شما عضو انجمن سپاهان نیوز نیستید و یا با نام کاربری خود وارد نشده اید. لطفا برای ثبت نام اینجا کلیک کنید.
|
||||||
|
|
#1 |
|
تشکر از دیگران: 2
تشکر شده 16 بار در 2 پست
|
سلام به عاشقان سپاهان .
سلامی مخصوص و خسته نباشید به هوادارانی که مشغول آماده سازی خود برای کنکور 91 هستن. من خودم از زمان نقل و انتقالات شروع کردم ولی اتفاقات و نتایج این روزهای سپاهان بشدت در روند کارم تاثیر گذار بوده و تمرکزم رو گرفته.هر روشی رو برای بدست آوردن تمرکز و روحیه بکار گرفتم.هفته پیش با یه مشاور خوب صحبت کردم ولی نهایتا یک روز موثر بود.من از دوران دبستان فقط به پزشکی فکر میکردم و غیر از این هیچ رشته دیگه نمیخوام .با این شرایط نمیدونم آخر کارم به کجا ختم میشه.امیدوارم همه اعضاء سپاهان ما هواداران رو درک کنن.توی گرما و سرما با این مسافت زیاد میریم ورزشگاه . شب و روزمون شده سپاهان .حتی از آیندمون هم میزنیم و فقط قهرمانی این تیم رو خواستاریم .البته اگه تعصب و غیرت نوید کیا -بنگر -حسینی و جمشیدیان نبود که نابود میشدیم. دوست دارم شما کنکوری های سپاهانی حال وهواتون رو بنویسید و راهکار های مفید رو با هم تبادل کنیم. شما هم بنویسید شاید این درد دل ها رو مسئولین و بازیکن های سپاهان ببینن.:63s::63s: |
|
|
| 10 کاربر برای این پست سودمند از eshghesepahan عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#2 |
|
تشکر از دیگران: 203
تشکر شده 511 بار در 139 پست
|
سلام داوطلب کنکور 91
فقط یه راه داره اونم اینه که واسه یه سال بازی های سپاهانو از تلویزیون ببینی تا میتونی هم کمتر پیگیر اخبارش باشی اینجوری نمیشه پزشکی اورد ![]()
یاد من باشد که فــردا دم صبح***** به نسیم از سر مهــر سلامی بدهم و به انگشــت نخی خواهم بست *****که فراموش نگردد فــــــردا با همه تلخی و نـــاکامی ها *****زنـــدگی شیرین است! و به شکرانه دیدار نسیم هر صبح زنــدگی باید کرد ... |
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 |
|
عضو تحریریه سایت
|
کنکوریا بیان بگن چی و کجا قبول شدن .
"eshghesepahan" ! روزی میرسه که پشیمون میشی واسه این کار . بچسب به ایندت . فوتبالو ول کن |
|
|
| برچسب ها |
| عاشقان سپاهان و کنکور 91 |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|