهن همچون نام و اعتبار استقلال و پرسپولیس در دهه های گذشته به هر مدیری چشمک می زند و برای هر مدیری وسوسه انگیز است. از طرفی پیش بینی اراده برای پایین کشیدن تیمی که رویای قهرمانی آسیا را در سر داشت یک سالی است از آنالیز رفتاری که در مدیران اصفهانی و غیر اصفهانی به خوبی مشخص است و گویا این روزها روزهای سونامی است. گویا آنها و هوادارانشان هم بایستی قربانی برخی خواسته ها شوند، خواسته های که به نظر می رسد به وابستگی مردم شهر به این دو تیم ارجحیت دارد! فقط بایستی امیدوار بود که اتفاق بدی که این روزها در اصفهان همه فوتبال دوستان آن را حس می کنند باعث نشوند برخی از مدیران این شهر و استان نتوانند طی سالهای آتی سرشان را در شهر بالا بگیرند، مدیرانی که تصویرشان بیش از بازیکنان سپاهان در تصاویر مربوط به جشن قهرمانی این تیم دیده می شد![/size] |
|
|
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از reza عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
|
جلسه مهم امروز باشگاه سپاهان
ساکت به دنبال ادبیات استعفا خبرگزاری ایمنا: گفته می شود ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان تصمیمش را برای استعفا از سمت خود گرفته است و پیش از برگزاری جلسه امشب هیات مدیره در حال نگارش نامه و یافتن بهترین ادبیات برای استعفای خود می باشد. به گزارش ایمنا مديران باشگاه سپاهان براي تعيين وضعيت بحرانی پيش آمده در اين باشگاه مبني بر عدم توافق با امير قلعه نويي به دليل اصرار بر رعايت سقف قرارداد و خروج شماري از بازيكنان قرارداد تمام شده به دليل پيشنهاد كم مالي و پيوستن احتمالي آنها با تيم هاي ديگر، امروز گردم هم مي آيند تا به اين وضعيت خاتمه دهند. همچنین در جلسه اي كه امروز بعد از ظهر برگزار مي شود محمد رضا ساكت مديرعامل باشگاه سپاهان در مورد دلايل اينكه چرا بايد برنامه هاي امير قلعه نويي اجرايي شود توضيحات خود را ارائه مي كند. ساكت مديري است كه معتقد به حفظ امير قلعه نويي است. گفته مي شود اگر امروز ساكت نتواند رئيس و هيات مديره باشگاه سپاهان را متقاعد كند، خودش از سمتش به عنوان مديرعامل سپاهان استعفا خواهد كرد. باید منتظر ماند و دید در جلسه امشب باشگاه سپاهان چه موضوعاتی مطرح می شود و آیا ساکت بالاخره پس از 9 سال از باشگاه سپاهان جدا خواهد شد یا که خیر.
|
| 11 کاربر برای این پست سودمند از maryam عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
|
|
آقای حسینی می شود پاسخ دهید
رقم قرارداد جاسم کرار با استقلال چقدر است؟! خبرگزاری ایمنا: در حالی که سپاهان این روزها به لطف مصاحبه های جنجالی رییس هیات مدیره اش، خود را برای هر انتقادی در اختیار رسانه های غرض ورز پایتخت قرار داده است یکی از جدیترین رقبای این تیم یعنی استقلال اولین بمب را در بازار نقل و انتقالات منفجر کرد. به گزارش ایمنا در حالی که حسینی با مصاحبه دو هفته قبل خود و افشای اینکه باشگاهش سقف قرارداد را رعایت نکرده است، طلایی پوشان اصفهانی را در حاشیه محض فرو برد باشگاه استقلال روز قبل از تعطیلات جاسم کرار ستاره تراکتورسازی را به خدمت گرفت که همگان معتقدند این بازیکن را نمی توان با رقمی حول و هوش سقف قرارداد خریداری کرد. فتح الله زاده در حالی کرار را از تراکتورسازی خرید که با توجه به علاقه این بازیکن به تبریزیها و اینکه او بارها گفته بود در تیمش خواهد ماند پرواضح بود که استقلال رقمی به مراتب بیشتر از سقف قرارداد برای خرید جاسم هزینه کرده است. ای کاش می شد فهمید برای حسینی تنها رقم قراردادهای فوتبالیستهای سپاهان که عمدتاً ملی پوش و جزو ستارگان فوتبال ایران بودند مهم است یا قصد دارد به رقم قرارداد بازیکنی نظیر کرار هم فکر کند و ای کاش حسینی به این نکته توجه می کرد که بیش از 8 باشگاه ایرانی که اصلاً به اندازه سپاهان موفق نبوده اند سقف قرارداد را در مورد بازیکنانشان رعایت نکرده اند. چه کسی می تواند ادعا کند، شاهین برای عمادرضا، تراکتورسازی برای نصرتی، صبای قم برای حقی، پرسپولیس برای نوری و فشنگچی، استقلال برای هوار و مبعلی، ذوب آهن برای خلعتبری و حسینی و ... سقف قرارداد را رعایت کرده اند ولی تنها تیمی که در مورد قانون من درآوردی سقف قرارداد خودزنی کرد سپاهانی بود که شاید جزو معدود تیمهایی بود که با توجه به قهرمانی فصل پیش و حضور موفقش در لیگ قهرمانان آسیا به نسبت بیش از سایرین حق چنین کاری را داشت.
