شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 3-5-2 آری یا نه؟ | |||
| با سیستم 3-5-2 موافقم. |
|
24 | 43.64% |
| با سیستم 3-5-2 مخالفم. |
|
31 | 56.36% |
| آراء: 55. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
|
|
#1 |
|
|
دوستان و اعضای عزیز از این به بعد تصمیم داریم مطابق با اخبار و اتفاقات روز تاپیک هایی را با عنوان بحث روز ایجاد کنیم تا نظرات همگی را در مورد اون موضوع بشنویم.
فقط یک مسئله را در نظر داشته باشید که در مقابل در هر اظهار نظری خدای نکرده جواب های توهین آمیز داده نشود یا بجای نقد اظهار نظر، شخصیت نویسنده مورد نقد قرار نگیرد.نقد اظهار نظر ها طبق اصول اخلاقی و منطقی راه را برای روشن شدن افکار هموارتر خواهد کرد. با تشکر موضوع اول پیرامون سیستم آینده تیم سپاهان هست که به گفته سرمربی تیم قرار هست فصل جدید با سیستم 3-5-2 بازی کنیم.لطفاً نظرات موافق و مخالف تون را در مورد این موضوع بیان کنید.
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از MDPISFIR عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
|
این بشر هر سیستمی ارنج کنه مربی نیست این سیستم قدیمی که هیچی
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از onlysepahan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
|
هرچند من گزینه موافق را انتخاب کردم ولی به نظر من این سیستم تو لیگ ایران خوب جواب میده ولی تو لیگ اسیا احتمال داره به مشکل بخوریم
البته سیستم 3-5-2 قلعه نویی اون سیستم قدیمی نیست و در واقع یه چیزی بین 3-5-2 و 4-4-2 است و حالت شناور داره یعنی تیم موقع حمله 3-5-2 میشه و موقع دفاع 4-4-2 البته بزرگترین خطر این سیستم امنیت بسیار پایین اون تو ضد حمله های حریف هست چون فرصت کافی برای تغییر سیستم نداریم و هر دو جناحمون خالی میشه |
|
|
| 6 کاربر برای این پست سودمند از EsmaeiL عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 |
|
تشکر از دیگران: 9,807
تشکر شده 4,778 بار در 734 پست
تیم محبوب: سپاهان بزرگ
بازیکن محبوب: محرم -محمود - هادي - بنگر - پاپي-احسان - جمشيديان-کریمیان-ابراهیمی
مربی محبوب: پپ- منصور خان
|
اگه این سیستم تهاجمی باشه یعنی در مواقع حمله دو بال به دو سمت اضافه بشن و دومهاجم تغذیه کنن به نظرم مفیده حالا دیگه نظر مربی مهمه ....... و فقط ما از اقای قلعه نوعی قهرمانی لیگ و حضور در فینال اسیا میخوایم هیچ بهونه ای نیست سپاهان امثال خیلی قدرتمند شده به امید خوشحالی همه ی سپاهانی ها و اصفهانی
زنده باد سپاهان بزرگ
| 6 کاربر برای این پست سودمند از saeed_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 |
|
محمد گلزار
|
با توجه به بازیکنایی که امسال داریم، مخصوصا پیستون چپ و راست، به نظر من سیستم خوبیه. به شرطی که یه هافبک دفاعی هم داشته باشیم. پارسال بدون شاهین خیری، همش ضدحمله میکردند تیمای حریف. ولی وقتی شاهین بود، جلوی ضدحملات رو میگرفت.