|
| 12 کاربر برای این پست سودمند از maryam عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
تشکر از دیگران: 585
تشکر شده 1,603 بار در 414 پست
|
ساكت برود، سپاهان از هم پاشيده ميشود
حاجصفي: براي جدايي از سپاهان سه روز ديگر صبر ميكنم خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال سپاهان گفت: براي جدايي از سپاهان قرار شد سه روز ديگر صبر كنم. ![]() احسان حاج صفي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه تصميم خود را براي ترك سپاهان جهت گذراندن دوران خدمت سربازي گرفته يا خير اظهار داشت: امروز با ساكت جلسه اي داشتم و قرار شد تا دو سه روز ديگر براي گرفتن تصميم نهايي صبر كنم. ايشان معتقد است كه تيم مي تواند به فينال ليگ قهرمانان آسيا راه پيدا كند. وي افزود: ساكت مي گفت مي توانيم از طريق دانشگاه بحث خدمت سربازي را درست كنيم. من هم گفتم وضعيت خدمتم هر چه زودتر مشخص شود برايم بهتر است. با اين حال به احترام ساكت قرار شد تا چند روز صبر كنم و سپس تصميم نهايي را بگيرم. حاج صفي در مورد حاشيه هاي اخير باشگاه سپاهان و عدم توافق قلعه نويي با اين باشگاه گفت: من فقط اين را مي گويم كه اگر ساكت در باشگاه سپاهان نباشد اين تيم از هم پاشيده مي شود. فقط ساكت است كه مي تواند باشگاه را اداره كند. سپاهان حيف است و اميدوارم كه تيم به همين شكل حفظ شود. اگر ساكت و قلعه نويي بمانند اكثر بازيكنان مي مانند. اگر قرار بر رفتن آنها باشد اميدوارم تيم در آسيا دچار ضعف نشود. وي كه اكنون در مرخصي بسر مي برد، در ارتباط با شرايط تيم اميد عنوان كرد: با توجه به فشردگي مسابقاتي كه امسال پشت سر گذاشتم كادرفني تيم اميد به من تا روز چهارشنبه استراحت داد. اميدوارم مشكلات خروجي بازيكنان را براي بازي با عراق حل كنند. نبودن بازيكنان دست مربي را مي بندد. انتهاي پيام/
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
|
|
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
|
|
رييس هيئت مديره باشگاه سپاهان:
ساكت همچنان به كارش ادامه خواهد داد وضعيت قلعهنويي پس از نشست هيات مديره مشخص ميشود رييس هيئت مديره باشگاه سپاهان گفت: محمدرضا ساكت در صحبتهايي كه با من داشت، بحث استعفايش را مطرح نكرد و او همچنان به كارش در باشگاه سپاهان ادامه خواهد داد. حسيني درباره اتفاقات اخير باشگاه سپاهان اعم از عدم توافق با امير قلعهنويي و تهديد به كنارهگيري محمدرضا ساكت از مديريت باشگاه سپاهان، به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: امروز در چند نوبت با محمدرضا ساكت صحبت داشتيم و او به هيچ وجه بحثي درباره استعفا را مطرح نكرد. اين موضوع اصلا در هيات مديره وجود ندارد و ساكت همچون گذشته به كارش در مديريت باشگاه سپاهان ادامه خواهد داد. حسيني تصميم درباره ادامه همكاري با امير قلعهنويي و يا تصميم درباره سرمربي آينده تيم فوتبال سپاهان را به پايان جلسه عصر امروز (دوشنبه) هيئت مديره باشگاه موكول كرد و گفت: جلسه هيئت مديره امروز ساعت 19 برگزار خواهد شد و ما بعد از آن ميتوانيم دقيقتر درباره اين مسئله صحبت كنيم.
|
| 9 کاربر برای این پست سودمند از maryam عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 |
|
تشکر از دیگران: 585
تشکر شده 1,603 بار در 414 پست
|
به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه هيئت مديره باشگاه سپاهان براي مشخص كردن وضعيت اين تيم در فصل آينده از ساعت 19 برگزار شد.
در اين جلسه كه تا ساعت 22 به طول انجاميد اعضاي هيئت مديره در پايان جلسه بر رعايت سقف قرارداد تأكيد كردند و براي اجرايي كردن آن اتفاقنظر داشتند. البته هيئت مديره سپاهان نسبت به سقف قرارداد نقدهايي هم داشتند كه در آينده اين نقدها عنوان ميشود. در جلسه امشب همچنين در خصوص حفظ امير قلعهنويي براي سرمربيگري در اين تيم صحبتهايي صورت گرفت و مديران سپاهان اعلام كردند كه تا دو روز آينده بدون توجه به مصاحبههاي امير قلعهنويي در رسانهها مذاكرات را با اين سرمربي ادامه ميدهند و چنانچه در اين دو روز با امير قلعهنويي به توافق نرسند با گزينههاي ديگر وارد مذاكره ميشوند. مسئله سوم در جلسه امشب هيئت مديره سپاهان بحث جذب بازيكنان جديد و حفظ بازيكنان فعلي اين تيم بود و اعضا بر جذب بازيكنان خوب و ساختن تيم قدرتمند براي فصل آينده تأكيد كردند و عنوان شد كه مذاكره با بازيكنان در دستور كار قرار گرفته است. انتهاي پيام/ز
چه زنده باشم و چه نباشم امیدوارم و بلکه یقین دارم که این آتش خاموش نخواهد شد . زنان و مردان بیداراین کشور مبارزه ملی را آنقدر دنبال می کنند تا به نتیجه برسد .اگر قرار باشد در خانه خود آزادی عمل نداشته باشیم... مرگ بر چنین زندگی ترجیح دارد و مسلم است که ملت ایران با آن سوابق درخشان تاریخی و خدماتی که به فرهنگ و تمدن جهان کرده است هرگز زیر بار این ننگ نمی رود.
|
|
|
|
| 5 کاربر برای این پست سودمند از sanaz sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|