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Boomb عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 |
|
تشکر از دیگران: 8,586
تشکر شده 10,202 بار در 4,493 پست
تیم محبوب: سپــــــــــــاهان قهرمان
بازیکن محبوب: محمودکریمی - نوید کیا
مربی محبوب: لـــــــــــوکا - ابراهیم زاده
|
به نظر من 3-5-2 در مقابل بقیه سیستم ها مثه 4-3-3 و.... به راحتی به مشکل برمیخوره آن سالی که قلعه نوعی با این سیستم توی استقلال قهرمان شد یادمه اکثر کارشناسا بازی های ذوب اهنو بسیار مدرن تر و با کیفیت تر از استقلال میدونستن اون سال استقلال به خاطر بازکنای خلاقی مثه جباری - جانواریو..... تونست نتیجه بگیره کار فردی خوبی داشتن ولی در کل توی کار گروهی زیاد موفق نبودن این سیستم نقص های زیادی داره
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از dokhtar_sepahani عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 |
|
|
تو این سیستم 3-5-2 خطی در اصل 3 دفاع وسط در حالت اولیه داریم.گمونم تیم در حالت دفاع می شه همون شکل 3 دفاع سنتی منتهی دفاع وسط که اگه اشتباه نکنم سوئیپر گفته می شه می شه 3 دفاع .یعنی در اصل در حالت دفاعی 5 دفاع خواهیم داشت که سه دفاع عقب تر و در یک خط بازی می کنند و 2 دفاع کنار هم جلوتر بازی می کنند.چون گمون نمی کنم 5 دفاع بتونند خطی بازی کنند.به خاطر اینکه 5 دفاع با فاصله بیشتر از 4 دفاع قرار می گیرند و رو یه خط قرار گرفتن سخت می شه.پس در کل تو حالت دفاعی 5-3-2 بازی می کنیم.
در حالت حمله هم تیم به 3-4-3 تغییر سیستم باید بده.یعنی هافبک وسط باید به عنوان مهاجم اضافه بشه. در حالت بین دفاع و حمله هم که 3-5-2 هستیم. تو 4-4-2 دو تا مدافع شعاع حرکتی شون از دفاع تا حمله بود ولی تو این حالت فکر کنم شعاع حرکتی شون از دفاع تا میانه زمین باشه.چون باید عملاً در حمله به دو هافبک از 5 هافبک اضافه بشند. کلاً اگه برداشت من این باشه این سیستم نیاز به زمان داره تا جا بیوفته.فعلاً که سیستم مرسومی نیست ولی ممکنه در آینده که تیم ها تو سیستم های دفاعی به بن بست رسیدند سیستم جدیدی بشه.شایدم نه.
بسم اللّه الرّحمن الرّحيم كلامى كه سخن خدا با مردم وسخن مردم با خدا، با آن شروع مى شود. رسول خدا (ص) : انسان بر دین دوستش خواهد بود ، بنابراین هر یک از شما دقت کند که با چه کسی دوست میشود. ************ ********** ******** ****** **** ** * |
|
|
| 8 کاربر برای این پست سودمند از MDPISFIR عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
بهترین ارسال کننده مباحث فنی فوتبال در سال 90
|
من واقعا سیستم 3 5 2 امیر خانا قبول دارم.تو دفاع میشه 5 3 2 تو حمله میشه 3 4 3 واقعا سیستم توپیه.با این نفراتیم که گرفتیم و نفراتیم که داشتیم به نظرم بهترین سیستمی که میشه چید همینه.
|
|
|
| 7 کاربر برای این پست سودمند از miladsepahan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 |
|
|
من مخالف سیستم هستم چون دیگه جوابگو نیست .. ولی چون امیر قلعه نویی هست .. سیستمشم قبول داریم ... هر چی باشه با قهرمانیاش ثابت کرده کارش درسته پس لابد سیستمشم درسته
| 6 کاربر برای این پست سودمند از sepahan_zard عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 |
|
عضو تحریریه سایت
|
من یادم رفته بگم
![]() اگه با س-5-2 قهرمان اسیا بشیم من مشکلی باش ندارم ... ولی بیشتر با 4-4-2 موافقم |
|
|
| 3 کاربر برای این پست سودمند از EHSAN عزیز تشکر کرده اند: |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|